Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos grapefruit (2 db)

Mennyire hatásos a grapefruit csepp echinacea kivonattal?

Tegnap vettem egy drogériában, sok jót olvastam róla. Igazából immunerősítés céljából vettem, mivel lisztérzékeny is vagyok, és eléggé hamar megbetegszem. És még valami, hogyan kell hígittani, a dobozán az áll hogy napi 2x10 csepp, vagyis 10 csepp kb 2 dl vízben?

Legjobb válasz: Bérescsepptõl fáj a pocid? Csak mert az olcsóbb is, és arról tudom, hogy hatásos. Egyébként nekem is szimpatikus a grapefruit csepp is, csak még nem próbáltam ki, viszont hallottam már olyanról, hogy valaki inkább azt szedi a bérescsepp helyett, mert attól fájt a hasa.

Bérescsepptõl fáj a pocid? Csak mert az olcsóbb is, és arról tudom, hogy hatásos. Egyébként nekem is szimpatikus a grapefruit csepp is, csak még nem próbáltam ki, viszont hallottam már olyanról, hogy valaki inkább azt szedi a bérescsepp helyett, mert attól fájt a hasa.
Szedted, azaz leálltál vele? Szerintem ez a kettõ nem olyan jó párosítás. Ha a bérescseppet akarod kiegészíteni, szerintem másféle készítményt kéne kipróbálnod.
Én sem várom el a cseppektõl, meg a tablettáktól, hogy ne fázzak meg, de õk önzetlenségbõl, és hálából biztosítják ezt nekem. :D
Nem szedtem semmit, megfáztam, beteg voltam. Most szedek sokmindent, nem fázom meg. Problem?
Tudom, nem a legkedvesebb megfogalmazás, de nem személyeskedésbõl fogalmazok így: a szervezeted nemcsak egy immunrendszerbõl áll!
Ha nem lenne válság, valószínû jutna mindkettõre, úgyhogy okolhatjuk azt is. A tokom fájt leginkább, és eléggé taknyos is voltam, el volt dugulva az orrom keményen. Többek között.
És mik voltak a lerobbanás tünetei? Nem megfázások számában mérjük az egészséget ám! ;) Pont a kiegészítõk miatt jut kevesebb pénz gyümölcsökre, vagy más miatt (válság miatt)?
Bérest szedek. Meg még rengeteg mást is. Nyilván véletlen, meg placebohatás, tényleg. Elõtte is figyelem az étkezésre, sõt, azóta kimondottan kevesebb gyümölcsöt eszem, kevesebb pénz jut rá. A placebohatásról még annyit, hogy egy ideig én is leálltam, és kevesebb vitamint szedtem, mert azt hittem, annyi is elég. Azt hittem. Igen, hiába hittem. És ez nyáron volt, meg õsz elején, akkor még szõlõt is, meg mindenféle gyümölcsöt tömtem befelé. Jött a fûtésszezon, le is robbantam. Elkezdtem újra szedni a bogyókat, ráadásul egy jobb összeállítást, és azóta teljesen jól vagyok. Pedig az idõ csak hidegebb lett, sõt a heti edzéseim száma is csak nõtt. De persze biztos nincs összefüggés, csak álmomban meglátogatott az egészségtündér.
Ott a placebohatás, meg a véletlen. Nomeg... nem lehet, hogy véletlen pont azóta figyelsz oda az életmódodra, hogy szeded? Melyiket szeded amúgy? A Bérest?
Akkor jó. :) És valami multivitamint?
A kérdező hozzászólása: Nem, a béres cseppet már több mint egy hónapja szedtem. És most kezdtem el szedni ezt. Nem csodát várok, csak szeretném kiegészíteni a táplálkozásomat.
Pedig ilyen hatásuk nincs... MAXIMUM segítenek, de azt is MAXIMUM...
Ezért semmiféle csepptõl vagy tablettától ne várd el, hogy majd nem fogsz megfázni, ha szeded! Nem tudom, elvárod-e, de ha igen, ne tedd.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj tõle, és béres cseppet már szedtem.

Mennyire hatásos a grapefruit mag kivonat?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon hatásos. Szervezet elgombásodása esetén: hüvely gomba, candida esetén. Bakteriális és vírus fertõzések esetén is, ha a megfelelõ minõségüt választod. Semmi esetre se vegyél olyat, amire az van ráírva, hogy nem keserû, mivel ami a keserû ízét adja, abba van a gyógyító hatása.

Szerintem nagyon hatásos. Szervezet elgombásodása esetén: hüvely gomba, candida esetén. Bakteriális és vírus fertõzések esetén is, ha a megfelelõ minõségüt választod. Semmi esetre se vegyél olyat, amire az van ráírva, hogy nem keserû, mivel ami a keserû ízét adja, abba van a gyógyító hatása.
Csatlakozom az elõtte szólóhoz ! Nekem bevállt, azóta jobban érzem magam ! Én a DM-ben szoktam venni, 1800 körül.(És a drágábbik)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!