Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jön jobban (7 db)

Mennyire jön be jobban a lányoknak 1 kicsit izmosabb, kockahasú srác, mint 1 átlagos, esetleg pocakos alkat?

Legjobb válasz: Én jobban szeretem a lapos, de nem kockahasú srácokat, mint a kigyúrt állatokat...

Én jobban szeretem a lapos, de nem kockahasú srácokat, mint a kigyúrt állatokat...
szerintem meg nem.. tesom szereti a pocakos fiukat, en a vekonyabbakat, bnom az atlagosakat, unokatesom pedig az izmos fiukat. Mindenkinek mas jon be. Kisugarzas, humor, figyelmesseg, kedvesseg. Ez a lenyeg. ;)
személyiségtõl függ, külsõre amúgy én is arra szavazok h se kocka se pocakos ne legyen
A külsõ számítása és a hülye picsaság egyenes arányban áll egymással.
Izmos kocka has, üres fej tralalalalallaaaaaa Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Mindenkinek más, nekem pl nem tetszenek az izmos kockahasú, sem a pocakos fiúk, a többi ok.
Elsõ ránézésre a kockahas meg az izmosság lehet, hogy jobban bejön, de ismertem ilyen fiút, és a belsõ alapján nem járnék vele.. Van akinek bejön a kicsit pockaos alkat, ha kedves, aranyos, odaadó, stb.
Az a legjobb ;) nem is egoista izomkolosszus, aki egész nap izzad a konditeremben, de nem is az aki punnyad egész nap, és 22 évesen sörhasa van..
az izmos kockahasu kigyurt pasikkal csak az a gond, h nagyon en kozpontuak es baromi magas az egojuk. nehezen viselik ha egy no okosabb vagy intelligensebb vagy netan tobbet keres mert ez az egojukat serti h valamiben nem ok a jobbak es foleg ha a masik egyen a versenyben no. felnek h a no nem tud kellokeppen felnezni ra. ami egy nagy BS. de a legtobb ilyen. allndoan konditerembe jarnak, kulon etrendjuk van amihez igazodni kell, es sokat nezegetik magukat a tukorben. egy ilyen pasit allandoan dicserni kell h az egoja fenmaradjon. ez hosszu tavon eleg faraszto lehet mert noi szempontbol allandoan meg kell 'alazkodni'. ezert nem jok az ilyen pasik. vagy csak tudni kell csinyan banni veluk.. van ilyen ismerosom aki udvarolt nekem meg telviz idjen is nyitott ujju poloban jart h mutogassa magat h feszulnek az izmai a karjan ami szerintem nevetseges. inkabb megfagyott. Na jo itt a tel 15 fokos de akkor is!! szerintem egy normalis, szep tiszta belsovel rendelkezo fiu sokkal de sokkal tobbet er egy parkapcsolatban. szerintem nem kell aggodnod. a lanyok ezt a dologt elobb utobb amugyis kinovik, foleg azok akiknek ez a tipus jott be egy ket csalodas es nezetcsere..
elõttem szóló: igen, énis kb ilyen vok, sokoldalú ami sokszor jót jelent:)
XD ez jo fölleg az ucso. Én 16 vok és járok konditerembe járok, de nem vok ego se ilyesmi, rendszerinfo-t tanulok :/ nem igazán szeretem de ez van. és codozok is néha néha :D am kedves vok meg érzékeny stb.. ez bejöhet a csajoknak?
Az hogy az izmos emberek hülyék az 1 sztereotípia. Akkor most mondhatnám azt is hogy minden vékony férfi programozó és szûz.:D De álltalában emberfüggõ hogy kinek mi tetszik. Sztem erre a mai társadalomra ráférne a testmozgás és nem egész nap a számítógép elõtt kéne ülni és CoD-ozni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, am én az átlagos típushoz tartozom, se nagy pocak, se kockák :)
Én jobban bírom a mackósabb fiúkat. Szeretem azokat, akiknek van stíusuk, és szerintem ez a fiúknál fontos, de az én szemembe biztos! Amúgy a kockahas is nagyon szexi, ha az ember, nem épp egy fogpiszkálÓ!!!

Férfiak! Nektek mennyire jön be a gyengéd, érzéki szex, vagy jobban szeretitek a vadabb, durvább stilust?

Legjobb válasz: Én a gyengéd érzékit szeretem;) imádom, amikor érzem a nõ minden rezdülését, ahogy élvezi amit csinálok vele;) vagyis ezt most mind csak feltételes módban értendõ, mert sajnos jelenleg elméletben ûzhetem csak eme tudományom :(

Én a gyengéd érzékit szeretem;) imádom, amikor érzem a nõ minden rezdülését, ahogy élvezi amit csinálok vele;) vagyis ezt most mind csak feltételes módban értendõ, mert sajnos jelenleg elméletben ûzhetem csak eme tudományom :(
Nálam inkább a gyengéd lassú, de nagyon tartós, hosszú szex a nyerõ, de természetesen eseti jelleggel a vadabb is jöhet. (Konyhapult, mosógép stb..)
Ez nagyon változó és partnerfüggõ.

Mennyire jönnek be a pasiknak a pláza cicák? Jobban tetszenek nekik mint az átlag nők?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet tudni. Sok ffinak bejön soknak nem. Nem vagyunk egyformák, így ezt sem lehet felmérni!

Ezt nem lehet tudni. Sok ffinak bejön soknak nem. Nem vagyunk egyformák, így ezt sem lehet felmérni!
Egyáltalán nem igaz, hogy a pasiknak a plázacica külsõ jön be. Van, akinek igen, de annak szerintem a belsõ tulajdonságok nem sokat számítanak. Csak az számít, hogy van egy jó nõ, aki jól néz ki mellette, meg lehet izélni, na meg persze fitoktatni lehet mellettük, hogy a pasik milyen okosak...
Én inkább hányok a plázacicáktól :) Úgyhogy ízlések és pofonok különbözõek. Hál'Istennek. Így a plázacicáknak is lesz pasija, meg mi is találunk magunknak értelmes nõket :)
Én voltam pár évvel ezelõtt plázacica. Hosszú és festett szõke haj, smink nélkül sehova, csak menõ ruha, ki a cicit a kirakatba, karcsú alak, stb. Folyamatosan a külsõmmel foglalkoztam.Megnéztek a pasik, nem kicsit. Persze pasim nem volt évekig, csak alkalmi kapcsolatom, tartalom nélkül. És persze egy szar életem jövõkép nélkül. Aztán bejött az Igazi, hirtelen, és váratlanul. Azóta híztam is, megváltozott az öltözködési stílusom, lett jövõképem, társaséletem, most várjuk a babánkat:) Ebben a szexista társadalomban jobban bejönnek a plázacicák a pasiknak, de max. egy-két alkalomra, tisztelet nélkül. Társnak, partnernek az átlagnõt akarják. Még eldöntheted, melyik legyél;)
Az a baj, hogy 100-ból 99 pláza cicának elviselhetetlen a természete... Ha csak kinézetre lennének picsásak, akkor még ok, de melyik pasi tud egy affektálós, hisztis, akaratos csajt elviselni?:S Azok a pasik, akik szintén plázában élik napjaikat! :D A többi nõt viszont nem kellene általánosítani, hogy átlagos nõ... Vannak olyan értékekkel bíró csajok, hogy a kisugárzásukkal bárkit megtudnának fogni, szõke haj, miniszoknya nélkül is! Hosszú távra! :)
Nagyon sok igazság van az elõttem szólók hozzászólásaiban :) Szerintem rövidtávon valamint fiatalabb korban még jók ezek a plázacicák, de egy idõ után fõleg ha benõ az adott férfi feje lágya akkor már egy olyan nõt keres aki mellett le tudja élni az életét, boldogságban harmóniában. És akkor már nem az számít h melyik havernak van jobb bulája :D és hogy legyen mit mutogatni... hm 18 éves lány vagyok, meg is ijedtem most magamtól h ilyen bölcs vok :D deh 21 éves a barátom és sem õ sem a haverjai nincsenek jó véleménnyel az ilyen lányokról...de mondjuk ez szerintem egyénfüggõ is.viszont attól h vki nem plázapic*a attól még lehet ápolt és öltözhet csinosan.ez így van rendjén, csak nem szabad átesni a ló túloldalára. meg az agyatokat is tartsátok magatoknál :D na lényeg a lényeg hogy mindenki érezze magát jól a bõrében és így találja meg az igazit. :) sokan vagyunk, sok félék..
Vannak olyan pasik, akik szabályosan megijednek az ilyen "tökéletes" kinézetû nõktõl.Sokaknak rengeteget számít a külsõ, de ez nem feltétlenül egyenlõ a mûmellel, a felvarrt hajjal.Most sajnos ez a divat, de véleményem szerint sokkal fontosabb, hogy valaki megtalálja az egyéni stílusát.Úgy is ki tudja valaki hozni magából a maximumot, ha természetes marad. Sokat számít az ápolt külsõ, és fontos, hogy leríjon valakirõl, hogy egészséges, hogy sportol, hogy nem hagyja el magát.Viszont egy természetes smink, vagy hajszín rengeteget tud dobni egy nõn.Nem tûnik mûnek, mégis önbizalmat kap attól, hogy megtett mindent azért, hogy jól nézzen ki.
Nekem nem jönnek be :/ F
A kérdező hozzászólása: Am, nem vagyok pláza cica csak kiváncsi vagyok a véleményetekre :)
Általában jobban bejön nekik igen
az nem igaz h a plázacicák szexre jók, meg mind hülyék, meg nagyképûek, meg az sem igaz hogy aki nem plázacica az nem szép, meg nem is szexi, átlagos, meg az sem igaz h a rockerek azok szakadtak, fiúsak és igénytelenek
inkabb a sovany:D
a sovány.
#5 vagyok. Tudok mit felmutatni. Ne aggódj. :p És tudom... Mondjuk tudok olyat aki alapjáraton nem gizda. De nem is kövér. Példának okáért én is. Meg bàtyám is. Csak õ nagyobb darab mint én. Van átmenet. De ha nagyon kötelezõ: gizda. Az önkritikámat a földig tipornà. De legyen.
A kérdező hozzászólása: Az Izmost kivettem, mivel egy normális fiú nem születik kigyúrt testtel, nyílván én most arra gondoltam amilye adottságokkal megszületik egy fiú. Az meg kövér vagy sovány.
5-ös az attól függ, viszont ahhoz már neked is fel kell mutatni valamit. Há' nem úgy megy ám az :D
Izmos elfogyott?
Sovány.
A sovany
Kövér pénztárca gizda farzsebben.
A pasim 130 kiló és 183cm magas. Amikor megismerkedtünk olyan 100 kiló fölött volt. Van rajta bõven háj, de izom is.

Lányok/Nők, nektek a mély, vagy a magasabb hang jön be jobban férfiaknál? Mennyire számít ez nektek?

Kort írjatok, ha lehet. :)

Legjobb válasz: Nekem nagyon sokat számít. Én a mély hangot imádom... jó, ne legyen olyan, mint egy operaénekesnek, de szerintem nagyon szexi tud lenni egy mély, simogató, búgó hang...:) 16L

Nekem nagyon sokat számít. Én a mély hangot imádom... jó, ne legyen olyan, mint egy operaénekesnek, de szerintem nagyon szexi tud lenni egy mély, simogató, búgó hang...:) 16L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)
Mély hang inkább..:) 16/L
Nekem a mély, de most egy vékonyabb hangú sráccal járok és mégis nagyon izgat a hangja, szóval ez lényegtelen, ...
Nyilván nem ez alapján választok, és nem is befolyásol semmiben, mert ez hozzá tartozik, nem tehet róla.Viszont persze egy mélyebb hang sokkal jobban tetszik, olyan férfias hm:) 17
én is jobban szimpatizálok a mély hangú fiúkkal :) van valami szexi benne. 16/L
Nekem a magas hang jobban bejön. 16l
Hát inkább mély legyen. Nekem mindig annyi kikötésem volt hogy azért ne legyen már nõies hangja egy pasinak. Azon kivül volt akinek nagyon tetszett volt akinek semleges volt.
Ha egy férfinak magas a hangja, az kb olyan hatást kelt, mintha nem szálltak volna le a golyói.
imádom a mély hangot egy srácnál.:) ) 15/L

Melyikkel jönnék ki fogyasztásilag jobban, és mennyire?

1.

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat. Igen sedan lesz az szinte biztos:D

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen sedan lesz az szinte biztos:D
Fogyasztás alapján a dízel Merci, talán azt választanám, de ebben a kategóriában nem biztos hogy a Jürgenwágneke a legjobbak, talán még az Astrán vagy az Audi 80-on érdemes elgondolkozni németek közt, de a Bora meg a BMW-k...háát, olyat vegyen az akinek két anyja van.
Az 525-os dízelekhez, és a 2000-es benzinesekhez számolhatsz legalább tíz litert. Az 1600-as gépek is megközelítik a tízet. Én talán a borát választanám, ha a fogyasztás, az évjárat, és viszonylag olcsó alkatrész ár lenne a fõ szempont.
Gondolom mindenképp sedant akarsz venni. De ha mégse, ajánlom a Volkswagen Golf III 1.9 TDI változatát. Ismerõsömnek ilyen van, 5-6 liter között fogyaszt neki, megy elég rendesen...
Az utolsó elõtti 5-ös BMW-vel járnál a legjobban. Az nagyon szép.
fogyasztásban a 190-es dízel merci ez egyértelmû, én személy szerint az e39-es 5-ös bmw-t venném, mert elfogult vagyok a bmw-vel kapcs, de ha nem azt, akkor a 316i-t :D de neked a tds 5-ös bmw-t tanácsolnám utoljára, mivel ez a legrosszabbul sikerült bmw diesel... az egy dolog hogy szép, a mercik jók, ha nem zavar hogy lomha, keveset eszik és a világból kimegy plusz nagyon kényelmes, jó vezetni, de az 1.6-os benzines bora is elmegy 6-8 literrel, várostól v országóttól függõen, ha nem nyomod, szóval ha nem számít h lomha akkor a merci, ha akarod hogy haladjon is akkor vemelyik 1.6-os benzines
///Mbela ugye nem gondoltad komolyan a 316i-t ?:) Az eszik a legtöbbet. Ha Sedant akarsz és fasza is legyen akkor 318i , 320i akár 323i és 325i is tökéletes. Ezekbõl a legkevesebbet a 320i eszik ha finoman mész vele. De ha kis fogyasztást is akarsz akkor BMW E46 320d (2001-2003).
utolsó, nem mondtam h a 316i eszik keveset, mondtam, h a 190-es merci, de a bora az nem fogyaszt rosszul, és a tds bmw-ket nem azért szavaztam mert sokat fogyasztanak, hanem mert problémás, és nagyon rálehet b*szni vele, egy 316i lehet h többet eszik, de az egy egyszerû felépítésû strapabíró motor, lehet 2 literrel kevesebbet eszik egy tds, amit kétlek, mert 2.5-ös, de számold ki hogy hány km-t kell lemenjél tds-el, hogy behozza a hengerfejfelújítás, vagy adagolójavítás árát, ugyanis ezek elég gyakori problémák ezeknél, és e36-osból a sima 1.8-as eszik legkevesebbet, a 320i kicsivel többet...
És kihagytad a turbót.

Lányok és fiúk, titeket mennyire zavar a kilógó fehérnemű és a fiúknak mien tipusú bugyi jön be jobban?

Legjobb válasz: Fiú vagyok, nekem legjobban a string tangák tetszenek. A bugyinak, melltartónak nem szabadna kilátszani a ruha alól.

Fiú vagyok, nekem legjobban a string tangák tetszenek. A bugyinak, melltartónak nem szabadna kilátszani a ruha alól.
Az utolsó elõtti hozzászólóval eggyetértek!!De sztem csajoknál nem igazán jólmutathat...
Hát szerintem egy kilógó melltartó és a kivillanó tanga az ízléstelen... Ha egy pasinak kivillan a Calvin Klein alsónadrág felsõ része, akkor még elmegy :DDD ha nõn is ilyesmi van akkor az is ok, mert lehet szexi is. De a kilógó bugyin a legtöbb ember csak röhög.
Nem igazán értek egyet az elõttem szólókkal. Nekem nagyon is tud tetszeni, ha egy lánynak kivillan a tangája. Mondjuk én 17 éves srác vagyok, és mindig felcsillan a szemem ha, kivillan a suliban egy csaj bugyija, tangája. Nekem leginkább azok a kis vékony (egy cérnaszálú)tangák tetszenek leginkább (lányok biztos tudják mi ennek a szakmai neve.) Az viszont, ha a melltartó kivillan, már ciki. De Ízlés dolga.
Ha véletlenül villannak ki hagyján (bár tudjon az ember normálisan öltözködni..), azt viszont a mai trendi fiúknál nem bírom, hogy a trendi koptatott nadrágjuk le van húzva körülbelül a térdéig ( a gatya segg része is körülbelül ott van így), és így rendesen kilátszódik az egész alsónadrágjuk, de gondolom, ezt õk halál divatosnak tartják, közben meg ízléstelen és szánalmas.
hát elég gusztustalan...de nem csak a lányoknál...pl. a multkor az egyik fiúnak kivolt a fecskéje...hát elég visszataszító...grrr.azért erre oda kéne figyelni:) én mindig ügyelek rá h ha leülök ne legyen ki a tangám:)
Az én véleményem az, hogy egyik sem ízléses dolog ha kilátszik. Jó igaz bárkivel elõfordulhat hogy lecsúszik a nadrágja vagy a felsõ feljebb csúszik, de nem szép látvány még a lányoknál sem (még akkor sem ha tanga van a lányon) Hogy milyen bugyi ez ízlések és pofonok. Ha egy fiatal lány azt csak én tanga bugyival tudom elképzelni, de ha a lány alkata nem meg felelõ hozzá akkor az szörnyûen tud rajta kinézni.
nekem tetszik ha egy fiúnak kilóg a boxere... persze nem az egész segge van kint mert az már gáz, de sztem szexi ha egy kicsit kintvan.. :)
off: Szerintem nem lehet mindenre rámondani, hogy ízlések és pofonok... Attól, hogy valakinek vagy a többségnek tetszik valami, még lehet orbitálisan szar. És fordítva is..
DE! ízlések és pofonok...
Kilógó melltartó, tanga ultragáz :DD Ha egyszer kétszer véletlenül kivillan, az persze még megbocsátható bûn :P Pasiknál szerintem is szexi, ha egy nagyon kicsit kilátszik az alsógatya. De tényleg csak egy icipicit. Tapasztalataim szerint pedig a fiúknak a tangák jönnek be.. azok amelyikeknek olyan vékony pántjuk van. De egy csipkés francia is jól mutat egy-egy formás popsin (:
Én tojom le hogy mit mondanak a többiek sztem nem gáz ha valakinek ki van a tanálya a melltartó az kissé gázos... De amint azt már emlitették hogy a térdükig letolják a gatyájukat sztem az sem gáz mert én is úgy hordom:P (megjegyzés:nem szeretem se az ízlést se a pofont)×D
na most a sulimban hatalmas divat lett hogy ugye vannak a laza deszkás, bmx-es srácok és a gatyájuk a térdükig lelóg a boxer meg tüdõig felhúzva:P hát elég szánalom betéve tudom már az elõttem ülõ srác boxereit .amikor meg felel és feláll felhúzza a farmerét egy picit de még úgyis jócskán kivan neki. mondjuk ez még hagyján egyik osztálytársam nemis hord boxert hanem csupasz kuki , rá egy farmer és kész:PPpfff... ha a széle van ki neki és a pocija is látszik az viszont sexi...:)
Ha melltartó kilóg az gáz ha csak a pántja azmég elmegy de inkább az se.Bugyinál nemzavar az enyém is kilóg(boxer).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!