Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hasonlít 20 (4 db)

A Gestomix 20-as fogamzásgátló mennyire hasonlít a Lyndinettere és a Sensonettere? Bővebben lent

Másfél éve hagytam abba a gyógyszerszedést, akkor először Lindynette-et szedtem, majd Sensonette-t. Újra akarom szedni, a doki Gestomix 20-at írt fel. Erősségében ugyanolyan, mint a másik kettő? A másik kérdés, hogy másfél éve még nem dohányoztam, most igen. A gyógyszer mellett ezt lehet, vagy próbáljam meg letenni?

Legjobb válasz: Kb. ugyanolyan erõsségû mint a lyndinette 20, talán picit gyengébb csak, a dohányzás meg nem befolyásol semmit.

Kb. ugyanolyan erõsségû mint a lyndinette 20, talán picit gyengébb csak, a dohányzás meg nem befolyásol semmit.
Mind a 3 gyógyszer ugyanaz, csak más gyártja. Bár erre magad is rájöhettél volna, ha vetted volna a fáradtságot arra, hogy rákeress a neten.

Mennyire hasonlít egy 20. héten történt terhességmegszakítás, és egy normális időben történő szülés?

Els? babámat id? el?tt kellett megszülnöm, szívfejl?dési rendellenesség miatt.

Legjobb válasz: Szia! Mivel látom, hogy nem kaptál választ a kérdésedre, én szívesen megosztom veled az információimat, bár - szerencsére - csak "másodkéziek". A családunkban történt a tiedhez hasonló eset, és ennek kapcsán az hangzott el, hogy a második baba sokkal könnyebben és rövidebb idõ alatt született meg, mint ez elsõ - és sokkal kevesebbet kellett vele vajúdni. Ebbõl a szempontból a szervezet nem tesz különbséget szülés és szülés között, szóval ugyanúgy (gyorsabban, könnyebben és kevesebb fizikai - és nyilván lelki - fájdalommal) fog zajlani a második szülés, mint azoknál az anyukáknál, aki az elsõ baba rendben született meg. Gratulálok a babához, rem tudtam valamicskét segíteni, üdv.: 24 hetes kismami

Szia! Mivel látom, hogy nem kaptál választ a kérdésedre, én szívesen megosztom veled az információimat, bár - szerencsére - csak "másodkéziek". A családunkban történt a tiedhez hasonló eset, és ennek kapcsán az hangzott el, hogy a második baba sokkal könnyebben és rövidebb idõ alatt született meg, mint ez elsõ - és sokkal kevesebbet kellett vele vajúdni. Ebbõl a szempontból a szervezet nem tesz különbséget szülés és szülés között, szóval ugyanúgy (gyorsabban, könnyebben és kevesebb fizikai - és nyilván lelki - fájdalommal) fog zajlani a második szülés, mint azoknál az anyukáknál, aki az elsõ baba rendben született meg. Gratulálok a babához, rem tudtam valamicskét segíteni, üdv.: 24 hetes kismami
Látom, nagyon régen írtad ki a kérdésedet, de hátha válaszolsz. Úgy néz ki, hogy beteg a kisbabám. Ha igen, meg kell szülnöm. Kérlek szépen írd le, hogy mennyire volt fájdalmas, mi történt. Mennyi ideig tartott. Nagyon köszönöm

20-30 éves csajok: mennyire "jönne be" nektek egy, a képen láthatóhoz hasonló kinézetű (arc, hajzat) fickó?

http://image.hotdog.hu/user/Tunder.boszi/sajat_fotok/rudolf_..

Legjobb válasz: Elsõ: szerinted minden 20 éves egyetemista lány parti ribanc? Mert kb. ez jött le az írásodból...Az idõsebb korosztályban ugyanúgy lehetnek "züllött" emberek, úgyhogy ne általánosíts. A kérdésre válaszolva: ha belsõre is passzolna hozzám, nekem abszolút bejönne. 23/N

szerintem helyes :)
Ha lenne hozzá humora, érzékenysége, bejönne. 25/N
Elsõ: szerinted minden 20 éves egyetemista lány parti ribanc? Mert kb. ez jött le az írásodból...Az idõsebb korosztályban ugyanúgy lehetnek "züllött" emberek, úgyhogy ne általánosíts. A kérdésre válaszolva: ha belsõre is passzolna hozzám, nekem abszolút bejönne. 23/N
Én szeretem nagyon :) 22/L
Én bírom ezt a fazont.A stílusát.A stílus mindenkit vonzóvá tesz. 20 éves egyetemista(nem partyribanc)
Szerintem férfias. 25/N
Most 20 vagy 30? Azért nem mindegy, hogy egyetemista party ribancokról beszélünk (nekik nyílván nem) vagy olyanról aki férjet keres ---> akkor viszont nem a külsõ lesz a lényeg. Szóval ez a kép semmit nem mond.
Nem jön be. 26 N
A kérdező hozzászólása: 20 és 30 év közöttiekre gondoltam.
fuj, ezt a pasit ki nem állhatom, akkora arrogáns ez az ember, mindig az jut eszembe az arcáról, h legszívesebben képen törölném, olyan irritáló amúgy nem szeretem az ilyen fazonú embereket, alacsony, kopaszodó.
szerintem õt nem a kinézet miatt szeretik. Már idõsebb is, egy fiatalkori képen bejövõsebb.
Nekem tetszik. 21/L

32 éves férfinek mennyi esélye lehet a 20 éves lánynál? Működnek a hasonló kapcsolatok? Volt már valakinek benne tapasztalata?

Legjobb válasz: Pontosan annyi esélye van, amennyire hisz benne. Miért ne müködhetne? (Tapasztalatból)

Pontosan annyi esélye van, amennyire hisz benne. Miért ne müködhetne? (Tapasztalatból)
én most lettem 20, barátom 30, 2 éve vagyunk együtt...
Valtozo, valakinel müködik valakinel nem, de szerintem ez nem kortol függ, hanem összhangtol. A korban inkabb az a gaz, hogy az igenyek sokszor elternek. Pl egy 30as lehet mar gyereket akar, a 20as meg meg karriert stb. Ez azert fontos dolog, es nem hiszem, hogy jo feladni egy ilyen fontos elkepzelest egy masik fel miatt, ha nem vagy biztos benne. De ezt tisztazni kell mar a kapcsolat elejen, mielött eveket egymasba fektettek es rajösztök, hogy közeptavon teljesen mas elkepzeleseitek vannak. (ez lehet egy 22L-23F között is problema, de ebben nagyobb a valoszinüseg, de lehet kisebb problema is, amit mar hallottam, hogy egyik meg bulizni akart minden nap, masik mar komotosan otthon ülni. De ez tenyleg olyan, hogy 2 ilyen embernek sosem lesz problemamentes a kapcsolata)
Attól függ mennyi pénzed van !Ha sok lehet belõle valami
hááát, végül is aha, mûködhet!
nálunk 10 év a korkülönbség, ha érdekel valami írj... másfél éve vagyunk együtt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!