Találatok a következő kifejezésre: Mennyire kell ha az AFP eredményem, (2 db)

Mennyire kell aggódnom, ha az AFP eredményem, ami a MoMk-t illeti, 0, 6 lett?

Telefonon érdekl?dtem ma a Véd?n?nél, és bár biztos nem az volt a célja, de nagyon megijesztett. Sírógörcsöt kaptam.

Legjobb válasz: mit mondott? genetikai vizsgálatra kell menned? ne aggódj, a legtöbb esetben csak vaklárma a nem megfelelõ érték. a gen. vizsg. után megnyugodhatsz!

mit mondott? genetikai vizsgálatra kell menned? ne aggódj, a legtöbb esetben csak vaklárma a nem megfelelõ érték. a gen. vizsg. után megnyugodhatsz!
Lányok, nyugi!! Az AFP-vizsgálat egy nagy szar. Nekem 0, 24 (!!!) volt a mért érték, tönkretette a boldog babavárást szinte, mert amniora nem voltam hajlandó, aztán megszületett a makkegészséges, gyönyörû kisfiam! Bízz az uh.-ban!
feltétlenül jelentkezz a 4D után!
Szia, ezt a kérdést mintha én írtam volna. Nekem 0, 79 lett az AFP-m, hívtam egybõl a védõnõmet, aki természetesen jól rámijesztett. Végigbõgtem a napot, aztán amikor észbe kaptam, gyorsan kértem idõpontot 4-re. Én holnap megyek. Mindenképpen írd meg, hogy mi volt! 18 htes kismama
Az elottem szolokhoz csak a szemelyes elmenyem tudom hozza tenni, mert jol leirtak, mennyire elavult ez a vizsgalat! Nekem 0.7 lett, ket genetikai uh. is azt mondta, rendben van a baba! Sokszor tevesen rossz ertek jon ki. Nagyon jo, h mesz 4D-re, en is mar masnap mentem, es nagyon megnyugtato, ahogy ott megnezik a pici mindenet! Ird meg, mi volt! Drukkolok! 27 hetes kismama
Tõlünk nyugatra már rég betiltották az AFP-t, mert nagyon sok esetben olyan eredményt ad, ami félrevezeti a kismamákat és fölöslegesen paráztatja õket. Én még nem voltam, de ha rossz lenne az eredmény rögtön megyünk 4D-re. Ne aggódj, biztos nálad is csak fals a rossz eredmény.
Ne aggódj, semmi baj! A 4D UH-n majd biztosan megnyugtatnak, hogy minden rendben van a Babáddal! A nõvéremnek is alacsony lett az AFP-je, ennek ellenére a kislánya gyönyörû, egészséges, már másfél éves.
Szia!Akkor egy cipõbe járunk nekem az elsõ AFP 0.51 a második 0.72 lett rám is rám hozta a védõnõ a frászt de azóta voltam 3uh-n (közöttük volt 4d is) és Hála égnek nem találtak semmi rendellenességet!!Bár nyugodt csak akkor leszek ha a kezembe tartom már! Most vagyok 26hetes! Sokan mondták a 4d-n is hogy az AFP-t már sok országba nem is alkalmazzák mert elavult.
A kérdező hozzászólása: Kedden megyek genetikai uh-ra, de mivel nem bírom ki addig, kerítettem egy 4D-s rendelöt, ahol már ma este 6-kor fogadnak. Remélem megnyugtatnak...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! A mai 4D-s uh-n megnyugtattak, hogy minden rendben, és végre megmutatta a nuniját is ;) Köszi mindenkinek az empátiát

Aggodnom kell az alacsony afp-m miatt? Mennyi nálatok az alsó határ? Ha jo az uh eredmény akkor nem kell vizvétel ugye?

Az afp m alacsony lett 0,52mom a nagylányomnál is pont ennyi volt és akkor csináltak magzatvizvételt amit most nem szeretnék.A 12 hetes uh n és 4d-n minden rendben volt hétf?n megyek a 18 hetesre.Nálatok mennyi az also határ?Több helyen olcatam hogy mindenhol más.Van ahol 0,4 van ahol 0,8

Legjobb válasz: Ha túlsúlyos vagy, akkor ne aggódj. Nem korrigálnak anyai testsúllyal, és egy 80-90 kilós nõ több vérében ugyanannyi magzati fehérje nyilván kevesebb egy levett vérmintában mint egy 50-60 kilós nõ kevesebb vérében. Nálam is ez volt, mindig alacsony lett, de mindkettõ egészséges.

Ha túlsúlyos vagy, akkor ne aggódj. Nem korrigálnak anyai testsúllyal, és egy 80-90 kilós nõ több vérében ugyanannyi magzati fehérje nyilván kevesebb egy levett vérmintában mint egy 50-60 kilós nõ kevesebb vérében. Nálam is ez volt, mindig alacsony lett, de mindkettõ egészséges.
A kérdező hozzászólása: igen tulsulyos vagyok most 82 kg
Akkor ne foglalkozz vele, megvan az alacsony érték oka, a vizsgálati módszer maga pedig rég elavult.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!