Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos villanófényes (3 db)

Mennyire hatásos a villanófényes végleges szőrtelenítés?

van-e valakinek tapasztalata,hogy visszan?-e egy bizonyos id? után a sz?r?

Legjobb válasz: Egyik ismerõsöm most végezteti ezt a kezelést. A szõrzet erõsségétõl függ, hogy hány kezelésre van szükség. Amúgy utána nem nõ vissza egyáltalán, végleges.

Egyik ismerõsöm most végezteti ezt a kezelést. A szõrzet erõsségétõl függ, hogy hány kezelésre van szükség. Amúgy utána nem nõ vissza egyáltalán, végleges.
3-4 évente kb 1 ismétlõ kezelésre azért szükség van. Véglegesen sosem lehet eltávolítani, de 98%-ban igen.
nekem nem tüntette el

Olyan hozzászólók véleményét kérem, akik már részt vettek IPL villanófényes szőrtelenítő kezelésen. Mennyire volt hatásos, sikeres a kezelés?

A lábamon szeretném megcsináltatni, de nem tudom, hogy elkezdjem-e. Segítségeteket el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: megcsináltattad végül?

megcsináltattad végül?

A lézeres vagy a villanófényes végleges szőrtelenítés az eredményesebb? Körülbelül mennyi kezelés számít már hatásosnak?

Legjobb válasz: A Bársony Lézerklinika honlapján található a legbõvebb információ ezzel kapcsolatban. Velük fel lehet venni a kapcsolatot telefonon és email-ben is.

A Bársony Lézerklinika honlapján található a legbõvebb információ ezzel kapcsolatban. Velük fel lehet venni a kapcsolatot telefonon és email-ben is.
A lézeres sokkal hatékonyabb, csak sokkal drágább is. Egyéntõl meg géptõl függ, hogy hány alkalom kell. 5-7 alkalmat szoktak írni átlagban mindkettõre.
Ha világos a szõr akkor a lézeres nem sokat ér, akkor inkább a villanó fényes, ha sötét a szõr akkor mindkettõ jó, de lehet, hogy a lézeres hatásosabb. 56-kezelést szoktak ajánlani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!