Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jók ELO-os (2 db)

Honda NSR50 és a Honda NSR125 mennyiben tér el egymástól, pl akumulátor, kerékméret, illetve a 125-ös kiegészítők jók-e az 50 ccm-re?

Legjobb válasz: Hát teljesítményben és méretben is eltérnek egymástól. Sajnos nem találtam adatokat bocsi. De valószínûleg a kereke nagyobb a 125-ösnek úgyhogy nem valószínû, hogy jók a többi alkatrészek.

Hát teljesítményben és méretben is eltérnek egymástól. Sajnos nem találtam adatokat bocsi. De valószínûleg a kereke nagyobb a 125-ösnek úgyhogy nem valószínû, hogy jók a többi alkatrészek.
A két motornak kb. a neve egyezik..
A kérdező hozzászólása: A kerékmérete az még nem is gond, mert használtan tudok venni 125-ös villát, amit be építek majd az 50-esbe.

Mennyire jók az ELO-os tanfolyamok, el lehet velük helyezkedni?

Legjobb válasz: Tanfolyama válogatja, de a munkáltatók nem nagyon szeretik, úgyhogy hacsak nem valamelyik hobbi tanfolyamot szúrtad ki nem éri meg. Ráadásul amibõl okjs vizsgát lehet tenni mind gyakorlathoz kötöttek ami meg egy min 3 napos pesti konzultációval van egybekötve és a gyakorló hely is pesti , szóval vidékieknek,munkavállalóknak nem ajánlott.

Tanfolyama válogatja, de a munkáltatók nem nagyon szeretik, úgyhogy hacsak nem valamelyik hobbi tanfolyamot szúrtad ki nem éri meg. Ráadásul amibõl okjs vizsgát lehet tenni mind gyakorlathoz kötöttek ami meg egy min 3 napos pesti konzultációval van egybekötve és a gyakorló hely is pesti , szóval vidékieknek, munkavállalóknak nem ajánlott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!