Találatok a következő kifejezésre: Mennyire kell lennem, hogy (209 db)

Mit jelent ez a hőmérőzés dolog? Sajnos en nem ertek ehhez, mennyinek kell lennie a testhonek, ha terhes vagyok? Es mennyinek kell lennie, hogy teherbe essek?

lehet egy kicsit hulyen kerdeztem de sajnos fogalmam sincs errol a homerosdi dologrol:(

Legjobb válasz: http://www.babazo.hu/szakertok/20070519ahomerozesrol.html Itt részletesen leírják, hogyan kell.Sok szerencsét, ha babára gyúrtok!

http://www.babazo.hu/szakertok/20070519ahomerozesrol.html Itt részletesen leírják, hogyan kell.Sok szerencsét, ha babára gyúrtok!
szia. én tök véletlen egyik este megmértem a hõt, hogy megnézem mennyi, de csak ugy véletlen.És 37, 5 volt.Hiszed vagy nem, én egybõl tudtam hogy terhes vagyok.Pedig az elsõ hõmérõzésem volt, és azt se tudtam hogy mennyinek kell lenni, babásan vagy nem babásan.Ha 37 felett van, akkor terhes vagy, ha alatta akkor nem.Én legalábbis igy tapasztaltam meg.sok sikert:) egy 21éves lány

A hemoglobinomnak mennyinek kell lennie hogy szédüljek?

Legjobb válasz: ez azért nem ilyen egyszerû

ez azért nem ilyen egyszerû

Ha még nem jött meg akkor honnan tudom hogy mikor van pém? Szoptatok és nem volt mensim. A hőt hogyan és mikor kell mérni? Mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...

Szia! Bár én is kezdõ vagyok, de azt mondják, hogy reggel, mikor felkelsz és kikelnél az ágyból kell megmérni a hõdet és a ciklus.hu-n tudod magadnak vezetni. hogy mennyinek kell lenni, ez mindenkinél egyénileg változó! állítólag akkor van pé, ha felmegy a hõd, és pár napig fent is marad..Ha "ciklus2 végéhez érsz és nem vagy terhes meg leesik és akkor megjön. Röviden tömören talán ennyi. De hogy még nem volt mensid így nem tudom...A ciklus.hu beírt adatok alapján következtet és kalkulálja ki, hogy mikor kell(ene) megjönnie. Ehhez viszont kell pár hónap adata. Ja, mérni lázmérõvel vagy hüvelyben (5 percig higanyossal/ sípolásig digitálissal) vagy ugyan ezen technikával a nyelv alatt. Csak fontos mindig ugyan abban az idõben, és ugyan ott mérd...
Szia! ha szoptatsz és nincs mensid, akkor nem is eshetsz teherbe.. Vagy arra gondolsz, hogy most nem jött meg véletlen? és hátha terhes lehetsz????

Testzsírt hogy kell lemérni? Egy 16 éves lánynak mennyinek kell lennie?

Legjobb válasz: Testzsír mérésére több módszer is létezik. Eggyik sem jó igazán. Magyarországon talán a sportkórháznak van erre megbízható mûszere. A boltban kapható "testzsírmérõ" mérlegek nem mérnek sajnos az égvilágon semmit, párezer fortból ilyen mûszert elõállítani nem lehet, tehát tulajdonképpen egy átvágás az egész. Hogy mennyinek kell lenni? Nõknél a 25% még elfogadható, az ideális 15 körül van. A mérési pontosság mechanikus mérés esetén +/- 5% körül van, tehát ez becslés csak. Sokkal többet mond egy jó nagy tükör :-)

Testzsír mérésére több módszer is létezik. Eggyik sem jó igazán. Magyarországon talán a sportkórháznak van erre megbízható mûszere. A boltban kapható "testzsírmérõ" mérlegek nem mérnek sajnos az égvilágon semmit, párezer fortból ilyen mûszert elõállítani nem lehet, tehát tulajdonképpen egy átvágás az egész. Hogy mennyinek kell lenni? Nõknél a 25% még elfogadható, az ideális 15 körül van. A mérési pontosság mechanikus mérés esetén +/- 5% körül van, tehát ez becslés csak. Sokkal többet mond egy jó nagy tükör :-)
nézd meg neten XD te láma xD

Mennyinek kell lennie a hőmnek, hogy tudjam, terhes vagyok-e?

Szóval, nem vagyok benne biztos, a teszt pedig még nem mutatna semmit. Arra gondoltam, megmérem a hőmet. Ezt csakis higanyos hőmérővel lehet csinálni? Mennyinek kell lennie, hogy lehessen sejteni, babás vagyok-e?

Legjobb válasz: Hát én végig csináltam 1 hónapot, hogy méricskéltem minden reggel, de rendes digitálissal mértem szájban, de tovább hagytam bent, a pittyegés után még. Így még változik!!! Amikor terhes lettem már nem mértem abban a hónapban, de mielõtt akár meg is jöhetett volna kiváncsiságból megmértem és valóban feljebb volt, már nem emlékszem pontosan, de a ciklus elején olyan 36,3-4 körül volt akkor meg 36,7-8 környékén. Szerintem akkor tudsz ebbõl kiindulni, ha már mérted és tudod, hogy amúgy mennyi lenne. De olvastam, hogy akár 37 is lehet. Túl sokat nem segítettem tudom, de ha több 36,6-nál akkor jó esély van rá. Amúgy más tünetei is lehetnek ám a terhességnek. Még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, még lett volna pár nap a ciklusból, de nagyon puffadtam, még sosem volt ilyenem, furcsáltam, de mindig a kajára gondoltam, hogy biztos attól, pedig nem is ettem puffasztót.

Hát én végig csináltam 1 hónapot, hogy méricskéltem minden reggel, de rendes digitálissal mértem szájban, de tovább hagytam bent, a pittyegés után még. Így még változik!!! Amikor terhes lettem már nem mértem abban a hónapban, de mielõtt akár meg is jöhetett volna kiváncsiságból megmértem és valóban feljebb volt, már nem emlékszem pontosan, de a ciklus elején olyan 36, 3-4 körül volt akkor meg 36, 7-8 környékén. Szerintem akkor tudsz ebbõl kiindulni, ha már mérted és tudod, hogy amúgy mennyi lenne. De olvastam, hogy akár 37 is lehet. Túl sokat nem segítettem tudom, de ha több 36, 6-nál akkor jó esély van rá. Amúgy más tünetei is lehetnek ám a terhességnek. Még nem is tudtam, hogy terhes vagyok, még lett volna pár nap a ciklusból, de nagyon puffadtam, még sosem volt ilyenem, furcsáltam, de mindig a kajára gondoltam, hogy biztos attól, pedig nem is ettem puffasztót.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a számban digitálissal ( higanyosat délután kapok), és 36.1.
Hát szerintem akkor nem vagy terhes, legalábbis ez nagyon alacsony. De ez csak egy módszer, nem 100% biztos lenne olyan akinél szintén alacsony volt és terhes lett. Szerintem inkább pár nap múlva tesztelj mégegyszer, hátha.
Na ennek semmi értelme. 1. Egy mérésbõl nem lehet megállapítani semmit, hiszen a ciklus során bekövetkezõ változást kellene figyelni. Ha vkinek az alaphõje 36, 1 fok, annak már a 36, 5-es hõ magas, másnak meg 36, 5 az alap... 2. Délutáni mérés az égvilágon semmit nem ér. Fussál pár km-et, aztán mérd meg megint. "Meglepõ" módon magasabb hõmérsékletet fogsz kapni. Pont azért kell rögtön ébredés után mérni, mert akkor nem befolyásolja semmi, csak az alapanyagcsere. 3. A teszt elõtt a hõmérõzésbõl se lehet megállapítani a terhességet. Ugyanis teljesen normális, hogy ovuláció után felmegy a hõ. Akár terhes az illetõ, akár nem. A terhességre az utal, ha a menzesz idejében nem esik le a hõ és nem jön meg a vérzés. Szóval legyél türelmes, és az aktus után 14 nappal csinálj terhességi tesztet. A hõmérõzést meg vagy felejtsd el, vagy csináld normálisan, ahogy kell.

Az tényleg igaz, hogy igazából nem is az ismétléseket kell számolni, hanem a sorozat idejét? És mennyinek kell lennie kb egy sorozatnak (izomtömeg növelés a cél)?

Legjobb válasz: Sõt, az izomösszehúzódások összidejét kell számolni. Mindenkinél más a mennyi, ki kell tapasztalni, de amúgy is elsõsorban az étrendtõl és a regenerációtól függ a fejlõdés.

Sõt, az izomösszehúzódások összidejét kell számolni. Mindenkinél más a mennyi, ki kell tapasztalni, de amúgy is elsõsorban az étrendtõl és a regenerációtól függ a fejlõdés.
ez mind amit irsz tokmindegy igazibol nehez sulyos alapgyakorlatok rendszeresen adj sulyt a rudra +egyél és aludj. nem ilyen faaszsagokkal kell foglalkozzni mint a sorozat ideje amit leirtam az a lenyeg
A kérdező hozzászólása: mennyi alvásidõre van szükség a regenerálódáshoz kb?
Egyéni dolog. Aludj amíg ki nem alszod magad. Ha nem ez nem sikerül másnap feküdj le korábban.

Mennyi munkaviszonyomnak kell lennie hogy gyedre mehessek?

És ha a pici betöltötte a második élet évét egyböl lehetek háztartásbeli?

Legjobb válasz: 6 havi munkaviszonynak kell lennie!Háztartásbeli úgy tudom csak 3 gyerek után lehet lenni!

6 havi munkaviszonynak kell lennie!Háztartásbeli úgy tudom csak 3 gyerek után lehet lenni!
A kérdező hozzászólása: Igen!3gyerköc után van!Elfelejtettem irni hogy van már kettö!:) Köszönöm a választ!

Nemsokára kapok egy fényképezőgépet. Valaki segítene hogy milyen szempontok alapján kell választani? Mit kell megkérdezni, és az olyan számok mint pl. : megapixel mennyinek kell lenni, de nem csak a megapix. érdekel. ;)

Köszönöm!

Legjobb válasz: Megapixel, tárhely, videófelvétel minõsége, felbontása, képek felbontása, a fényképezõgép anyaga. És talán még érdemes lenne egy strapabírót nézni :).

Megapixel, tárhely, videófelvétel minõsége, felbontása, képek felbontása, a fényképezõgép anyaga. És talán még érdemes lenne egy strapabírót nézni :) .
A kérdező hozzászólása: felbontás, képek felbontása, ezek mit takarnak?? :D
A kérdező hozzászólása: a felbontásnak mennyinek kell lennie?? :D
a felbontás az hogy hány pixelbõl áll a kép. Ha 25000 körül keresel ezt javaslom: http://www.fujifilm.hu/index.ind?isFlashCompliant=true&s.. nézd meg a linket
A kérdező hozzászólása: A felbontásnak mennyinek kell lennie ha szeretnék éles képeket? :D
Ha falméretû posztert nem akarsz készíttetni a képeidbõl, akkor 5-7 megapixeles gép bõven elég lesz. Nekem egy 10.5 megapixeles gépem van itthon, de életbe nem használtam még 8 megapixelnél magasabb felbontást rajta. Ami fontos és nem említette senki az az optikai zoom mérete. Ez azt jelenti, hogy az gép optikája ekkora nagyítást tesz lehetõvé. A digitális zoom mondhatni semmire se való, mert a már úgy nagyít, hogy a a kép minõségének rovására megy. Tehát minél nagyobb az optikai zoom annál jobban tudsz vele nagyított éles képet készíteni. Szerintem ez fontos lehet fényképezésnél.
Azt kérdezd meg, hogy a Sefcsik-Hefele könyvet is ajándékba kapod-e hozzá. http://fototipp.hu/node/427 A gép technikai részeit tekintve, minél szebb, nagyobb, drágább, annál jobb... Vagyis tökmindegy, mivel ha tudsz fotózni, akkor szmenával is tudsz, ha nem tudsz, akkor Canon D1-el se fogsz, csak azt hiszed, hogy tudsz.
Ha jól emlékszem 20 felett jó. Neked mennyi?
Ez attól függ milyen mértékegységben van megadva.
Tankönyv szerint 20, de inkább 30 nmol/l felett, azonban a legtöbb nõnek nem tankönyvi a ciklusa :) Nekem pl. rendszeresen 18-20. napon van ovulációm, ezért nem is a 21. napon nézték, hanem az átlag ciklusnapjaimból visszaszámoltak 7-et, és akkor kellett mennem.
Szia! nekem nmol mértékegységben a 21.napi értékem 40.6 lett, a 26.napi pedig 71, erre azt mondta a doki, hogy nagyon jó!

Kérek mindenkit, hogy kell, hol kell, hol lehet högörbét csinálni? Az egészet nem értem, mikor mennyinek kell lenni? Okitsatok ki.

Legjobb válasz: Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"

Mindent a hõgörbékrõl és a teherbeesésrõl: http://babatervezok.otthona.net/ Hõgörbe vezetése a neten: http://www.ciklus.hu Elõbb regisztrálni kell, balra lent pedig van egy link: "Hogyan használjam?"
Ha tudsz angolul, akkor inkább a fertilityfriend-et ajánlanám, mert a ciklus.hu sokszor nem jól húzza be a peteérést. Én 2 hónap után váltottam, mert tényleg irreális helyre tette a pé-met. Ott is simán regisztrálsz, és a görbe vezetése ingyenes. Pénzért lehetsz "rendes felhasználó", de szerintem teljesen felesleges, mert kb. annyi pluszt ír ki, hogy az õ statisztikájuk szerint a görbéd alapján hány %-os eséllyel vagy terhes, de ezek úgyis csak találgatások.
nincs olyan h mennyinek KELL lennie az a lényeg h látni fogod h peteéréskor leesik a hõd és ha meg is repedt a tüszõ akkor szépen emelkedni fog a mensi napjáig ha késik és fennt marad akkor valószínû h baba van de ez soha nem 100% az a lényeg h minden nap egy idõben mérd a hõdet ébredés után közvetlen, mert csak ez az érték számít remélem tudtam segíteni ja és a mensi elsõ napjától kell elkezdeni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!