Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ijesztő Bodies (1 db)

Mennyire ijesztő a Bodies?

Közepesen er?s idegzet?nek tartom magam :)

Legjobb válasz: Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.

Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.
mirõl van szó? mi az a bodies?
nem ijeszto. lenyugozo!!
A kérdező hozzászólása: Még nem mentünk el, majd a hónap végén, mert szerveztünk a kollégákkal egy kisebb csapatot. Így nem a gyereknek kell támogatnia, lesznek más felnõttek! :o) Én azt gondolom, hogy ami ismeretterjesztõ céllal van kiállítva, az nem sérti a méltóságot.
Na mi lett, elmentél a Bodiesra? Ha igen, milyen volt? Én a magam részérõl ki vagyok akadva tõle, (már amennyit plakáton láttam, meg hirdetésben, meg hallottam róla) ezért nem mentem el. Úgy gondolom, hogy van az emberi testnek (még a halottnak is) egy bizonyos méltósága, ezért bizonyos dolgokat én nem tennék meg vele. És ez a kiállítás nálam már ilyen kategóriába esik. Lehet egyébként tudni, hogy honnan származnak a testek? Írja a kiállításon valahol? Mert nekem pl. van egy olyan gondolatom, hogy kínai halálraítéltektõl, akiktõl nem kért senki semmilyen engedélyt. Persze ez csak egy tipp, nem vagyok benne biztos, de ha így van, az elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Egészen felbátorodtam.
Nézõpont kérdése. Véleményem szerint nem íjesztõ. Nem lennének rémálmaim tõle. Kibirod, nem kell a gyereknek támogatnia téged, annyira azért nem félelmetes ha egy gyerek végignézi.
Kicsit olyan mûanyag hatása van az izmoknak, testrészeknek, szerveknek, valószínûleg a tartósító anyagtól, amit a konzerválásra használtak. Én emiatt fel sem fogtam 100%-ban, hogy mit látok, mikor ott voltam, igazából utána döbbentem le nagyon, amikor végiggondoltam az egészet. Az biztos, hogy más szemmel tekint az ember más emberekre ezután.
A kérdező hozzászólása: Egy kiállítás volt 2008ban, preparált emberi testek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szabadon eső test az esés utolsó másodpercében kétszer akkora utat tesz meg, mint az utolsó előtti másodpercben. Milyen magasról esett a test?

2

Mekkora nagyítással láthatok meg az éjszakai égen egy mély ég objektumot?

Koordináták alapján kb. belövöm a helyét, akkor mekkora a legkisebb nagyítás amivel meglátom mondjuk az M31-et vagy 45-öt? Illetve az Uránuszt és Neptunuszt?

1

Miért negatív a Miller-index egyes esetekben?

A tanár nem mondott róla semmit, de az biztos, hogy a zh-ban lesz.

0

Láthatok egy tőlem kb.150-200 km-re fekvő település felett járó repülőgépet?

A napokban a gyönyörű tiszta időt kihasználva nézem a déli égboltot és ezzel együtt a flightradar24.com oldalát, amely elvileg valós időben kijelzi, hogy melyik repülőgép milyen magasan, melyik település felett jár. Elképzelhető, hogy Győrből láthatok (kb. 15-20 fok magasságban, déli-délkeleti irányban) egy éppen a Balaton felett járó repülőgépet? A minap jó darabig követtem egyet, és a flightradar oldal szerint éppen Paks felett járt, amikor szem elől tévesztettem. Elvileg tudom, hogy lehetséges, mégis hihetetlen számomra még mindig, hogy egy ilyen messze levő objektumot láthatok.

8

Van egy kétkarú mérlegem. Mennyivel mozdul el a mutatója?

Ha az egyik karján egy tál, amiben félig van víz, a másik oldalán meg súly, egyensúlyban vannak, ha a vízbe belemártom az öklöm, úgy hogy nem érek az edényhez, se az edény oldalához nem érek hozzá, akkor el fog e mozdulni a mérleg mutatója és ha igen, mennyivel?

Arra lennék kíváncsi hogy ilyenkor mi történik, mert kétkarú mérleg hiányában nem tudom megcsinálni. A folyamatra lennék kíváncsi meg az ok okozati viszonyokra, előre is köszönöm aki segít nekem. :D

1

Van gyorsab a fénynél?

Orosz barátom linkelte nekem. sajna Én nem értek oroszul :/

Esetleg elmagyaráznátok ? Akkor most kauzalitássértés nem áll fennt, ha egy anyagi rendszer gyorsabb mint az vákuum c?

11

Miért lehet az, hogy Amerikában és Egyiptomban/Mezopotámia területén is vannak piramisok az ókorból, holott abban az időben nem is tudhatták, hogy létezik egy másik civilizáció a Földön?

Ugye, Kolumbuszék a XV. században fedezték fel Amerikát, de a piramisok akkor már rég ott voltak. Lehet, hogy Kolumbuszék előtt is már valaki felfedezhette? Vagy csak véletlen egybeesés?
Van erre valami logikus magyarázat?

11

Fizika! Van olyan műszer vagy eljárás, ahol Cartesius-búvárt alkalmaznak? Vagy hasonló elven működő bármilyen eszköz létezik?

1

Matematika-exponenciális függvény-ábrázolása-hogyan?

ezt kéne ábrázolnom 2^x
ehhez nincs vmi értéktáblázat mint pl a másodfokú függvényhez:
x:|-3|-2|-1|0|1|2|3|
y:|-9|-4|-1|0|1|4|9|
kérem segítsetek köszönöm ha van akkor ti is írjatok az exponenciális függvényhez ilyen értéktáblát köszönöm.

8

Miért nem esik ugyanarra a napra a legkésőbbi napkelte, mint a legkorábbi napnyugta?

Kb. 3 hét eltérés! Dec.31. ill. dec. 10. körül.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!