Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jó Nyíregyházán (8 db)

Mennyire jó orvos Nyíregyházán Dr. Kovács Róbert?

Legjobb válasz: Szerintem jó és aranyos is!Nekem Dr. Felföldinél szültem a babámat, aki szintén egy csodálatos orvos. Szóval szülés elött 1 nappal befeküdtem aterhes pat-ra mert görcsölt a hasam, másnap hajnalban dr. Kovács volt az ügyeletes amikor rettenetesen elkezdett fájni és véreztem, szó nélkül lejött a szobájából, nagyon kedves volt pedig látszott rajta hogy aludt 7 centire már ki voltam tágulva, szóltak a dokimnak és minden ment a maga útján! Én nagyon hálás vagyok neki is hogy ilyan emberségesen bánt Velem, nem minden doki díjazza ha hajnalban le kell vánszorogni a szobájából.

Szerintem jó és aranyos is!Nekem Dr. Felföldinél szültem a babámat, aki szintén egy csodálatos orvos. Szóval szülés elött 1 nappal befeküdtem aterhes pat-ra mert görcsölt a hasam, másnap hajnalban dr. Kovács volt az ügyeletes amikor rettenetesen elkezdett fájni és véreztem, szó nélkül lejött a szobájából, nagyon kedves volt pedig látszott rajta hogy aludt 7 centire már ki voltam tágulva, szóltak a dokimnak és minden ment a maga útján! Én nagyon hálás vagyok neki is hogy ilyan emberségesen bánt Velem, nem minden doki díjazza ha hajnalban le kell vánszorogni a szobájából.
Nem tudom... én a Nyíregyházi Fõsuliról még jót nem hallottam. Azt mondják, hogy nem túl színvonalas.

Véleményeteket szeretném kérniDr Molnár Balázs szülészdokiról Nyíregyházán? Mennyi a tarifája? Illetve jó-e?

Legjobb válasz: Szia! Én eddig csak jót hallottam róla, és én is nála fogok szülni. A baj, hogy sajnos eléggé be van havazva, így lehetetlen elérni telefonon, ha beszélni akarsz vele, vagy valami bajod van. Volt, hogy egy álló napig hívtam, és nem vette fel a telefont. Tarifát nem mond senkinek, nagyon szerény, úgyhogy inkább ne hozd zavarba. Én az aszisztensét kérdeztem, õ mondta, hogy ne kérdezzem, mindenki annyit ad, amennyit tud. Én még filózok mennyit fogok neki adni, 30-ra gondoltam, császár esetén 40.

Szia! Én eddig csak jót hallottam róla, és én is nála fogok szülni. A baj, hogy sajnos eléggé be van havazva, így lehetetlen elérni telefonon, ha beszélni akarsz vele, vagy valami bajod van. Volt, hogy egy álló napig hívtam, és nem vette fel a telefont. Tarifát nem mond senkinek, nagyon szerény, úgyhogy inkább ne hozd zavarba. Én az aszisztensét kérdeztem, õ mondta, hogy ne kérdezzem, mindenki annyit ad, amennyit tud. Én még filózok mennyit fogok neki adni, 30-ra gondoltam, császár esetén 40.
Szia! Én is hozzá járok, mindenki dicséri. tényleg nagyon korrekt, nincs fix tarifája, amennyit adsz, azt megköszöni. mi kb. 30-ra gondoltunk, nem jut most több, fõleg hogy magánrendelésre is hozzá jártunk. Mikorra vagy kiírva? én 37 hetes vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hozzá járok és 2hét múlva szülök csak nem tudtam a tarifáját, meg a rendelésein megultrahangoz és ennyi a vizsgálat.minden másért küld a kórházba, de beutalókat sem ad ott kell kérnem az aszisztensét, ezért kérdem hogy jó e?


Császármetszésnél a nyíregyházi kórházban az apa mennyire lehet jelen a születésnél? Hogy zajlik ott a császármetszés? Ajánlanátok egy jó aneszteziológust is?

Iker babáink sajnos elég rosszul fekszenek( medencevég? és haránt) így a jöv? héten meg kell keresni egy aneszteziológust.A dokimnak végül is mindegy, mert t?le kérdeztem,hogy ajánlani nem tud-e valakit.Remélem lesz aki tud majd válaszolni.

Legjobb válasz: 8 éve szültem itt császárral. Apa elvégezte az eggyütt szülés tanfolyamot + befizettük az alapítványi pénzt.Elõ ször normál szülésnek indult, de nem tágultam és a szívhang sem volt túl jó. A dokim a császár mellett döntött. Átvittek a mûtõbe és EDA-t kaptam. A párom csak ablakon keresztül nézhette a mûtétet. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet. Aneszteziológusunk nem volt, mivel nem altatásban csinálták.Egyébként a dokik szoktak ajánlani valakit, akivel szívesen dolgoznának. Talán Benedek doktor aki szülész+anesztes is.

8 éve szültem itt császárral. Apa elvégezte az eggyütt szülés tanfolyamot + befizettük az alapítványi pénzt.Elõ ször normál szülésnek indult, de nem tágultam és a szívhang sem volt túl jó. A dokim a császár mellett döntött. Átvittek a mûtõbe és EDA-t kaptam. A párom csak ablakon keresztül nézhette a mûtétet. Nem tudom, hogy azóta változott-e a helyzet. Aneszteziológusunk nem volt, mivel nem altatásban csinálták.Egyébként a dokik szoktak ajánlani valakit, akivel szívesen dolgoznának. Talán Benedek doktor aki szülész+anesztes is.
A kérdező hozzászólása: Szia!Köszönöm a választ.Én két éve szültem a kisfiamat, és elvégeztük a tanfolyamot, bár látogatási tilalom miatt nem lehetett bent.Az nem volt császár.Most iker fiaim nem jól fekszenek, ezért lesz császár.De olyan híg agyam van, hogy elfelejtettem mit mondtak a tanfolyamon a császáros szülésre.Az érdekelt volna, hogy a mûtét elõtt ott lehet-e velem, vagy sem.Meg azt tudom, hogy kísérheti a fiúkat, ha megszületnek, vagyis akkor így volt.Azért köszönöm, hogy írtál.A dokimat kérdeztem, hogy ajánlana-e egy aneszt.-t, de nevet akkor nem mondott, szóval szerintem neki mindegy.
Szerintem, ha programozott császár, akkor nem lehet benn. Esetleg ha megszülettek a babák , akkor bemehet. De ezt ne vedd tutinak ez csak az én eszme futtatásom.:)
A kérdező hozzászólása: Értem, hát ez is valami, nem tudom hogy felejthettem el, mondjuk a fiamnál fel sem merült a császármetszés, így nem is igazán figyeltem, amikor a császáros szülésrõl beszélt a szülésznõ.
Szia! Nekem 6 és 8 éve volt prog. császárom, illetve a jövõ héten lesz a 3. :-)! Én Benedek dr.t kértem fel anestesnek, most is õt szeretném, de pillanatnyilag szabadságon van, talán a jövõ héten már lesz! Apuka: nekem az elõkészítésnél végig bent volt, egyágyas szülõszobában vártuk, hogy sorra kerüljek. A mûtétet üvegfalon keresztül nézhette végig, majd a picivel volt. Még varrtak engem, amikor õ már visszajött, és mutatta, hogy minden rendben, jól van a pici. Nekem nagyon, jó volt, hogy végig láttam Õt, még ha nem is lehetett mellettem. A baba "rendberakását" végig kamerázta, igy felvéve hamarabb láttam a babát, mint ahogy kihozták nekem az elsõ szopizáshoz. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagyon köszönöm a választ!Teljesen megnyugodtam.Nekem remélhetõleg csak két hét múlva lesz császárom, vagy inkább azután, bár ezt az ikrek döntik el, és Leskó doktor úr.De nagyon jó ha elõkészítésnél is bent lehet, meg utána mehet a babákkal.De jó hogy írtál!Sok sikert és jó egészséges a harmadik babának is!
A kérdező hozzászólása: Az utolsó beírótól kérdezném, hogy hogy vannak?Gondolom már otthon vagy a harmadik babáddal.Változott valami azóta, hogy túl vagy a császáros apás szülésen?Vagy minden úgy ment ahogy írtad? Remélem egészségesek vagytok és minden jól ment, egészségesek vagytok, és most már otthon élvezitek a nagycsaládos létet. Üdvözöl: az ikres kismama, aki még szerencsére nem szült meg és 37. héten is túl van!

Nyíregyházán a belvárosban tudnátok ajánlani jó kozmetikust? Légyszi árat is írjatok hogy mennyibe kerül bajusz, szemöldök gyanta illetve egy arc kezelés.

Legjobb válasz: A legjobb a Feminine Szépségszalon a Kosbor utcán. Igaz, az annyira már nem a belváros. http://muller-aniko-kozmetika.hupont.hu/

A legjobb a Feminine Szépségszalon a Kosbor utcán. Igaz, az annyira már nem a belváros. http://muller-aniko-kozmetika.hupont.hu/
A kérdező hozzászólása: köszi az infót. Esetleg árat tudnál mondani hogy mennyiért dolgozik?
Napsugár szépségszalon, Dohány út 3. arckezelés 3200 Ft, bajusz 300 ft, szemöldök 400 Ft. 30/8235609

Szeretnek nagyon jo körülmények között szülni, magánklinikán vagy ilyesmi. Szültetek igy? Miskolc, Debrecen, Nyiregyháza környékén. Légyszi irjatok tapasztalatokat, orvosokat, mi mennyibe kerül!

A neten nem találok semmit csak a telki klinikat.De az nagyon messze van!

Legjobb válasz: Bács megyében magánklinikán 600 E a normál szülés, 800 a császár. Ha egyéb komplikáció adódik, akkor több a milliónál is. Barátnõm szülei pénzemberek, õ mesélte, hogy a szobák egyágyasak, úgy szül ahogy akar, õ pl vízben szült, nõvér mindig van vele, lesték minden kívánságát. Nagyjából ezek az elõnyök.

Bács megyében magánklinikán 600 E a normál szülés, 800 a császár. Ha egyéb komplikáció adódik, akkor több a milliónál is. Barátnõm szülei pénzemberek, õ mesélte, hogy a szobák egyágyasak, úgy szül ahogy akar, õ pl vízben szült, nõvér mindig van vele, lesték minden kívánságát. Nagyjából ezek az elõnyök.
Ja, elfelejtettem leírni, hogy Nyíregyen a Hajnal Nõgyógyászati Magánklinikát is megnézheted.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!