Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos Bánfi (5 db)

Bánfi hajszesz és sampon kombó mennyire hatásos férfi hajhullásra, kopaszodásra?

Bánfi hajszesz és sampon kombó mennyire hatásos férfi hajhullásra, kopaszodásra? 30/ffi vagyok, kezdek rendesen Mickey egeresedni, és állítólag ez megállítja a hajhullást, és még babahajat is növeszt akár... Valaki vélemény, tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia! nem tudom hogy mennyire aktuális még a kérdés, de hátha tudok segíteni. A páromnak pont így hullik a haja,mint neked, és elõl kicsit ritkás is. Mi vettünk ilyen bánfi hajszeszt, és azt kell mondjam, hatásos! 1 hónapja használja, úgy, hogy hetente egyszer bele kell masszirozni a fejbõrödbe. 1 hónap után már látszik az eredmény valamennyire. De vigyázz ezekre a baba hajakra, hidegbe sapka, és vizes hajjal nem mászkálunk hidegbe! :) Remélem neked is beválik! ( 1-2 használat után ne várj még csodát a dobozán is az van írva, pár hét után kezd el használni)

Szia! nem tudom hogy mennyire aktuális még a kérdés, de hátha tudok segíteni. A páromnak pont így hullik a haja, mint neked, és elõl kicsit ritkás is. Mi vettünk ilyen bánfi hajszeszt, és azt kell mondjam, hatásos! 1 hónapja használja, úgy, hogy hetente egyszer bele kell masszirozni a fejbõrödbe. 1 hónap után már látszik az eredmény valamennyire. De vigyázz ezekre a baba hajakra, hidegbe sapka, és vizes hajjal nem mászkálunk hidegbe! :) Remélem neked is beválik! ( 1-2 használat után ne várj még csodát a dobozán is az van írva, pár hét után kezd el használni)

Hajhullás/ritkulás ellen mennyire hatásosak a DR. IMMUN vagy Bánfi termékek?

DR.IMMUN, Bánfi hajszeszek,samponok stb.

Legjobb válasz: Banfi nekem bevalt, sampon plusz hajszesz kombo, ha betartod es szansz ra idot akkor hasznalni fog!

Banfi nekem bevalt, sampon plusz hajszesz kombo, ha betartod es szansz ra idot akkor hasznalni fog!
A Bánfi tényleg jó, nekem is használt!

Mi a véleményetek a Női Bánfi hajszesz illetve sampon használatáról? Mennyire hatásos? Melyik a jobb szerintetek?

Legjobb válasz: Hmmm...hát nekem eléggé hullik a hajam (szivatott szõke melír). Itthon már apa nem bírta elviselni, hogy mindenhol hosszú szõke hajszálak vannak, ezért vett ilyen hajszeszt. A hátuljára az van írva, hogy fél év míg teljesen rendbe jön.. Kb. 5x használtam, de szerintem semmi eredménye nem volt.. /egyébként eléggé kellemetlen szaga volt/ De lehet a bánfi sampon hatásosabb ;)

Hmmm...hát nekem eléggé hullik a hajam (szivatott szõke melír). Itthon már apa nem bírta elviselni, hogy mindenhol hosszú szõke hajszálak vannak, ezért vett ilyen hajszeszt. A hátuljára az van írva, hogy fél év míg teljesen rendbe jön.. Kb. 5x használtam, de szerintem semmi eredménye nem volt.. /egyébként eléggé kellemetlen szaga volt/ De lehet a bánfi sampon hatásosabb ;)
A kérdező hozzászólása: Értem nekem is szõke hajam volt most fekete, de nekem a hajnövekedéssel van a problémám, neked gyorsabban nõlt tõle a hajad???Ismerõsömnek 3hónap alatt 5-6 cm :)


ez a válasz engem is érdekelne =)
Attól függ, hogy milyen célból. Növeszteni akarod a hajadat , esetleg hajhullás ellen vagy csak sinán samponnak? Mert ha az elõbbi kettõ, akkor nem!
A kérdező hozzászólása: Növeszteni is meg hajhullás ellen is.
A kérdező hozzászólása: "Nem", mint nem baj, vagy "Nem" mint ne keverjem mással?
2. vagyok. Ne keverd mással a sampont, mert nem akkor nem lessz annyira hatékony. Én anno a bánfi samponhoz bánfi hajszeszt használtam, perszevan bánfi balzsam is, de azt kihagytam. Szerintem akkor tudsz hatásosabb eredményt elérni, ha nem kevered a samont és melette használod a hajszeszt. Viszont használhazs más balzsamot mellé.
Én Bánfi sampont meg hajszeszt használok, de mellette Revalid balzsamot. szerintem nem kell a bánfi balzsam én sem vettem :)

Mennyire hatásos a Bánfi sampon és hajszesz hajövekedésre?

Legjobb válasz: Nekem személy szerint egyáltalán nem használt, pedig egy évig próbálkoztam vele. A hajam se nõtt jobban, a hajhullás sem állt meg tõle, viszont a zsírosságán átmenetileg segített (valószínûleg a benne levõ alkohol miatt). Másoktól viszont azt hallottam, nekik használt. Ezek szerint csak én vagyok ilyen csodabogár...

Nekem személy szerint egyáltalán nem használt, pedig egy évig próbálkoztam vele. A hajam se nõtt jobban, a hajhullás sem állt meg tõle, viszont a zsírosságán átmenetileg segített (valószínûleg a benne levõ alkohol miatt). Másoktól viszont azt hallottam, nekik használt. Ezek szerint csak én vagyok ilyen csodabogár...
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Én már több éve használom a sampont. Más samponoktól zsírosodott a hajam, meg "elektromos" volt. Több mint a fele hajam kihullot évekkel ezelõtt (stressztõl), akkor kezdtem el használni. Nekem a hajszesz macerás volt, fázott a fejem, mivel kb. 20 percig rajta kell hagyni. Én ajánlom bárkinek! Szerintem kb. 3 hónap kell, hogy el tudd dönteni, hogy használt-e neked. Kb. ennyi idõ kell a hajnak is, hogy megmutatkozzon, hogy újra erõteljesebben nõ. Legalábbis nekem ennyi volt. Türelemmel kell lenni!
Szerintem nagyon hatásos. Én 1 hónap utábn érzem az eredményét. De most ionos hideglevegõs hajszárítót is szereztem be és selymes is lett a hajam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!