Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hatásos ökonetes FEM nevű (1 db)

Mennyire hatásos az ökonetes FEM nevű étrendkiegészítő teherbeesés előtt?

Legjobb válasz: Szia! Remélem egy tabiról beszélünk, mert én Amerikából rendeltem a Fem-et. 100 db-os és egy növény van az elején. Volt egy petefészek cisztám, azt elmúlasztotta. Aztán volt peteérésem, nagyon szép görbével. De sajnos nem lettem terhes. Ebben a hónapban csak a ciklus elsõ felében szedtem, de még van 5 napom a nem várható mensiig. Nem reménykedem... Annyi változást érzek csak, hogy nem feszül a mellem, pedig már középidõtõl szokott. Lehet, hogy nem is volt pé-m. Amúgy mindenki dícséri! Sok meddõnek ítélt nõn segített!!! A lényeg: SÛRÛN SZERESSÉTEK EGYMÁST!!!! SOK SIKERT!

Szia! Remélem egy tabiról beszélünk, mert én Amerikából rendeltem a Fem-et. 100 db-os és egy növény van az elején. Volt egy petefészek cisztám, azt elmúlasztotta. Aztán volt peteérésem, nagyon szép görbével. De sajnos nem lettem terhes. Ebben a hónapban csak a ciklus elsõ felében szedtem, de még van 5 napom a nem várható mensiig. Nem reménykedem... Annyi változást érzek csak, hogy nem feszül a mellem, pedig már középidõtõl szokott. Lehet, hogy nem is volt pé-m. Amúgy mindenki dícséri! Sok meddõnek ítélt nõn segített!!! A lényeg: SÛRÛN SZERESSÉTEK EGYMÁST!!!! SOK SIKERT!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Duphaston kúp mellett, ha nincs terhesség, és abbahagyom, megjön egyből a vérzés? és ha esetleg mégis van baba, akkor elmehet ha abbahagyom a gyógyszert?

Orvos írta ki, 10 napig kellett szednem, közben voltunk együtt a párommal. És ha esetleg összejött a baba, mert 27 én volt ovum, holnap kell abbahagynom a gyógyszert, ha baba van, mennyi az esély hogy megmarad?

2

Szerintetek ez +?

Mára nem várom, ez One step vaterás 10-es érzékenységű.
15

Volt valakinek hasonló vagy ugyanilyen tapasztalata?

6.napja barnázom,nagyon minimális vér jön csak,tisztaságin épphogy látszik,tesztem negatív!

3

A premens tabletta segíti a teherbeesést?

4

Hosszú menstruációs ciklusnál segíthetne a Lady ciklus nevezetű tea?

Július végén hagytam abba a fogamzásgátló szedését, és nagyon hosszú ciklusaim lettek (előtte se volt soha rendszeres)Azóta az első "természetes" ciklusom 41 napos volt és most is körülbelül annyi lesz. Az lenne a kérdésem, hogyha már használta valaki ezt a teát, segített neki? le rövidítette a ciklus hosszát?

1

Ha 10-es terh teszttel tegnap reggel halvány+-at teszteltem, ma délután már erősebbnek kellene lennie?

Mára nem várom.

4

Dokim szerint a súlyfelesleg a hibás abban, hogy nem esek teherbe. Valami jó diétát? Volt már valaki így? Lassan 2év várjuk.

A sport oké.De mitegyek és mit ne?Nem csak lefogyni, hanem így egészségesebben is szerernék élni.Nem tudtokk valami jó kenyér receptet amit azért néha lehet enni?Köszönöm a segítséget!

17

6. nap barnázom, mensi sehol és a teszt nega, mi lehet?

2

Cegléden keresek jó nőgyógyászt?

Aki tudja ki a legjobb legyszíves segítsen nekem/nekünk.

2

! Ha valaki tud segitsen már a férjemmel 2éve vagyok eggyütt És nem esem teherbe most is több mint két hetet késett és erre megjött! Valaki tud nekem ajánlani valamit amitől teherbeesnék hamar? !

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!