Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jó közoktatás a Nemzeti (1 db)

Mennyire jó a közoktatás a Nemzeti Lovarda szakiskolájában? Lehet e onnan továbbtanulni?

Legjobb válasz: Nem igazán világos, hogy mi a konkrét kérdés. Ha jól tudom, akkor ott lovászképzés van, de lehet, hogy tévedek. Továbbtanulni meg csak úgy tudsz, ha érettségit is ad, de szakiskola ritkán szokott. Szerintem érdeklõdj telefonon náluk, vagy menj be személyesen. Ha lovas szakmát szeretnél plusz éretségit és esetleg utána még tovább is tanulnál, akkor próbálkozz inkább Kaposváron. Ott elég normális az oktatás, lovazhatsz is, a legjobbak versenyekre is járnak, ha ez esetleg érdekel. És egyenesen mehetsz tovább ugyanott a fõsulira is. Nem tudom a honlapcímüket, de tutira fenn vannak a neten, írd be a keresõbe és meglesz az infó. Sok sikert!

Nem igazán világos, hogy mi a konkrét kérdés. Ha jól tudom, akkor ott lovászképzés van, de lehet, hogy tévedek. Továbbtanulni meg csak úgy tudsz, ha érettségit is ad, de szakiskola ritkán szokott. Szerintem érdeklõdj telefonon náluk, vagy menj be személyesen. Ha lovas szakmát szeretnél plusz éretségit és esetleg utána még tovább is tanulnál, akkor próbálkozz inkább Kaposváron. Ott elég normális az oktatás, lovazhatsz is, a legjobbak versenyekre is járnak, ha ez esetleg érdekel. És egyenesen mehetsz tovább ugyanott a fõsulira is. Nem tudom a honlapcímüket, de tutira fenn vannak a neten, írd be a keresõbe és meglesz az infó. Sok sikert!
Én a lovastúra-vezetõire jártam, az elég sokrétû és színvonalas volt. Továbbtanulni pedig nyilván lehet, felsõoktatásban, vagy még, másjellegû lovas szakképesítést is szerezhetsz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mégis hogyan lehetséges ez? (kurzusok ütközése)

természetesen előfordul, de nekem jelenleg 4 teljes ütközésem van és már így is egyet megoldottam, nem értem, nem értem, hogyan lehetséges az, hogy köt. ea időpontjában van még 1 kötelező ilyen szeminárium és egy kötelező olyan szeminárium, tök mindegy ha a másikra megyek vagy eltolják, AKKOR IS ÜTKÖZIK VALAMILYEN KÖTELEZÕVEL, mi van? ez milyen szervezés?

5

Hol ir errol a torveny, hogyan lehet fellebezni?

Ket kerdesem lenne mivel a testnevelestanar mostanaban kifogta az egesz osztalyt. 1.Hol ir a torveny arrol hogy a tanar mikor adhat egyest (vagy csak a hazirendtol fugg?) 2. Hogyan lehet fellebezni egy jegy miatt? (Bocsanat a helyesirasert de telefonrol irtam sietve)
Elore is koszonom a valaszokat!

0

Szegedi táltos iskolába jár itt valaki (vagy esetleg ismerőse)?

Ha van itt ilyen ember, kérem írjon, egy itt tanító tanárról szeretnék kérdezni valamit:)
Köszönöm (:

0

Mit gondoltok Dunay Zoltán Tanár Úrról a Budaiból?

5

Hogyan lehet módosítani a személyigazolvány számot a Neptunban?

Ezt az üzenetet írja ki, amikor be akarom állítani az új személyi számát.
Ez mit jelent?

2

Főleg orvosisoknak szól a kérdés! (? )

Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy hatodév után milyen lehetőségek vannak? Már rögtön el lehet kezdeni dolgozni, vagy a további képzés is az iskolában folyik?
A másik pedig, hogy mikor kezdődnek a gyakorlatok? Másodévben? És esetleg ezért fizetnek is, vagy nem?
Azért kérdezem ezeket, mert orvosira szeretnék jelentkezni jövőre és azért fontos, hogy mikor lehet elkezdeni dolgozni és, hogy a nyári gyakorlatokért fizetnek-e, mert nem valószínű, hogy orvosi mellett diákmunkát tudnék vállalni.
Minden érdekel a képzésről úgy általában is, szóval nagyon megköszönöm a válaszokat : )

6

Hogyan kell egy hivatalos e-mailt irni az egyetemnek?

Idén fogok érettségizni, de előtte nyelvvizsgázni szeretnék. Az egyetem, ahová jelentkeznék, nincs megadva, hogy milyen fajta vizsgákat fogadnak el. Ezért úgy döntöttem, hogy e-mailben kérdem meg tőlük, de már a 'Tisztelt' szó után elakadtam. Tudnátok segíteni?
18L

5

Miért nincs rendes gyakorlati oktatás bizonyos egyetemeken?

Én azért jöttem ide, mert gyakorlati képzést akartam, felső szinten. Ebben a szakmában amúgy is fontos a gyakorlat. Csalódtam, mert számomra az előadások nagyrésze teljesen unalmas, tudom hogy soha az életben nem fogom használni, a gyakorlati képzés, vagyis az, hogy mit hogy kell csinálni, SEMMI. Gyakorlat címen csak a diákok kihasználása folyik, mint ingyen munkaerő. Mondjuk ez lehet csak nekem rossz, mert ahogy a többieket elnézem, jól elvannak. De én dolgozni akarok, és ezzel az elméleti anyaggal...nem lehet, ez nem kézzelfogható tudás. Mostanában már több előadásnapra be sem mentem, hanem helyette dolgozni mentem a közeli gyárba, hogy pénzt keressek, jobb, mintha végigbambulom aza órákat. A legrosszabb érzés, hogy tudom hogy ezek titál felesleges dolgok, amiket ott elmondanak. A tanáraim meg egyébként nem sok kétkezi munkát végeztek, doktorok. Egész életükben tanultak. Okos emberek, de nekem ez nem jön be. Én tudom hogy sose leszek tudós. Nem is értem ezt a felesleges hablatyot amit lenyomnak. Inkább vinnének ki minket terepre, és dolgozhatnánk. Most már elvégzem a sulit, mert egyébként érdekel, csak szerintem úgy fogok kikerülni hogy semmi gyakorlatom, csak amit esetleg magamnak szerzek. De lehet mellette meg kéne csinálnom egy szakmát is.

1

A felsőoktatási felvételi pontszámba beleszámít az örökbefogadott gyerek nevelése is?

2

Media Disning - Budapest (MOME), mi a véleményetek erről a szakról?

Írjon rám valaki kérlek, aki ilyen szakon tanul, szeretnék itt tovább tanulni, de kéne valami személyes tapasztalatot hallanom.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!