Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jó orvos (40 db)

Jó orvos és rendes emberileg.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt, a telefonban ugy is tunt.
Tényleg nagyon jó szakember, és barátságos is.

Mennyire jó orvos Nyíregyházán Dr. Kovács Róbert?

Legjobb válasz: Szerintem jó és aranyos is!Nekem Dr. Felföldinél szültem a babámat, aki szintén egy csodálatos orvos. Szóval szülés elött 1 nappal befeküdtem aterhes pat-ra mert görcsölt a hasam, másnap hajnalban dr. Kovács volt az ügyeletes amikor rettenetesen elkezdett fájni és véreztem, szó nélkül lejött a szobájából, nagyon kedves volt pedig látszott rajta hogy aludt 7 centire már ki voltam tágulva, szóltak a dokimnak és minden ment a maga útján! Én nagyon hálás vagyok neki is hogy ilyan emberségesen bánt Velem, nem minden doki díjazza ha hajnalban le kell vánszorogni a szobájából.

Szerintem jó és aranyos is!Nekem Dr. Felföldinél szültem a babámat, aki szintén egy csodálatos orvos. Szóval szülés elött 1 nappal befeküdtem aterhes pat-ra mert görcsölt a hasam, másnap hajnalban dr. Kovács volt az ügyeletes amikor rettenetesen elkezdett fájni és véreztem, szó nélkül lejött a szobájából, nagyon kedves volt pedig látszott rajta hogy aludt 7 centire már ki voltam tágulva, szóltak a dokimnak és minden ment a maga útján! Én nagyon hálás vagyok neki is hogy ilyan emberségesen bánt Velem, nem minden doki díjazza ha hajnalban le kell vánszorogni a szobájából.

Mit lehet tudni a kistarcsán dolgozo dr szabo főorvosrol? Mennyire jo orvos hogyan foglalkozik a betegeivel? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.

Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.

Mennyire jó orvos Dr Hajdu Gábor Főorvos?

A XIV kerületi egészségházban és az Uzsoki kórházban rendel.

Legjobb válasz: Sajnálom, ami veled történt, igazad van, hogy ezek után váltottál! Köszönöm a választ!

A kérdező hozzászólása: Sajnálom, ami veled történt, igazad van, hogy ezek után váltottál! Köszönöm a választ!
De tudod mit? Rajtam ne száradjon a doktor úr lejáratása. Mert tényleg egyetlen orvos sem érdemli meg ezt, ezzel egyetértek. Végülis csak a stílusa zavart. De ez meg egyéni, lehet, hogy valakinek pont ez jön be. De ettõl még lehet nagyon jó orvos. Tehát sikeres volt a "védõbeszéded." Úgyhogy töröltetni fogom a hozzászólásaimat. Csak még várok egy napot, azalatt remélhetõleg elolvasod, akár reagálhatsz is rá, ha úgy gondolod. Mindazonáltal mind egy szóig igaz, amit leírtam. Az egyetlen olyan kritikai észrevételem, amely nem a stílusára vonatkozott, hanem a munkájára, az a tablettafelírás volt. Mikor is késõbb kiderült, hogy nem is az általa legjobbnak tartottat kaptam, pedig azt kértem. Ez mindenképpen "hiba". Ilyenkor illene figyelnie, fõleg, ha profi, hogy késõbb nehogy magának ellentmondóan nyilatkozzon, mert így csak lebuktatja magát, saját magát hozta ciki helyzetbe, mikor késõbb elárulta magát az elszólásával, hogy szerinte van a Gracialtól jobb is.
Az utolsó hozzászóló leveleire szeretnék reagálni. Csak azt nem értem kedves hozzászóló, hogy ha ennyi negatív élményed volt a doktor úrral, akkor miért jártál hozzá évekig. Ha nem tetszett a stílusa, egyszerûen csak nem kellett volna hozzá járnod, más orvost kellett volna választanod és nem elárasztani a net-en a pocskondiázó levelekkel. Ennél több tisztelet jár az orvosoknak! Én is ismerem Hajdú doktor urat, és megtudom erõsíteni azokat a hozzászólásokat, amelyek arról szólnak, hogy egy tapasztalt profi, jóindulatú és 35 évvel ezelõtt sem érdekelte a pénz, mint ahogyan most sem. Azt hiszem a mai egészségügyi helyzetben még inkább meg kellene becsülnünk az ilyen orvosokat. Hajdú doktor úr nem ezt érdemli, abban biztos vagyok!
Még ami eszembe jutott róla, hogy annak idején, mikor mentem hozzá tablettát íratni, kérdezte, hogy milyet írjon fel, milyen igényeim vannak, én csak annyit mondtam, hogy a legjobbat szeretném, de rábízom, hogy melyiket adja a legjobbak közül. A Gracialt írta fel. Erre mikor "kicsit" késõbb rákérdeztem (eltelhetett már 1-1, 5 év is), hogy van-e olyan olcsóbb gyógyszer, ami ugyanilyen jó, mint a Gracial, mire fel, hogy igen, sõt, jobb is, ez pedig az a Tri-Regol, ami vasat is tartalmaz, azt õ jobbnak tartja. Na, gondoltam, marha jó, mikor direkt kihangsúlyoztam, hogy a legjobbat kérem, ez a másik tabletta pedig már akkor is létezett, akkor miért nem azt adta? Nem szóltam neki erre sem semmit, csak magamban megvolt róla a véleményem. Mindenesetre nem volt gond a Graciallal, nem váltottam tabit, mondta is az orvos, hogy felesleges váltogatni, amúgy sem akartam, csak kíváncsiságból rákérdeztem, mert mindenki, akinek mondtam, hogy mennyibe kerül az én fogamzásgátlóm szörnyülködött, hogy jó sokba. Én nem bánom az árát, nem sajnálom rá a pénzt, csak azon akadtam ki, hogy ha jobbnak tartott egy másik szert, akkor miért nem azt adta? Nyilván mert az én gyógyszerem után kapott pénzt a gyógyszergyártól, nem probléma, csak akkor utána illene figyelnie, hogy hogyan nyilatkozik, mert csak lebuktatja magát, és lerombolja a beteg iránta érzett bizalmát.
Aztán késõbb, mikor lett egy göb a mellemben, elmentem hozzá, adott beutalót egy radiológushoz fõorvosnõhöz az Uzsoki utcai kórházba, hogy megnézze ultrahanggal, hogy mi az, kiderült, hogy egy ciszta, és nagy vidáman közölte velem, hogy majd adjam át a doktornõnek az üdvözletét. Na, gondoltam, biztos jóban vannak egymással. Átadtam a doktornõnek, nem szólt rá semmit. Erre mikor egy évvel késõbb újra elmentem hozzá szintén beutalót kérni - hiszen évente meg kell nézetni -, akkor meg mikor kérdezte, hogy kinél voltam legutóbb, mondom a doktornõ nevét, erre méltatlankodva: az egy dilettáns! Nem akartam mondani neki, hogy õ volt az, aki hozzá irányított tavaly, nyilván mert õt jó orvosnak tartja, sõt, még üdvözletét is küldte neki velem. Csak magamban eldöntöttem, hogy többet nem jövök hozzá. Amúgy egyáltalán nem volt az a doktornõ, aki ráadásul fõorvos is az Uzsokiban, végtelenül alapos, precíz, kedves doktornõ. Akkor egy másik kórházba irányított, mondván, hogy több szem, többet lát, ezzel én is egyetértettem, tehát nem volt ellenemre, hogy másik helyre menjek, de aztán végülis az után az egy alkalom után minden évben az Uzsoki utcai doktornõhöz kértem a beutalót. Nem akartam amúgy már ekkor sem Hajdu doktorhoz menni, sem egy évvel azelõtt, mikor felfedeztem a cisztát, csak valami olyasmi lehetett, hogy kevés idõm volt, túl sokan vártak a másik orvosnál, fáradt voltam, ha jól emlékszem, ilyenek játszottak közre, de már az orgazmusos beszólása után úgy voltam vele, hogy nem kéne hozzá többet jönnöm.
Biztos forrásból tudom, hogy valóban elkövetett egy halálos kimenetelû mûhibát pár éve. Ezért nem az Uzsoki kórházban, hanem Kistarcsán mût. Rendelni maradt az Õrs vezér terén, de a kórházból eltiltották. Barátnõm abortusz közben felébredt, mire a Dr. Úr annyit mondott, hogy hagyja mindjárt végzek már...
DR. HAJDÚ GÁBOR egy lelkiismeretes, kismamáira odafigyelõ profi nõgyógyász. Néha hangos és kiabál de csakis a kisbaba és a kismama érdekében.Mindkét gyermekemet nála szültem császármetszéssel ill. a második mûtétnél nem volt bent, de végig figyelemmel kísérte azt ami történik velünk és miután megszületett a második gyermekem kétszer bejött hozzám a kórházba civilben hogy mi van velünk hogy vagyunk. Leszögezem hogy egyetlen forintot nem adtunk neki egyszer sem a terhesség alatt az elsõ gyermekünknél pedig 50000 ft-ot ami nem olyan hatalmas összeg ahhoz képest amit ma elkérnek a fiatal nõgyógyászok egy szülésnél. A férjem is nagyon "jó fejnek" tartja. Bármikor rábíznám az életem, és én csak ajánlani tudom.
Nekem terhesség megszakításom volt nála, minden rendben zajlott! Anyu orvosa, én csak kvázi oda csapódtam hozzá, annyi rosszat mondhatok mindössze, hogy meglehetõsen "szétszort" és laza, elenged dolgokat a füle mellett, amik nekem mondjuk fontosak lennének. (apróbb panaszok, de ezek is panaszok) Én valamiért nem bízom benne eléggé. De ettõl függetlenül, elhiszem, hogy profi, és tudja a dolgát!
Ezeket Te milyen forrásból tudod?Ha ekkorát tévedett miért engedik újra dolgozni?
Igen sajnos csak félmondatokat lehet leírni mert nagyon nehéz. de sajnos igaz minden. A "dr úr" felületessége miatt meghalt egy harmadik gyermekét szülõ anyuka. Igaz a felfüggesztés is, hiába terjesztenek mást a mentegetésére. Most már újra dolgozhat, de bûnügyi vizsgálat is folyik.
Sziasztok! Engem el érni, privátban is. Azt aki a fentieket írogatja, más becsületébe gázolva, miért nem lehet? Bár nekem írt privátban, és itt a válaszom: Ha valóban tragédia történt, nagyon nagyon sajnálom. De akkor le kell írni pár sorban mikor mi történt, mert azzal együttérzést válthat ki a sorok írója, nem csak félszavakkal dobálózni. A barátnõm hozzájár, terhes, nála fog szülni és bízik benne, és már nem az Úzsokiban, de egy másik kórházban igen is dolgozik a Doktor Úr! Ha az hibájából történne bármilyen tragédia, szerintetek hagynák dolgozni??
Igen valóban felháborító, de nem a válasz!
Sziasztok! Dr.Hajdu Gábor Fõorvos egy vérprofi, komoly szaktekintély, emberileg is. Nem tudom elhinni, hogy bárkinek is baja essen a keze alatt. Felháborító az elõttem szóló:((
Az én lányomat megölte!!!
Sajnos nem tudom jelenteni a saját hozzászólásaimat a moderátornak. Megtennéd, hogy rányomsz arra a gombra, hogy "jelentem"? Köszönöm!

Milyen orvos dr szabo lászlo főorvost a tarcsai korházbol? Mennyi egy szülés nála és jo orvos e?

Legjobb válasz: Kedves Érdeklõdõ! Én semmiképpen sem ajánlanám a kistarcsai Szabó Lászlót! Mi abszolút nem voltunk vele megelégedve, ezért 7 hónapos terhes volt a feleségem, amikor úgy döntöttünk, hogy váltunk! És milyen jól tettük... Röviden: 6,5 hónapos terhesen még a feleségem nevét sem tudta, annyit vizsgálat és pénz után... A szüléssel kapcsolatosan semmilyen érdemleges információt, tájékoztatást nem kaptunk... Kizárólag az utolsó alkalommal, amikor rákérdeztünk, hogy mit kell tudni a szülésrõl, azt a kérdést kaptuk elsõnek, hogy akkor nála akarunk szülni? Mondtuk, hogy igen erre azt válaszolta 80ezer Forint lesz. Na ekkor váltottunk... Egy vizsgálat 10 percnél továb sose tartott... Ráadásul az új orvos - akit nagyon megkedveltünk - elsõ dolga az volt, hogy behívott a kórházba minket, körbevezetett, mindent elmagyarázott! Szóval nagyon fontos, hogy egy orvos - fõleg elsõ gyermeknél -, megnyugtató hatással legyen a szülõkre. Természetesen a nyalizást nem szeretjük mi se, de legalább tudja a feleségem nevét, és azt mondta, hogy döntsük el mennyit akarunk adni! Azt mondta az új orvos, hogy bármikor hívhatjuk, mindig elérhetõ! A Szabó doktor Urat egyszer hívtuk fel, mikor a feleségem rosszul lett és be kellett menni Kistarcsára - ahol õ a fõorvos - és még annyit sem tett meg, hogy odaszólt volna, sõt a telefont is kinyomta. Utána sem kérdezte meg, hogy mi történt, hogy van a feleségem? Elképesztõ... Aki azt mondja, hogy meg van vele elégedve, azok fõként csak azért mondják, mert a pici, a mama és a természet úgy döntött, hogy komplikációmentessé teszi a nagy eseményt! Utólag meg persze, hogy a jóra emlékeznek, és azt mondják, lám minden rendben volt, milyen jó orvos... Én és mostanában egyre több kismamától hallom, hogy váltanak/váltottak mert az abszolút közönyt nehéz elfogadni...

Kedves Érdeklõdõ! Én semmiképpen sem ajánlanám a kistarcsai Szabó Lászlót! Mi abszolút nem voltunk vele megelégedve, ezért 7 hónapos terhes volt a feleségem, amikor úgy döntöttünk, hogy váltunk! És milyen jól tettük... Röviden: 6, 5 hónapos terhesen még a feleségem nevét sem tudta, annyit vizsgálat és pénz után... A szüléssel kapcsolatosan semmilyen érdemleges információt, tájékoztatást nem kaptunk... Kizárólag az utolsó alkalommal, amikor rákérdeztünk, hogy mit kell tudni a szülésrõl, azt a kérdést kaptuk elsõnek, hogy akkor nála akarunk szülni? Mondtuk, hogy igen erre azt válaszolta 80ezer Forint lesz. Na ekkor váltottunk... Egy vizsgálat 10 percnél továb sose tartott... Ráadásul az új orvos - akit nagyon megkedveltünk - elsõ dolga az volt, hogy behívott a kórházba minket, körbevezetett, mindent elmagyarázott! Szóval nagyon fontos, hogy egy orvos - fõleg elsõ gyermeknél -, megnyugtató hatással legyen a szülõkre. Természetesen a nyalizást nem szeretjük mi se, de legalább tudja a feleségem nevét, és azt mondta, hogy döntsük el mennyit akarunk adni! Azt mondta az új orvos, hogy bármikor hívhatjuk, mindig elérhetõ! A Szabó doktor Urat egyszer hívtuk fel, mikor a feleségem rosszul lett és be kellett menni Kistarcsára - ahol õ a fõorvos - és még annyit sem tett meg, hogy odaszólt volna, sõt a telefont is kinyomta. Utána sem kérdezte meg, hogy mi történt, hogy van a feleségem? Elképesztõ... Aki azt mondja, hogy meg van vele elégedve, azok fõként csak azért mondják, mert a pici, a mama és a természet úgy döntött, hogy komplikációmentessé teszi a nagy eseményt! Utólag meg persze, hogy a jóra emlékeznek, és azt mondják, lám minden rendben volt, milyen jó orvos... Én és mostanában egyre több kismamától hallom, hogy váltanak/váltottak mert az abszolút közönyt nehéz elfogadni...
Uzsoki kórház, Jex Anna!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!

Dr. Gőcze Péter pécsi orvos mennyire jó szakember, Uh-ra és genetikai véleményére lenne szükségem?

23 hetes terhes vagyok, és az egyik vizsgált értékem, az AFP alacsony, ? vajon profi ebben, mármint a genetikai vizsgálatok sz?résében? UH-jai is jók, megbízható?

Legjobb válasz: Szia, az egyik legjobb orvos Pécsen!!!!Nála szültem a fiamat! Bízz meg benne nyugodtan!!!

Szia, az egyik legjobb orvos Pécsen!!!!Nála szültem a fiamat! Bízz meg benne nyugodtan!!!
Elsõ vagyok: hívd fel, mond el a problémád és beszéljetek meg idõpontot.Lehet hogy ajánl valakit aki kifejezetten az ilyen esetekre specializálódott.

Orvosok/nőgyógyászok/hozzáértők:mennyire jó/rossz ez a hormonvizsgálati eredmény? (lásd még lent)

25 vagyok,amenorrhoea (menstruáció kimaradása) miatt járok n?gyógyászhoz,el?ször 2 hónap kimaradás után írt fel Norcolut-ot az orvos,ami meghozta a vérzésemet,de azóta megint 3 hónapja semmi,így vérvizsgálatra küldött,amelynek az eredményét tegnap kaptam meg,lásd itt:

Legjobb válasz: Hát én sajnos nem vagyok hozzáértõ, elõre is elnézést. (Orvosira készülök, bioszból érettségiztem), így a leletedet félig felfogtam, de az értékeket nem ismerem. Viszont van itt 1 oldal, kérdezd meg a nõgyógyászt: www.femina.hu vagy esetleg itt: www.fokuszbanano.hu Itt általában bõvebb tájékoztatást adnak. Amenorrhoea nagyon gyakori... az is közrejátszhat ha több ideig szedtél fogamzásgátlót, PCOS-ed van, stb. 1000 ok. Nem kell a legrosszabbra gondolni, a hormonproblémákat mindig lehet kezelni, eredményesen. :)

Hát én sajnos nem vagyok hozzáértõ, elõre is elnézést. (Orvosira készülök, bioszból érettségiztem), így a leletedet félig felfogtam, de az értékeket nem ismerem. Viszont van itt 1 oldal, kérdezd meg a nõgyógyászt: http://www.femina.hu vagy esetleg itt: http://www.fokuszbanano.hu Itt általában bõvebb tájékoztatást adnak. Amenorrhoea nagyon gyakori... az is közrejátszhat ha több ideig szedtél fogamzásgátlót, PCOS-ed van, stb. 1000 ok. Nem kell a legrosszabbra gondolni, a hormonproblémákat mindig lehet kezelni, eredményesen. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a honlap tippeket!Nekem csak annyi tûnt fel, hogy a tesztoszteronom elég magas, de fogalmam sincs mi okozhatja.Rákszûrésen kívül még nem volt más jellegû nõgyógyászati vizsgálatom, ezért érdekelne, hogy mire számíthatok, illetve hogy ha hormonzavarom van, vajon mi okozza:S Továbbra is várom a válaszokat!
Ha magas a tesztoszteronod azt általában fogamzásgátlóval kezelik. (pl. Diane 35, Cypromix), ez "megoldja" elvileg az amenorhoea-t is, de lehet hogy alaposabb kezelés kell, mert ugye a tabi csak 1 mesterséges ciklust kreál, tehát a problémát nem oldja meg, de viszont akkor az ösztrogéned túlsúlyba kerül. Elõzõ voltam :) Remélem kapsz majd megnyugtató választ az orvosoktól :)
Szia! Én is ilyen gondokkal küzdök. Elmentem a nõdokihoz mondtam h mi a panaszom. Nem vizsgált meg mert még szûz vagyok. Elõször azt mondta mivel nem vagyok sovány hogy hormonzavar lehet. Elküldött vér vételre. Nem lett semmi kifogásolni való jó lett az eredményem. Nem a hormonoknál van a gond.(azt nem is mondta mi a gond csak hogy fogyjak le 10 kg.) Na lényegében azt szeretném mondani hogy össze hasonlítottam az enyémmel. És ami itt fel van tüntetve ugyan annyi mint az enyém, kivéve a tesztoszteron. Nekem 2, 14. De nekem több mindent néztek meg. Lehet neked hiányos, vagy csak nem tették fel. És azért nincsen referencia érték feltüntetve mert azt mondta az orvosom hogy ez korban változó. Nekem is irt fel norcolutot.
Nekem sajna nem hozza be az oldalt. Fel tudod tenni újra?
A kérdező hozzászólása: Valamiért szünetel a szolgáltatás a kepfeltoltes.hu-n, valószínûleg ezért nem tudtad megnyitni.Feltöltöttem ide helyette: http://keptarolo.com/share.php?id=C0CE_4C7BE85E Remélem így már sikerül!

Ajánlanátok jó orvost a MÁV kórházban? És körülbelül mennyi a szülés?

Legjobb válasz: Szia.Én Vermes Gáborhoz járok a Deák térnél van rendelõje a kórházban pedig részlegvezetõ fõorvos.én havi 10000 ft-ot fizettek plusz a szülés 100.000 ft.tudom nem kevés..minden vizsgálat ingyen van csak a Ctg-re kell mennem a rendelõjébe ami alkalmanként 3000 ft.amugy rendes nagyon vannak néha picit furcsa najpai de kinek nincs.nem sok próblémám volt eddig ugyh tényleg csak az általános dolgokat csinálta mindig vizsgál méhszájat Uh-ot nem nagyon azert be küld a kórházba de ott jobb is a gép.ha tudok még vmit segíteni írj nyugodtan.33 h kismama

Szia.Én Vermes Gáborhoz járok a Deák térnél van rendelõje a kórházban pedig részlegvezetõ fõorvos.én havi 10000 ft-ot fizettek plusz a szülés 100.000 ft.tudom nem kevés..minden vizsgálat ingyen van csak a Ctg-re kell mennem a rendelõjébe ami alkalmanként 3000 ft.amugy rendes nagyon vannak néha picit furcsa najpai de kinek nincs.nem sok próblémám volt eddig ugyh tényleg csak az általános dolgokat csinálta mindig vizsgál méhszájat Uh-ot nem nagyon azert be küld a kórházba de ott jobb is a gép.ha tudok még vmit segíteni írj nyugodtan.33 h kismama
En Dr. Atalay Katalint tudnam ajanlani neked. Igazan kituno doktorno es teljesen meg vagyok elegedve vele. Van magan rendeloje is az Orsnel (mi oda jartunk).a vizsgalatok 9000ft, de a szulesnel nem mond osszeget (ki mitgondol). Nagyon aranyos es tapasztalt.
Én is Dr. Gulyás Istvánt tudom ajánlani. Nagyon figyelmes, kedves, rádszánja az idejét, nem sürget, kérdéseidre mindig válaszol, és nem akar lerázni elkapkodott vizsgálatokkal. Maximálisan meg vagyok/voltam elégedve vele. Én a magánrendelésére jártam, de volt hogy a kórházba kellett mennem mert úgy jött ki az idõ, akkor nem kért pénzt. A magánrendeléseken fix tarifásak a vizsgálatok, azt hiszem egy terhesgondozás ultrahanggal 8e Ft, amit én nem sokalltam azért, amit kaptam! Volt, hogy kórházba kerültem mert gond volt, ahogy meglátta a nevemet a kartonok közt, hallottam hogy rögtön kérdezte a nõvéreket hogy miért vagyok bent és mi van velem, és már jött is be hozzám a szobába. A szüléskor szigorúbb volt mint egyébként és nagyon határozott, de ott kellett is, mert elég nyûgös és kimerült voltam.Ahogy hívták hogy szülök elindult, idõben odaért és segített. Ami még pozitív, hogy gátat kellett vágni nekem, és õ sebész is egyben, és olyan szépen összevarrta, hogy soha nem fájt egy pillanatra sem és gyönyörûen gyógyult meg, gyakorlatilag nem is látszik. Én rákérdeztem anno, mert nem szégyelltem, és fogalmam sem volt az árakról, azt mondta hogy olyan 80e körül szokott kapni a szülésért, de kinek mennyi van. Rendelõje a Nyugatinál van ahogy már írta is valaki, idõpontot kell kérni. Néha így is kel várni egy kicsit, mert van hoyg megcsúszik, de ez is csak amiatt van, hogy sekit nem ráz le, mindenkit meghallgat, még ha ezzel azt is kockáztatja eg hogy elcsúszik arendelési idõ. Mindig is ilyen dokit szerettem volna!
Én le vagyok döbbenve!Hogy kérhet 100 ezreket egy olyan orvos aki ott rendel a máv-ban?Én is magán dokihoz járok Újpesten van magánrendelõje. Dr Hammersberg Elemér. 7000.-a terhes gondozás és 100.000.- a szülés, de õ csak a szüléseket vezeti le a mávban.Minden vizsgálatom tb alapon történt.A terhesgondozásában benne van a rendelõjében végzett korlátlan számú ultrahang vizsgálat is. Nagyon jó orvos! Kedves, türelmes, figyelmes! Csak ajánlani tudom!2 gyereket szültem már nála, most várom a 3.babát.
Zilahy doktort tudom ajánlani. Idõsebb, szimpatikus orvos.Nekem nem õ volt a dokim, csak az utolsó pillanatban ugrott be a választott dokim helyett, de amikor kérdeztem mennyi lenne majd a szülés, azt mondta rám bízza. :) Ellenben az én orvosom kijelentette hogy 100.000 Ft :( Úgy hogy a magánrendelésen egy terhesgondozásért 7.000 ft-ot fizettem 3 hetente....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket. Hogy válaszoljak a kérdésre, már áldott állapotban vagyok :-)
elsõ vagyok.ugy értettem h a down-kór szûrésért az ismételt toxoplazmáért nem kellett fizetnem.volt ismerõsõm aki ugyanennyit fizettet plusz még 30.000 ft a Down-kór szûrésre és hasonlókra.
Dr.Gulyás Istvánt tudom ajánlani, szuper kedves, figyelmes, profi doki! Én 50.000-t adtam neki a szülésért, terhesgondozásért alkalmanként: 5-8e ft volt. Magánrendelõ a Nyugatinál van. Itt a honlap címe: http://www.drgi.hu/
elsõ: "minden vizsgálat ingyen van" ??? ezt hogy érted? egy rakás pénzt fizettél... hol itt az ingyenesség.
ja azt még elfelejtettem h mindig csak hétfõ délután rendel.fent van az iwiwen is megtudod nézni.a rendelõ telefonszáma ahol idõpontot tudsz kérni 061/320-4216 jaja és ezt a telefonszámot is csak hétköznap 11-19 óráig tudod hívni.ha kell esetleg a mobilszáma és pontos cím akkor szólj és azt inkabb privibe irom meg ha nem baj.és amugy már terhes vagy vagy csak még tervezitek?ha nem baj h kérdezõskõdöm:) sok sikert
A kérdező hozzászólása: Szia! Tudnál esetleg elérhetõséget mondani, köszönöm
GULYÁS DOKI, Õ A LEGJOBB!

Az orvosom a Yadine-t írta ki. Mennyire jó a tabi? Esetleg valami mellékhatást tapasztaltatok? És mennyibe kerül 3 havi?

Legjobb válasz: nekem vérnyomásom nagyon ingadozott tõle,nehezebben nedvesedtem,ezért váltottam másra egyik barátnõm évek óta ezt szedi,semmi baja nincs tõle http://www.pirulapatika.hu/210114007/adatlap 8000pénz...jol felment az ára,féléve még 6ért vettem

nekem vérnyomásom nagyon ingadozott tõle, nehezebben nedvesedtem, ezért váltottam másra egyik barátnõm évek óta ezt szedi, semmi baja nincs tõle http://www.pirulapatika.hu/210114007/adatlap 8000pénz...jol felment az ára, féléve még 6ért vettem
Nekem bevált, bár pont most álltam le vele... Nálam az elsõ hónapban volt ilyen pecsételõ vérzés, de utánna minden rendben volt...rendszerezte a havimat, és a görcsök is csökkentek. A mensi ideje pedig nálam 4 napra rövidült. Ajánlani tudom, csak jó tapasztalatom van vele kapcsolatban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!