Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jó közoktatás a Nemzeti Lovarda (1 db)

Mennyire jó a közoktatás a Nemzeti Lovarda szakiskolájában? Lehet e onnan továbbtanulni?

Legjobb válasz: Nem igazán világos, hogy mi a konkrét kérdés. Ha jól tudom, akkor ott lovászképzés van, de lehet, hogy tévedek. Továbbtanulni meg csak úgy tudsz, ha érettségit is ad, de szakiskola ritkán szokott. Szerintem érdeklõdj telefonon náluk, vagy menj be személyesen. Ha lovas szakmát szeretnél plusz éretségit és esetleg utána még tovább is tanulnál, akkor próbálkozz inkább Kaposváron. Ott elég normális az oktatás, lovazhatsz is, a legjobbak versenyekre is járnak, ha ez esetleg érdekel. És egyenesen mehetsz tovább ugyanott a fõsulira is. Nem tudom a honlapcímüket, de tutira fenn vannak a neten, írd be a keresõbe és meglesz az infó. Sok sikert!

Nem igazán világos, hogy mi a konkrét kérdés. Ha jól tudom, akkor ott lovászképzés van, de lehet, hogy tévedek. Továbbtanulni meg csak úgy tudsz, ha érettségit is ad, de szakiskola ritkán szokott. Szerintem érdeklõdj telefonon náluk, vagy menj be személyesen. Ha lovas szakmát szeretnél plusz éretségit és esetleg utána még tovább is tanulnál, akkor próbálkozz inkább Kaposváron. Ott elég normális az oktatás, lovazhatsz is, a legjobbak versenyekre is járnak, ha ez esetleg érdekel. És egyenesen mehetsz tovább ugyanott a fõsulira is. Nem tudom a honlapcímüket, de tutira fenn vannak a neten, írd be a keresõbe és meglesz az infó. Sok sikert!
Én a lovastúra-vezetõire jártam, az elég sokrétû és színvonalas volt. Továbbtanulni pedig nyilván lehet, felsõoktatásban, vagy még, másjellegû lovas szakképesítést is szerezhetsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Emelet szintű magyar és/vagy töri érettségihez kinek van jó (könyv) tanácsa?

10

Melyik gimit ajánljátok Budapesten a 16. , 15. , 14. , kerületben?

Bármilyen szintű lehet. A Szerb Antal, Álmos Vezért Szent Lászlót ismerem.

3

Pécsen a PTE-n a mérnökinformatikus képezés MILYEN?

0

A Kőbányai Szent László Gimnázium olasz tagozatán vannak szinten tartó angol órák?

Kőbánya,Szent László,Szent László Gimnázium,olasz,angol,nyek,szinten tartó

4

Kispesti Deák Ferenc gimnázium?

milyen a suli ? a tanárok? ha valaki odajárt akkor az irjon ! Előre is köszönöm :))

4

Mien iskolába menjek tovább? És minek? Mert olyan 3 as tanulo vagyok kedekegyhazan lakok de kecskemeten szeretnek suliba jarni de nemtudom minek mennyek .

8.adikos vagyok es jo lenne mar tudni de nemtudom meg..

1

Milyen a budapesti József Attila Gimnázium?

2014-15-ös tanévben szeretnék oda járni. Milyen a szóbeli, mik az elvárások, hány ponttól vesznek fel?? segítsetek!! köszi :)

8

Ha oszteopátiával, gyógymasszőrködéssel szeretnék foglalkozni milyen főiskolát vagy egyetemet és milyen kart javasolnátok?

1

Tudnátok mesélni a tatabányai Árpád Gimnáziumról vagy a budapesti városmajori gimnáziumról? (bármi érdekelne róluk)

0

Eger Eszterházy Károly főiskoláról vélemény?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!