Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jellemző terhesség végén a (2 db)

Mennyire jellemző a terhesség végén a kisebb vérzés?

Én 29 hetesen véreztem egy kisebb mennyiséget, természetesen megilyedve berohantunk az ügyeletre, és egy infúzió után egy hétig benntartottak, pedig tünetmentes voltam. De gondoltuk jobb félni, mint megilyedni.

Legjobb válasz: Ezzel menni kellene dokihoz, mert lehet, hogy a lepény szórakozik, és vigyázni kell, nehogy idõ elõtt leváljon! A vérzést arra szokták fogni, de reméljük, nem lesz gond!!!!!

Ezzel menni kellene dokihoz, mert lehet, hogy a lepény szórakozik, és vigyázni kell, nehogy idõ elõtt leváljon! A vérzést arra szokták fogni, de reméljük, nem lesz gond!!!!!
Tényleg orvoshoz kéne menned, itt más megoldás nincs..Nem érdemes kockáztatni, fõleg ekkora terhességnél nem..Tényleg lehet a lepény is, ami ugye nem játék, de lehet egy fertõzés is(én már attól is véreztem az elõzõ terhességnél).Azért jusson az eszedbe, hogy ekkora terhességnél nem kezd el az ember csak ugy minden ok nélkül vérezgetni.... 31hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is erre jutottam, hogy jobban megilyedek, mint hogy nem menjek el. A körzeti is azt mondta, feltétlen menjek nõdokihoz. Elmentem, de hál isten semmi konkrétat nem találtak azonkívül, hogy eléggé lent van a méhlepény, és a baba is, és valószínü megpattant egy ér. Kaptam gyógyszert, és pihennem kell, és ha rosszabbodna, be kell feküdnöm. Köszönöm segítségeteket, nehéz megemészteni a bármikor jelentkezõ "ok nélküli" vérzéseket. Mert most sem erõltetem meg magam, sokat pihenek.. És ezt teszem még 7 hétig:-)

A terhesség vége felé mennyire jellemző a napi többszöri székelés?

35 hetes múltam és naponta többször is (min 2. - max 5.) megyek nagy WC-re! nem hasmenés csak sima- normál dolog! nem vagyok beteg sem! ez jelezheti hogy rövid id?n belül beindul a szülés? vagy ez hülyeség!?

Legjobb válasz: Igen lehet!nálam is így volt csak nekem néha bele is nyilallt a végbelembe ,de nekem is többször kellett menni és 2nap múlva szültem.

Igen lehet!nálam is így volt csak nekem néha bele is nyilallt a végbelembe , de nekem is többször kellett menni és 2nap múlva szültem.
35 hetesen ne akard még hogy beinduljon a szülés, mert a babád tüdeje még nincs felkészülve még azért 2 hetet bírj ki. Én úgy tudom hogy a hasmenés jelezheti de az már csak a vége felé. Ha nincsenek fájásaid, görcseid keményedéseid nem valószínû hogy még beindul. üdv 38hkm
A kérdező hozzászólása: Félreértés ne essék - nem akarom hogy beinduljon! - egyébként már nem lenne baja ha jönne, mivel olyan 38 hetesnek felel meg a sima és a 4D-s Uh alapján - is teljesen fejlett! és elég nagy a súlya is, a fejérõl ne is beszéljünk! Csak furinak tartottam hogy míg más székrekedéssel küzd nálam pont az ellentettje ! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!