Találatok a következő kifejezésre: Mennyire kell hogy (4001 db)

Mennyit kell hogy fejlődjön egy 8 hetes baba?

súlyilag és "magasságslag"?

Legjobb válasz: Szia!Azt,h mennyit kell,h fejlödjön,nem tudom,de leirom az en 8 hetes babam mereteit es hogy mit tud.vasarnap lesz 9 hetes. Születesi meretei:3.904 gramm es 52 cm.1 hete volt 6.1 kg es 57 cm.6-8 orat alszik napközben,sajnos este müsör van,ugyanis nagyon hasfajos,tehat olyan 11 körül alszik el ejjel csak es 1-2x kel szopizni.Fejet nem emeli ha hason van,de szepen megtartja kezben.a targyakat követi ami mozog es szemkontaktust teremt velem es mosolyog ha talalkozik a tekintetünk.Nagyon sokat sir,azt lehet mondani,h mindig sir ha ebren van.:( Ezek az en babam tulajdonsagai,azt,h mennyit"kell"tudniuk,azt nem tudom.

Szia!Azt, h mennyit kell, h fejlödjön, nem tudom, de leirom az en 8 hetes babam mereteit es hogy mit tud.vasarnap lesz 9 hetes. Születesi meretei:3.904 gramm es 52 cm.1 hete volt 6.1 kg es 57 cm.6-8 orat alszik napközben, sajnos este müsör van, ugyanis nagyon hasfajos, tehat olyan 11 körül alszik el ejjel csak es 1-2x kel szopizni.Fejet nem emeli ha hason van, de szepen megtartja kezben.a targyakat követi ami mozog es szemkontaktust teremt velem es mosolyog ha talalkozik a tekintetünk.Nagyon sokat sir, azt lehet mondani, h mindig sir ha ebren van.:( Ezek az en babam tulajdonsagai, azt, h mennyit"kell"tudniuk, azt nem tudom.
A kérdező hozzászólása: nekem sem hasfájós mégis alig várom h elaludjon mert mindig ha fent van akkor sir :(
Kedves utolsó válaszoló nekem is nagyon síros a lányom már megõrülünk , nem tudok nyugodtan csinálni semmit a lakásban mert félek hogy mikor kezd el üvölteni, remeg a gyomrom is!! Van egy 4 éves kisfiam is és elég nehéz 9 hetes lesz a lányzóm , de iszonyatosan sokat sír a fiam negyed ennyit nem sirt!! Nem hASFÁJÓS a babám!
3.as válaszoló vagyok, meddig tart ez a sírós korszak? Én most már nagyon figyelek, és arra jöttem rá, hogy nem tudja lekezelni a fáradtságot, azért sír. Le kell minden egyes alkalommal idõben fektetni, és akkor kevesebb a sírás
A kérdező hozzászólása: ma kb hajnali 4 óta fent van és 10 perceket alszik csak, tök jó -.-
A kérdező hozzászólása: na akkor leirom én is:) és köszi a válaszokat várom a továbbiakat is. Az én picim kedden lesz 8 hetes, fejét megtartja ha hason van, hasról hátra fordul ha nagyon pipa :) mosolyog ezerrel, de még nem jöttem rá mindenre hogy mire:) van hogy egy puki miatt vagy ha mondom neki hogy szeretlek :) de a többi mosoly meg csak ugy jön neki:) most 5400g körüli 3900el született. a feje feletti pörgõ morgót õ is figyeli, de nagyon sokat sir viszont ha ébren van, ugyhogy ritka hogy csendben van és kukucskál csak.
Sziasztok! A kisfiam 7 hetes 3150g 56 cm-el született, most 4900g 60 cm. Kezdetektõl hason alszik, lehet azért emeli a fejét hason, ha kézben van egy ideig megtartja.Mosolyog arcra és tárgyakra, teli szájjal hang nélkül nevet. Ágya fölötti forgó zenélõt képes 1 órán keresztül nézni.Próbál hangokat kiadni, formálja a száját. Éjjel 10-5 ig alszik, ekkor evés után visszaalszik kb 8 ig, napközben olyan 5-6 órát ébren van.
Az én kislányom ma 9 hetes, hát Õ is sokat sír. A fejét emeli hason is, igaz 3 hetes kora óta csak hasom alszik. 4 hetes kora óta mosolyog, a tárgyakat nézi, beszél hozzájuk. 3 kg volt mikor hazahoztuk, tegnap este 5520 gr volt.
Elözö vagyok.Leirod a te babad tulajdonsagait?:)
3. vagyok, én múlt héten már vettem egy kendõt, nem vagyok egy kendõs típus, de hamarabb megnyugszik és könnyebben elalszik benne. Ha az ágyban 15 perc után se sikerül az elalvás hátsimivel se, akkor berakom és két perc alatt alszik. Nem lehet mindig kézben, hogy nyugi legyen, mert van egy 2, 5 éves testvére is itthon.

Ha megvolt a peteérés, de a hőleesést nem kaptam el, akkor a hő mennyire kell, hogy felmenjen? Alaphőm 36, 5.

Legjobb válasz: Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.

Olyan nincs hogy mennyire kell, ez mindenkinél más, magadhoz kell viszonyítani. Az biztos hogy az alphõ fölött kell hogy legyen és ott is kell maradnia.
A kérdező hozzászólása: De az is jó, ha csak 1-2 tizedet megy fel, vagy azért látványos emelkedés kell?
Hát az a jó ha látványos, de ez sem kizáró ok ha szépen lassan araszolgat, a lényeg hogy felfele tartson. Ez úgy tudom a progeszteron mennyiségétõl függ, mert az emeli meg a hõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Nekem napi 2600-ra 56 ezer nettõ volt egy hónapra. :(
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ!:-)

Utorrentnél nem értem hogy az arány szám mikor jó, van az arány és az elérhetőség, mennyi kell, hogy legyen, ha 0-val kezdődik az arány az rossz?

Legjobb válasz: Az arénynak és az elérhetõségnek semmi köze sincs egymáshoz. Ha az elérhetõség 0-val kezdõdik, és hossszabb távon az is marad, akkor nincs seeder, teljesen nem tudod letölteni az anyagot. Az arányod pedig az általad feltöltött és letöltött mennyiség aránya. A regelõs trackereken bent van a szabályzatban, mennyi a minimum, ami felett ajánlatos tartani (ez általában 0,5 vagy 1). Szóval az arány csak rajtad (meg a neteden, további letöltõkön) múlik, zon tudsz javítani.

Az arénynak és az elérhetõségnek semmi köze sincs egymáshoz. Ha az elérhetõség 0-val kezdõdik, és hossszabb távon az is marad, akkor nincs seeder, teljesen nem tudod letölteni az anyagot. Az arányod pedig az általad feltöltött és letöltött mennyiség aránya. A regelõs trackereken bent van a szabályzatban, mennyi a minimum, ami felett ajánlatos tartani (ez általában 0, 5 vagy 1). Szóval az arány csak rajtad (meg a neteden, további letöltõkön) múlik, zon tudsz javítani.

21 eves vagyok es 162cm/52kg. mennyi kell hogy legyen a pulzusszamom hogy a zsiregeto tartomanyba legyen? Es heti hanyszor futhatok maximum es mennyi idot javasoltok, akar minden nap? Nem art az ha nem tartk szunetet?

koszike

Legjobb válasz: 115-130ig a "zsiregeto" tartomany, de inkabb 130. Teljesen egyetertek az elozo valaszoloval, a fogyas elsodlegesen a kajan mulik es csak masodlagosan a sporton, de a sport is kifejezetten fontos. (Tigi)

115-130ig a "zsiregeto" tartomany, de inkabb 130. Teljesen egyetertek az elozo valaszoloval, a fogyas elsodlegesen a kajan mulik es csak masodlagosan a sporton, de a sport is kifejezetten fontos. (Tigi)
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen.

Egy 4 hetes terhesnek mennyi kell hogy legyen a testhője? Vagy csak a megtermékenyítéskor kell figyelni? Egyáltalán hogyan függ össze a kettő?

Legjobb válasz: no akkor te jobb ha nem is foglalkozol a hõmérõvel. A peteéréskor felmegy a hõ és a mensiig fentmarad, de ha baba van tovább fent marad, de ha 38 feletti akkor irány az orvos, mert az már láz. Terhesség esetén már csak azzal kell foglalkozni, hogy láz ne legyen. Ha most 4 hetes vagy akkor most kellene megjönnie, úgyhogy lassan a teszt is kimutatja, vagy már mutatta? Mikor volt az utsó mensid?-Ha 4 hetes vagy elméletileg május 13.-a körül volt. vagy nem?,mert akkor nem 4 hetes vagy.

no akkor te jobb ha nem is foglalkozol a hõmérõvel. A peteéréskor felmegy a hõ és a mensiig fentmarad, de ha baba van tovább fent marad, de ha 38 feletti akkor irány az orvos, mert az már láz. Terhesség esetén már csak azzal kell foglalkozni, hogy láz ne legyen. Ha most 4 hetes vagy akkor most kellene megjönnie, úgyhogy lassan a teszt is kimutatja, vagy már mutatta? Mikor volt az utsó mensid?-Ha 4 hetes vagy elméletileg május 13.-a körül volt. vagy nem?, mert akkor nem 4 hetes vagy.
A kérdező hozzászólása: Ápr. 28-án volt az utolsó mensim, a termékeny napom máj. 12. körül volt. Meg kellett volna jönnie máj. 26-án. 2 napja teszteltem, pozitív lett. A "baba" 4 hete fogant, az ut. mensim volt 6 hete. (28 napos ciklus) Ja, köszi az infot!
már normálisra vissza kell hogy álljon. a peteéréskor emelkedik meg (36, 8-37)és ha nincs baba vissza esik a menzeszkor 36, 5 körülire. ha terhes vagy még marad kb egy hétig aztán akkor esik vissza normálisra. amúgy kb 3 3, 5 hetes vagy, mert a peteérés után 1 héttel ágyazódik be a sejt, és onnantol számítják a terheséget.
En a 6. hetemet taposom, es nem allt vissza a hom. Folyamatosan magasabb, es estenkent fagyosszent vagyok. A parom meg egesz egyszeruen hosugarzonak hiv... Az, hogy mennyinek kell lenni a testhonek, ez attol is fugg, hogy alap allapotban mennyi. En soha nem homeroztem, de alap allapotban olyan 36, 2 szokott lenni, tehat a 36.8 mar magasnak szamit nalam.
A terhesseget nem a beagyazodastol szamitjak, hanem az utolso mensi elso napjatol, mert a biztos. Az ovulacio napja csak akkor hatarozhato meg, ha azt ultrahanggal kovetik, igy nem azt szoktak alapul venni. Ami meg a beagyazodast illeti, az nem egy napos folyamat...
elsõ válaszolo vagyok : az orvosok a terhességi kort az utolsó mensitõl számolják , így mindenki aki itt van így számol egyértelmûen.. ezért kérdeztem, mert akkor te 6 hetes terhes vagy már, a baba igaz csak 4 hetes, de nem azt kell számolni. Akkor szerintem tesztelj és ha baba van akkor erõsebben kell látszódnia.
megin elsõ vagyok, kicsit félrelátok. Látom pozitív a teszt.. tehát szerintem nem kell foglalkozni a hõvel, nem értem mi függne tõle. Tényleg csak láz esetén fontos, mert nem szabad túlmelegedni, az vetélést okozhat. Örülj a babának, a hõmérõt meg legközelebb a következõ babagyártáshoz vedd elõ. Gratulálok.. ja és bejelentkezhetsz a dokihoz 6 hetesen már van szívhang is.
A második válaszolónak üzenem a terhességgel kapcsolatban : a terhesség az utolsó mensi elsõ napjától számolandó...kicsit hülyén hangzik, de olvass utána (gondolom még nem voltál terhes) tehát amikor megtörténik a megtermékenyítés vagyis a peteéréskor akkor már orvosilag 2 hetes terhes vagy. mensi aztán két hét múlva peteérés, aztán 8 nap múlva beágyazódás aztán egy hét múlva jönne meg a következõ mensi...de ha nem jön akkor a terhesség már eleve 4 hetes. A kérdezõnek pedig 6 hete volt az utsó mensije. A hõmérõs dolgot én nem tudom.

Akiket pihenésre ítélt a dokijuk, mennyire kell hogy ez aktív legyen? Nekem rövidülő méhnyak miatt kell. Mi az amit lehet csinálni és mi az amit nem? Tényleg csak a fekvés a jó? Egyáltalán használ majd? 28 hetes méh adat 2002.

Legjobb válasz: Komolyan kell venni pihenésre vonatkozó tanácsait. A fekvés az igazán jó. Ha fent vagy akkor a magzatvíz és a baba súlya a gravitáció miatt a méhszájra nehezedik. Most a baba a legfontosabb, az összes többi utána jön.

Komolyan kell venni pihenésre vonatkozó tanácsait. A fekvés az igazán jó. Ha fent vagy akkor a magzatvíz és a baba súlya a gravitáció miatt a méhszájra nehezedik. Most a baba a legfontosabb, az összes többi utána jön.
Szia, nekem ugyanez volt a problemam a 30.heten. 3napig gorcsoltem, mire elmentem a nödokihoz. Megallapitotta h a mehnyak rovidult.Nekem is pihenni kell, szoval mar melozni sem mehetek (pedig konnyu, ulo munka)! Plusz a gorcs, kemenyedes miatt 3x1 magnesium citricii-t szedek. Ma hivtam dokimat telefonon es mondtam h jobban erzem magam, tanacsolta h lassan kicsit mozoghatok, de ne eroltessem magam.Elso napokban csak enni es zuhizni keltem fel, ennek 2 hete. A mehnyak sajnos nem fog zartabb lenni, hanem inkabb ennel is nyiltabb. Tartsd be amit a dokid mondott. Tudom nehez, de fontos h maradj fekve...en is eroltetem...még jo h van netunk itthon :) Most tenyleg a baba a legfontosabb!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak. És neked is rosszabb lett az adat, vagy maradt a pihenés után? Basszus, hát nekünk még lakásfelújítás lesz, direkt ezért akartam májustól nem melózni, erre tessék, most ágyból kell figyelnem a munkásokat? A párom külföldön dolgozik.

Mennyire kell hogy csússzanak egymáshoz a nemiszervek?

Legjobb válasz: Nem kell hogy csússzanak, az a jó ha száraz. Elõtte kenjétek be a puncit is meg a farkat is hintõporral. De ha az nincs a krétapor is megteszi.

Nem kell hogy csússzanak, az a jó ha száraz. Elõtte kenjétek be a puncit is meg a farkat is hintõporral. De ha az nincs a krétapor is megteszi.
:)
Mi mindig szárazon csináljuk. Az anált is, tágítás nélkül.
annyira kell csúsznia amennyire fog :D
Normális esetben punciszexnél nem kell semmilyen síkosító, a férfi elõnedve és a nõ nedvessége együtt bõven elég. Popsiszexnél ajánlatos lehet a síkosító, bár ott is van, akiknek simán megy anélkül, csak egy kicsit megnyálazzák elõtte.

Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de konkrétan az az egy érdekelne, hogy ha orálisan közösülök valakivel és az a fél hiv+ aki engem elégít ki akkor mennyire kell, hogy bármilyen seb legyen akár az én hímvesszőmön, vagy a lány száján?

Egyáltalán szükség van-e rá, hogy legyen seb, vagy elég a nyál és a hímvessz?m érintkezése? Ilyen esetben ha a lány hiv fert?zött én biztos, hogy megkapom-e. Ha tesztet szeretnék csináltatni mennyi id?nek kell eltelni az aktus és a teszt között?

Legjobb válasz: Kell seb, mert anélkül elég kicsi az esély az átadásra. 4-6 hét, amíg kimutatható.

Kell seb, mert anélkül elég kicsi az esély az átadásra. 4-6 hét, amíg kimutatható.

Mennyire kell hogy szőrös legyen egy teniszlabda?

sose teniszeztem... egy unalmas nyári délután (ma) vet?dött fel a téma egy tenisztudatlan barátikörben és most már nagyon érdekel mi megfejtés ennyi idióta tipp után...

Legjobb válasz: Úgy gondolom, hogy a tompább érkezés miatt kell. Azonban nem vagyok tenisz szakértõ, szóval ez megint csak egy tipp. :)

Úgy gondolom, hogy a tompább érkezés miatt kell. Azonban nem vagyok tenisz szakértõ, szóval ez megint csak egy tipp. :)
Borotválkozás elõtt, vagy után????
miNT a farkad :) )))
"Jóllehet a királyi (lawn tennis, royal tennis), illetve a mai tenisz eléggé hasonlít egymásra, a két sportág labdája nagyon különbözik a másiktól. A királyi változatban lószõrt, puha rongyot vagy más efféle anyagot varrtak bele a bõrbe vagy vászonba. Az új változatban ugyanakkor sokkal puhább labdákra volt szükség, nehogy túlságosan feltúrja a gyepet. Az 1850-es években Charles Goodyear feltalálta az indiai gumi vulkanizálását, ennek köszönhetõen a teniszlabda anyaga is megváltozott. Ma a teniszlabda kaucsukból készül, a közepében levegõ van. Kívülrõl nemez borítja, aminek a nagy versenyeken kötelezõen sárgának vagy fehérnek kell lennie. A teniszlabdák összetétele változhat attól függõen, milyen célra készülnek: például csak szabadidõs sportoláshoz, amatõr, rendszeres vagy profi teniszhez, felnõtteknek vagy fiataloknak. Az összetételbeli különbségek leglátványosabban a labda teherbíró képességében és élettartamában mutatkoznak meg. A versenyeken használt labdák vannak a legnagyobb terhelésnek kitéve, és ezeknek kell a legnagyobb elvárásoknak is megfelelniük: mindig a lehetõ legjobban kell pattanniuk stb. Ennek következtében ezek a labdák gyorsabban elhasználódnak. A teniszlabda átmérõjének 6, 350 és 6, 668 centiméter között kell mozognia, míg súlya 56 és 59, 4 gramm között váltakozhat. Ha 254 cm magasról sima felületû beton talajra ejtjük (anélkül, hogy erõt fejtenénk ki), akkor a labdának legalább 134, 62, legfeljebb 147, 32 centiméterig kell felpattannia. Többféle típusú labda van, annak megfelelõen változtatják õket, hogy a mérkõzést milyen borításon játsszák. Eredetileg a labda színe fehér volt, de aztán sárgára váltottak, hogy a nézõk jobban láthassák a lelátóról. Ennek ellenére a fehér színû labda továbbra is szabályos, akár versenyen is lehetne használni õket."
pont annyira amennyire szõrös a labda. vegyél 1 ujat és nézd meg szerintem. az biztos pont jó!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!