Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jön jobban a lányoknak (3 db)

Mennyire jön be jobban a lányoknak 1 kicsit izmosabb, kockahasú srác, mint 1 átlagos, esetleg pocakos alkat?

Legjobb válasz: Én jobban szeretem a lapos, de nem kockahasú srácokat, mint a kigyúrt állatokat...

Én jobban szeretem a lapos, de nem kockahasú srácokat, mint a kigyúrt állatokat...
szerintem meg nem.. tesom szereti a pocakos fiukat, en a vekonyabbakat, bnom az atlagosakat, unokatesom pedig az izmos fiukat. Mindenkinek mas jon be. Kisugarzas, humor, figyelmesseg, kedvesseg. Ez a lenyeg. ;)
személyiségtõl függ, külsõre amúgy én is arra szavazok h se kocka se pocakos ne legyen
A külsõ számítása és a hülye picsaság egyenes arányban áll egymással.
Izmos kocka has, üres fej tralalalalallaaaaaa Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Mindenkinek más, nekem pl nem tetszenek az izmos kockahasú, sem a pocakos fiúk, a többi ok.
Elsõ ránézésre a kockahas meg az izmosság lehet, hogy jobban bejön, de ismertem ilyen fiút, és a belsõ alapján nem járnék vele.. Van akinek bejön a kicsit pockaos alkat, ha kedves, aranyos, odaadó, stb.
Az a legjobb ;) nem is egoista izomkolosszus, aki egész nap izzad a konditeremben, de nem is az aki punnyad egész nap, és 22 évesen sörhasa van..
az izmos kockahasu kigyurt pasikkal csak az a gond, h nagyon en kozpontuak es baromi magas az egojuk. nehezen viselik ha egy no okosabb vagy intelligensebb vagy netan tobbet keres mert ez az egojukat serti h valamiben nem ok a jobbak es foleg ha a masik egyen a versenyben no. felnek h a no nem tud kellokeppen felnezni ra. ami egy nagy BS. de a legtobb ilyen. allndoan konditerembe jarnak, kulon etrendjuk van amihez igazodni kell, es sokat nezegetik magukat a tukorben. egy ilyen pasit allandoan dicserni kell h az egoja fenmaradjon. ez hosszu tavon eleg faraszto lehet mert noi szempontbol allandoan meg kell 'alazkodni'. ezert nem jok az ilyen pasik. vagy csak tudni kell csinyan banni veluk.. van ilyen ismerosom aki udvarolt nekem meg telviz idjen is nyitott ujju poloban jart h mutogassa magat h feszulnek az izmai a karjan ami szerintem nevetseges. inkabb megfagyott. Na jo itt a tel 15 fokos de akkor is!! szerintem egy normalis, szep tiszta belsovel rendelkezo fiu sokkal de sokkal tobbet er egy parkapcsolatban. szerintem nem kell aggodnod. a lanyok ezt a dologt elobb utobb amugyis kinovik, foleg azok akiknek ez a tipus jott be egy ket csalodas es nezetcsere..
elõttem szóló: igen, énis kb ilyen vok, sokoldalú ami sokszor jót jelent:)
XD ez jo fölleg az ucso. Én 16 vok és járok konditerembe járok, de nem vok ego se ilyesmi, rendszerinfo-t tanulok :/ nem igazán szeretem de ez van. és codozok is néha néha :D am kedves vok meg érzékeny stb.. ez bejöhet a csajoknak?
Az hogy az izmos emberek hülyék az 1 sztereotípia. Akkor most mondhatnám azt is hogy minden vékony férfi programozó és szûz.:D De álltalában emberfüggõ hogy kinek mi tetszik. Sztem erre a mai társadalomra ráférne a testmozgás és nem egész nap a számítógép elõtt kéne ülni és CoD-ozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, am én az átlagos típushoz tartozom, se nagy pocak, se kockák :)
Én jobban bírom a mackósabb fiúkat. Szeretem azokat, akiknek van stíusuk, és szerintem ez a fiúknál fontos, de az én szemembe biztos! Amúgy a kockahas is nagyon szexi, ha az ember, nem épp egy fogpiszkálÓ!!!

Lányok/Nők, nektek a mély, vagy a magasabb hang jön be jobban férfiaknál? Mennyire számít ez nektek?

Kort írjatok, ha lehet. :)

Legjobb válasz: Nekem nagyon sokat számít. Én a mély hangot imádom... jó, ne legyen olyan, mint egy operaénekesnek, de szerintem nagyon szexi tud lenni egy mély, simogató, búgó hang...:) 16L

Nekem nagyon sokat számít. Én a mély hangot imádom... jó, ne legyen olyan, mint egy operaénekesnek, de szerintem nagyon szexi tud lenni egy mély, simogató, búgó hang...:) 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Mély hang inkább..:) 16/L
Nekem a mély, de most egy vékonyabb hangú sráccal járok és mégis nagyon izgat a hangja, szóval ez lényegtelen, ...
Nyilván nem ez alapján választok, és nem is befolyásol semmiben, mert ez hozzá tartozik, nem tehet róla.Viszont persze egy mélyebb hang sokkal jobban tetszik, olyan férfias hm:) 17
én is jobban szimpatizálok a mély hangú fiúkkal :) van valami szexi benne. 16/L
Nekem a magas hang jobban bejön. 16l
Hát inkább mély legyen. Nekem mindig annyi kikötésem volt hogy azért ne legyen már nõies hangja egy pasinak. Azon kivül volt akinek nagyon tetszett volt akinek semleges volt.
Ha egy férfinak magas a hangja, az kb olyan hatást kelt, mintha nem szálltak volna le a golyói.
imádom a mély hangot egy srácnál.:) ) 15/L

Lányok és fiúk, titeket mennyire zavar a kilógó fehérnemű és a fiúknak mien tipusú bugyi jön be jobban?

Legjobb válasz: Fiú vagyok, nekem legjobban a string tangák tetszenek. A bugyinak, melltartónak nem szabadna kilátszani a ruha alól.

Fiú vagyok, nekem legjobban a string tangák tetszenek. A bugyinak, melltartónak nem szabadna kilátszani a ruha alól.
Az utolsó elõtti hozzászólóval eggyetértek!!De sztem csajoknál nem igazán jólmutathat...
Hát szerintem egy kilógó melltartó és a kivillanó tanga az ízléstelen... Ha egy pasinak kivillan a Calvin Klein alsónadrág felsõ része, akkor még elmegy :DDD ha nõn is ilyesmi van akkor az is ok, mert lehet szexi is. De a kilógó bugyin a legtöbb ember csak röhög.
Nem igazán értek egyet az elõttem szólókkal. Nekem nagyon is tud tetszeni, ha egy lánynak kivillan a tangája. Mondjuk én 17 éves srác vagyok, és mindig felcsillan a szemem ha, kivillan a suliban egy csaj bugyija, tangája. Nekem leginkább azok a kis vékony (egy cérnaszálú)tangák tetszenek leginkább (lányok biztos tudják mi ennek a szakmai neve.) Az viszont, ha a melltartó kivillan, már ciki. De Ízlés dolga.
Ha véletlenül villannak ki hagyján (bár tudjon az ember normálisan öltözködni..), azt viszont a mai trendi fiúknál nem bírom, hogy a trendi koptatott nadrágjuk le van húzva körülbelül a térdéig ( a gatya segg része is körülbelül ott van így), és így rendesen kilátszódik az egész alsónadrágjuk, de gondolom, ezt õk halál divatosnak tartják, közben meg ízléstelen és szánalmas.
hát elég gusztustalan...de nem csak a lányoknál...pl. a multkor az egyik fiúnak kivolt a fecskéje...hát elég visszataszító...grrr.azért erre oda kéne figyelni:) én mindig ügyelek rá h ha leülök ne legyen ki a tangám:)
Az én véleményem az, hogy egyik sem ízléses dolog ha kilátszik. Jó igaz bárkivel elõfordulhat hogy lecsúszik a nadrágja vagy a felsõ feljebb csúszik, de nem szép látvány még a lányoknál sem (még akkor sem ha tanga van a lányon) Hogy milyen bugyi ez ízlések és pofonok. Ha egy fiatal lány azt csak én tanga bugyival tudom elképzelni, de ha a lány alkata nem meg felelõ hozzá akkor az szörnyûen tud rajta kinézni.
nekem tetszik ha egy fiúnak kilóg a boxere... persze nem az egész segge van kint mert az már gáz, de sztem szexi ha egy kicsit kintvan.. :)
off: Szerintem nem lehet mindenre rámondani, hogy ízlések és pofonok... Attól, hogy valakinek vagy a többségnek tetszik valami, még lehet orbitálisan szar. És fordítva is..
DE! ízlések és pofonok...
Kilógó melltartó, tanga ultragáz :DD Ha egyszer kétszer véletlenül kivillan, az persze még megbocsátható bûn :P Pasiknál szerintem is szexi, ha egy nagyon kicsit kilátszik az alsógatya. De tényleg csak egy icipicit. Tapasztalataim szerint pedig a fiúknak a tangák jönnek be.. azok amelyikeknek olyan vékony pántjuk van. De egy csipkés francia is jól mutat egy-egy formás popsin (:
Én tojom le hogy mit mondanak a többiek sztem nem gáz ha valakinek ki van a tanálya a melltartó az kissé gázos... De amint azt már emlitették hogy a térdükig letolják a gatyájukat sztem az sem gáz mert én is úgy hordom:P (megjegyzés:nem szeretem se az ízlést se a pofont)×D
na most a sulimban hatalmas divat lett hogy ugye vannak a laza deszkás, bmx-es srácok és a gatyájuk a térdükig lelóg a boxer meg tüdõig felhúzva:P hát elég szánalom betéve tudom már az elõttem ülõ srác boxereit .amikor meg felel és feláll felhúzza a farmerét egy picit de még úgyis jócskán kivan neki. mondjuk ez még hagyján egyik osztálytársam nemis hord boxert hanem csupasz kuki , rá egy farmer és kész:PPpfff... ha a széle van ki neki és a pocija is látszik az viszont sexi...:)
Ha melltartó kilóg az gáz ha csak a pántja azmég elmegy de inkább az se.Bugyinál nemzavar az enyém is kilóg(boxer).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!