Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos a (590 db)

Mennyire hatasos a Pharmatex fogamzas-tableta iletve kupok? Es kb. mennyibe kerulnek? Igaz az hogy dktor felirasa nelul is kaphato?

Legjobb válasz: http://www.pharmatex.hu/ http://www.a-ha.hu/lesson74.cfm Itt a hüvelyi spermiumölõ anyagok mutatják, mennyire hatásos. 100 nõbõl ennyi esik teherbe azok közül, akik így védekeznek. Vény nélkül kapható. http://www.pirulapatika.hu/nogyogyaszat/fogamzasgatlok

http://www.pharmatex.hu/ http://www.a-ha.hu/lesson74.cfm Itt a hüvelyi spermiumölõ anyagok mutatják, mennyire hatásos. 100 nõbõl ennyi esik teherbe azok közül, akik így védekeznek. Vény nélkül kapható. http://www.pirulapatika.hu/nogyogyaszat/fogamzasgatlok
statisztika ide vagy oda nem teljesen megbizhato. ovszerrel kombinalva nagyonis, de az ovszer mar onmagaban is eleg, szoval ez csak kiegeszito. megszakitott kozosules eseten is lehet jo, de ismet, a megszakitott kozosules szerencses esetekben mar onmagaban is eleg. 1szoval onmagaban nem sokat er, csak massal kombinalva....de ugy meg miert olyan fontos? 1szoval lehet h jo, sokan szeretik. de szerintem kulon tul kockazatos, ovszerrel meg kicsit folosleges.
Mi a pharmatex hüvelytablettát használjuk, én 1500 forintért szoktam venni, de ez gyógyszertár függõ.és igen, nem kell hozzá recept!
Én hüvelykúpot használok, 2300 Ft 10 darab!Megszakítással használom, és így megbízható!

Mennyire hatásos a METHYLTESTOSTERON, a Danabolhoz képest?

akkor is használ ha közvetlen a szájban oldódik fel?

Legjobb válasz: methyl az egyik legmérgezõb szteroid ha ennél több érdekel akkor már fejben vannak bajok.vizesít nagyon,hatásosnak mindenkép hatásosabb.akkor is hatásos nyilván ha szájban oldódik,így kevésbémérgezi a májat de felejtsd el mind a ketõt ha jót akarsz

methyl az egyik legmérgezõb szteroid ha ennél több érdekel akkor már fejben vannak bajok.vizesít nagyon, hatásosnak mindenkép hatásosabb.akkor is hatásos nyilván ha szájban oldódik, így kevésbémérgezi a májat de felejtsd el mind a ketõt ha jót akarsz
A kérdező hozzászólása: köszönöm csak ennyit akartam tudni. Azt tudom hogy nagyon toxikus dehát ezek a cuccok 'márcsak ilyenek.
Methyl rosszabb mint a dana.Ink szuris.De ha már tabis akkor a dana.De valóban terheli a májat.A tabis felejtõs.Olcsóbb kényelmesebb mint a szuri.De a kettõ közül nem kérdéses melyik a jobb.Naná, hogy a szuri

Mennyire hatásos a Colonix tisztító kúra?

Aki használta, kérem írja le saját tapasztalatát!!!! Köszönöm

Legjobb válasz: Nem tudom, ki mennyire fertõzött, belõlem azért nem távozott állatkert. Inkább az évtizedek alatt feltapadt õskövület. Volt 1-2 érdekes alien-szerû is, de azért nálam szerencsére nem olyan mint a képeken. Viszont a játszótéri homokot két pofára evõ kisfiam a gyerek variációtól szépen megszabadult pár àllatkától - neki meg õskövületei nincsenek még ugye. Egyszóval, hatásos volt.

Nem tudom, ki mennyire fertõzött, belõlem azért nem távozott állatkert. Inkább az évtizedek alatt feltapadt õskövület. Volt 1-2 érdekes alien-szerû is, de azért nálam szerencsére nem olyan mint a képeken. Viszont a játszótéri homokot két pofára evõ kisfiam a gyerek variációtól szépen megszabadult pár àllatkától - neki meg õskövületei nincsenek még ugye. Egyszóval, hatásos volt.
Jól megfo.at az biztos!
Hatásos, nagyon jó. Nem kell tõle rohanni a wc-re, nem ér kellemetlenség vele. Mi már évek óta alkalmazzuk néha. És jól kitisztít.
A kérdező hozzászólása: És tényleg olyan sok csúnyaság távozik??? Hogyan kell alkalmazni, elolvastam ezt azt róla, de pontosan nem írja!:(
Ja, írja a pontos alkalmazást, kellett kapnod füzetecskét amiben benne van, de a honlapjukon is fenn van, nézd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod!! Még nem rendeltem meg, de mindenképp ki fogom próbálni! Csak elõtte tudni akartam, hogy hatásos-e?!
Hatásos!
A kérdező hozzászólása: Elég minden második nap tornázni rá? Formásodni szeretnék, fõleg comb és fenék tájon.
nem az a címe, hogy kétnapi 20 perc önmagadért, már ha érted, mire gondolok.
Hatásos szerintem is. És ha már jól bírod ajánlom a lábsúlyokat comb és popsi edzésekhez! Nagyon hatásos! Auchanba kapható olcsó lábsúly és szuper :-)
A kérdező hozzászólása: 2, értem:) Csak azért kérdeztem, mert sokan nem tartják jónak, h minden nap végezzük, mert ha ilyen intenzív, akkor pl elõfordulhat hólyagsüllyedés stb. Nem én találtam ki, olvastam. Köszi mindekinek:)
2. vagyok. Nyilván kezdésnek minden másnap csináld, nehogy sérülés legyen, meg ilyenek. Viszont a kérdésedbõl úgy jött le számomra, hogy késõbb sem akarod sûríteni.
Teljesen mindegy, milyen intenzív-jó nyilván ez túlzás-, ez csak 20 perc. Megcsinálhatod egymás után 3-szor is. Az ilyen rövid idejû edzések nem olyan hatásosak ám, mint amilyennek elõadják.
Igen, azért minimum kombinálni kell két 20 perces részt, és egy 40 perces torna azért ér valamit. Amúgy késõbbiekben csinálhatod minden nap, azért ha hozzászoksz, nem tûnik annyira intenzívnek, mint az elején. Én ezért is vettem hozzá a lábsúlyt késõbb! :-)

Mennyire hatásos a Béres Porcerő tabletta? Csak térdizületre van?

Legjobb válasz: Minden porcra hatásos,jó szokott lenni!Egy próbát mindenképp megér!

Minden porcra hatásos, jó szokott lenni!Egy próbát mindenképp megér!

Mennyire hatásos a Protexin Gynophillus?

személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi

Legjobb válasz: Nagyon jó, hatásos. Helyreállítja az egészséges hüvelyflórát.

Nagyon jó, hatásos. Helyreállítja az egészséges hüvelyflórát.
Nekem nem használt, ez sem, kb 3 féle ilyen krémet/kúpot próbáltam. A tejsavas irrigálás hozott rendbe.

Hajhullásra mennyire hatásos a Varga Csepp?

Semmilyen szervi bajom nincs, így valószín?leg a stresszt?l hullik régóta a hajam. Nektek bevált? Mennyi id? után vettétek észre a javulást? Neten keresztül vásároltatok már? 20/L

Legjobb válasz: nekem sajnos nem volt hatásos (szintén stressz), de nagyon sok sikertörténetet hallottam. sztem mindenképpen érdemes lenne kipróbálnod :)

nekem sajnos nem volt hatásos (szintén stressz), de nagyon sok sikertörténetet hallottam. sztem mindenképpen érdemes lenne kipróbálnod :)
anyának, nagynénimnem, nagyimnak bevál:) javulás sztem 1-2hét után volt nekik

Mennyire hatásos a HELLERDENT fogfehérítő?

Ha tudtok ennél jobb fogfehérít?t,légyszíves írjátok ide!

Legjobb válasz: pokoli hatásos...

pokoli hatásos...
A kérdező hozzászólása: Ez igazán vicces megfogalmazás volt, de én komoly válaszokat várok.

Mennyire hatásos a cellulitisz elleni zsírégető masszázs?

Próbáltátok már?

Legjobb válasz: gy barátnõm próbálta. hatásos cm-ben mérhetõ az eredmény csak nem tart sokáig..rendszeresen legalább havonta két havonta vissza kell járni hogy megmaradjon. és persze egészséges táplálkozás és testmozgás.

gy barátnõm próbálta. hatásos cm-ben mérhetõ az eredmény csak nem tart sokáig..rendszeresen legalább havonta két havonta vissza kell járni hogy megmaradjon. és persze egészséges táplálkozás és testmozgás.
Én is próbáltam, semmit sem ért. Tornázni kell, csak az segít! 25N

Mennyire hatásos a More Milk készítmény?

Legjobb válasz: Nagyon hatásos volt nekem. Már az elsõ kapszula után éreztem, hogy termelõdik a tej. Én összesen 4 db-t vettem be mert túl sok lett a tej. Érdemes kipróbálni, bár elég húzós az ára 6-7 ezer ft. 30 kapszula. Miután abbahagytam, tovbábbra is fennmaradt a sok tej. www.boldogmama.hu-n van róla egy csomó infó. Még egy dolog: a babámnak zöldes és híg lett a kakija, szerintem a kapszuáláktól, lehet hogy a hirtelen több tejjel nem tudott megbírkózni, de lehet, hogy a benne levõ gyógynövények magas koncentrációja miatt lett ilyen. Ezt nem tudom biztosan, de mindenesetre hatásosnak tartom.

Nagyon hatásos volt nekem. Már az elsõ kapszula után éreztem, hogy termelõdik a tej. Én összesen 4 db-t vettem be mert túl sok lett a tej. Érdemes kipróbálni, bár elég húzós az ára 6-7 ezer ft. 30 kapszula. Miután abbahagytam, tovbábbra is fennmaradt a sok tej. http://www.boldogmama.hu-n van róla egy csomó infó. Még egy dolog: a babámnak zöldes és híg lett a kakija, szerintem a kapszuáláktól, lehet hogy a hirtelen több tejjel nem tudott megbírkózni, de lehet, hogy a benne levõ gyógynövények magas koncentrációja miatt lett ilyen. Ezt nem tudom biztosan, de mindenesetre hatásosnak tartom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!