Találatok a következő kifejezésre: Mennyire intenzíven a (58 db)

Kicsi? Nagy? Mennyire intenzív a nõi orgazmus?

Szeretnék egy számomra komoly kérdésre komoly és õszinte választ kapni tapasztalt nõktõl. Tehát: Az elsõ jópár orgazmust egyedül éltem meg,szerintem ebben nincs is semmi kivetnivaló.A technikát nem részletezem,de rendkívül gyorsan célba tudtam érni,egyszóval elégedett voltam így is-úgy is. Aztán rájöttem,hogy ezt több alaklommal is el tudom játszani,ergo még boldogabb voltam. Aztán 3. tapasztalatként elkezdtem játszani,hogy érzem,hogy jön az orgazmus,hogy közelít,de lelassítok,nem hagyom beteljesülni.Aztán folytatom,majd megint lassítok és így tovább kb. 4-6 alkalommal elódázva az orgazmust.Tartott ez kb. 25-35 percig és az az 1 orgazmus,amit utána átéltem sokkal intenzívebb és sokkal örömtelibb volt,mint mondjuk az elõtte való korszakomban,amikor ugyanennyi idõ alatt átcikázott rajtam mondjuk 3 „adag”. A hiba ott van,hogy én szex közben is ezt az utóbbit szeretném átélni,de nem jön össze. Kifaggattam a barátnõimet és õk azt mondják,hogyha jön az orgazmus náluk szex közben,akkor hadd jöjjön.Megélik 1-2szer,többször kinél hogy jön éppen össze,de náluk még soha olyan nem volt,akkor se amikor egyedül lettek volna,hogy tartogatták volna a dolgot,mert 1 elhúzódott élvezetesebb lett volna,mint több rövidebb. Már sehol ilyesmire nem találok rá a neten,de bizisten úgy emlékszem,hogy mi anno azt tanultuk biológia órán,hogy a nõ több kisebb,a férfi pedig 1 nagy orgazmusra képes. Azt mindenki elismeri és hangoztatja,hogy a nõ többbször is el tud jutni a csúcsra egy szex alkalmával,a férfi pedig „csak” egyszer,de én erre a megkülönböztetõ jelzõre vagyok inkább kiváncsi,hogy a nõé több KISEBB,a férfié egy NAGY!!! Valaki emlékszik hasonló okításra? Mert ergó én ezt alá tudom támasztani az én tapasztalataimmal.Tehát a rövidebb ideig tartó mondjuk 5 perces ingerlés utáni orgazmust (na jó nem leszek képmutató az is jó) én simán el tudom könyvelni egy kis orgazmusnak,amibõl ugye többet is megél egy nõ. A másik sokkal intenzívebb érzést pedig a NAGYnak,amit a férfi is átél.Aki szex közben ugyanazt csinálja,mint amit én is leírtam.Érzi,hogy jön,de még lassít még húzza,aztán újra és újra,amíg vége nincs,mint a botnak. Szóval most õszintén ez kinél hogyan van? Mármint nõknél!!! Ha érzed,hogy jön,hadd jöjjön? Nem élvezetesebb húzni-halasztani-megkínlódtatni a dolgot,hogy még intenzívebb legyen? Aki így is-úgy is megélte az hogyan tudná nekem összehasonlítani,minõsíteni a két érzést? Az én páromra szavam nem lehet,ízig-vérig örületes a szex. De tudom,hogy rosszul esik neki,amikor megmutatom,hogy az 1 elhúzott játék egyedül mennyivel NAGYOBB örömet nyújt,mint a több kisebb,gyorsabb orgazmus vele. Szóval õszintén,kinek ahogy jön. Minden tapasztalatot,tanácsot megköszönök!!!

Legjobb válasz: Hasznos választ szerettem volna adni, de elfáradtam, mire elolvastam a kérdés magyarázatát.

Hasznos választ szerettem volna adni, de elfáradtam, mire elolvastam a kérdés magyarázatát.
A klitorális orgazmus hasonlít egy átlagos férfi orgazmusra, csak ejakuláció nélkül. A hüvelyi kevésbé "intenzív" de hosszabb, az egész testre kiterjed, többször elérhetõ.

A terhestorna mennyire intenzív? Érdemes eljárni?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó a terhestorna és csak annyira intenzív amit egy kimama elbír!!Ha betöltötted a 12. hetet és a dokid engedi, szerintem érdemes eljárni!

Szerintem nagyon jó a terhestorna és csak annyira intenzív amit egy kimama elbír!!Ha betöltötted a 12. hetet és a dokid engedi, szerintem érdemes eljárni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.
Én majdnem végig jártam a 4.hónaptól és nagyon szerettem, de ez attól is függ, ki tartja. Én sokat sportoltam azelõtt és nagyon hiányzott a mozgás. A 4. hónap végéig bicikliztem és úsztam, de utána csak a torna maradt. A 9. hónapban már csak itthon tornáztam a Rubint Réka és a Kállai Ildikó-féle kismama DVD-kre. És a sok séta is nagyon egészséges. Azért is hasznos a torna, mert tanulsz légzéstechnikát, csináltok keringésjavító gyakorlatokat is, ami sokat segít, ha vizesedsz majd a vége felé. Meg lehet ismerkedni más kismamákkal, megvitatni az aktuális dolgaidat. Én csak 12 kilót híztam, és a gyermekágy végére visszanyertem a régi súlyom. Persze ehhez az is kell, h odafigyelj arra, mit eszel és mennyit. egy 2 hónapos kisfiú boldog nyukája


Babát szeretnénk de közben rendszeresen tornázok. Leginkább hasizom erősítést csinálok. Mennyire befolyásolja a teherbe esést vagy ha már megfogant a baba az intenzív tona amíg nem veszem észre a terhessége?

Legjobb válasz: Szia! Az intenzív torna, fõleg hogyha hastájékra csinálod vetélést is okozhat! Én elmentem az Aviva módszert (torna) megtanulni, ahol csak hastájékra, medencére, és csipõre dolgoztunk. Ennek 2 funkciója is lehet: 1. ciklusod elsõ felében ha rendszeresen csinálod elõsegíti az ovulációt, és megerõsít 2. vannak olyan gyakorlatok, amelyeket kifejezetten arra talált ki, hogy a nem kívánt terhesség elmenjen, és ezt fõleg a ciklus végén kell csinálni, és bizonyított a sok-sok visszajelzés alapján! Szóval szerintem azért óvatosan kellene, ha babát szeretnél. Azt is hallottam, hogy a nagyon ugrálós sportok, és trappolós szögdécselések sem tesznek jót! Sok szerencsét kívánok, és remélem segítettem.

Szia! Az intenzív torna, fõleg hogyha hastájékra csinálod vetélést is okozhat! Én elmentem az Aviva módszert (torna) megtanulni, ahol csak hastájékra, medencére, és csipõre dolgoztunk. Ennek 2 funkciója is lehet: 1. ciklusod elsõ felében ha rendszeresen csinálod elõsegíti az ovulációt, és megerõsít 2. vannak olyan gyakorlatok, amelyeket kifejezetten arra talált ki, hogy a nem kívánt terhesség elmenjen, és ezt fõleg a ciklus végén kell csinálni, és bizonyított a sok-sok visszajelzés alapján! Szóval szerintem azért óvatosan kellene, ha babát szeretnél. Azt is hallottam, hogy a nagyon ugrálós sportok, és trappolós szögdécselések sem tesznek jót! Sok szerencsét kívánok, és remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Nem szoktam ugrálós spotot ûzni csak kerózok és hasizmot erõsítek és egy kicsit megmozgatom a testrészeimet :) Akkor nem csinálom célzottan a felüléseket.
Sztem nyugodtan sportolj azt és annyit amennyi jólesik. A hasizomgyakorlat akkor nem javasolt ha már terhes vagy! ELõtte semmi összefüggés nincs a teherbeesés és a torna között. Ki hallott már ilyet? :-) Persze nem vitázom, de a jó kondi, izmos test, egészséges élet, pont hogy elõsegíti.

Kb 23hetes kismamák, mennyit mozog a babátok, mennyire intenzíven érzitek?

Az én 3.kicsikém nagyon aktív, és nagyon er?sen rugdos. Szinte fáj. Pedig még csak 550gramm- tegnapi mérés szerint - mi lesz, ha már 1 vagy 2kg-os lesz? Tényleg kirugja az oldalamat?:) holnap leszek 23hetes.

Legjobb válasz: Nekem rengeteget mozgott akkor is és most is 35 hetesen. Már kellemetlenebb mint akkor volt,de még mindig isteni érzés!!!

Nekem rengeteget mozgott akkor is és most is 35 hetesen. Már kellemetlenebb mint akkor volt, de még mindig isteni érzés!!!
Én most vagyok 22+3 napos, és kb 4 napja olyan mintha nem is aludna... :) Állandóan mocorog, és néha olyanokat rúg, hogy majd kiesek a nadrágomból... :) Elõtte is éreztem, de megvoltak az idõpontok, hogy mikor. Pl reggel 9, délután fél3, és este 10. De most meg non-stop... Imádom ezt az érzés... :)

Mennyire hatásos a Norbi-update? Heti 3 intenzív egyórás úszással kombinálva mennyi fogyást lehet várni tőle?

A férjem fogyni szeretne 40 kilót.

Legjobb válasz: Nekem a Norbi-update ételek tökéletesen beváltak. 1 évig rendeltem tõlük, kb 1 hónap alatt lehet fogyni 5-6 kilót. Persze melette tornázni is kell rendszeresen. Úgy gondolom ez egy egészséges módszer, mindenképpen ajánlom!

Nekem a Norbi-update ételek tökéletesen beváltak. 1 évig rendeltem tõlük, kb 1 hónap alatt lehet fogyni 5-6 kilót. Persze melette tornázni is kell rendszeresen. Úgy gondolom ez egy egészséges módszer, mindenképpen ajánlom!
Teljsen jó az update! Mondjuk a norbis kaják valóban kakák szerintem is, de maga az update rendszer bevállik! De ne az intenzívet csináljátok, hanem 1-es, 2es kódú kajákat! Nagy jó iránymutató az update! Ha 40 kilót szeretne fogyni a férjed akkor igencsak lehet feleslege. Szerintem az elsõ hónapban akár 10-15 kiló is lemehet, de ennek a nagyrésze csak víz lesz. A normális fogyás az a heti fél kilo. De a nagy súlyból elöször sok megy le, és aztán lesz pár hónap múlva 1 pont ahol megáll a fogyás, ilyenkor jobban rá kell edzeni, akkor akár mindennap járjon el úszni, és újra beindul! De hogy késöbb megtartsa a súlyát nem kell sietettni a fogyást! SOk sikert kívánok nektek!
abszolút hatásos!de azért azt is látni kell, h.nem valami forradalmian új csodaprogramot talált ki, csak õ terjesztette el itthon széles körben, és hangzatos nevet adott neki.a lényeg: bármit ehetsz a megfelelõ idõben+mozgás-látható h.nem nagy okossság.én bírom Norbit, sztem jó üzletember, megérdemli a hírnevét, õ legalább tett is érte, nem úgy mint pl.Gyõzike...
Norbi Update kaja egy rakás kaka. :) AZt csak azért csinálta hogy több pénze legyen, DE a Norbi féle torna DVD-k nagyon jók, úgyhogy azt javaslom inkább szerezz be egyet a férjednek, általában 40 perces, (én a Fitness Kick Box DVDt csinálgatom 2 hete, de már érezhetõ a változás). Szerintem csinálja végig heti 5 alkalommal, ha emelett még úszik is akkor nagyon gyorsan le tudja dobni azt a 40kgt (kb 6-8 hónap alatt szerintem)
én egy hónap alatt 5 kg-t adtam le...ez viszonylag sok..mivel nem voltam elhízva, csak volt rajtam felesleg.
Erre én is kiváncsi lennék, bejött neki??
Mennyit fogyott a férjed így egy év elteltével?
a norbi up-date egy nagy kamu, ettõl függetlenül semmi bajom a norbi csajával, õõõõõ jav: norbi családdal :D
A kérdező hozzászólása: Bizony, nekem is szimpi az egész család, ezért is bizalomgerjesztõ, amit csinálnak. Köszönöm, hogy megerõsítettétek a megérzéseimet, tegnap bele is vágtunk a diétába;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, hát igen, megoszlanak a vélemények, úgy tûnik:) Mindenesetre megpróbáljuk tartani ezt a táplálkozást, hátha nekünk beválik... Tornázni nem szeret a férjem, viszont imád úszni, heti háromszor jár.
A kérdező hozzászólása: Hú ne haragudjatok, hogy csak most írok, elég rég voltam fenn... Az elsõ két hónapban sikerült leadnia 10 kilót, büszke voltam rá. De sajnos a végén gyõzött a finom kajákról lemondani nem tudás:( Viszont azóta is sportol, kerékpározik (most már nem úszik), szóval azt a 10 kilót nem hízza vissza már két éve. Egyszóval: csak ajánlani tudom a módszert, de kell hozzá egy adag kitartás...

A nõ a szerelmi aktus közben ( miközben a férfi dolgozik rajta, felül ) szintén mozog, mozgatja a csípõjét? Mennyire gyakori ez a nõktõl? És mennyire intenzíven?

Van aki csak "hagyja magát" ( nõ ) hogy a fickó dolgozzon rajta vagy õ is aktívan részt vesz?

Legjobb válasz: exem mozgatta a csípõjét alattam, és nagyon bejött...

exem mozgatta a csípõjét alattam, és nagyon bejött...
azt aki intenzíven részt vesz a szeretkezésben különben csak dugásról beszélhatünk
A kérdező hozzászólása: Bob, egyet értek, körülbelül emiatt kérdeztem , kíváncsi lennék azért több véleményre is. Köszönöm! :)
Mindenképpen mozogjon, nincs kiábrándítóbb és lelombozóbb mint a zsákként, érzéketlenül heverõ nõ, mondjuk én pont ezen okokból kifolyólag nem is szeretem ezt a hagyományos pozitúrát.
A nõ a szerelmi aktus közben ( miközben a férfi dolgozik rajta, felül Ne üljön fel!
Nekem az exférjem anno kerek perec közölte, hogy aki felül van, az mozog és kész. Hát innentõl nem is volt olyan élvezetes az egész, csak ha felül voltam, viszont lelkileg valahogy jobban kielégített volna az, ha alul vagyok. Mindegy, már nem vagyunk együtt, túl irányításmániás volt...
Én mindig mozgok amikor a párom van felül! Azt nem tudom hogy õ élvezi-e de nekem úgy jó! Biztos szólna ha neki nem lenne jó!
Meg is mondanám az anyukámnak, ha csak feküdne, mint egy fadarab.

Intenzív osztályon mennyit lehet a beteg mellett lenni, ha az közvetlen családtagunk?

Csak 1-2 óra az, amit vele lehet tölteni,vagy bent lehet mellette ülni?

Legjobb válasz: Beteg allapitatol fugg. Min 10perc, max 2ora

Beteg allapitatol fugg. Min 10perc, max 2ora
Helyi protokol határozza meg, illetve kórházakban minden osztályon fel van tüntetve mennyit lehet normál és kiemelt osztályon tölteni. Én személy szerint megértem az intenzíves ápolókat, te nem érzed, de útban vagy. A beteget mozgatni kell, de amíg idegen van nem lehet kitakarni mert a beteg jogai..stb. Nálad figyelni kell megmosod a kezedet, ha meleged van akkor is rajtad legyen a védõ ruha, rajtad legyen a cipõvédõ, nem nyalod össze a beteget, mert amíg nincs rajtad a maszk bacikat terjesztesz. Tudom csúnya de Miskolci Megyei kórházban a 9 csecsemõ élete mondják vagy nem fertõzés volt. Ott valamelyik antiszociális barom csak besurrant van olyan akinek nem lehet azt mondani nem lehet nem érti meg. És sajnos leszarja a következményeket. Külföldön dolgozó kollégák mondják ott is van látogatás, de kiemelt helyre a látogatóktól mintát vesznek, ha valami kipattan lehet tudni kit terhel a felelõsség.

37-38 hetes kismamák! Nektek mennyit mozog a pici? Ugyanolyan intenzíven mindig?

Nekem tegnap pl mozgott eleget,de màr nem olyan erõsen.Màsképp mozog.A köldökömnél làtom egy nagy kerek formàba õt.Nem lehet baja?

Legjobb válasz: Nekem elegge valtozo az utobbi napokban.Van hogy nagyon aktiv, van hogy nem.Amikor Ctg-s vizsgalatra megyek, akkor feltünöen aktiv :) Amugy szerintem ne aggodj, nem lehet baja. 38hkm

Nekem elegge valtozo az utobbi napokban.Van hogy nagyon aktiv, van hogy nem.Amikor Ctg-s vizsgalatra megyek, akkor feltünöen aktiv :) Amugy szerintem ne aggodj, nem lehet baja. 38hkm
Nekem is mashogy mozog.azt tudom ra mondani hkvy finomabban.ossze vannak mar csomagolva ilyenkor.nem igazan van helyuk szegenykeknek.
A kérdező hozzászólása: Ma megyek ctg-re.Remélem minden ok lesz.mozog az a lényeg.Az, hogy igy be van gubózva a köldökömnél az elég fura.Nektek is van amikor ilyen gombócka?
Igen, sokszor olyasmi mint egy gomboc :/ Meg kitolja valamiet a köldökömnel, amugy az szerintem a feneke lehet :)
nekem is megvaltozott a mozgasa, 30-35 hetben meg zumba orakon kepzelte magat :) most pedig kis finom nyomkodasok vannak, erzem a mellem alatt a talpat ha elhuzza vagy nyomja :) nekem feszul a szemeremcsontom, josloim vannak boven, 37, 5 hkm
Már nem rúgnak a babák, csak mocorognak, helyezkednek. Engem is nagyon zavar, ma például 11-kor kelt fel, addig lerágtam az összes körmömet. Mondjuk van szívhanghallgatóm az megnyugtat, de akkor is. Mondjuk én tegnap tudtam meg, hogy 1 ujjnyira nyitva vagyok, rövidült méhnyakkal, puha uterussal, 2-3 fokban érett lepénnyel, szóval a nem mocorgás nálam már a szülést is jelezheti :) Kedden megyek az elsõ NST-re. Ma vagyok 36+6
A kérdező hozzászólása: Ctg_n minden ok volt.Nekem már 2110 1 hete a méhszáj értékem.Jóslóim is vannak.Kedden megyek újra ctg-re.Pénteken ultrahangra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!