Találatok a következő kifejezésre: Mennyire ijesztő Bodies (1 db)

Mennyire ijesztő a Bodies?

Közepesen er?s idegzet?nek tartom magam :)

Legjobb válasz: Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.

Kinek mi az ijesztõ.Van aki bepisilne a félelemtõl és van aki meg egyáltalán nem fél.Nekem erõs az idegzetem sok horrorfilmet néztem már és semmi sincs ami engem megijeszthet.Nyilván egy gyenge idegzetû tuti megijed.Láttam képen és hát véleményem szerint elég gyenge.Engem egyáltalán nem ijesztett meg.Még élõben sem mert az csak egy szobor és a szobrok nem kellnek életre.
mirõl van szó? mi az a bodies?
nem ijeszto. lenyugozo!!
A kérdező hozzászólása: Még nem mentünk el, majd a hónap végén, mert szerveztünk a kollégákkal egy kisebb csapatot. Így nem a gyereknek kell támogatnia, lesznek más felnõttek! :o) Én azt gondolom, hogy ami ismeretterjesztõ céllal van kiállítva, az nem sérti a méltóságot.
Na mi lett, elmentél a Bodiesra? Ha igen, milyen volt? Én a magam részérõl ki vagyok akadva tõle, (már amennyit plakáton láttam, meg hirdetésben, meg hallottam róla) ezért nem mentem el. Úgy gondolom, hogy van az emberi testnek (még a halottnak is) egy bizonyos méltósága, ezért bizonyos dolgokat én nem tennék meg vele. És ez a kiállítás nálam már ilyen kategóriába esik. Lehet egyébként tudni, hogy honnan származnak a testek? Írja a kiállításon valahol? Mert nekem pl. van egy olyan gondolatom, hogy kínai halálraítéltektõl, akiktõl nem kért senki semmilyen engedélyt. Persze ez csak egy tipp, nem vagyok benne biztos, de ha így van, az elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :) Egészen felbátorodtam.
Nézõpont kérdése. Véleményem szerint nem íjesztõ. Nem lennének rémálmaim tõle. Kibirod, nem kell a gyereknek támogatnia téged, annyira azért nem félelmetes ha egy gyerek végignézi.
Kicsit olyan mûanyag hatása van az izmoknak, testrészeknek, szerveknek, valószínûleg a tartósító anyagtól, amit a konzerválásra használtak. Én emiatt fel sem fogtam 100%-ban, hogy mit látok, mikor ott voltam, igazából utána döbbentem le nagyon, amikor végiggondoltam az egészet. Az biztos, hogy más szemmel tekint az ember más emberekre ezután.
A kérdező hozzászólása: Egy kiállítás volt 2008ban, preparált emberi testek.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki elmagyarázná? Többi lent

Fent az Űrben,hogy kormányozzák az Űrállomásokat ha nincs levegő?Másik kérdés,föld fölött hány ezer kilométertől kezdődik a sötétség?Ha lehet,egyszerű szavakkal kérem magyarrázza el valaki,egyszerű földi halando(k)nak.
Köszi

5

Ha etil-alkoholt, és foszforsavat összeöntök (esetleg melegítem) mi keletkezik?

7

Tudnátok segíteni ebből az a szövegből egy egyenletrendszert felírni?

Egy kétjegyű szám első jegye nagyobb a másodiknál. Ha a számot elosztjuk a számjegyei összegével, hányadosul hetet, maradékul hatot kapunk. Ha a számjegyek különbségével osztjuk el a számot, a hányados tizenhat lesz, a maradék pedig három. Melyik ez a kétjegyű szám ?

3

Ha ezt a függvényt kell ábrázolnom: f (T) =E, akkor melyik érték lesz az x-tengely, és melyik az y?

3

Hogyan lehet levinni az aljára?

Van egy befőttesüvegünk, teli vízzel. Egy pinponglabdát belerakunk, és a fedőt az üvegre helyezzük. A labda úszik a víz tetején. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a labda a víz aljára kerüljön? (Kilyukasztani, lefagyasztani nem lehet.)

2

Józsi idén annyi éves, ahányadik születésnapja volt idén a nagymamájának. Józsi és húga a nagymama két egymást követő születésnapja között születtek, hármuk életkorának összege 100 év. Hány éves lehet Józsi húga?

A levezetés érdekelne, a végeredmény 15.

5

Hogyan képes az üvegszálas optikai kábel információ hordozására?

3

át dudná valaki linkelni a kitaibel pál veresenyre megtanulandó növények és állatok névsorát?

kitaibel pál tanulmányi verseny

4

Számtani sorozatok? (matematika)

a1= -13419,77
d=+139.83

Hány db szám tartozik a 4000-9000 közötti tartományba??(számológéppel 29 tag)
De, hogy tudnám matematikailag levezetni??

3

Honnan lehet tudni, hogy mikor hanyas kötés van a reakciókban?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!