Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hihető, a 4D (3 db)

Mennyire hihetek a 4d felvételeknek?

a héten voltunk 4 d és kiderült a 28 héten hogy az eddig kisfiunknak hét pocaklakónk kislány bár én még igyse hiszem mert eddig 5 alkalommal bár nem 4 d.fiu volt most meg lány szerintetek ?

Legjobb válasz: Hát elég nehéz volt kiolvasni a soraidat hogy mit szeretnél kérdezni. A 4d általában azért jobban bejön hiszen jobban látszódnak a dolgok, de mindig lehetnek kivételek szóval esetleg csináltassatok még egyet. Mindenesetre 28. héten már igencsak látszódik a fütykös ha kisfiúról van szó, 4d-n meg pláne, szóval én inkább kisfiúnak mondanám a leírásod alapján, de mindig vannak csalafintaságok :) Kolléganõmnek végig fiút mondtak, õ valamiért megérezte hogy kislánya lesz és mindenki hülyének nézte õt. 37. heti uh-n derült ki hogy ja mégis neki van igaza, kislány. Szóval mindig van hibaszázalék, az uh sem lát mindent :)

Hát elég nehéz volt kiolvasni a soraidat hogy mit szeretnél kérdezni. A 4d általában azért jobban bejön hiszen jobban látszódnak a dolgok, de mindig lehetnek kivételek szóval esetleg csináltassatok még egyet. Mindenesetre 28. héten már igencsak látszódik a fütykös ha kisfiúról van szó, 4d-n meg pláne, szóval én inkább kisfiúnak mondanám a leírásod alapján, de mindig vannak csalafintaságok :) Kolléganõmnek végig fiút mondtak, õ valamiért megérezte hogy kislánya lesz és mindenki hülyének nézte õt. 37. heti uh-n derült ki hogy ja mégis neki van igaza, kislány. Szóval mindig van hibaszázalék, az uh sem lát mindent :)
Na, ez nem lehet egyszerû!Nem láttatok semmi egyértelmût?Nem voltam még 4d-n.Fényképminõségû felvételt kaptatok nem?Nem látszik egyértelmûen?a sima uh-n szerintem jobban eltéveszthetõ.Bár szakértõ szemnek sztem az is elég. Az is igaz, hogy a kisfiúból ritkábban "lesz" kislány.
A kérdező hozzászólása: bocsi a kuszaságért csak közben dolgoztam is!tehát a 12 .18.24.héten voltam rendes uh.akkor minden alkalommal azt monták hogy kisfiú!Tegnap elõtt a 28 héten voltam 4d és ott peddig aztmonták hogy kislány kértem alsó részéröl is képet és össze hasonlitottam a neten a képekkel szerintem is kislány csak most még várok a 30 heti uh ig kivi vagyok ott mit mondanak !
Ha 4D -n azt mondták lány, kspnia van róla, megmutatták hogy nuni van nem kuki, akkor lány! De 100 % akkor lesz ha megszületik!

Mennyire hihető, ami a 4D ultrahangon látszik?

Nemrég voltunk, lányt láttak (15.-16. hétben)-apa már beleélte magát..

Legjobb válasz: Általában helyes az amit megállapítanak, de én még olyan korainak tarom, hogy15-16 hetesen már sok ember elmegy 4d-re.Szerintem 22 hét után érdemes elmenni, mert akkor sokkal fejlettebb a manóka.Remélem nem tévedt az ultrahangos.Sok boldogságot a picihez.

Általában helyes az amit megállapítanak, de én még olyan korainak tarom, hogy15-16 hetesen már sok ember elmegy 4d-re.Szerintem 22 hét után érdemes elmenni, mert akkor sokkal fejlettebb a manóka.Remélem nem tévedt az ultrahangos.Sok boldogságot a picihez.
Én voltam a kérdezõ. Azt elfelejtettem írni, hogy mi nem azért mentünk mert kíváncsiak voltunk a nemére...(ez már csak a non plus ultra volt:) ) A dokim ránk ijesztett, hogy nem fejlõdik rendesen... (de szerencsére szó nincs ilyenrõl)-emiatt mentünk el, a doktornõ meg megérdezte, hogy ha már ott vagyunk akarjuk e tudni ki lakik odabent. És ha már ott voltunk miért ne!?
És aztán még mindig nem tudjátok... szerintem jobb, ha nem élitek még bele magatokat egyik irányban sem, ért már embereket így csalódás. Késõbb, ha ugyanígy véletlenül látszik, akkor is csak akkor biztos, ha mindenkinek egyértelmû, fõleg a fiú. A kislányoknak még olyan aránytalanul nagy a nemiszervük, hogy megtévesztõ. Jó babavárást!

26-hetes kismama vagyok! A 4D-én 80%-ban kislányt mondtak. Mennyire hihetö?

nagyon rossz,hogy még nem tudom mi lesz pontosan,hogyan vásároljak?Remélem nem vagyok még elkésve!!!!!

Legjobb válasz: Szerintem 80 %-ban. Vásárolj nyugodtan. Zöldet, sárgát, kismacisat. Majdnem minden bébicucc uniszex és egy kislánynak sem lesz semmi baja egy autós rugitól.

Szerintem 80 %-ban. Vásárolj nyugodtan. Zöldet, sárgát, kismacisat. Majdnem minden bébicucc uniszex és egy kislánynak sem lesz semmi baja egy autós rugitól.
Annyira azért biztos nem rossz. Én mikor az elsõ babámat vártam, nem tudtuk, és nem is akartuk tudni, hogy mi lesz. Jó érzés, volt, mikor a doki a szülésnél mondta meg a nemét. próbálj unisex ruhákat venni neki. különben sem számít...most a 20 hetes 4d uh-on tudtuk meg, hogy fiú lesz, ez egyértelmûbb, mint a lány, de szerintem a 4d az elég látványos...
Én is 20 hetes vagyok, kislányt valószínûsítenek a dokik, de tutira egyik se meri mondani. 100% csak akkor lesz, mikor kéri az anyakönyvvezetõ a kislány nevét...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!