Találatok a következő kifejezésre: Mennyire kell lenni az (197 db)

Mennyinek kell lennie az LH szintünknek ha babócát akarok, mikor kell mérni és milyen tesztel?

Legjobb válasz: Ezt csak vérbõl tudják mérni laborban. Nézd, itt korrekten le van írva, hogy a ciklus melyik napján mennyinek kell lenni. http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Ezt csak vérbõl tudják mérni laborban. Nézd, itt korrekten le van írva, hogy a ciklus melyik napján mennyinek kell lenni. http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Mennyinek kell lennie az alaphőnek? (többi lent)

Augusztus elsején kezdtem el mérni a reggeli h?met.Ez nem a ciklusom els? napja,de így legalább belerázódok a következ? ciklusig a méregetésbe.

Legjobb válasz: az alaphõ mindenkinél más... ált. 36.2 - körül van. Neked kicsit alacsonyabb.. Hüvelyben v. szájban kell mérni. Hónaljban téves eredményt ad!!!!

az alaphõ mindenkinél más... ált. 36.2 - körül van. Neked kicsit alacsonyabb.. Hüvelyben v. szájban kell mérni. Hónaljban téves eredményt ad!!!!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy szájban mérem. Ja és csatolhattok görbéket is :)
Szabályok, példagörbék: http://babatervezok.otthona.net/
Szia! A hõddel nincs semmi baj, mindenki más így a hõmérséklete is más.Van aki 37 feletti lázzal lesz terhes, de van aki 36.4-el.Az alaphõdet, majd több mérés után lehet megmondani.:-)
A kötés vagy a molekula legyen poláris? Nem mindegy.
A kérdező hozzászólása: a molekula


Fiat Punto 94es 1.6osnak mennyinek kell lennie az üzemanyag nyomásnak?

Mennyi Bar?

Legjobb válasz: Vákum nélkül 3,0 +- 0,2 bar Vákumszabályzással 2,5 +-0,2.

Vákum nélkül 3, 0 +- 0, 2 bar Vákumszabályzással 2, 5 +-0, 2.

A tsh-nak mennyinek kell lennie? Az én értékem:4, 447 mlU/L.

A dokim szerint pajzsmirigy alul muködésem van,de nem vészes.Azt mondta 3 hónap alatt rendberak.Voltam uh-n is és arra azt mondta h nem akar m?ködni a petefészkem.Vagyis nincs rendes peteérésem sem.Ez lehet a pajzsmirigy/tsh-m miatt?Volt valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Lehet összefüggés a pm-alulmûködés és a peteérés hiánya között. Nekem is alulmûködik a pajzsmirigyem, magas volt a prolaktinom és rövidek voltak a ciklusaim, nem volt megfelelõ peteérésem. Amikor gyógyszeres kezelésre lement a TSH-m, a többi hormonom és a ciklusom is rendezõdött és pár hónapra rá terhes lettem az elsõ babánkkal, most várom a másodikat.

Lehet összefüggés a pm-alulmûködés és a peteérés hiánya között. Nekem is alulmûködik a pajzsmirigyem, magas volt a prolaktinom és rövidek voltak a ciklusaim, nem volt megfelelõ peteérésem. Amikor gyógyszeres kezelésre lement a TSH-m, a többi hormonom és a ciklusom is rendezõdött és pár hónapra rá terhes lettem az elsõ babánkkal, most várom a másodikat.
A kérdező hozzászólása: fsh:12, 2
Szia! A TSH-nak babához 2 alatt kell lennie, de ideális az 1 körüli érték. Nekem 3, 9-nél tökéletesen mûködött a petefészkem, nem hinném, hogy ez okozná neked a problémát. Az FSH-d nagyon magas. :-( Azzal nem tudom, mit lehet tenni, önmagában ez az érték azt jelenti, hogy a a szervezeted megpróbálja mûködésre bírni a petefészked.
A tsh-d valóban rossz 1 körül kell lennie, az fsh-d nagyon rossz. Mindenképpen kéne nézetni amh-t, terheléses cukor6inzulin vizsgálatot.
Annak hogy nincs peteérésed annak semmi köze a TSH-hoz.2 alatt kell lenni az értékednek hogy teherbe tudj esni.Magasabb értékkel is teherbe lehet esni, de akkor nagy az esély a vetélésre.Nekem is alul mûködik, szedek is rá gyógyszert.Igaz nekem már jóval a terhességem elõtt kiderült hogy ez a betegségem van.A terhességem alatt is végig szednem kellett a gyógyszert.Gyönyörû egészséges kislányom született, már 2, 5 éves és azóta is makk egészséges.
Nekem a pajzsmirigy alulmûködésemet a KÉK JÓD 6 hónapos szedése teljesen rendbetette. TSH: 5, 47 volt és 2, 01 lett. Nekem a dokim ajánlotta, hogy elõször ezt próbáljuk meg, ha nem jön be akkor jön a hormongyógyszer, szerencsére nem kellett gyógyszer. http://www.kekjod.hu/

Mennyinek kell lennie az átlagos szénhidrát bevitelnek naponta?

Legjobb válasz: Cukorbetegeknél pld. 160 gr. naponta, tehát 16 dkg. Szerintem ez fogyókúránál is megáll.

Cukorbetegeknél pld. 160 gr. naponta, tehát 16 dkg. Szerintem ez fogyókúránál is megáll.
Két lapát 4 óránként(tehát napi 6x)
miért a 90naposba írtad? :D súlytartáshoz körülbelül 4gramm /testsúlykilogramm, ez egy egyénenként változik egy picit. Diétázni feleannyival érdemes de ezt befolyásolja hogy milyen az életviteled, az anyagcseréd, mennyit mozogsz.

Mennyinek kell lenni az DRAM:FSB arányának?

Eddig 6:8 volt,aztán belenyúltam a biosba és 1.1 lett. Mintha gyorsabb lenne a gép,de lehet,hogy csak bebeszélem magamnak. Jó ez a 1:1 arány,

Legjobb válasz: Igen a legjobb teljesítményt úgy lehetett elérni , hogy az arány 1:1-hez volt . Ma már ez nem igaz , mert többet hoz a sebesség .

Igen a legjobb teljesítményt úgy lehetett elérni , hogy az arány 1:1-hez volt . Ma már ez nem igaz , mert többet hoz a sebesség .

Milyen támogatást lehet igényelni az önkormányzattól? Mennyinek kell lenni az 1főre jutó jövedelemnek, hogy megkapjuk?

Hárman vagyunk,és amíg én is dolgoztam minden rendben volt! Soha nem volt számla elmaradásunk,most meg csak sakkozok velük! (Sajnos) lakáshitelt vettünk fel,közben megszületett a gyermekünk,én már csak gyest és családit kapok. A munkahelyemre nem akarnak visszavenni. Hónapról hónapra előleget kell hogy kérjen a férjem.

Rendszeres gyermekvédelmi támogatáshoz mennyinek kell lenni az egy főre jutó összegnek?

És mi az ami bele számit?Férjem fizetése az én gyedem és a családi potlék?

Legjobb válasz: Legalábbis ha a 37e körüli összeg a valós,ha a 35 e körüli akkor tullépjük kicsivel:S.Köszönöm a válaszokat.

A kérdező hozzászólása: ok akkor kitöltöm és beadom, köszi nektek:)
A kérdező hozzászólása: Legalábbis ha a 37e körüli összeg a valós, ha a 35 e körüli akkor tullépjük kicsivel:S.Köszönöm a válaszokat.
37-es a valós.
A kérdező hozzászólása: Azért küldték ki mert az egyik gyermekre kapom és közben megszületett a másik is és h arra is kaphassam .Csak azóta több a jövedeleme a férjemnek mint akkor de igyis beleesünk ezek szerint amit irtok.Itt nem nézik h ingatlan auto...stb csak az összeget.
Szerintem egy próbát megér, de beszámít az is, hogy van-e autód, telked és az ingatlanod értéke. De mint írod küldték a papírt, tehát nem te kérted, akkor mindenképp töltsd ki és add be.
Akkor 4-el kell megszorozni ugye...4*37050= 148.200.- Annál ha több, akár 10 forinttal is, azonnal elutasítják - bár ha nem sokkal több, akkor fellebbezéssel van esélyed.
A kérdező hozzászólása: 4en vagyunk.
Annak adható, akinek családjában az egy fõre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegétnek 130 %-át (2009-ben 37.050 Ft) feltéve, hogy a vagyoni helyzet vizsgálata során az egy fõre jutó vagyon értéke nem haladja meg a törvényben meghatározott értéket. 2010.-ben az öregségi nyugdíjminimum 28.500.- - annak a 130%-a 37.050.- Tehát ha vagytok mondjuk 3-an, akkor a jövedelem nem haladhatja meg a 111.150.- et (fizetéssel, GYED-del, családipótlékkal együtt)
A kérdező hozzászólása: a 28500 a szociális segélyhez van
A kérdező hozzászólása: Nah:) ))még valaki valami ujabb összeggel:) az a gond hogy pont pár ezren mulik hogy beleesek vagy sem de igy nem tudom kiszámolni ha mki mást ir:)
Érdekes... Lehet hogy területenként más összeget mondanak? Nekem azt mondták 28.500.- / fõnél nem lehet több...
A kérdező hozzászólása: A kérdést ugy értettem hogy akkor az elsõ vagy a 2. válaszolo tudja jol?!:) a neten is ha beütöm mindenhol mást ir. Ki kell töltenem a papirt amit kiküldött az önkormányzat de ha nem vagyok rá jogosult nem küldöm vissza, ezrt akartam itt megtudni most.
3 hete adtam be és a határ 37050.-/fõ!
Ha családban élsz ( apa, anya gyerek(ek) )35.625.- De legbiztosabban a területileg illetékes polgármesteri hivatal családvédelmi osztálya fogja neked megmondani.
A kérdező hozzászólása: Most akkor melyik?37700 vagy a másik?
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
igen ezek számítanak!37700ft/fõ ezt nem haladhatja meg

Most, akkor mennyinek kell lennie az államháztartás hiányának? Jövőre.

Már olvastam 3.9, 3.6, 3.4 és most pedig 2.8-at.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, idén 3,8%, jövõre 3%.

Én úgy tudom, idén 3, 8%, jövõre 3%.
2, 8% a jövõévi hiánycél
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Ja csak Matolcsy most nyilatkozta le hogy a többi uniós állmanak 5-6-7 lesz akkor mi minek ragaszkodunk a 3 alattihoz?
Idén 3, 8; jövõre 2, 8. A kormány szeretné a jövõ évit 3-ra vagy 4-5-re felemelni, de hogy ez sikerül-e, az csak õsszel dõl el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!