Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos közben (4 db)

Rubint Réka: Van 5 perced? Mennyire hatásos? Bevállt már valakinek? Fogytatok is vele? Mennyit? Mennyi idő után? És közbe diátáztatok is?

Legjobb válasz: én naponta 2x csinálom,egymás után,eléggé fárasztó,de úgy gondolom megéri.közben diétázom is,2hét alatt lement 4kg,de a bõröm a tornától feszesebb lett,jobban érzem magam igy:)

én naponta 2x csinálom, egymás után, eléggé fárasztó, de úgy gondolom megéri.közben diétázom is, 2hét alatt lement 4kg, de a bõröm a tornától feszesebb lett, jobban érzem magam igy:)
általában görkorizom, biciklizek, meg futok..nem viszem túlzásba, de rengeteg emberkének segitett ez. de viszont nem tudom, hogy kötelezõ e mellette diétázni. sok sikert!
hát sztem semmi felesleg sincs rajtad, én 175cm vok és úgy 65 kg de nem vok kövér, sztem...
A kérdező hozzászólása: És mellette még sportolsz valami mást is?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen...Én is csinálom már több mint egy hete:) , én is látok változást, csak kíváncsi vagyok, hogy nektek is bevállt-e...Sajna nem tom lemérni magam, mer rossz a mérlegünk:D...de azér látok változást:) Nincs rajtam sok felesleg...egyesek szerint semmi felesleg nincs rajtam, de én azér mégiscsak szeretnék picit fogyni.178cm, 64 kg, 15 éves:)
kedves kérdezõ, a paramétereid alapján 4kg-t nyugodtan fel is szedhetsz :D

Mennyire hatásos, ha miközben dolgozom – szellemi munkát végzek, számítógép előtt- angol szöveget hallgatok (nyelvtanulás céljából)? Van értelme és haszna így is, hogy közben nem az angol szövegre hanem a munkámra figyelek?

Vagy csak abban az esetben ha teljesen az idegennyelvű szövegre, annak megértésére koncentrálok?

Legjobb válasz: elvileg a tudatalattidba belefolyik némi ismeret, de speciel engem zavar, ha mondjuk német szöveget hallgatok, nyelvtanulás céljából, és közben magyarul, vagy angolul olvasok, vagy dolgozom.

elvileg a tudatalattidba belefolyik némi ismeret, de speciel engem zavar, ha mondjuk német szöveget hallgatok, nyelvtanulás céljából, és közben magyarul, vagy angolul olvasok, vagy dolgozom.

Mennyire hatásos fogyókúra közben ugrókötelezni?

Napi 30-40 percet ugrókötelezem gyors és lassú tempóban, 10 percenként 1 perc szünet tartok,még 20 perc tornagyakorlat és taposógép,ennyi a napi edzésem!Egy hete csinálom fogyokúrával, mikor fog látszani az eredménye.170 cm és 78 kg vok.

Legjobb válasz: Nagyon jol teszed! A kardio nagyon jo es az ugralas formasitja a labaidat. Egy het alatt meg nem de 3 het utan mar biztos. Szepen lassan.

Nagyon jol teszed! A kardio nagyon jo es az ugralas formasitja a labaidat. Egy het alatt meg nem de 3 het utan mar biztos. Szepen lassan.
Wow! Csak így tovább! Pár hét és látod majd az eredményt!!!!
ez dejó ötlet énis valami új mozgáson gondolkozok, futás már nekem nagyon uncsi, de énis ugrókötelezni fogok! köszi az ötletet!:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, akkor kitartok!


A hazai vizekben élő halak közül tényleg csak a busában van omega3 zsírsav? Mennyit kellene adnom a kicsinek, hogy "hatásos" legyen?

Sajnos nem találtam semmi ilyen jelleg? infót a neten, tudnátok segíteni? Próbálom egészségesen etetni a kisfiam szeretnék neki adni omega 3-at de ha lehet természetes formában...már ha ez lehetséges és nem kellene neki megenni naponta egy 10 kilós halat ahhoz, hogy a megfelel? mennyiséget bevigye. Vagy válasszam a "bolti" halolajat? Van aki rendszeresen (heti több alkalommal) ad a 2 év körüli babájának halat? És milyet?

Legjobb válasz: A busában van a legtöbb omege-3 zsírsav (minden halban van valamennyi), több, mint a tengeri halakban, ráadásul a nehézfémektõl és egyéb káros anyagoktól sem kell tartanod, ha busát eszel. Az omega-3 zsírsav a busa hasa alján lévõ zsíros részben van, tehát ez az, amit meg kell enni illetve nem szabad levágni az elkészítés során. Két év körüli gyerkõcnek bõven elég, ha heti egyszer tudsz adni halat, bár túladagolni szerencsére az omega-3 zsírsavat egyáltalán nem lehet.

A busában van a legtöbb omege-3 zsírsav (minden halban van valamennyi), több, mint a tengeri halakban, ráadásul a nehézfémektõl és egyéb káros anyagoktól sem kell tartanod, ha busát eszel. Az omega-3 zsírsav a busa hasa alján lévõ zsíros részben van, tehát ez az, amit meg kell enni illetve nem szabad levágni az elkészítés során. Két év körüli gyerkõcnek bõven elég, ha heti egyszer tudsz adni halat, bár túladagolni szerencsére az omega-3 zsírsavat egyáltalán nem lehet.
Legtobb omega 3 a lenmagba van egy negyed csesze lenmagba van 7 g omega 3. Nagyon sok van a dioba es a lazacba. Egy negyed csesze dioba van 2.3g omega 3. 150g lazacban meg van 2.1 g omega 3. Ezutan kovetkeznek a szojabab, laposhal, kagylo, garnelarak, tofu (nyersen), sutotok, tonhal, tokehal es vorosbab. Keves van az oliva olajba is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kielégítõ válaszokat! Akkor maradok a busánál bár pont azt a zsíros részét ki szoktam vágni a halaknak..., esetleg használunk majd lenmag olajat is.
Eskimo halolaj. Bababarát formula, kiskanállal szoktam neki adni, D vitamin is van benne. Nem túl olcsó, de sokáig elég és nagyon jótékonyan hat rá. Én terhesség és szoptatás alatt is szedtem végig, esküszöm rá. A mennyiség tekintetében úgy tudom, képtelenség elegendõ halat elfogyasztani, hogy eleget vigyél be belõle, de szerintem nézz utána a neten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!