Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hizlal pirítos (5 db)

Mennyire hizlal a pirítós?

Legjobb válasz: Keress fel fogyokuras web oldalakat es ott kiszmaithatod hogy hany gramm piritos mennyi kasloriat tartalamz. Amugy szerintem nem hizlal csak keveset hisz gyomornak is konnyu. es savra is jo meg gyomorfekelyre :0

Keress fel fogyokuras web oldalakat es ott kiszmaithatod hogy hany gramm piritos mennyi kasloriat tartalamz. Amugy szerintem nem hizlal csak keveset hisz gyomornak is konnyu. es savra is jo meg gyomorfekelyre :0

Mennyire hizlal a pirítos kenyer? Mennyire kell megpiritani, hogy ne hizlaljon?

Legjobb válasz: A pirítással a kenyérbõl csak a nedvesség párolog el, a szénhidrát nem!!!!!! Ugyanúgy hízlal mint a nem pirított kenyér. Egyél inkább pufasztott búzát, vagy puffasztott rizst, ha szereted, mert a kétszersült is ugyanúgy hízlal.

A pirítással a kenyérbõl csak a nedvesség párolog el, a szénhidrát nem!!!!!! Ugyanúgy hízlal mint a nem pirított kenyér. Egyél inkább pufasztott búzát, vagy puffasztott rizst, ha szereted, mert a kétszersült is ugyanúgy hízlal.
Tévedés! A pirított kenyér nem hízlal úgy, mint a nem pirított, ugyanis pirításnál átalakul könnyebben emészthetõbbé! Ezért is szerepel különbözõ diétáknál.
Meg kell hogy cáfoljak. Lehet h könyebben emészthetõ, de a szénhidrátláncolat nem alakul át, a kalória ugyanúgy benne marad. Szóval ugyanúgy hízlal mint a pirítatlan kenyér.
Hallgass az elsõ válaszolóra!Tökéletesen igaza van.
Meg a harmadikra is, bár a kettõ valószínûleg ugyanaz.
Ha azt vesszük hogy nem mozogsz semmit sem, akkor tök mindegy mit csinálsz vele hízlalni fog. HA meg mozogsz, akkor meg felesleges ilyet enned, mert a szénhidrát része sem minõségi úgymond. Az ételeknek nincs maguktól meghatározott tulajdonásguk a hízásra nézve, ha mozogsz. Más kérdés, hogy mennyire hasznos a sok mozgáshoz pl csak pacalt enni. Elárulom. Semennyire.
el kell égetni, és ki kell dobni, egyébként heti 1-2 félszelettõl nem fogsz meghízni

Mennyire hizlal a pirítós?

Mostanában egyre többet eszem pirítóst fogalmam sincs miért.(De a jó oldala hogy így nem eszek annyi csokit:p) na szóval arra lennék kiváncsi hogy mennyire hizlal vagy sok e benne a kalória?

Legjobb válasz: pont ugyanannyira hízlal mint mikor megszel egy sima szelet kenyeret.Mivel ugyanaz a kettõ csak az egyiket meg piritod a másikat nem.Semmit kaloriát nem veszit piritás közben ;) 1ébkánt ha csoki helyett eszed és naponta max 2-3 szeletet akkor nem fogsz hízni

pont ugyanannyira hízlal mint mikor megszel egy sima szelet kenyeret.Mivel ugyanaz a kettõ csak az egyiket meg piritod a másikat nem.Semmit kaloriát nem veszit piritás közben ;) 1ébkánt ha csoki helyett eszed és naponta max 2-3 szeletet akkor nem fogsz hízni
Ugyanannyi kalória van benne, mint a friss kenyérbe.Fogyókúránál ajánják a pirítós fogyasztását.Talán, mert kevesebbet eszel belõle meg, mert száraz vagy az emésztést segíti.


A pirítós mennyire hizlal?

Legjobb válasz: Csak mint a kenyér. Ugyanis az.

Csak mint a kenyér. Ugyanis az.
Pirítóst nem sütünk sem olajban, sem zsírban. Pirítjuk. És igen, a második válaszolónak teljesen igaza van.
Bõ zsirban vagy olajban sült nagyon . A kenyér piritóban készült nem hizlal .
Persze, pontozgassátok csak nyugodtam le a válaszom. Egyszerûbb, mint magatokba nézni. Inkább bebeszélitek magatoknak, meg elhiszitek, minthogy elfogadjátok a tényt. Hogy azért vagytok dagadtak, mert olyanokat esztek, ami dagadttá tesz titeket. Ti, ugye nem vagytok felelõsek azért, hogy elhíztok. Évszázadokig szerintetek mit ettek az emberek? Szalonnát, zsírt, tejet, vajat, kenyeret, cukrot, mégse volt ennyi lusta, dagadt ember, mint manapság. De higyjétek csak nyugodtan, hogy a boldogsághoz elég megvenni a sok szemetet a teszkóban és még csak véletlenül se sportoljatok. Update Norbi meg jól megél a tudatlanságotokból. Pedig õ is mozog rendesen. Szimplán a termékeitõl senki nem fog így kinézni. Ez hosszú évek kemény munkája volt. Én inkább megdöglenék, mint búzacsírákat, meg a franc tudja még miket egyek. Ehelyett azt eszem, amit és amennyit csak akarok. Cserébe bringával járok melózni, meg általában mindenfelé...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) )
Aztán mégis mitõl hízlalna? Tudod mennyit kéne enned belõle, hogy hízzál tõle? Én a piritóst mozzarellával, vajjal (nem margarinnal), és paradicsommal szoktam enni reggelire, kb 8-10 szeletet. Mikor mennyi türelmem van legyártani õket. És egyáltalán nem hízok. Nem a kajáktól híznak el az emberek, hanem a punnyadt életvitelüktõl. Mozogni kell és akkor ehetsz bármit.
pontosan. A kalóriatáblázatban annyi a különbség, hogy a pirítósban azért van több kalória (100 g-ban), mert a víz illant el belõle, amiben meg nincsen kalória
Az elsö hülyeséget ir, a pirított kenyér ugyanannyira hizlal, mint a pirítatlan.
Ugyanúgy mint a kenyér, a pirítással csak a nedvesség megy ki belõle, nem pedig a szénhidrát amibõl elég sok van a kenyérben és jellemzõen ez (is) felelõs a hízásért. Na azért ha nem viszed túlzásba nem fogsz tõle hízni, de semmivel nem jobb mint a pirítatlan kenyér.
Ugyan annyira mint a nem pirítatlan!

Mennyire hízlal a pirítós?

Legjobb válasz: Annyira mint a sima kenyér, pirítás nélkül. Sajnos egy kis nedvességen kívül semmi nem távozik belõle... Egyél teljes kiõrlésû kenyeret, vagy puffasztott rizst (bár sztem ennek undorító az íze) :)

Annyira mint a sima kenyér, pirítás nélkül. Sajnos egy kis nedvességen kívül semmi nem távozik belõle... Egyél teljes kiõrlésû kenyeret, vagy puffasztott rizst (bár sztem ennek undorító az íze) :)
Egyet kell értenem az elsõ válaszolóval. Ugyanannyi a kalória benne, mint a sima kenyérben. Abonettet is ehetsz, az sem hízlal. :)
Elõzõ vagyok:) Elfelejtettem hogy a pirítástól a szénhidrát ugyanúgy megmarad, talán picit könnyebben emészthetõvé válik a kenyér, de hízlal! :)
A kérdező hozzászólása: Sósperec vagy inkább pirítós?
szerintem inkább pirítós, mert a sósperecen rajta vannak azok a nagy darab "sók". (persze csak akkor, ha a pirítós üres)
A pirítás során valamennyi szénhidrát állítólag elég, de korántsem annyi, hogy hatása legyen. Teljes kiõrlésû kenyér?
Van ilyen teljes kiõrlésõ toastkenyér, ott rá van írva, hogy 1 szelet 51 kcal. Én 2-vel máj jóllakom, light margarint kenek rá és sok zöldséggel eszem. A "rendes" kenyeret nem tudom olyan vékonyra vágni, így ez a biztos ha fogyózni szeretnék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!