Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatékony, ill (4 db)

A rezia fogamzásgátló tabletta mennyire biztonságos ill. hatékony? (24+4)

Legjobb válasz: Ha nem lenne elég hatékony / biztonságos nem engednék forgalmazni..

Ha nem lenne elég hatékony / biztonságos nem engednék forgalmazni..
olyat vegyél, amilyet az orvosod kiír neked!! mást ne!
A kérdező hozzászólása: légyszives a kérdésre válaszoljatok!!! elõre is kössz!
A kérdésre válaszoltak... Egy gyógyszer forgalomba hozatalának legalapvetõbb feltételei a minõség, a biztonságosság és a hatékonyság. Minimális inter- és intraindividuális különbségek léteznek a gyógyszerek alkalmazásában, ezért hogy kiderüljön, milyen mellékhatások lépnek fel nálad, ahhoz bizony ki kell próbálnod. Az, pedig, hogy a maximális fogamzásgátló hatást (99, 7%) éri majd el nálad is, teljesen biztos. Ez is feltétele a forgalomba hozatalnak.

Aki próbálta mennyire hatékony a Dr. Fresh fogfehérítő szett, ill. a Whiteline smilestrips?

http://www.smilestrips.hu/index.html

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm nemrég próbálta a Whiteline smilestripset. Neki láthatóan fehérebbek lettek a fogai. Nem lett vakítóan fehér de neki szerintem sose lesz olyan mert elég sárgák voltak. Azt mondta tök kényelmes csak néha lecsúszott az alsó fogairól.

Egy ismerõsöm nemrég próbálta a Whiteline smilestripset. Neki láthatóan fehérebbek lettek a fogai. Nem lett vakítóan fehér de neki szerintem sose lesz olyan mert elég sárgák voltak. Azt mondta tök kényelmes csak néha lecsúszott az alsó fogairól.
Hát ez egy nagy sz...r! Nekem csak a fogérzékenység maradt meg élményként a fogam viszont ugyanolyan maradt. Javaslom meg ne vedd. Bár én néztem a neten pl az angol forgalmazó honlapját és teljesen máshogy néz ki, a doboza is és a matrica is ami a csomagolásban van. Ami nagyon furcsa, hogy ott 2x annyiba kerül. Könnyen lehet hogy ez hamisítvány!
Bocs kimaradt. Én a smiletrips.hu oldalon forgalmazott trágyadombról írtam.
Hello, én a Dr.Fresh-t próbáltam. Nagyon vártam, hogy kipróbálhassam, számítottam ugyan arra, hogy nem lesznek tõle vakító fehérek a fogaim, hiszen mégsem egy "rendelõi" profi kezelés, de minden várakozásomat alulmúlta a termék... Az elsõ napon semmi változást nem tapasztaltam, de erõsen marta az ínyemet. De úgy gondoltam, nem adom fel a reményt, messze még a 7. nap (mert ugye 7 napig tart a kezelés). Aztán, mikor a 4. napon sem látszott semmi, de az ínyemet nagyon csúnyán kimarta, akkor fejeztem be, ugyanis már fogat sem tudtam mosni, úgy kisebesedett tõle az ínyem (azt azért hangsúlyozni szeretném, hogy pontosan betartottam a használati utasításban foglaltakat). Ha látványos változást tapasztaltam volna, akkor azt mondom, nem bánom, ha lemarja az ínyem, majd meggyógyul, de azért ez, hogy már fogat sem tudtam mosni a fájdalomtól és közben 1 árnyalatot is alig fehéredtek a fogaim, így azt kell mondanom, nem sokat segített nekem ez a termék. Ja, amúgy azt még megjegyzem, hogy nem dohányzom, nem kávézom, teát iszom. Vagyis lehet, nekem genetikailag nem igazán fehérek a fogaim, de azért legalább 2-3 árnyalat (min.1) fehéredést elvártam volna ettõl a terméktõl (még akkor is, ha csupán otthoni kezelésrõl van szó), cserébe azért, hogy az ínyem teljesen szétsebesedett... Lehet, annak, aki dohányzik, erõsen kávézik, látványosabb eredményt tud produkálni ez a termék, de nekem semmi változást nem csinált. Összefoglalva, a fogaim semmivel nem lettek fehérebbek tõle, csak az ínyemet marta szét teljesen.

Mennyire hatékony, fájdalmas ill. drága a mezoterápiás narancsbőr-kezelés?

Volt már ilyenen valaki? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Ezt találtam:http://mezocenter.hu/index.php?page=arak 19000Ft/kezelés 5-10 kezelés szükséges Google:http://www.google.hu/search?sourceid=navclient&aq=t&ie=UTF-8..

Szia! Ezt találtam:http://mezocenter.hu/index.php?page=arak 19000Ft/kezelés 5-10 kezelés szükséges Google:http://www.google.hu/search?sourceid=navclient&aq=t&ie=UTF-8..
Én a 10alkalmas bérletem, 5.alkalmán vagyok túl és eltûnt a narancsbõröm.Magyarország legolcsóbb szalonjába járok, de kitûnõek a szolgáltatások.És nagyon kedves a tulajdonos.Keresd meg az iwiwen Esztáry Évát.Az elsõ kezelés ingyenes.Vagy erre keress rá:WWW.testszobraszat-testkozmetika.eoldal.hu
A kérdező hozzászólása: Köszi! Hát ez iszonyat drága. Szép álom marad!
Nekünk is kézi van, engedik és semmi gond vele.
Nekünk porszívós van, pillanatok alatt kész van.Én hetente egyszer ha úgy látom kiszívom vele.Amúgy meg fültisztító pálcika.
Nekem kézi volt, most 3 éves a kisfiam, de még most is azt használom, ha nem tudja rendessen kifújni az orrát.Én nagyon megvoltam vele elégedve.
Nuk kézi orrszívót használok és nagyon jó. Én azért is szeretem, mert vihetem magammal akárhova (a múltkor oltást kapott a picikém és a nagy sírástól gyorsan megtelt az orra) és kiszívom mielõtt bele száradna az orrába. 2 hónapos kora óta használjuk, elõtte nem volt rá szükség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!