Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos Bánfi sampon és (3 db)

Mennyire hatásos a Bánfi sampon és hajszesz hajövekedésre?

Legjobb válasz: Nekem személy szerint egyáltalán nem használt, pedig egy évig próbálkoztam vele. A hajam se nõtt jobban, a hajhullás sem állt meg tõle, viszont a zsírosságán átmenetileg segített (valószínûleg a benne levõ alkohol miatt). Másoktól viszont azt hallottam, nekik használt. Ezek szerint csak én vagyok ilyen csodabogár...

Nekem személy szerint egyáltalán nem használt, pedig egy évig próbálkoztam vele. A hajam se nõtt jobban, a hajhullás sem állt meg tõle, viszont a zsírosságán átmenetileg segített (valószínûleg a benne levõ alkohol miatt). Másoktól viszont azt hallottam, nekik használt. Ezek szerint csak én vagyok ilyen csodabogár...
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Én már több éve használom a sampont. Más samponoktól zsírosodott a hajam, meg "elektromos" volt. Több mint a fele hajam kihullot évekkel ezelõtt (stressztõl), akkor kezdtem el használni. Nekem a hajszesz macerás volt, fázott a fejem, mivel kb. 20 percig rajta kell hagyni. Én ajánlom bárkinek! Szerintem kb. 3 hónap kell, hogy el tudd dönteni, hogy használt-e neked. Kb. ennyi idõ kell a hajnak is, hogy megmutatkozzon, hogy újra erõteljesebben nõ. Legalábbis nekem ennyi volt. Türelemmel kell lenni!
Szerintem nagyon hatásos. Én 1 hónap utábn érzem az eredményét. De most ionos hideglevegõs hajszárítót is szereztem be és selymes is lett a hajam

Bánfi hajszesz és sampon kombó mennyire hatásos férfi hajhullásra, kopaszodásra?

Bánfi hajszesz és sampon kombó mennyire hatásos férfi hajhullásra, kopaszodásra? 30/ffi vagyok, kezdek rendesen Mickey egeresedni, és állítólag ez megállítja a hajhullást, és még babahajat is növeszt akár... Valaki vélemény, tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! nem tudom hogy mennyire aktuális még a kérdés, de hátha tudok segíteni. A páromnak pont így hullik a haja,mint neked, és elõl kicsit ritkás is. Mi vettünk ilyen bánfi hajszeszt, és azt kell mondjam, hatásos! 1 hónapja használja, úgy, hogy hetente egyszer bele kell masszirozni a fejbõrödbe. 1 hónap után már látszik az eredmény valamennyire. De vigyázz ezekre a baba hajakra, hidegbe sapka, és vizes hajjal nem mászkálunk hidegbe! :) Remélem neked is beválik! ( 1-2 használat után ne várj még csodát a dobozán is az van írva, pár hét után kezd el használni)

Szia! nem tudom hogy mennyire aktuális még a kérdés, de hátha tudok segíteni. A páromnak pont így hullik a haja, mint neked, és elõl kicsit ritkás is. Mi vettünk ilyen bánfi hajszeszt, és azt kell mondjam, hatásos! 1 hónapja használja, úgy, hogy hetente egyszer bele kell masszirozni a fejbõrödbe. 1 hónap után már látszik az eredmény valamennyire. De vigyázz ezekre a baba hajakra, hidegbe sapka, és vizes hajjal nem mászkálunk hidegbe! :) Remélem neked is beválik! ( 1-2 használat után ne várj még csodát a dobozán is az van írva, pár hét után kezd el használni)
ez a válasz engem is érdekelne =)
Attól függ, hogy milyen célból. Növeszteni akarod a hajadat , esetleg hajhullás ellen vagy csak sinán samponnak? Mert ha az elõbbi kettõ, akkor nem!
A kérdező hozzászólása: Növeszteni is meg hajhullás ellen is.
A kérdező hozzászólása: "Nem", mint nem baj, vagy "Nem" mint ne keverjem mással?
2. vagyok. Ne keverd mással a sampont, mert nem akkor nem lessz annyira hatékony. Én anno a bánfi samponhoz bánfi hajszeszt használtam, perszevan bánfi balzsam is, de azt kihagytam. Szerintem akkor tudsz hatásosabb eredményt elérni, ha nem kevered a samont és melette használod a hajszeszt. Viszont használhazs más balzsamot mellé.
Én Bánfi sampont meg hajszeszt használok, de mellette Revalid balzsamot. szerintem nem kell a bánfi balzsam én sem vettem :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!