Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos atkins diéta, napi (1 db)

Mennyire hatásos az atkins diéta, napi egy óra futással kiegészítve?

Nagyon szeretek futni, de úgy hallottam, hogy az Atkins mellett nem ajánlatos sokat sportolni.

Legjobb válasz: Ha az atkinst csinálod nem fogsz bírni jóformán a boltba elsétálni sem nehogy 1 órát futni. Próbálkozhatsz vele de kifogsz dõlni 5 perc alatt mint egy krumplizsák.

Ha az atkinst csinálod nem fogsz bírni jóformán a boltba elsétálni sem nehogy 1 órát futni. Próbálkozhatsz vele de kifogsz dõlni 5 perc alatt mint egy krumplizsák.
Atkins :DDDDDD nézz szét az egyéb kérdések topicban , rájössz majd mi a helyes diéta, üdv
Megpróbálhatod, de ha képes is leszel végcsinálni, egy hõs vagy...
Anyám megcsinálta. Tizenegy kilót fogyott 47 évesen. De szenvedett
hagyd a fenébe ezt a divathülyeséget, és simán fuss egy órát minden nap. amellett ehetsz zsíroskenyeret tokaszalonnával, még akkor sem fogsz hízni. :D és egyébként ha tudsz futni ennyit, akkor nem lehetsz annyira túlsúlyos, h diétáznod kelljen mellette...
Egyetértek az elöttem szólóval...napi 1 óra futás v mozgás és ehetsz bármit...:)
Mindenképpen hagyd abba a diétát, és kezdj el futni rendszeresen. Az egyik ismerõsöm az Atkins diétátol nagyon beteg lett! (Kórház lett a vége!) Az egy kínzás! Én minden nap rendszeresen futok és megválogatom mit eszem, ez a leghatásosabb és nem teszed tönkre az egészségedet! Sok sikert!
Én kipróbáltam az Atkins diétát, csináltam is hónapokon keresztül de többnyire egy kiadós porszívózás után is lihegtem, annyira gyenge voltam. Ráadásul kórházba is kerültem, mert a túlzott fehérjebevitel (az Atkinsben nagyon sok a hús) károsítja a veséket.


Hasonló válaszok

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!