Találatok a következő kifejezésre: Mennyire használható következő (2 db)

Mennyire használható a következő angol szótár: "Új angol-magyar szótár"?

Holló és Társa Könyvkiadó Szerz?: Dr. Kopházi Erzsébet (szerk) Terjedelem: 680 oldal Én csak az Országh-Magayt ismerem.

Legjobb válasz: én ezt a szótárt nem ismerem, de tudok ajánlani egy nagyon jót: Lázár A. Péter-Varga György: Angol-magyar szótár, olyan 1400 oldal körül van és nekem nagyon bevált :)

én ezt a szótárt nem ismerem, de tudok ajánlani egy nagyon jót: Lázár A. Péter-Varga György: Angol-magyar szótár, olyan 1400 oldal körül van és nekem nagyon bevált :)
Az elsõ válaszolót támogatom, a furcsább-összetetteb, stb... szavak nincsenek bent az Új Angol-Magyar Szótárban.

Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta?

Mai nap megkínáltak cigarettával, és nagyon ízlett! Mikor rákérdeztem milyen cigaretta, azt a választ kaptam, otthon töltött, mert így olcsóbb! Kérdésem a következő lenne:hol tudnék venni (nem gagyi), használható elektromos cigarettatöltő gépet, és kb. mennyibe kerülne így egy doboz cigaretta? Tudom hogy széles a "skála", de legalább hozzávetőlegesen jó lenne tudni, érdemes-e foglalkoznom vele!

Legjobb válasz: Miért kell, hogy elektromos legyen? Nézz videókat youtube on a sima töltõrõl, ami ugyanúgy tölt cigit csak neked kell valami kart hátrahúzni.

Miért kell, hogy elektromos legyen? Nézz videókat youtube on a sima töltõrõl, ami ugyanúgy tölt cigit csak neked kell valami kart hátrahúzni.
A kérdező hozzászólása: Azért mert ahogy néztem sokkal egyszerûbb vele cigarettát tölteni!
Lehet de a hagyományos változatból kisebb valószínûséggel fogsz ki gagyit. De én csak ajánlottam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!