Találatok a következő kifejezésre: Mennyire kell lennem, hogy a (140 db)

Mit jelent ez a hőmérőzés dolog? Sajnos en nem ertek ehhez, mennyinek kell lennie a testhonek, ha terhes vagyok? Es mennyinek kell lennie, hogy teherbe essek?

lehet egy kicsit hulyen kerdeztem de sajnos fogalmam sincs errol a homerosdi dologrol:(

Legjobb válasz: http://www.babazo.hu/szakertok/20070519ahomerozesrol.html Itt részletesen leírják, hogyan kell.Sok szerencsét, ha babára gyúrtok!

http://www.babazo.hu/szakertok/20070519ahomerozesrol.html Itt részletesen leírják, hogyan kell.Sok szerencsét, ha babára gyúrtok!
szia. én tök véletlen egyik este megmértem a hõt, hogy megnézem mennyi, de csak ugy véletlen.És 37, 5 volt.Hiszed vagy nem, én egybõl tudtam hogy terhes vagyok.Pedig az elsõ hõmérõzésem volt, és azt se tudtam hogy mennyinek kell lenni, babásan vagy nem babásan.Ha 37 felett van, akkor terhes vagy, ha alatta akkor nem.Én legalábbis igy tapasztaltam meg.sok sikert:) egy 21éves lány

A hemoglobinomnak mennyinek kell lennie hogy szédüljek?

Legjobb válasz: ez azért nem ilyen egyszerû

ez azért nem ilyen egyszerû

Mennyinek kell lennie minimum a béta hcg eredményemnek ahhoz hogy baba legyen vagy csak sejteni lehessen? Légyszi jelentkezzetek?

10-re megyek és jó lenne tudni mit kell néznem!!!!!Tökre izgulok.Légyszi aki tud segítsen!!!

Legjobb válasz: Kimásoltam neked: Fogantatástól számítva: (kb.7-8 nap a beágyazódás) 9. nap min. 17- max.119 10.nap min. 17- max. 147 11.nap min. 33- max. 220 12.nap min. 33- max. 429 13.nap min. 70- max. 750 14.nap min. 111- max. 1690

Kimásoltam neked: Fogantatástól számítva: (kb.7-8 nap a beágyazódás) 9. nap min. 17- max.119 10.nap min. 17- max. 147 11.nap min. 33- max. 220 12.nap min. 33- max. 429 13.nap min. 70- max. 750 14.nap min. 111- max. 1690
Írd ám meg, hogy mi lett! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! Majd írok!!!:-)
A kérdező hozzászólása: 953.6 mIU/ml lett az eredmény.Már a dokimmal is beszéltem és mondta hogy terhességet mutat!!! Fú úgy örülök hogy elmondani nem lehet!!!!!! Köszi mégegyszer a válaszokat!!!!!!4
Én is örülök! :) ))) Minden jót!
akkor ott baba van!:D
Jajj gratulálok!Régóta próbálkoztok??
A kérdező hozzászólása: Nem régóta ugyanis becsúszott.És még annyira fiatal hogy a doki még nem lát semmit, úgyhogy jövõhéten megyek vissza.És van már egy 5 hós fiunk, de ennek a babának legalább annyira örülünk mintha az elsõ jönne.

Ha még nem jött meg akkor honnan tudom hogy mikor van pém? Szoptatok és nem volt mensim. A hőt hogyan és mikor kell mérni? Mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...

Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...
Szia! ha szoptatsz és nincs mensid, akkor nem is eshetsz teherbe.. Vagy arra gondolsz, hogy most nem jött meg véletlen? és hátha terhes lehetsz????

Mennyire kell bejelentve lennem, hogy a baba után a maximális pénzeket kapjam?

Legjobb válasz: Sajnos ez nem ennyire egyszerû.Elõször is baba születését megelõzõ egy évet veszik alapu,tehát ha 2008ban jön a baba akkor a 2007es évet nézik-és ez tuti hidd el,mert én most pont ezen megyek keresztül és magamnak talpalok ki mindent a tb-nél,mert megszünt a munkám...szval ha 2009ben jön a baba akkor ezt az évet nézik majd.Ha minden jó összejön én úgy tudom 135ezer bruto most ami adja ,de ez csak akkor ha nem kerülsz táppénzre vagy ilyenek,tehát a szülést megelõzõ 28napig(szül szabiig dolgozol)ezt sajna kevesen tudják megtenni,mert akkor már elég nyûgös.De ha közbejön valami táppénz ilyenek akkor több mint brutto 180nak kell lenni-én kiszámoltattam ezt bérszámfejtõvel tavaly,na és ha ennek a járulékait neked kell fizetni,mert a fõnököd épp bejelent de ezt nem vállalja akkor az horribilis összeg.HA van rendes bejelentettséged,tehát magasabb mint az átlag akkor ne kombinálj ezzel,mert nem tudod kiszámítani.Sajnos annyira gyorsan változnak a jogszabályok,hogy most én pl.pont azzal küszködöm,hogy egyáltalán kapjak gyedet,mert kiderült jan.1tõl munkanélkülirõl nem lehet gyedre menni,de dec végén mikor ezt mondták nekem,hogymenjek el dolgozni még akkor kb 12hetes voltam-azért ,hogy meglegyen a gyed akkor még senki sem,tudta,hogy két hétre rá változtatnak ezen..Szval a legtutibb ha egy tbhez mégy be,ha lehet ne a teveutcára mert ott nem fognak úgy foglalkozni veled,hanem egy kiredndeltésre és ott felvilágosítanak a saját helyzetedhez képest.Sajnos abban nem biztos,hogy tudnak segíteni,hogy pontosan mennyit fogsz kapni,mert ugye ezekbõl az összegekbõl még adózni kell-mindbõl a tgyásból a gyedbõl és a gyesbõl is ez tuti,csak nem mindegy,hogy milyen adósávba tartozol és ezt az ott ülõ nénike nem tudja megmondnai,mert van egy programjuk amihez csak a bérszámfejtõknek van hozzáférésük.Deminden másban tudnak segítseni,hogy h,hogy jössz ki a legjobban.nekem legalább is nagyon sokat tudtak.

Sajnos ez nem ennyire egyszerû.Elõször is baba születését megelõzõ egy évet veszik alapu, tehát ha 2008ban jön a baba akkor a 2007es évet nézik-és ez tuti hidd el, mert én most pont ezen megyek keresztül és magamnak talpalok ki mindent a tb-nél, mert megszünt a munkám...szval ha 2009ben jön a baba akkor ezt az évet nézik majd.Ha minden jó összejön én úgy tudom 135ezer bruto most ami adja , de ez csak akkor ha nem kerülsz táppénzre vagy ilyenek, tehát a szülést megelõzõ 28napig(szül szabiig dolgozol)ezt sajna kevesen tudják megtenni, mert akkor már elég nyûgös.De ha közbejön valami táppénz ilyenek akkor több mint brutto 180nak kell lenni-én kiszámoltattam ezt bérszámfejtõvel tavaly, na és ha ennek a járulékait neked kell fizetni, mert a fõnököd épp bejelent de ezt nem vállalja akkor az horribilis összeg.HA van rendes bejelentettséged, tehát magasabb mint az átlag akkor ne kombinálj ezzel, mert nem tudod kiszámítani.Sajnos annyira gyorsan változnak a jogszabályok, hogy most én pl.pont azzal küszködöm, hogy egyáltalán kapjak gyedet, mert kiderült jan.1tõl munkanélkülirõl nem lehet gyedre menni, de dec végén mikor ezt mondták nekem, hogymenjek el dolgozni még akkor kb 12hetes voltam-azért , hogy meglegyen a gyed akkor még senki sem, tudta, hogy két hétre rá változtatnak ezen..Szval a legtutibb ha egy tbhez mégy be, ha lehet ne a teveutcára mert ott nem fognak úgy foglalkozni veled, hanem egy kiredndeltésre és ott felvilágosítanak a saját helyzetedhez képest.Sajnos abban nem biztos, hogy tudnak segíteni, hogy pontosan mennyit fogsz kapni, mert ugye ezekbõl az összegekbõl még adózni kell-mindbõl a tgyásból a gyedbõl és a gyesbõl is ez tuti, csak nem mindegy, hogy milyen adósávba tartozol és ezt az ott ülõ nénike nem tudja megmondnai, mert van egy programjuk amihez csak a bérszámfejtõknek van hozzáférésük.Deminden másban tudnak segítseni, hogy h, hogy jössz ki a legjobban.nekem legalább is nagyon sokat tudtak.
150 ezerre !
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget! egyenlõre 90re vagyok. még csak épp hogy látszik az uh-on a bébi úgyh próbálok minél elõbb beszélni a fõnökömmel!
Az utolsó válaszoló vagyok...ha esetleg nem akarja feléemelni úgy tudom ha egy magasabb juttatást kapsz dec 31ig akkor az is beleszámít!!Esetleg kérd meg, hogy adjon egy magasabb összeget -ezek több száz ezres összegek, de te visszadod...legalább is nekem tavaly ezt javasolták még a tb-nél de erre is kérdezz rá.

Nemsokára kapok egy fényképezőgépet. Valaki segítene hogy milyen szempontok alapján kell választani? Mit kell megkérdezni, és az olyan számok mint pl. : megapixel mennyinek kell lenni, de nem csak a megapix. érdekel. ;)

Köszönöm!

Legjobb válasz: Megapixel, tárhely, videófelvétel minõsége, felbontása, képek felbontása, a fényképezõgép anyaga. És talán még érdemes lenne egy strapabírót nézni :).

Megapixel, tárhely, videófelvétel minõsége, felbontása, képek felbontása, a fényképezõgép anyaga. És talán még érdemes lenne egy strapabírót nézni :) .
A kérdező hozzászólása: felbontás, képek felbontása, ezek mit takarnak?? :D
A kérdező hozzászólása: a felbontásnak mennyinek kell lennie?? :D
a felbontás az hogy hány pixelbõl áll a kép. Ha 25000 körül keresel ezt javaslom: http://www.fujifilm.hu/index.ind?isFlashCompliant=true&s.. nézd meg a linket
A kérdező hozzászólása: A felbontásnak mennyinek kell lennie ha szeretnék éles képeket? :D
Ha falméretû posztert nem akarsz készíttetni a képeidbõl, akkor 5-7 megapixeles gép bõven elég lesz. Nekem egy 10.5 megapixeles gépem van itthon, de életbe nem használtam még 8 megapixelnél magasabb felbontást rajta. Ami fontos és nem említette senki az az optikai zoom mérete. Ez azt jelenti, hogy az gép optikája ekkora nagyítást tesz lehetõvé. A digitális zoom mondhatni semmire se való, mert a már úgy nagyít, hogy a a kép minõségének rovására megy. Tehát minél nagyobb az optikai zoom annál jobban tudsz vele nagyított éles képet készíteni. Szerintem ez fontos lehet fényképezésnél.
Azt kérdezd meg, hogy a Sefcsik-Hefele könyvet is ajándékba kapod-e hozzá. http://fototipp.hu/node/427 A gép technikai részeit tekintve, minél szebb, nagyobb, drágább, annál jobb... Vagyis tökmindegy, mivel ha tudsz fotózni, akkor szmenával is tudsz, ha nem tudsz, akkor Canon D1-el se fogsz, csak azt hiszed, hogy tudsz.

Terhesség 8-9-10 hetében mennyinek kell lennie a progreszteron szintnek? Az enyém 13 volt, félek hogy nagyon alacsony.

Legjobb válasz: Szia! Azt honnan tudod hogy ennyi? én 11 hetes vagyok de fogalmam sincs hogy mennyi!

Szia! Azt honnan tudod hogy ennyi? én 11 hetes vagyok de fogalmam sincs hogy mennyi!
A kérdező hozzászólása: nyolc hetesen nézték -kaptam gyógyszert rá, azt mondta a doki :reméli nem lesz késõ a méh lepény kialalulása miatt.Mert ha igen akkor elhalhat a baba, most várok.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak:neked vannak tüneteid?Nekem hányingerem volt de már az is elmult, ez is aggaszt.
Ezt nekem sem nézték, most 2 hónapos a pici, és nem volt smmi gond:)
Az 1 válaszoló vagyok igen nekem van hányingerem de ez a terhességtöl van! Nekem nem néztek ilyet!
A kérdező hozzászólása: Lehet nem voltam egyértelmü:szóval 10 hetes babás vagyok és egy hete elmult a hányingerem holott azelõtt mindennap volt
Nekem is nagyon alacsony volt a progreszteron szintem és ezt azért tudom mert lombikkal síkerûlt teherbe esnem. Egy halvány csíkos teszt után még nem vizsgáltak csak vért vettek és a hcg-t nézték meg a progit. Nekem ráadásúl még eleinte csökkent is, azt mondták, hogy méhen kívûli vagyok max! Aztán láss csodát...26. héten járok a kislányommal!!! Nekem hûvelykúpot kellett használnom a 12. héig! Utrogestant napi 3*2!!! Síkerûlt! Pedig 50% mondtak, hogy megmarad...

Mennyinek kell lennie a hőmnek, hogy tudjam, terhes vagyok-e?

Szóval, nem vagyok benne biztos, a teszt pedig még nem mutatna semmit. Arra gondoltam, megmérem a hőmet. Ezt csakis higanyos hőmérővel lehet csinálni? Mennyinek kell lennie, hogy lehessen sejteni, babás vagyok-e?

Legjobb válasz: Hát én végig csináltam 1 hónapot, hogy méricskéltem minden reggel, de rendes digitálissal mértem szájban, de tovább hagytam bent, a pittyegés után még. Így még változik!!! Amikor terhes lettem már nem mértem abban a hónapban, de mielõtt akár meg is jöhetett volna kiváncsiságból megmértem és valóban feljebb volt, már nem emlékszem pontosan, de a ciklus elején olyan 36,3-4 körül volt akkor meg 36,7-8 környékén. Szerintem akkor tudsz ebbõl kiindulni, ha már mérted és tudod, hogy amúgy mennyi lenne. De olvastam, hogy akár 37 is lehet. Túl sokat nem segítettem tudom, de ha több 36,6-nál akkor jó esély van rá. Amúgy más tünetei is lehetnek ám a terhességnek. Még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, még lett volna pár nap a ciklusból, de nagyon puffadtam, még sosem volt ilyenem, furcsáltam, de mindig a kajára gondoltam, hogy biztos attól, pedig nem is ettem puffasztót.

Hát én végig csináltam 1 hónapot, hogy méricskéltem minden reggel, de rendes digitálissal mértem szájban, de tovább hagytam bent, a pittyegés után még. Így még változik!!! Amikor terhes lettem már nem mértem abban a hónapban, de mielõtt akár meg is jöhetett volna kiváncsiságból megmértem és valóban feljebb volt, már nem emlékszem pontosan, de a ciklus elején olyan 36, 3-4 körül volt akkor meg 36, 7-8 környékén. Szerintem akkor tudsz ebbõl kiindulni, ha már mérted és tudod, hogy amúgy mennyi lenne. De olvastam, hogy akár 37 is lehet. Túl sokat nem segítettem tudom, de ha több 36, 6-nál akkor jó esély van rá. Amúgy más tünetei is lehetnek ám a terhességnek. Még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, még lett volna pár nap a ciklusból, de nagyon puffadtam, még sosem volt ilyenem, furcsáltam, de mindig a kajára gondoltam, hogy biztos attól, pedig nem is ettem puffasztót.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a számban digitálissal ( higanyosat délután kapok), és 36.1.
Hát szerintem akkor nem vagy terhes, legalábbis ez nagyon alacsony. De ez csak egy módszer, nem 100% biztos lenne olyan akinél szintén alacsony volt és terhes lett. Szerintem inkább pár nap múlva tesztelj mégegyszer, hátha.
Na ennek semmi értelme. 1. Egy mérésbõl nem lehet megállapítani semmit, hiszen a ciklus során bekövetkezõ változást kellene figyelni. Ha vkinek az alaphõje 36, 1 fok, annak már a 36, 5-es hõ magas, másnak meg 36, 5 az alap... 2. Délutáni mérés az égvilágon semmit nem ér. Fussál pár km-et, aztán mérd meg megint. "Meglepõ" módon magasabb hõmérsékletet fogsz kapni. Pont azért kell rögtön ébredés után mérni, mert akkor nem befolyásolja semmi, csak az alapanyagcsere. 3. A teszt elõtt a hõmérõzésbõl se lehet megállapítani a terhességet. Ugyanis teljesen normális, hogy ovuláció után felmegy a hõ. Akár terhes az illetõ, akár nem. A terhességre az utal, ha a menzesz idejében nem esik le a hõ és nem jön meg a vérzés. Szóval legyél türelmes, és az aktus után 14 nappal csinálj terhességi tesztet. A hõmérõzést meg vagy felejtsd el, vagy csináld normálisan, ahogy kell.
Ha jól emlékszem 20 felett jó. Neked mennyi?
Ez attól függ milyen mértékegységben van megadva.
Tankönyv szerint 20, de inkább 30 nmol/l felett, azonban a legtöbb nõnek nem tankönyvi a ciklusa :) Nekem pl. rendszeresen 18-20. napon van ovulációm, ezért nem is a 21. napon nézték, hanem az átlag ciklusnapjaimból visszaszámoltak 7-et, és akkor kellett mennem.
Szia! nekem nmol mértékegységben a 21.napi értékem 40.6 lett, a 26.napi pedig 71, erre azt mondta a doki, hogy nagyon jó!

Ha egyedül szeretnék élni egy pesti albérletben, akkor kb. mennyinek kell lennie a fizetésemnek, hogy életben tudjak maradni? Mármint amit ténylegesen megkapok.

Ezek az igényeim: A legolcsóbb bérlakás, ami csak van Pesten, teljesen mindegy, milyen, de azért ne d?ljön rám :) TV, vonalas telefon nekem nem kell, ergo nincs kábel TV díj, se telefonszámla. Internet viszont nagyon fontos (nem mobil, hanem sima otthoni), ha esetleg olyan lenne a munkám, hogy otthon is kell dolgozni a gépr?l. Jó a lassú, pár ezer forintos is, csak legyen. Ennivalóból, tisztálkodási szerb?l stb. jó nekem mindenb?l a legolcsóbb. Kocsi, jogsi nincs, tehát BKV bérlet kell, err?l tudom, hogy 10 ezer forint. A gyógyszerem 1000 forint 20 napra, ami ugye kb. 1500 forintot jelent 1 hónapra.

Legjobb válasz: Hozzávetõlegesen 90ezret kellene kapjál, de akkor az ételen sokat kell spórolj.

Hozzávetõlegesen 90ezret kellene kapjál, de akkor az ételen sokat kell spórolj.
Ha a munka mellé vállalsz másodállást is, akkor meg tudsz élni egy albérletben egyedül, amúgy nem.
Kicsit legyél pozitívabb! Miért ne hívnának be? Fel a fejjel, menni fog!
Nem, a nettó az a tiszta, a bruttó az, amibõl vonnak le. A legtöbb munkahely egyébként már támogatja a bejárást, pl én is kapok bérletet, kérdezz rá, az a 10 ezer nagyon is lényeges! Meg nálunk van melegkaja jegy, 12 ezer, az elég az ebédemre (ételfutár) egy hónapra. Ezen felül én kb. havi 15-20 ezer Ft-ot költök vásárlásra (kaja, mosószer, tisztálkodási szerek, stb.) Tényleg inkább szobát nézz, kolléganõm egy nagyon szép szobát talált, a lakótársa is kedves, az rezsivel együtt fixen 45.000 Ft és jó környéken is van.
Nettó az, amit tisztán kézhez kapsz. Szerintem 94-bõl szûkösen de meg lehet élni. Viszont ha tuti nem legyen gondod ha jön egy nagyobb számla, picit több kell.
Bérleti díj: 50000 Rezsi: kb 30000 Internet: 5000 BKV: 10000 Kaja: 30000-50000 Ruha: ? Szórakozás: ? Egyéb (pl hazautazások): ? Gondolkodj azon, hogy nem egy lakász bérelsz (még ha kicsi is), hanem csak egy szobát. Így ugyan nem egyedül leszel a lakásban, de én laktam így, és nem zavartuk egymást a lakótársammal, mert teljesen külön lakótérben katunk. Ezzel a bérleti díjból lehet spórolni 10-15 ezret.
Minimum 100 ezer kell, ha megelégszel egy szobával. Ha lakás kell, akkor inkább 130. Számolni kell az elõre nem látott kiadásokkal is.
A kérdező hozzászólása: Szórakozás nincs, nincsenek barátaim, akikkel eljárhatnék, nem is szeretek bulizni, se sehová eljárni. Hazautazni nem akarok, inkább minél gyorsabban elköltözni innen. Ruhákat van, hogy 7-8 évig is ugyanazokat hordom, ameddig bírják, nem szoktam divatozni. Nem bírok másokkal együtt lakni, már kollégiumban se mûködött, pedig ott is alig párszor aludt bent a szobatársam. Autista vagyok egyébként.
Szoba rezsivel: 40 000, plusz fûtés kb 10 000 télen Kaja: ha fõzöl magadra és nem vagy nagy igényû 15-20 000 Utazás: bliccelhetsz is, de akkor a metrót nem nagyon használhatod, vagy bicikli; egyébként 10 000 a bérlet Internet: helytõl függõen (belvárosban van olcsóbb is, kertvárosban ahogy láttam csak a T-Com): 2500-5500
Értem, ne haragudj, figyelmetlenül olvastam. Ez esetben egyetértek az elõttem szólóval, valami programozós dolog jó lenne, kis cégeknél általában egyedül vannak, otthonról is tudsz dolgozni sok esetben. Persze, ahhoz is pénz kell... Esetleg keresni valami munkát, és mellette elvégezhetnéd a tanfolyamot. Sajnos tényleg minimum 100 ezer forintra lenne szükséged Pesten, hogy életben maradj... Drukkolok Neked, hogy úgy sikerüljön minden, ahogy szeretnéd :)
végezz el flash animátori, vagy valami java stb programozói tanfolyamot. Ha van ilyen tanfolyamod, onnantól kezdve viszonylag jólfizetõ állásod lehet könnyen, úgy, hogy nem kell emberekkel érintkezned.
A kérdező hozzászólása: Olyan munkát szeretnék, ahol minél kevesebbet kell kommunikálni, mint írtam, autista vagyok és nem szeretek kapcsolatba kerülni emberekkel, nem is vagyok jó benne, nincs is jó kisugárzásom, csak elüldözném az ügyfeleket, ha ilyen munkám lenne.
Titkárnõi, asszisztensi pozíciókat miért nem nézel? A legtöbbnél középfokú végzettséget kérnek, meg helyenként nyelvtudást, de azt sem mindenhol. Ott simán megkapnád a 100-120 nettót! És napi 8 óra, irodában. Ajánlom a monster.hu-t, vagy a profession.hu-t, esetleg a cvonline.hu-t, de annak elég rossz a keresõje.
A kérdező hozzászólása: Nem értek sok mindenhez, meg nincs is érettségin felül semmi papírom, ilyeneket nézek, hogy pl. takarítónõ, ez amiért 120-at kértem volna napi 10 órás lett volna, szerintem nem sok, de hát õk tudják.
Megkérdezhetem, milyen munkákra jelentkezel? Csak hogy átlássam, tényleg sok-e a 120 (én is épp munkát keresek, mondjuk én váltani szeretnék, eléggé beleástam most magam). Milyen oldalakon nézelõdsz?
A kérdező hozzászólása: Oda biztos nem, mert már írtak, hogy betöltötték az állást. Ennél csak kevesebbért láttam meghirdetve állást. Volt olyan is, hogy nekem kellett írni bérigényt, írtam 120-at, azt soknak találták, mondták, hogy annyit nem tudnak adni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy mindenhol 100 alattit kínálnak. A legtöbb, amit kaphattam volna (de nem hívtak be interjúra), 94 volt, de ez nettóban, az ugye az, amibõl még vonnak le?
A kérdező hozzászólása: Ja azt elfelejtettem, ehhez a 94-hez jött volna 10 ezer Ft kajautalvány. De mint mondtam, nem hívtak be és nem is fognak.
Hol adnak 120-at takarításért? Én diplomával próbálok elhelyezkedni, most is voltam interjún de csak 85-öt adtak volna, persze a kb 150 jelentkezõbõl nem valószínû, h engem vesznek fel :( Már lemondtam a garzonról is, úgysem lesz annyi pénzem. 25-30 között már vannak elfogadható szobák, + rezsi. Sok pénzem nem maradna a végén, de még mindig jobb, mint vidéken 0 pénzbõl, megtakarításból gazdálkodni, ami hamarosan elfogy :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!