Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos Canesten hüvelytabletta (3 db)

Mennyire hatásos a Canesten hüvelytabletta és mennyibe kerül?

Ezt a tablettát, vagy hüvelykúpot, (pontosan nem tudom)írta fel a dokim. A tünetem, fehér folyás és kellemetlen szag. De egy kicsit kétkedve fogadtam, mert sajnos az én orvosom szabin van és ? helyettesítette, ami nem lenne baj, de nem hallottam róla túl sok jót. Viszont ezzel nem szeretnék játszani, úgyhogy a ti tanácsotokat is kikérem. Segítsetek légyszike.

Legjobb válasz: A Canesten hüvelytabletta gombás fertõzésre van,ami nálad valószinû a tüneteid alapján. Szerintem csináld meg a kúrát,mert a gomba meddõséget is okozhat ill. más szövõdménye is lehet ha nem kezeled ki magad! Azt nem tudom mennyi most az ára,de a patikába megmondják.

A Canesten hüvelytabletta gombás fertõzésre van, ami nálad valószinû a tüneteid alapján. Szerintem csináld meg a kúrát, mert a gomba meddõséget is okozhat ill. más szövõdménye is lehet ha nem kezeled ki magad! Azt nem tudom mennyi most az ára, de a patikába megmondják.
Szerintem a mostani új formulája jobb, mint a régi volt és úgy érzem, hogy jobban használt mint a többi. Most duóban adják a krémmel, ezt reklámozták sokáig, a férjem többször ki akart szökni a világból miatta, olyan 1500 körül lehet

Canesten hüvelytabletta használatkor az applikátort meddig kell felhelyezni, félek hogy nagyon feldugom. Egyébként mennyire hatásos?

Legjobb válasz: Változó, hogy mennyire hatásos, van akinél semmit se használ, de nálam eddig minen alkalommal bejött :) Hogy milyen mélyre kell dugni, hát... Számolj azzal, hogy a hüvely mélysége álltalában 8-10 cm közt van. Én kb kimérem a mutatóujjam hosszát az aplikátoron és azon túl egy picivel tolom fel. Az a baj azzal, ha nem rakod fel elég mélyen, hogy ki tud esni. Legalábbis hallottam ilyen történeteket és szerintem nem éri meg. Egy db tabletta 500 Ft, viszont ha idõ elõtt kijön, akkor egy egész dobozzal kell venned. Jobbulást és sok sikert!

Változó, hogy mennyire hatásos, van akinél semmit se használ, de nálam eddig minen alkalommal bejött :) Hogy milyen mélyre kell dugni, hát... Számolj azzal, hogy a hüvely mélysége álltalában 8-10 cm közt van. Én kb kimérem a mutatóujjam hosszát az aplikátoron és azon túl egy picivel tolom fel. Az a baj azzal, ha nem rakod fel elég mélyen, hogy ki tud esni. Legalábbis hallottam ilyen történeteket és szerintem nem éri meg. Egy db tabletta 500 Ft, viszont ha idõ elõtt kijön, akkor egy egész dobozzal kell venned. Jobbulást és sok sikert!
Addig nyomd fel az applikátort ameddig csak tudod, de vigyázz, hogy ne okozz magadnak fájdalmat! Túlságosan felnyomni nem tudod, mert a méhszájadon csak gombostûfejnyi rés van vagy akkora se. Ne aggódj! Az meg, hogy mennyire hatásos majd kiderül. :)

Hüvelygomba esetén létezik diéta? Kaptam canesten hüvelytablettát, mennyire hatásos?

Legjobb válasz: Ezt a kérdést nem igazán értem.. Hogy jön ide a diéta? Nah mind1, de a tabletta hatásos, használd bátran!

Ezt a kérdést nem igazán értem.. Hogy jön ide a diéta? Nah mind1, de a tabletta hatásos, használd bátran!
Szeritnem is a tabletta jo erre, foleg, ha az orvosod javasolta, de szeritnem Te a candidara gondolsz, mert ott van olyan etrend amit be kell tartani. Ha nem erre gondoltal akkor bocsanat.
A hüvelytabletta nekem hatásos volt, szerintem fog segíteni neked is. Akik hajlamosak a gombás fertõzésekre azoknak kerülni kell a cukros ételeket, mert segítik a gombák szaporodását.
Ne vicceljél már, milyen diéta?Használj kúpot és krémet!
A kérdező hozzászólása: Azt hallottam, cukros ételt nem jó enni, ki is hagyom, amennyire csak lehet. Remélem tényleg hat a canesten. Nagyon jó lenne. 33 hetes vagyok.
A tabletta segít! Nem kellkülön diétáznod ezért( gondolom a candida diétára gondolsz). Én cukorbeteg kismama vagyok és egyáltalán nem eszem cukrot, mégis már negyedjére kaptam gombát. Én is kúpot kaptam rá az segít...Egy darabig.Aztán kezdõdik minden elõröl.Nagy wc-zéskor ügyelj arra, hogy hátrafele törölj! Ez a legfontosabb. Üdv.: 27 hetes
Ha Candidás vagy, akkor erõsen ajánlott a diéta. De pontosan én se tudom, hogy CSAK hüvelygomba esetén kell-e...mivel ugye nem biztos, hogy csak a hüvelyedben fordulnak elõ. Szerintem nem árt egy kis méregtelenítés. Pucold ki picit a beleid, mert ha a székletedtõl kaptad, akkor bizony ott is elõfordulhat....Anyukámnak bejött a Canesten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!