Találatok a következő kifejezésre: Mennyire jó, az (1207 db)

5 hetes terhes vagyok. Mennyire jo az Utrogestan tabletta?

Legjobb válasz: Azt, hogy mennyire jó nem tudom, de ha a doki felírta használd, ugyanis terhességmegtartó hatása van. Arról pedig szintén nem tudok, hogy ártana. Én is kaptam, sõt az összes kismama ismerõsöm használt a terhessége elején, de zudok olyat is aki a 12. hét után is használta orvosa javaslatára és minden rendben volt. Sok sikert. 27hetes kismama

Azt, hogy mennyire jó nem tudom, de ha a doki felírta használd, ugyanis terhességmegtartó hatása van. Arról pedig szintén nem tudok, hogy ártana. Én is kaptam, sõt az összes kismama ismerõsöm használt a terhessége elején, de zudok olyat is aki a 12. hét után is használta orvosa javaslatára és minden rendben volt. Sok sikert. 27hetes kismama
Ez gyogyszer es csak akkor szedd ha felirjak...nem vitamin, hogy barki velemenyet kikerdezd es hasznald ha masnak jo volt!!
Segíti a progeszteron folyamatos termelõdését, amely a terhességet tartja fenn az elsõ 12 hétben, utána már a babád gondoskodik errõl a hormonról. Ezért szokták az elsõ 12 hétben ajánlani a szedését, mert ha a progeszteron termelõdés nem folyamatos, akkor az is lehetséges ok a terhesség megszakadására, sajnos. Ha jól tudom akkor bizonyos életkor felett kifejezetten ajálja a doki. Vagy biztos, ami biztros alapon, ártani nem használ elven mindenkinek???
Szia! Nekem most a 3. terhességnél irta fel a doki.Elözõ kettö sajnos elment.Én szoltam hogy volt 2 elözö terhesség és elhalt ugy irta fel nekem 3*1 kellett szednem 12 hétig és fokozatosan csökkentettem a 13 héten befejeztem és láss csodát most 22 hetes az Ákos babám. Nekem talán ez segitett.
Szia! En 14 hetes kismama vagyok!Kb.a 9 heten bekerultem a korhazba verzes miatt. Tobbek kozott az Utrogestant is kell szednem. Most voltam ellenorzesen es a doki ramkototte, hogy abba ne hagyjam a szedeset. Szerintem biztos hasznal, maskepp nem ajalna.
Szia!! A gyógyszerrõl csak annyit , hogy én a 6 . héten elkezdtem vérezni!! azt mondták lehet nem marad meg a baba mert erõs a vérzés!! benn a kórházban elõször csak fektettek , hátha.. sajnos semmi!! 3. nap este kaptam meg az utrogestant és 4. nap reggelre elállt a vérzés!! Lehet ha nem kapok most nem vagyok 23 hetes terhes!! De csak és szigorúan orvosi rendelvényre szedd, nem szabad még csak véletlenül semmásnál kimaradt adagot átvenni!!!

Vodafone Smart tab 7 mennyire jó az árához képest?

Mobilaréna tesztben jókat olvastam róla, de érdekelne személyes vélemény is tulajdonosoktól.

Legjobb válasz: Nem személyes vélemény hanem "szakmai".Jónak egész jó,de CSAK Vadafone-os így ha nem vodás vagy hagyhatod az ötletet.ZTE gyártmányú tehát kínai,de attól igen jó.Ha játszani szeretsz a képernyõje elég nagy ahhoz,de netra jobb.Szerintem nem rossz gép,de inkább egy független gyártmány ha nem vodás vagy.

Nem személyes vélemény hanem "szakmai".Jónak egész jó, de CSAK Vadafone-os így ha nem vodás vagy hagyhatod az ötletet.ZTE gyártmányú tehát kínai, de attól igen jó.Ha játszani szeretsz a képernyõje elég nagy ahhoz, de netra jobb.Szerintem nem rossz gép, de inkább egy független gyártmány ha nem vodás vagy.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi :)

Hasfájásra mennyire jó az angol víz? Tényleg jó vagy van valami ami jobb?

Legjobb válasz: szia, én a 2 hónapos fiamnál használom, igazából jónak tûnik, de én keverem: reggel és este papaverint kap, napközben általában jól szokott lenni, csak akkor kap gripe watert, ha esetleg akkor is észreveszem rajta, így nagyon jó eredményeket értünk el a hasfájással kapcsolatban. Napközben a hintaszékben ringatózom vele sokat, a hasamon van, hason rajtam, így sok büfit nyerünk, olyat is, amit evés után nem tudok "kipaskolni" szegénykébõl. Szóval én a több együttes módszerre esküszöm! Remélem tudtam segíteni! off: Én úgy szoktam egyébként venni a vizet, hogy sok mindent veszek egyszerre a dm-ben, pelust, törlõt, cumit, stb. és a 15%-os végösszegkuponnal ezreket nyerek. Ha nincs kuponom a teszveszen szoktam venni :-)

szia, én a 2 hónapos fiamnál használom, igazából jónak tûnik, de én keverem: reggel és este papaverint kap, napközben általában jól szokott lenni, csak akkor kap gripe watert, ha esetleg akkor is észreveszem rajta, így nagyon jó eredményeket értünk el a hasfájással kapcsolatban. Napközben a hintaszékben ringatózom vele sokat, a hasamon van, hason rajtam, így sok büfit nyerünk, olyat is, amit evés után nem tudok "kipaskolni" szegénykébõl. Szóval én a több együttes módszerre esküszöm! Remélem tudtam segíteni! off: Én úgy szoktam egyébként venni a vizet, hogy sok mindent veszek egyszerre a dm-ben, pelust, törlõt, cumit, stb. és a 15%-os végösszegkuponnal ezreket nyerek. Ha nincs kuponom a teszveszen szoktam venni :-)
Hasfájásra a legjobb gyógyszer az idõ, hidd el. Az elviselésében, a túlélésében segíthet az angol víz, az Esmupisan/Infacol, a hasrafektetés, a kendõben/ölben hordozás, a cumi. Mi ezeket próbáltuk. 3 hónaposan elmúlt neki, addig csak enyhíteni tudtuk a hasfájását velük. Még a legjobb a hasrafektetés volt.
Nekünk nem jött be.Az Espumisan cseppet használtuk, de mellette elkezdtem hasra fektetni.Na ez nagyon bejött.Hasra tettem és simiztem a hátát.
Nekünk bevált, bár a kislányunk nem volt az a tipikus hasfájós. De azért Õt is megkínozta jó néhányszor. Elsõre amúgy az infacolt próbáltuk, az is nagyon jó volt, csak az savat csinált, és mivel refluxos is ez nagyon nem volt jó. Akkor váltottunk az angol vízre. Amúgy még hasznos volt a meleg cseresznyepárnával történõ masszírozás, a hasfájós masszírozás, valamint nekünk az orvos mutatott egy "szadista" masszírozási módszert, vagy inkább gyomrozásit, az is bevált. De amúgy tényleg az idõ a legjobb gyógymód.

Mennyire jó az MSA klasszikus gitár?

Sziasztok! Kezd? gitáros vagyok, és megszeretném vásárolni életem els? gitárját.

Legjobb válasz: Szia! :D Szerintem kezdésnek jó lesz (én is MSA-val kezdtem). Az egyetlen hibája, (szerintem) hogy sokszor kell hangolni. Nekem tetszik a hangja is :) Késõbb meg ha úgy gondolod válthatsz egy komolyabbra is, se kezdésnek jó. :D

Szia! :D Szerintem kezdésnek jó lesz (én is MSA-val kezdtem). Az egyetlen hibája, (szerintem) hogy sokszor kell hangolni. Nekem tetszik a hangja is :) Késõbb meg ha úgy gondolod válthatsz egy komolyabbra is, se kezdésnek jó. :D
Még egy valami, nejlon húrossal kezdj :)

Mennyire jó az, ha az első az igazi?

Ha valaki az els? barátjával, barátn?jével marad, ha els?k egymásnak, és össze is házasodnak.

Legjobb válasz: Szerintem inkább jó.Ha tényleg Õ az igazi,Én 29 évesen találkoztam az igazival,és nagyon jó lett volna ha Õ az elsö,kapcsolatom,és ezt párom is igy gondolja,már sokszor szóba került köztünk,hogy "miért nem találkoztunk elöbb"?.

Szia Mi 15 evesen ismertuk meg egymast 17evesen jottunk ossz 20evesen hazasodtunk. Minket nem hajtott. Nagyon.valtozatos a kapcsolatunk es a szexualis eletunk. mar van 2 babank. 13 eve vagyunk egyutt es meg mindig megvan a szenvedely meg minden fontos dolog. ez toletek fugg!!!!!!
Én soha nem kételkedtem, ha õ az igazi akkor el sem kezdesz ezen aggódni, mert érzed rajta a dolgokat. Mi 17 évesek voltunk mikor összejöttünk, minden tekintetben elsõk voltunk, soha nem bántuk meg, ennek így kellett lennie. Ahhoz, hogy az elsõvel maradj leginkább önmagad kell ismerni, én tudtam magamról, hogy nem kell sok farok, õ meg tudta hogy nem kell több tudjuk mi, és mint nagyapám mondta, és milyen helyesen, minden lyuk egyforma, csak más a körítés. Az a nehéz, hogy megtartsd azt a jellemet akiért beléd szeretett az az ember, és ne változz drasztikusan, add önmagad így nem ér csalódás soha.
Szerintem inkább jó.Ha tényleg Õ az igazi, Én 29 évesen találkoztam az igazival, és nagyon jó lett volna ha Õ az elsö, kapcsolatom, és ezt párom is igy gondolja, már sokszor szóba került köztünk, hogy "miért nem találkoztunk elöbb"?.
Mi is így vagyunk a párommal. Nekünk így tökéletes, szeretjük egymást, az esküvõnket tervezzük, és egyébként 5 éve vagyunk együtt. Ha minden rendben van egy kapcsolatban akkor nincs szükség arra hogy mást kipróbálj.
Ha valóban az igazi akkor nem fogod bánni, hogy vele maradsz egy életen át. Ha másra vágynál közben, akkor nem õ az igazi.
Nézõpont kérdése. A Közel-keleten például direkt elfedik magukat a nõk és nem akadnak össze sok férfival. Úgy tartják, hogy ha folyamatosan jönnek-mennek a párok, akkor egy idõ után már senki se lenne tökéletes és csak hasonlítanák az elõzõekhez. De ha ezt megvizsgáljuk más szemszögbõl, akkor pont az ellenkezõje lehet igaz, hogy ha sok kapcsolat után összeakadunk az igazival, akkor megtanulnánk értékelni, mivel olyan különleges még elõtte nem volt. Szóval igazából nem tudni.
Rossz. Egy idõ után hajt majd a kíváncsiság. Mondom ezt úgy, hogy életem elsõ szerelme a gyerekem apja akiért majd meghalok, mert elhagyott egy másikért. Pedig neki nem én voltam az elsõ, sajnos a sokadik.
Én örülök, hogy nem vagyunk elsõk egymásnak a barátommal. Neki és nekem is volt részünk már komoly kapcsolatban, kevésbé komolyban, szex kapcsolatban és egyéjszakásban is. Szerintem sokkal jobb ez így, mert a puszta kíváncsiság nem fog félrevinni egyikõnket sem.. és tudom magamról, hogy engem félrevinne. Persze nem garantált, hogy késõbb nem csal meg, vagy nem hagy el(persze remélem, hogy nem), de az nem azért lesz, mert soha nem volt még egyéjszakás kapcsolata és kíváncsi rá. Szép, meg romantikus dolog az elsõ szerelem, és az ebbõl adódó házasság, de én inkább a tapasztalatra szavazok. Egyébként teljesen emberfüggõ. Ismerek olyan párokat, akik már 16 éves koruk óta együtt vannak, és a mai napig boldog házasok..nem mellesleg már 30-40 éve. 23N
Csak jól kell csinálni a dolgokat és nem lesz rossz. Szerintem egyes helyzetekben az a baj, hogy nem tudják milyen más pasival/nõvel lenni, ezért kíváncsiságból rosszat tesznek. De ha ez megtörténik, ott már baj van. Annyiból meg jó, hogy tökéletesen megismered a másikat és még attól is jobban hozzánõsz.
Ha hajt a kíváncsiság, akkor eleve kíváncsi tipusúak vagyunk, nem bírjuk elviselni a nyugalmat. Rengeteg ilyen nõ van, nem muszáj beismerni, de attól még így van (én is nõ vagyok, de látom, mi megy...) Bármilyen jó a kapcsolat, ha az egyik fél félre akar kacsintgatni, akkor teljesen mindegy, hogy azért, mert még nem próbált ki mást, vagy már rég próbált ki mást. Ha hiszek abban, hogy õ az 'igazi'(már ha van ilyen), akkor nem fogom elcseszni a kíváncsisággal. Ha vele jó, és érzem, hogy mással nem lenne jobb, csak más, akkor nyuogdt vagyok, mert azzal az emberrel vagyok, akivel lennem kell. Csakhát sokaknak nem elég a béke, a nyugi, a szeretet, nekik kell az izgalom, a családjuk feltúrása. És ha valaki ilyen, mindegy, hogy hanyadik párkapcsolatából lett a házassága. Én így gondolom, bocsi lányok, hogy ilyen csúnyákat mondtam rátok, de azért nézzetek csak magatokba... Kell a macsó, a szenvedély, az izgalom, aztán ráfogjuk a házasságunkra, hogy unalmas, rossz.
Mi 21 évesen jöttünk össze, mindkettõnknek elsõ volt a másik. 5 év után összeházasodunk, van 2 gyerekünk (most 10 éve vagyunk együtt), és én már nem vagyok biztos a dologban... Hajt a kíváncsiság, vagy kihûlt a dolog, vagy nem tudom. Élünk egymás mellett, mintha már 20 éves házasok lennénk, alig beszélgetünk... :(
Én nem hiszek az elsõ kapcsolatok mûködésében. a környezetem is ezt igazolja. Egyszerûen ki kell próbálni több mindent, mielõtt elkötelezi magát az ember. Vannak dolgok, amit párkapcsolat mellett nem tehetünk meg. Egyszerûen kell az a nagy szabadságos idõszak, mikor bármi megtörténhet. Ha az ember elkötelezõdött, akkor már nem önmagáért, hanem kettõjükért él. Hiába van 0-15 éves korig valaki egymaga, ilyen fiatalon még nincs szinte semmire sem lehetõsége, de már egy másik emberért felelõs... Örülök azokkal, akiknek mûködik, de az én felfogásom szerint nem jó és nem is tartós egy ilyen kapcsolat. Ez az én véleményem. 23N
együtt nem lehet érdekes élményekre szert tenni? vagy érdekes élménynek csak a változatos nemi kapcsolat számít?
Rossz. Én 15 évesen ismertem meg a férjemet. Hozzámentem, gyereket szültem. Késõbb rájöttünk, hogy már régen úgy élünk egymás mellett mint két idegen. Egyikünk sem élte az életét. Egyikünknek sem lettek érdekes élményei. Így mi barátságban elváltunk.. HHa újra kezdhetném sosem mennék hozzá az elsõ férfihez..Nagy hiba az.
A kérdező hozzászólása: Ettõl én is tartok egy kicsit, hogy mi lesz, ha majd ki akarna próbálni más nõket... :( Minden téren elsõk vagyunk egymásnak.
A kérdező hozzászólása: Én 14 és fél voltam, amikor elkezdtünk járni, õ pedig 17.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Mit tudtok a Kross bringákról? Mennyire jó az ár/értékük?

Nem ragad be a teló 1-2 földes-poros út után? Alkatrészei bírják? személy szerint rá gondoltam:

Legjobb válasz: Jónak jók és az áruk is elég jó.De ha ilyen hegyi,földes,lankás,dombos és kituggya még,hogy milyen utakon akarsz menni akkor jobb esetben ajánlok neked egy tárcsafékes dirtbike-t azok is szinte ugyan olyanok mint a cross-k csak másabbak.Adok egy weboldalt ami pesten van az Árkád-ban.www.kerékpár.hu itt már 132 ezer forintba láttam egy elég jót,de ha beljebb mész a boltba gondolom vannak olcsóbbak is,mert ezt a 132 ezet ft-t én a kirakatba láttam.De ezt mindenki maga dönti el.Azért hajrá.Ja és olyan biciklikre amin már van fék arra már nem lehet tárcsaféket tenni(apám mondta).

Jónak jók és az áruk is elég jó.De ha ilyen hegyi, földes, lankás, dombos és kituggya még, hogy milyen utakon akarsz menni akkor jobb esetben ajánlok neked egy tárcsafékes dirtbike-t azok is szinte ugyan olyanok mint a cross-k csak másabbak.Adok egy weboldalt ami pesten van az Árkád-ban.www.kerékpár.hu itt már 132 ezer forintba láttam egy elég jót, de ha beljebb mész a boltba gondolom vannak olcsóbbak is, mert ezt a 132 ezet ft-t én a kirakatba láttam.De ezt mindenki maga dönti el.Azért hajrá.Ja és olyan biciklikre amin már van fék arra már nem lehet tárcsaféket tenni(apám mondta).
A kérdező hozzászólása: Én azt hallottam, hogy vannak olyanok amik átalakíthatóak. Amúgy nem tudod, hogy ezeknek a külsõje ugyanúgy cserélhetõ trekking külsõre ha mondjuk tudom, hogy városban cangázom?
dirtet ne vegyél, kényelmetlen, kicsi és semmire nem jó, akkor inkább MTB. ha többet mész városba, akkor országúti v. kross. lecserélheted a külsõt trekkingre, slickre.
Ha Kross márkájú bringa mellett döntesz, menj el a 2. ker Török utcai bringaboltba (Blue Cet Sport), ott elég jó kedvezményt adnak a listaárból.
A kérdező hozzászólása: értem.nincs honlapjuk?
http://www.kross.hu/pl/en/com sok oldaluk van :D Nekem egy level a6D 2011-m van, én nagyon szeretem, igaz, még csak 200 lehet benne, de jó :D
A kérdező hozzászólása: blue cet boltra gondoltam...
Szerintem nincs, de a Kross weboldalon ott van az elérhetõségük.
A kérdező hozzászólása: én se találtam.hétfõn lehet elmegyek

Mennyire jo az egy kapcsolatban ha hazudni kell a páromnak, azért hogy ne legyen veszekedés?

Legjobb válasz: Szerintme egyáltalán nem jó. Én is ilyen voltam, hogy nem mondtam el apró dolgokat. Pl. megkérdezte, voltam-e a postán és befizettem-e a csekkeket. Modtam, igen. Közben nem voltam, mert holnap akartam menni. De kiderült és egy bazi nagy veszekedés lett belõle. Inkább õszintén kölcsönösen mindent elmondunk egymásnak. Lehet, elõször rosszul esik és lesz egy kis morgás, de akkor is õszinte voltam és igy feldolgozni is könnyebb, mintha még hazudnánk is egymásnak. Ha jó a kapcsolat, mindent el lehet mondani egymásnak.

Szerintme egyáltalán nem jó. Én is ilyen voltam, hogy nem mondtam el apró dolgokat. Pl. megkérdezte, voltam-e a postán és befizettem-e a csekkeket. Modtam, igen. Közben nem voltam, mert holnap akartam menni. De kiderült és egy bazi nagy veszekedés lett belõle. Inkább õszintén kölcsönösen mindent elmondunk egymásnak. Lehet, elõször rosszul esik és lesz egy kis morgás, de akkor is õszinte voltam és igy feldolgozni is könnyebb, mintha még hazudnánk is egymásnak. Ha jó a kapcsolat, mindent el lehet mondani egymásnak.
szerintem sem éri meg. A párom is csinálta (lényegtelen kis apróságokban), de sikerült nagyjából leszoktatni róla. Vagy te nagyobb dolgokra gondolsz?
Merd vállalni magad, és azt amit teszel. Ha szeret, akkor elfogadja, vagy ha nem tetszik neki, még mindig meg tudjátok beszélni és közös nevezõre jutni.
javaslom mindenkinek, hogy olvassa el: - Személyiségünk rejtett tartalékai pároknak - Florence Littauer (Network 21 kiadás) http://opac.opkm.hu/sfr.php?mfn=254440 - Allan Pease könyveket ***** A hazugság semmit nem old meg, csak magadat áltatod vele, egy álbékét tartasz fenn, ami ingatag lábakon áll és bármikor összeomolhat, inkább próbálj leülni vele, és a fent említett segédkönyvek módszereivel tárgyalni arról, hogyan állíthatnátok fel egy tiszta módszert, amelyben segítitek, nem hátráltatjátok egymást, és elfogadjátok egymás hibáit* Automatikusan eltávolított tartalom.
Az a nagy baj, hogy ilyesmiért felelõsségre von a párod, és az még nagyobb, hogy KELL hazudni, az ugatás elkerülése végett.....
Ilyen kapcsolat nekem nem kéne.És bevallom én ettõl rettegek a legjobban, mert egy ilyenben nem lehet jól érezni magamat, ha nem adom önmagam, hanem csak képmutatás van, és nem engem, hanem a hazugságokkal táplált ideált látná a partner. Más kedvéért sem hazudnék, hogy csak azért legyen velem, mert az olyan partnert érdektelennek, tõlem távoli egyéniségnek tartanám, ha sok mindenben nem egyezne a véleményünk, és a konfligtusok csak hazugságok , képmutatás által lennének elkerülve. ilyen nem kell, lépnék lefele a nõ mellõl a francba ekkor, ha kiismerném hogy ilyen. Sosem hazudnék komoly érzelmi viszonyban.
A kérdező hozzászólása: igen:pl:mennyit költöttem mondjuk a boltba, vagy hogy mennyit mentem a kocsival!
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazad van!Nem vagyok egy költekezõs típus!Megprobálom amit mondtál!Menjen õ boltba!Köszi!

Mennyire jó az avon care ajakbalzsam? Kinek mennyire használ?

Legjobb válasz: Nekem az illata nem tetszett és a színe sem. A folyékony szájfényt használom, azzal semmi gondom nincs.

Nekem az illata nem tetszett és a színe sem. A folyékony szájfényt használom, azzal semmi gondom nincs.
nekem bevált.
nekem DRY SKIN SOS volt, azt annyira nem szerettem, túl zsíros volt : D most repairing... shea vajas van. az jóó, eddig ez a legjobb ;)
A kérdező hozzászólása: köszi :) tervezem hogy veszek repairing-et és szájfényt is.a szájfény szinez valamennyire vagy csak átlátszó?
Száraz szájra ajánlom különben túl zsíros.
Enyhén rózsaszín színe van. Annak ellenére, hogy nem vagyok oda túlságosan a rózsaszínért a számon , ez nagyon szép(:
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Mennyire jó az otthoni futópadon való futás? Azt hallottam, hogy hosszú távon torzul a járásom. Ez mennyire igaz?

Legjobb válasz: Szerintem ez úgy kamu ahogy van. Én már 3 éve rendszeresen futok futópadon és nem torzul a járásom.

Szerintem ez úgy kamu ahogy van. Én már 3 éve rendszeresen futok futópadon és nem torzul a járásom.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ! :)
A kérdező hozzászólása: De te egész évben azon futsz? Vagy csak télen?

A naomi campbell parfümnek mennyire jó az illata? Mennyire tartós/érzik?

Legjobb válasz: Én a Sunset-et javaslom! Isteni az illata és egész nap érezhetõ! :)

Én a Sunset-et javaslom! Isteni az illata és egész nap érezhetõ! :)
Cat Deluxe is jó, tartós.
Szia! Én évek óta Naomi-t használok, a barnát. Imádom, annyi pasi mondta már, hogy isteni illatom van. Szerintem nem kell mellé magyaráznom. Egész nap, sõt ha letettem a pulcsim, napok múlva is érezhetõ volt. IMÁDOM. AJÁNLOM NEKED!!
A kérdező hozzászólása: köszii:) akkor azthiszem veszek eggyet(:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!