Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ijesztő Bodies (1 db)

Mennyire ijesztő a Bodies?

Közepesen er?s idegzet?nek tartom magam :)

Legjobb válasz: Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.

Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.
mirõl van szó? mi az a bodies?
nem ijeszto. lenyugozo!!
A kérdező hozzászólása: Még nem mentünk el, majd a hónap végén, mert szerveztünk a kollégákkal egy kisebb csapatot. Így nem a gyereknek kell támogatnia, lesznek más felnõttek! :o) Én azt gondolom, hogy ami ismeretterjesztõ céllal van kiállítva, az nem sérti a méltóságot.
Na mi lett, elmentél a Bodiesra? Ha igen, milyen volt? Én a magam részérõl ki vagyok akadva tõle, (már amennyit plakáton láttam, meg hirdetésben, meg hallottam róla) ezért nem mentem el. Úgy gondolom, hogy van az emberi testnek (még a halottnak is) egy bizonyos méltósága, ezért bizonyos dolgokat én nem tennék meg vele. És ez a kiállítás nálam már ilyen kategóriába esik. Lehet egyébként tudni, hogy honnan származnak a testek? Írja a kiállításon valahol? Mert nekem pl. van egy olyan gondolatom, hogy kínai halálraítéltektõl, akiktõl nem kért senki semmilyen engedélyt. Persze ez csak egy tipp, nem vagyok benne biztos, de ha így van, az elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Egészen felbátorodtam.
Nézõpont kérdése. Véleményem szerint nem íjesztõ. Nem lennének rémálmaim tõle. Kibirod, nem kell a gyereknek támogatnia téged, annyira azért nem félelmetes ha egy gyerek végignézi.
Kicsit olyan mûanyag hatása van az izmoknak, testrészeknek, szerveknek, valószínûleg a tartósító anyagtól, amit a konzerválásra használtak. Én emiatt fel sem fogtam 100%-ban, hogy mit látok, mikor ott voltam, igazából utána döbbentem le nagyon, amikor végiggondoltam az egészet. Az biztos, hogy más szemmel tekint az ember más emberekre ezután.
A kérdező hozzászólása: Egy kiállítás volt 2008ban, preparált emberi testek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Honnan tudom, hogy egy galvánelemben lejátszódó oxidáció esetén melyik elektród az anód és melyik a katód?

Pl egy réz-és ezüstelektródokból összeállított galvánelem esetén a réz vagy az ezüst az anód?

2

Hogyan tudom bizonyítani azt, hogyha a kisebbítendő egész szám és a kivonandó is egész szám, akkor különbség is egész szám lesz?

2

Megvan valakinek az Élet a Darwin IV-n nevű film?

Régóta kutatok a film után, de egyszerűen sehol sem találom magyarul.
Angolul felvan töltve a Youtube-ra, de akinek én keresem annak magyarul kell.


De lehet hogy a magyar neve: Földönkívüliek: Kék Hold

2

A földrengés az az epicentrumnál a legerősebb mindig?

4

Van jelenleg olyan kutatas, amit otthoni PC teljesitmenyevel lehet tamogatni?

A SETI programnak volt ilyen lehetosege, ugy emlekszem.

2

Valaki segítene ebben? Hiányoztam és be kell adnom. Ha lehet üzenetben. De nem fontos. Az a lényeg hogy hosszan kell kifejteni, köszönöm előre is minden kedves válaszolónak!?

1. Miért módosul a hóhatár a hegyvidék északi és déli oldalán? Mi a főn?
2. Hogyan hasznosítja a hegyvidék lakossága a kedvező természeti adottságokat?
3. Nézz utána, mi lehet a globális felmelegedés következménye az alpi országokban ?

4

(A kémia TERMÉSZETTUDOMÁNY! ) Jól tudom? (többi lent)

(A kísérletet már elvégeztem, csak a reakciótermékekben nem vagyok biztos)
CuSO4-ből és NaCl-ból 1:1 arányú keveréket készítek, amit kb. 9-10 ml oxidánban (vízben) feloldok. Az oldat a keletkező CuCl2-tól zöldes színt vesz fel. Kicsi alumíniumdarabkát teszek bele, és a reakciótermékekben ITT nem vagyok biztos. A réz kiválik az alumíniumon, nátrium-alumínium-szulfát keletkezik, hidrogéngáz szabadul fel. A nátrium-alumínium-szulfátban nem vagyok biztos
13/f

0

Pontosan mik a neuroszekrétumok?

2

Sürgős fizika: Egy 10 m/s2 nagyságú gyorsulással, egyenes pályán mozgó test sebessége a pálya egy pontjában v2 m/s, egy másik pontjában 4 m/s nagyságú Mekkora a két pont közti távolság?

kérlek segítsetek köszönöm

1

A nagyerejű gravitációs tér hatással van a kvantumfolyamatokra? Vagy fordítva: a kvantummechanikai jelenségeknek van megfigyelhető hatása a gravitációs mezőre?

Van ezek mérésére alkalmas eszköz egyáltalán?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!