Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jelent az 1, (20 db)

Mennyit jelent az egy 50. 000 forintos lakásbérlésnél, hogy két havi kaució + 1 havi bérleti díj?

Legjobb válasz: 150 ezret. 100 a kaució, ezt elvileg visszakapod, ha elköltöztök, és minden rendben van, illetve lelakod az utolsó két hónapban, attól függ, mi van a bérleti szerzõdésben. 50 ezer bérleti díjat meg kifizetsz az elsõ hónapra elõre.

150 ezret. 100 a kaució, ezt elvileg visszakapod, ha elköltöztök, és minden rendben van, illetve lelakod az utolsó két hónapban, attól függ, mi van a bérleti szerzõdésben. 50 ezer bérleti díjat meg kifizetsz az elsõ hónapra elõre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

Ha a tejre az van írva, hogy 1, 5% zsírtartalom, az mit jelent, illetve mennyi lesz az grammban? (jó válasz kellen, mert gyúrni akarok majd:D) A tej egy literes :D

Legjobb válasz: Mivel a tej csak közelíti a víz sûrûségét, így a gramm és a liter között nem olyan egyszerû átváltani. De feltételezve, hogy közel azonos sûrûségû, így az 1 liter az 1 kg=1000g váltást alkalmazva az 1,5% zsírtartalom 15 g zsírt jelent. Amúgy a tejesdoboz oldalán-hátán rajta van grammban is a zsírtartalom :)

Mivel a tej csak közelíti a víz sûrûségét, így a gramm és a liter között nem olyan egyszerû átváltani. De feltételezve, hogy közel azonos sûrûségû, így az 1 liter az 1 kg=1000g váltást alkalmazva az 1, 5% zsírtartalom 15 g zsírt jelent. Amúgy a tejesdoboz oldalán-hátán rajta van grammban is a zsírtartalom :)
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor megerõsítettél:P Egyébként, ha rajta lett volna, gondolod felteszem ezt a kérdést?:D Nem:D Köszi még egyszer egyébként.

Fizika 7 osztály! 1: Egy cserépkályhát 25. 000KJ égéshőjű fával fütenek. Mennyivel nö a környezet belsö energiája, ha ebben a kályhában 5kg fát eltüzeltünk? 2:Mit jelent az, hogy a jég fajhöje 2, 1 KJ/kg. C?

Legjobb válasz: 2. kérdésre ha egy kicsit pontosabb választ akarok adni. Jég fajhõje: 2,1 KJ/kg. C -> Ez azt jelenti, hogy 1 kg jég 1 C fokos növeléséhez 2,1 KJ szükséges.

2. kérdésre ha egy kicsit pontosabb választ akarok adni. Jég fajhõje: 2, 1 KJ/kg. C -> Ez azt jelenti, hogy 1 kg jég 1 C fokos növeléséhez 2, 1 KJ szükséges.
Nyisd ki a fizikakönyved...
A kérdező hozzászólása: ...hogy te milyen okos vagy!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!!!


Az 1:30-as keverék mit jelent? 1 Literhez mennyi motorolaj kell?

Egy hete vettem kb egy robogót és a kézikönyvbe ez van leírva

Legjobb válasz: 1:30 azt jelenti hogy 30 liter benzinhez kell 1 liter olaj. A többit meg számold ki.

1:30 azt jelenti hogy 30 liter benzinhez kell 1 liter olaj. A többit meg számold ki.
A kérdező hozzászólása: 1:30 keverék BENZIN | OLAJ 30L | 1L 3L | 1DL 1, 5L | 0, 5 DL Jól számoltam?
igen
Vettél egy 50 éves robogót és még megvan a kézikönyve? Nem fog az nagyon füstölni? Mert a tûgörgõs kosár feltalálása óta 1:40, 1:50-es keveréket használnak.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm a válaszokat!
72/12
A kérdező hozzászólása: végülis akkor az 6 :D kösz
+ egyszerûsítés: 72/12=36/6=12/2=6
igen:)
Lefogadom veled, hogy még így sem érted ezt a példát. Hogy fogod a következõt? Aztán végül itt fogsz sírni, hogy még WC-s néninek sem kellesz a Tescoba.

Petezsák mérete mennyit nö kb 1 hét alatt? Ha az egyik héten nem nö annyit az már bajt jelent?

Legjobb válasz: Az a gond, ha egyáltalán nem nõ semmit 1 hét alatt.

Az a gond, ha egyáltalán nem nõ semmit 1 hét alatt.
Szia! petezsákot általában csak koraterhességben néznek, a 4-5 héten, utána már a babó ülõméretét(CRL) adják meg. A 4 héten 2-3 mm-es petezsák a 5 héten 5-7 mm-es petezsák a 6 héten már 3-5 mm-es CRL szoktak feltûntetni, ami már a babó mérete :-)))

Mennyire jelent biztonságot az 1, 4-es tarkóredő?

A 12 hetes uh-n megnyugtattak, hogy semmi gond, 1,4 a tarkóred?. A 18 hetes genetikai uh-n azt mondták, az átlagosnál kicsit több a magzatvizem és javasolták a magzatvíz-mintavételt. Egyel?re csináltattam egy vérvételt, aminek ha nem jó az értéke, csak akkor lenne a mintavétel, de jöv? csütörtökig meg?rülök! Egyáltalán mi a gond a kicsit sok magzatvízzel? Segítsetek!

Legjobb válasz: Szia, szerintem teljesen jó az 1,4-es eredmény. 3 felett jelentene gondot. Nekem is ennyi és a magzatvizem is több az átlagosnál, de nem kellett mintavétel. Minden 2. kismamánál több a magzatvíz. Miért kell mégis megszúrniuk és vizet venni? Ha ez téged megnyugtat, mindenképpen tedd meg, a vérvételbõl semmi sem fog utalni a Down kórra, ha erre gyanakodnak. Érdemes lenne egy komplex 4-es tesztet csináltatni. Ha kétségeid vannak, keresd fel az istenhegyi magánklinikát. Ne aggódj, minden rendben lesz!

Szia, szerintem teljesen jó az 1, 4-es eredmény. 3 felett jelentene gondot. Nekem is ennyi és a magzatvizem is több az átlagosnál, de nem kellett mintavétel. Minden 2. kismamánál több a magzatvíz. Miért kell mégis megszúrniuk és vizet venni? Ha ez téged megnyugtat, mindenképpen tedd meg, a vérvételbõl semmi sem fog utalni a Down kórra, ha erre gyanakodnak. Érdemes lenne egy komplex 4-es tesztet csináltatni. Ha kétségeid vannak, keresd fel az istenhegyi magánklinikát. Ne aggódj, minden rendben lesz!
A kérdező hozzászólása: A vérvétel alatt a Quartett tesztet értettem természetesen, de szerencsére jó lett az eredménye, így az orvosom szerint nem indokolt a magzatvízvizsgálat! Köszönöm a válaszod!

Mennyi most júniusban a Telenor-nál a Samsung Galaxy Note 2 havidíja? És mit jelent az a kifejezés, hogy a tarifa havidíja 1690 összeg a klasszik 1 csomagban?

Legjobb válasz: Telenor honlapján rámész a Note 2 telóra. Az oldalon pontosan meg tudod nézni, milyen havidíjjal, mennyiért lehet a telefont kihozni.

Telenor honlapján rámész a Note 2 telóra. Az oldalon pontosan meg tudod nézni, milyen havidíjjal, mennyiért lehet a telefont kihozni.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak oda ez van írva: Tarifa havidíja: 1690 Ft Ez a havidíja akkor? Mármint a telefonnak. (Mert a testvérem azt mondta, hogy a tarifa havidíj az a használati díj, és azon kívül még a telefon havidíját be kell fizetni)

Az 1.7FL OZ mit jelent a parfümön? És ti az edp-ket hova fújjátok, és mennyit?

Legjobb válasz: A kozmetikumok csomagolásán a termék térfogatát adják meg milliliterben és folyadék unciában (fluid ounce, rövidítve: fl. oz.). EDP - Eau de Parfum Az egyik leggyakoribb és legnépszerûbb parfüm koncentráció, 8-15% közötti parfümolaj tartalommal. Illata órákig tart, az alap illatjegyek akár 24 órán át is, így igen alkalmasak egész napi használatra. Én személy szerint bárhova fújom.. Hajam, ruhám, bõröm.. Ahogy érzed.. Általában minél többet, de Én ilyen vagyok :)

A kozmetikumok csomagolásán a termék térfogatát adják meg milliliterben és folyadék unciában (fluid ounce, rövidítve: fl. oz.). EDP - Eau de Parfum Az egyik leggyakoribb és legnépszerûbb parfüm koncentráció, 8-15% közötti parfümolaj tartalommal. Illata órákig tart, az alap illatjegyek akár 24 órán át is, így igen alkalmasak egész napi használatra. Én személy szerint bárhova fújom.. Hajam, ruhám, bõröm.. Ahogy érzed.. Általában minél többet, de Én ilyen vagyok :)
Kiegeszitesnek felettihez. 1 fl oz = 29.5 ml
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a zöld kéz :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!