Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ijesztő Bodies (1 db)

Mennyire ijesztő a Bodies?

Közepesen er?s idegzet?nek tartom magam :)

Legjobb válasz: Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.

Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.
mirõl van szó? mi az a bodies?
nem ijeszto. lenyugozo!!
A kérdező hozzászólása: Még nem mentünk el, majd a hónap végén, mert szerveztünk a kollégákkal egy kisebb csapatot. Így nem a gyereknek kell támogatnia, lesznek más felnõttek! :o) Én azt gondolom, hogy ami ismeretterjesztõ céllal van kiállítva, az nem sérti a méltóságot.
Na mi lett, elmentél a Bodiesra? Ha igen, milyen volt? Én a magam részérõl ki vagyok akadva tõle, (már amennyit plakáton láttam, meg hirdetésben, meg hallottam róla) ezért nem mentem el. Úgy gondolom, hogy van az emberi testnek (még a halottnak is) egy bizonyos méltósága, ezért bizonyos dolgokat én nem tennék meg vele. És ez a kiállítás nálam már ilyen kategóriába esik. Lehet egyébként tudni, hogy honnan származnak a testek? Írja a kiállításon valahol? Mert nekem pl. van egy olyan gondolatom, hogy kínai halálraítéltektõl, akiktõl nem kért senki semmilyen engedélyt. Persze ez csak egy tipp, nem vagyok benne biztos, de ha így van, az elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Egészen felbátorodtam.
Nézõpont kérdése. Véleményem szerint nem íjesztõ. Nem lennének rémálmaim tõle. Kibirod, nem kell a gyereknek támogatnia téged, annyira azért nem félelmetes ha egy gyerek végignézi.
Kicsit olyan mûanyag hatása van az izmoknak, testrészeknek, szerveknek, valószínûleg a tartósító anyagtól, amit a konzerválásra használtak. Én emiatt fel sem fogtam 100%-ban, hogy mit látok, mikor ott voltam, igazából utána döbbentem le nagyon, amikor végiggondoltam az egészet. Az biztos, hogy más szemmel tekint az ember más emberekre ezután.
A kérdező hozzászólása: Egy kiállítás volt 2008ban, preparált emberi testek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikor lesz szabad szemmel is látható az ISON üstökös?

Az egész tegnap estét végigizgultam, mert nagyon úgy nézett ki, hogy nem marad egyben. Ma reggel olvastam, hogy mégis túlélte, a Nap mögül kimászott, és fényesedik is! Valószínűleg nagy baja már nem lehet.

3

Milyen motivációs táblát csinálhatnék biológiából?

Félév végére le kell adnom egy motivációs táblát. De semmi jó ötletem nincs, ha valaki tud segítsen. Előre is köszönö! :)

0

Mondanatok 3 vizben oldodo es 3 nem oldodo anyagot?

nem tudom, h jo helyre irtam e

2

Ipari körülmények között hogy csinálnak ecetsavat/nátrium-acetátot alkoholból ill. cukorból?

Olvastam hogy nátrium-acetátot ezekből csinálnak az iparban.

2

Állami fajtakísérletezés rendszere Magyarországon és az EU-ban?

Az állami fajtakísérletezés rendszere Magyarországon és az EU-ban. Hasonlóságok és különbségek.

0

Hány gramm szén-dioxidot lélegzünk ki egy lélegzéssel?

Azt tudom, hogy egy kifújással kb fél liternyi kilélegzett levegőt bocsájtunk ki (ami nem egyenlő a vitál kapaciátással, tudom.)

1

Mi a véleményetek az Elektronikus áramkörök c. Kovács Csongor-féle könyvről?

Az alapok elsajátításához megfelel?

2

Az ISON üstökös miért kerüli meg a napot így miért fordul vissza? Miért nem megy tovább egyenesen a napot elhagyva?

13

Páromat szeretném meglepni karácsonyra egy kezdő, de mégis "jó" teleszkóppal. Ezt találtam: Reflektor teleszkóp 76/700 mm, Bresser Optik Venus 4541001. Mi a véleményetek róla, vagy mit ajánlanátok? (cca.25e Ft)

3

Ha egy testet fellöksz 30 fokos lejtőn 8 m/s-os kezdeti sebességgel, akkor az a test mekkora utat tesz meg? Tapadási együttható 0, 348?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!