Találatok a következő kifejezésre: Mennyire kell ha az (801 db)

2-3 tasak por, meg 2 kis doboz oxi
semmiképp nem teheted el :( dobd ki, majd legközelebb tudod már, hogy mennyi kell :) ügyes vagy :) ugye, hogy elég volt a hatos?
A kérdező hozzászólása: Áhh köszönöm mindenkinek, szuperszexi hasam lett! :D Már csak annyit kérdeznék, hogy mit csináltok a megmaradt trutyival? el lehet tenni vagy dobjam ki?
A kérdező hozzászólása: okés köszönöm:D akkor legyen 6%-os :) (Még sajnos nem volt idõm megvenni, majd holnap reggel és akkor a hétvégén le is rendezem)
a hidrogénperoxid erõsebben hat a bõrön a test hõjétõl. ezért bõrön 12%osat soha nem használunk, mert bõrre kenve a hatóerõ meghaladja a 12%os oldatét. pont ezért nem szabad fejbõrre sem (tõre) kenni 12%-os h2o2-t, csak a hosszára, de azt is ritka esetben. egyébként így hófehérre szív, ami szerintem egy másik rossz véglet. de ti tudjátok, majd ha teljesen szétmaródik a bõrötök, lehet szidni a termékeket. szakszerûtlen felhasználás miatt. a háton pedig szuperérzékeny a bõr még mellé. ja, amúgy fodrász vagyok, azért ekkora a szám, és 2 kozmetikus is dolgozik az üzletben.
és ez mit bizonyít? :D hogy van másik nagyokos.
attol még, hogy te úgy csinálod, még nem kell másraerõltetni a butaságot. tudod te, hogy milyen erõs vegyszer a 12%os?! azt hivatalosan bõrre nem is szabad tenni.
az utolsó nagy butaságot mondott most.
1:1 arányban kell, én úgy csinálom de ez nem azt jelenti h 1 tasak porhoz 1 kis doboz oxi kell! nem arra vonatkozik az 1:1 arány h ebbõl 1 abból 1 mennyiségére (térfogatra) vonatkozik szóval pl 1 maroknyi por és 1 maroknyi oxi, azt szemmel látod ha kiborítod h mennyi és 12%ost vegyél, nekem is az van persze h megszívja 1 kicsit a bõröd színét, de 20 perc múlva már nem is látszik, visszabarnul, nyugi!!
Gondolom te is a szõrösebb típusba tartozol, szerintem inkább epiláld magad.Én is epilálom az egész hasam, a hátam is lehetne(még a nyakam, arcom is szõrös). 24/L
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm:) a tovább az mennyi? 15 percig hagyhatom?
elég. az a különbség, hogy a többi jobban megszívja, de a bõrödet is... inkább hagyd fent kicsit tovább a hatost(ami amugy naggyon jol sziv), minthogy agyonszivd a bõrödet.. higgy nekem..!
A kérdező hozzászólása: egyébként mi a különbség a 6-9-12%-os oxik között? biztosan elég a 6os a sötétbarna szõrhöz?
A kérdező hozzászólása: okés köszi. hát a gyanta meg nekem azért nem tetszik mert félek hogy fog kinézni amikor elkezd visszanõni, meg tuti nem lesz tökéletes:S tehát pl a combom tövénél is meg a fenekem is pihés kicsit, elég hülyén nézne ki szerintem h egy vonalig szõrös vagyok utána meg csupasz:D
oxi* de ez rajta is lesz a csomin, hogy a keverési arány 1:2, nem ugy ahogy az elsö mondja
:S nem kenném a testemre a szõkíõt, akkor már inkább a gyanta ! a bõröd színét is megszívja kicsit :S amugy ja, de nem kell 3 azért, elég 1-2 tasak, és 2x annyi oci kell hozzá, elég a hatos
A kérdező hozzászólása: köszi szépen! Amúgy most jöttem rá hogy azt is odaírhattam volna hogy a szõrt szõkíteném ki, nem konkrétan a hasamat meg a hátamat. xD
A kérdező hozzászólása: igen elég volt, lehet kicsit túl világos is lett (20 percig hagytam), de elég fehérbõrû vagyok úgyhogy igazából pont jó:D Köszi még egyszer:)

Gyorsan kellene a válasz hogy a paprikás krumplihoz körülbelül mennyi pénz kell ha az egész családnak akarunk főzni olyan 6 személyre nem tudom körülbelül mennyi pénz kell hozzá? Olaj van itthon és kolbász is

Olaj van itthon és kolbász is

Legjobb válasz: Krumpli (felénk) 145 ft/kg Ebbõl 6 fõre kell vagy 4-5 kg. Hagyma 2-3 nagy fej, ez sztem nem több 100-200 forintnál. Ha galuskát is akarsz bele tenni (ami nélkül semmi baja nincs), akkor kell tojás. Ezt ha jól kifogod 300 ft-ból megveszed ha nem akkor 500 egy doboz.

Krumpli (felénk) 145 ft/kg Ebbõl 6 fõre kell vagy 4-5 kg. Hagyma 2-3 nagy fej, ez sztem nem több 100-200 forintnál. Ha galuskát is akarsz bele tenni (ami nélkül semmi baja nincs), akkor kell tojás. Ezt ha jól kifogod 300 ft-ból megveszed ha nem akkor 500 egy doboz.
2 kisebb fej, vagy egy nagyobb fej vöröshagyma is kell, ha nincs otthon, akkor bocsi, annak az árát nem tudom. Krumpliból a 2, 5 kg, akkor ott már elvileg vagy marad belõle, vagy biztonsággal lehet akár 2-3 fõnek is repetázni. Nálunk, a mi kisvárosunkban most vettem a zöldségesnél krumplit, kilóját adta 180-ért. A 2, 5 kg cca 500 Ft. Hozzá a vöröshagyma, de én szoktam 1-2 zöldpaprikát is belekarikázni, szóval a krumpli ára 500.- hagyma + zöldpaprika cca 300.- = kb. 800.- Ft, ha a kolbi már otthon van. Ez így bõven futja a 6 fõre, biztosan elég!
2-es vagyok! Persze én fejenként cca 30 dkg/fõs adaggal számoltam a krumplit, így a 6 fõ x 30 dkg = 1, 8-2, 0 kg, a 2, 5 kg akkor bõven elég. Nálunk akárhogyan is számolom, 1 kg krumpli 3 fõnek, vagy 1 fõnek, 3 evésre elég szokott lenni. Persze, ha nagyevõk, és az elsõ válaszoló szerint fejenként a közel 1 egész kiló krumplit megeszik, akkor valóban kell a 4-5 kg krumpli.

Mennyinek kell lennie az LH szintünknek ha babócát akarok, mikor kell mérni és milyen tesztel?

Legjobb válasz: Ezt csak vérbõl tudják mérni laborban. Nézd, itt korrekten le van írva, hogy a ciklus melyik napján mennyinek kell lenni. http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm

Ezt csak vérbõl tudják mérni laborban. Nézd, itt korrekten le van írva, hogy a ciklus melyik napján mennyinek kell lenni. http://www.geocities.com/babatakarok/hormonszintek.htm


Szerintetek kell-e, és ha kell akkor mennyit kell fizetnem az egyetemnek ha most ott hagyom?

Ez a 3. félévem az egyetemen és szeretnék kiiratkozni. Viszont az elsõ két félévet költségtérítésesen töltöttem és erre, a 3. félévre soroltak át állami támogatásra. Akkor ha most otthagyom az egyetemet, akkor ennek a félévnek ki kell fizetnem a költségtérítési díjának a felét? A válaszokat elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem kell,ha államin vagy már akkor nem..VISZONT!ha nem fizeted be a nem megcsinált tárgyak kreditjeit köteles vagy rendezni.ellenkezõ esetben az egyetem gazdasági osztálya egy ügyvéden keresztül felszóllít,hogy fizesd be 30napon belül,ha nem,akkor bírósági eljárást indíthatnak,aminek költségeit is neked kell rendezni.

Nem kell, ha államin vagy már akkor nem..VISZONT!ha nem fizeted be a nem megcsinált tárgyak kreditjeit köteles vagy rendezni.ellenkezõ esetben az egyetem gazdasági osztálya egy ügyvéden keresztül felszóllít, hogy fizesd be 30napon belül, ha nem, akkor bírósági eljárást indíthatnak, aminek költségeit is neked kell rendezni.
A kérdező hozzászólása: Értem. Viszont gondolom ha elvégzem ezt a félévet minden felvett tantárggyal együtt, akkor erre a félévre vissza kéne fizetnem a pénzt, ha kiiratkoznék utána, ugye?

Egy ember szervezete körülbelül mennyi alkoholt bír el? Mennyit kell innia az embernek hogy bele is haljon? Ha mondjuk este hirtelen nagy mennyiséggel megiszik az ember olyan lehetséges hogy reggel már fel sem ébred?

Ne értsétek félre és csak egy általános kérdést tettem fel amire a válasz nagyon érdekel engem.

Legjobb válasz: 3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc

3.5 - 5.0 ezerelék Kóma Beáll a teljes eszméletvesztés. A testhõmérséklet kórosan alacsony. A légzés és keringés akár olyan mértékû zavart is szenvedhet, hogy végül a légzés leállása miatt beáll a halál. 5.0 ezrelék- Halál Az alkohol ilyen magas szintjét gyakorlatilag nem lehet túlélni. Itt kiszámolhatod, hogy milyen dózissal érheted el ezt a hatást, vagyis, hogy mennyit NE igyál! http://www.hazipatika.com/topics/alkohol/calc
jah és az ezrelék az a véralkoholszintre értendõ
lehetséges. 2-3 évvel ezelõtt meghalt egy 17 éves fiú a kórházban, ahol dolgozom. barátai szerint 1 liter töményet ivott meg, bár ennél jóval több volt a gyomrában. szóval lehetséges, de ez nyilván az egyén szervezetétõl is függ.
nagyon érdekes ez a kalkulátor! kiszámoltam, ha mondjuk 21:00kor iszik az ember 9 pálinkát, és 22:00kor 2 Becherovkát, már bele is halhat... Nagyon döbbenetes!
Hát talán 1 alkalomtól nemis halsz meg de ha lelkiismeretesen évekig folytatod eme áldásos tevékenységet minden bizonnyal mihamarabb meg fog jönni a kívánt hatás.
az autó mûszaki részét nem tudom taxisoknál de az biztos hogy páv nemtudomhanyas vizsgát kell tenned

Ha eladom a házam másfél évvel a vétel után, mennyit kell adóznom az államnak?

Feltettem már ezt a kérdést régebben, de másik címről, és nem találom. Pedig olyan frappáns válasz érkezett.

Legjobb válasz: Kevés az info, ezért általánosságban lehet csak válaszolni. 16 % abban az esetben, ha keletkezik az eladásodból adóköteles jövedelem. Ha nem keletkezik, akkor adót sem kell fizetni.

Kevés az info, ezért általánosságban lehet csak válaszolni. 16 % abban az esetben, ha keletkezik az eladásodból adóköteles jövedelem. Ha nem keletkezik, akkor adót sem kell fizetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Van valami olyan törvény, hogy vétel utáni 1. 2. 3. 4. 5. évben mennyit kell a különbözet után adózni. Én most vagyok a 2. évben. Valaki ezt a törvényt olyan jól bemásolta ide, ezt keresem most is.
Ez az SZJA törvényben van benne, mivel arról beszélünk. 62. §. (6) bekezdés b) pontja. Bevétel - költség (például megszerzésre fordított összeg) = SZÁMÍTOTT ÖSSZEG Jövedelem a SZÁMÍTOTT ÖSSZEG 100 %-a az ingatlan megszerzésének évében, és az azt követõ évben. 90 %-a a megszerzés évét követõ 2. évben 60 %-a - " - követõ 3. évben 30 %-a - " - követõ 4. évben 0 %-a - " - követõ 5. évben.

Mennyire kell tundia az embernek angolul h ha anglisztikára jelentkezik?

arra lennék kíváncsi h mennyire durva? nagyon kell hozzá tudni angolul? azt tudom h kell hozzá az emelt angol, de viszont van különbség emelt angol és emelt angol között. mármint eredményben. gondolkozom rajta h anglisztikára megyek de ez elbizonytalanít. ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!:)

Legjobb válasz: Angolul lesznek az óráid és a vizsgáid, angolul kell könyveket olvasni és prezentációkat tartani. De ha megfogadsz egy tanácsot, inkább jelentkezz máshova. Egy nyelvszakos diplomával max tanítani vagy fordítani tudsz. De ha csak simán jól tudod a nyelvet, és mellette van egy "rendes" diplomád is, akkor is fordíthatsz vagy vállalhatsz tanítványokat.

Angolul lesznek az óráid és a vizsgáid, angolul kell könyveket olvasni és prezentációkat tartani. De ha megfogadsz egy tanácsot, inkább jelentkezz máshova. Egy nyelvszakos diplomával max tanítani vagy fordítani tudsz. De ha csak simán jól tudod a nyelvet, és mellette van egy "rendes" diplomád is, akkor is fordíthatsz vagy vállalhatsz tanítványokat.
A kérdező hozzászólása: köszi:)

22 hetes kismama vagyok a sok magzatviz miatt 4D re kell mennem. (Mindenhogy mentem volna csak 28 hetesen) Azt ajánlották menjek Nagykanizsára Dr. Nagy Évához. Ha ma bejelentkezek mennyit kell várnom az időpontra? És milyen a doktornő?

Legjobb válasz: szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama

szia, menjél csak most 4D-re. Nálam is sok magzatvizet találtak, és magzatvízvizsgálatra küldtek. Igaz nálam még az életkorom is közre játszott a mvízvételhez. Ott majd kiderítik hogy nincs semmi baj, ha meg találnak valamit akkor még mindég tovább lehet lépni. Sajnos a helyhez nem tudok hozzászólni ahová mennél én Pesten voltam. üdv. 24 hets kismama

Mivel mossatok a babaruhakat? Mennyire kell betartani az allergén mentes mosószerek, öblitok használatát? Hány fokon mostok? Úgy tudom, hogy 60 fokon kell minden babacuccot mosni, de mi van akkor ha a címkén meg 30 van? Első babát váró, 34 hkm

Legjobb válasz: Én dreft baby mosószerrel mostam mindent, öblítõt nem használtam, mivel az benne maradna a ruhában. Szinte mindent 30-40 fokon mostam, mert a legtöbb ruha címkéjén ez áll. Ja és vasaltam is a ruhákat, ez tutira fertõtleníti.

Én dreft baby mosószerrel mostam mindent, öblítõt nem használtam, mivel az benne maradna a ruhában. Szinte mindent 30-40 fokon mostam, mert a legtöbb ruha címkéjén ez áll. Ja és vasaltam is a ruhákat, ez tutira fertõtleníti.
A kérdező hozzászólása: Gondolom lesz egy pár folt amivel meg kell birkózni, ezek 30-40 fokon kijönnek?
Én Tomi babyt használok.Lila Coccolino öblítõt.40 fokon szoktam mosni.Általában kijön minden folt.Ha esetleg nem akkor ott van a Vanish szappan és újra a mosógépbe.
Szia, én mindent 60 fokon mosok, akár mennyi is van a ruhán. Vagy sensitive mosószert használok vagy vmilyen babáknak valót(pl. Tomi baby) vagy Arielt. Öblítõt Lenor vagy Coccolino Sensitive-et.
Tomit használok én is, 40 fokon mosok, vasalok is. A hozzátáplálás miatt most már több a folt, azokat Vanish szappannal kezelem.
Folyékony ariel , és sensitiv öblitö, 40 fokon .
Mindent rendes mosószerrel (mikor mi, általában Frosch, most éppen valami Tomi vagy hasonló) mosok 40 fokon, öblítõ helyett ecetet, plusz pár csepp valamilyen természetes illóolajat (levendula, teafa, citronella, ilyenek) használok. Az elsõ garnitúra ruhát, pelust, stb-t mindkét gyereknél kivasaltam, hogy az újszülött érzékeny bõrét ne bántsa semmi, de utána ment be rendesen a mi ruháink közé.
7. vagyok. A foltokra nagyon jó az epeszappan (gallszappan, gallseife), bedörzsölöd vele, és mehet be a mosógépbe.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!