Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jó Dr (28 db)

Mennyire jó orvos Nyíregyházán Dr. Kovács Róbert?

Legjobb válasz: Szerintem jó és aranyos is!Nekem Dr. Felföldinél szültem a babámat, aki szintén egy csodálatos orvos. Szóval szülés elött 1 nappal befeküdtem aterhes pat-ra mert görcsölt a hasam, másnap hajnalban dr. Kovács volt az ügyeletes amikor rettenetesen elkezdett fájni és véreztem, szó nélkül lejött a szobájából, nagyon kedves volt pedig látszott rajta hogy aludt 7 centire már ki voltam tágulva, szóltak a dokimnak és minden ment a maga útján! Én nagyon hálás vagyok neki is hogy ilyan emberségesen bánt Velem, nem minden doki díjazza ha hajnalban le kell vánszorogni a szobájából.

Szerintem jó és aranyos is!Nekem Dr. Felföldinél szültem a babámat, aki szintén egy csodálatos orvos. Szóval szülés elött 1 nappal befeküdtem aterhes pat-ra mert görcsölt a hasam, másnap hajnalban dr. Kovács volt az ügyeletes amikor rettenetesen elkezdett fájni és véreztem, szó nélkül lejött a szobájából, nagyon kedves volt pedig látszott rajta hogy aludt 7 centire már ki voltam tágulva, szóltak a dokimnak és minden ment a maga útján! Én nagyon hálás vagyok neki is hogy ilyan emberségesen bánt Velem, nem minden doki díjazza ha hajnalban le kell vánszorogni a szobájából.

Dr House és Dr Wilson mennyire jó barátok?

Legjobb válasz: Wilson azt hiszi, hogy nagyon, de house igazából csak élõsködik rajta...:)

Wilson azt hiszi, hogy nagyon, de house igazából csak élõsködik rajta...:)

Mit lehet tudni a kistarcsán dolgozo dr szabo főorvosrol? Mennyire jo orvos hogyan foglalkozik a betegeivel? Mennyi nála egy szülés?

Legjobb válasz: Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.

Én hozzá járok, de kizárólag a magánrendelõjébe gödöllõre, egyszer voltam nála a kórházba a genetikai uh-on és mondtam hogy többet inkább nem megyek!:) Álandóan hívták, berohangáltak hozzá és feszült is volt. A magánrendelõjébe egyébként sokkal kedvesebb, 5000 Ft egy alkalom, a rákszûrés az 6000Ft. A szülés pedig ha jól tudom 60-70e Ft nála. Nekem rengeteg ismerõsöm szült nála. Én jövõhéten megyek hozzá és akkor szeretném majd felfogadni õt a szülésre, akkor tudom majd meg egész pontosan mennyibe kerül, mert gondolom változtat az áron évente. Szóval rövidre fogva szerintem egy kedves doki, de van aki nem szereti.


Mennyire jó ügyvéd Dr. Németh Judit Dunaújvárosban?

Legjobb válasz: jó kérdés...de apósom szidja mint a bûn...de ezt ne vedd alapul..apósom mindenkit szid...és mindenki hibás csak õ nem :) szóval ha nem adok az õ szavára akár még jó ügyvéd is lehet...mire kell ügyvéd?:)

jó kérdés...de apósom szidja mint a bûn...de ezt ne vedd alapul..apósom mindenkit szid...és mindenki hibás csak õ nem :) szóval ha nem adok az õ szavára akár még jó ügyvéd is lehet...mire kell ügyvéd?:)
A kérdező hozzászólása: Már én is hallottam róla ezt-azt, de nem igazán tudom eldönteni, hogy elmerjek-e hozzá menni vagy sem?!Sokan mondták, hogy a stílusa egy kissé lekezelõ, de nagyon sikeres ügyvéd.Állítólag a város egyik legjobb válóperes ügyvédje.Amúgy válás miatt kellene...
az téged ne zavarjon, ha lekezelõ...ha az, hát az...sok ügyvéd van így, és ezt nem kell magadra venni...a lényeg, hogy célt érj :)
Jó orvos és rendes emberileg.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt, a telefonban ugy is tunt.
Tényleg nagyon jó szakember, és barátságos is.

Dr Rose magánklinikáról mit gondoltok? Mennyire jó kórház? A szülészete milyen?

Legjobb válasz: Szia! A szülész-nõgyógyászuk nagyon jó,nekem a klinika is szimpatikus volt. Amiért mégis a Telkit választottuk: Ott egy egész kórházi háttér van,nem csak egy nõgyógyász,van sebész-gyermekorvos.

Szia! A szülész-nõgyógyászuk nagyon jó, nekem a klinika is szimpatikus volt. Amiért mégis a Telkit választottuk: Ott egy egész kórházi háttér van, nem csak egy nõgyógyász, van sebész-gyermekorvos.
Telki sokkal jobb!!!!

Dr organic simion balzsam mennyire jó?

megéri azt a 2500-at?

Legjobb válasz: *sampon

A kérdező hozzászólása: *sampon
Nagyon jók. finom az illatuk is sok féle van. Ár / érték arányban kiemelkedõ :) :) nézz körbe a webshopoknál, általában ott több van mint a boltokban. pl: http://www.biokiraly.hu ha bemész a nagy üzletláncba akkor ott csak pár féle lesz de itt kb mindegyik van ami kapható remélem tudtam picit segíteni:)

Dr. Ambrus Zoltán (Medicover, István kórház) járt hozzá valaki terhesgondozásra, mennyire jó doki?

Legjobb válasz: Szia én hozzá és váltva az Ujvári Attilához járok magánrendelésre a Corvin mozihoz.Abszolút megbízható amit az elején nem õ csinált vizsgálatot azt is megnézte még egyszer utólag mindig minden hülyeségemre válaszol ás megnyugtat.A rendelés mindig csúszik kb egy órát erre készülni kell.Tarifáik:-egy alkalom 15000.-ft -a szülés 150000.-ft Ezzek az Istvánra vonatkoznak nem a magán kórházakra.Mindegy melyikölyükhöz jársz,mert a másikhoz is kétszer el kell menni,mert ha véletlenül az egyiköjük nincs ott szülésnél a másik helyetesíti. Üdv egy 32hkm

Szia én hozzá és váltva az Ujvári Attilához járok magánrendelésre a Corvin mozihoz.Abszolút megbízható amit az elején nem õ csinált vizsgálatot azt is megnézte még egyszer utólag mindig minden hülyeségemre válaszol ás megnyugtat.A rendelés mindig csúszik kb egy órát erre készülni kell.Tarifáik:-egy alkalom 15000.-ft -a szülés 150000.-ft Ezzek az Istvánra vonatkoznak nem a magán kórházakra.Mindegy melyikölyükhöz jársz, mert a másikhoz is kétszer el kell menni, mert ha véletlenül az egyiköjük nincs ott szülésnél a másik helyetesíti. Üdv egy 32hkm

A Dr. Oetker féle irka mennyire jó? Arra a mézeskalácsmintarajzoló színes tubusos édes bigyóra gondolok.

Mézeskalácsra szeretném, csak nem tudom, megköt-e, vagy képlékeny marad? Aki használta már, legyen kedves segítsen!

Legjobb válasz: én már 2 éve avval díszítem a mézeskalácsokat, igen , picit meleg víz be kell rakni, és figyelni kell , hogy ne menjen bele levegõ, akkor azzal egy darabig szenvedsz míg kijön, egyébként én imádom mert szép, és ízére sem rossz, ragasztóanyagnak is kiváló, hamar megköt.:)

én már 2 éve avval díszítem a mézeskalácsokat, igen , picit meleg víz be kell rakni, és figyelni kell , hogy ne menjen bele levegõ, akkor azzal egy darabig szenvedsz míg kijön, egyébként én imádom mert szép, és ízére sem rossz, ragasztóanyagnak is kiváló, hamar megköt.:)
Én csak a csokis változatát próbáltam, amiben 3 féle csokis és egy karamellás dolog van. Az pl. nagyon is kemény, alig lehet kinyomni, és nem olvadt egyáltalán, jó kemény lesz. A színes dolgot nem próbáltam.
Én a fehéret próbáltam, az olyan kemény volt, alig tudtam kinyomni a tubusból.
Elõtte jó meleg vízbe kell állítani, akkor könnyen kijön.

Dr. Gőcze Péter pécsi orvos mennyire jó szakember, Uh-ra és genetikai véleményére lenne szükségem?

23 hetes terhes vagyok, és az egyik vizsgált értékem, az AFP alacsony, ? vajon profi ebben, mármint a genetikai vizsgálatok sz?résében? UH-jai is jók, megbízható?

Legjobb válasz: Szia, az egyik legjobb orvos Pécsen!!!!Nála szültem a fiamat! Bízz meg benne nyugodtan!!!

Szia, az egyik legjobb orvos Pécsen!!!!Nála szültem a fiamat! Bízz meg benne nyugodtan!!!
Elsõ vagyok: hívd fel, mond el a problémád és beszéljetek meg idõpontot.Lehet hogy ajánl valakit aki kifejezetten az ilyen esetekre specializálódott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!