Találatok a következő kifejezésre: Mennyire komoly vérkötelék (1 db)

Mennyire komoly a vérkötelék a másodunokatestvérek között? S nagyon nagy bűn az ha olyanba szerettem bele akire ez igaz, de sose ismertem előtte véletlenül találkoztunk?

Legjobb válasz: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt,ahol rögtön egymásrakattantunk,Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!

A kérdező hozzászólása: ne nézzetek beteg embernek nem vagyok az...ez egy teljesen véletlen találkozás volt, ahol rögtön egymásrakattantunk, Még a csók elõtt kiderült baj van..de már nem volt mit tenni!
Kérdezz meg egy genetikust, mert csak úgy nyugszol meg!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!
Ne foglalkozz vele, az utolsó hülyeséget ír. De tényleg!
A kérdező hozzászólása: És miért pont az unokáim ne lennnének egészségesek???? Ezt nem értem!!!:(
De az unokáid már nem biztos hogy egészségesek lesznek.
Nekem van ismerõsöm akik elsõ unokatestvérek és van egy kisfiuk és egy kislányuk.Tök egészségesek a gyerekek.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a kommentet és a linkeket is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm nektek...igazán!Ez megnyugtató hogy nagy az esély arra, hogy egészséges gyermek is születhet egy iélyen kapcsolatból! A családnak aki kommentálta sok boldogságot kivánok!!!!
Szia! Mi is másodunokatestvérek vagyunk, hasonló történettel. Egészséges babánk van! :) A genetikus nekünk azt mondta, már annyira nem egyezik a génállományunk, hogy csak ugyanannyi esély van a beteg babára, mint két idegennek. NEM BÛN!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! A nagykorúság igaz...de a család sose támogatná szerintük ez beteg és megvetendõ dolog! S ez már felébreszti mindkettõnkben a bûntudatot! s nem tudom mit kéne tennünk..mert így egyikõnk sem boldog!
Nekem volt olyan ismerõsöm két család is akik elsõ unokatestvérek voltak és házasok. Még gyerekük is született. Ez nem most volt. Hogy bûn-e hát ezt nem tudom megítélni, ezt nektek kell eldönteni, ha családot is szeretnétek a késõbbiekben, mert nagyobb az esélye, hogy nem lesz egészséges a gyerek. Örülj neki, hogy még idõben kiderült. Van amikor ez nem is derül ki vagy csak évek múlva.
Másodunokatestvérek között ha mindkettõ nagykorú már semmi sem tiltja a kapcsolatot. :) Ha összeházasodnátok, akkor érdemes genetikai vizsgálatot végeztetni az egészséges baba érdekében. Én így tudom.
Én is abba a helyzetbe vagyok mint te csak nekem a szüleim is rokonok.Nagyon rossz és a család ellenzi de nagyon szeretem.Neki is meg nekem is sok csalódásunk volt és eggyütt érezzük magunkat jól.Én sem úgy tenkintettem rá mint rokon peig közel lakunk egymáshoz de nem tartottuk a kapcsolatot.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Agárdy és a Kóródy milyen eredetű vezetéknév?

Az ükanyáim vezetékneve, érdekelne, mostanában sokat foglalkozom ezzel. A válaszokat előre is köszönöm!

3

Mit szolnátok hozzá ha a párotok mellettek más férvival is beszélgetne neten?

Álítólag csak baráti a beszélgetés de a srác most ide jön egy hónapra Magyarországra és állandóan együtt lesznek.Csak barátilag.

13

Milyen bűnt követtetek el másokkal szemben?

Nem a törvényre vagy vallásra gondolok, hanem ami szerintetek, a saját értékrendetek szerint a legnagyobb volt. Valami amit tudok, hogy mennyire fájt lelkileg/testileg az illetőnek vagy csak magatokak fájt, hogy ilyen aljasságot elkövettetek.

Én pl.megvertem barátnőm (azóta) expasiját mikor még jártak s megláttam, hogy megcsalja a lányt.

7

Hogyan tovább, ha csalódsz a barátodban?

19 éves fiú vagyok, szóval nem gagyi válaszokat szeretnék amik 14 éves lányoknak valók, hanem érett gondolkodású emberektől tanácsot.

4

Rácz vagy Botos név?

Úgy értem a kérdést mint pl. az én édesanyám Misckolcon szuletett. . és keresem a Rácz és a Botos melyik városban a legjellemzőbb (Budapest kivételével)

4

Hol tudok utána járni ha eltűnt?

Utána kellene néznem az ük-nagypapámnak,de a mama azt mondta hogy '44-ben elvitték háborúba,majd eltűnt,azóta se tudnak róla semmit.értesítést nem kaptak hogy elesett.esetleg van valahol valami nyilvántartás?

16

Felvehetek külföldi családnevet?

Ha igen akkor mi kell hozzá? Kell valami engedély?

7

Ti mit csinálnátok ha párod édesanya és te nem vagytok jóban?

A párodnak van egy lakása amire elég sokat költeni de a párod édesanyának van egy külön háza ami teljesen felvan szerelve.ti mit csinálnátok?

8

Testvérem miért utál mindenkit?

Nincs egy igaz barátnője, a macskáját is utálja...a családját se szereti...pedig mindent megkap..nem értem őt lány és 17 éves...komolyan tizen ezres ruhák...olyan mély gyűlölet van benne amit nem tudok megfejteni.. ja és rengeteget hisztizik és idegeskedik..magát szereti :)

17

Hogy nevelhetek a húgomból majd kedves, aranyost lányt?

Most még nincs vele gond,de féltem ,féltem ,mert a mai 13 éves lányok már..(nem is részletezem)De egyelőre nincs ilyenon társaságba .Mostanában sokat beszélgettek vele a tovább tanulásról ,a húgom nagyon tehetséges rajzból és én ajánlotam is neki egy ilyen sulit ,meg nagyon okos lány .Egyszer leültem vele és 11. matek feladatot elmagyaráztam neki és meg értette ahhoz képest ,hogy 6.os.Nagyon szereti a lovakat ,mindig is szeretet volna lovagolni,de nincs meg hozzá a kellő anyagi háterünk. (Elnézést a helyesírási hibákért).

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!