Találatok a következő kifejezésre: Mennyire hízlalóak alábbi (1 db)

Mennyire hízlalóak az alábbi ételek?

Smack leves, zöldbabf?zelék, spenót, kukoricasaláta (tartármártással), brokkoli (vajban párolva), tejfölös karfiol, túrós tészta (szalonnával)

Legjobb válasz: Szia Krisz! Ezt jól megmondtad! Végig röhögtem az egészet, amíg olvastam, nagyon jó volt! Ez a "láttál már disznót" meg a túrós tészta pffffff... Én is fogyóztam eleget és tudom, lehet szinte bármit enni csak mértékkel és sokat kell mozogni, nem mindig a kajára gondolni! Agyban dõl el minden!!!

Szia Krisz! Ezt jól megmondtad! Végig röhögtem az egészet, amíg olvastam, nagyon jó volt! Ez a "láttál már disznót" meg a túrós tészta pffffff... Én is fogyóztam eleget és tudom, lehet szinte bármit enni csak mértékkel és sokat kell mozogni, nem mindig a kajára gondolni! Agyban dõl el minden!!!
Nagyon ronda dolog ám, a kilókat ráfogni a hormonokra. A baba kb 9 kilót indokol. Minden további kiló attól van, hogy az illetõ többet eszik mint kéne. Soha egyetlen orvosi könyvben sem olvastam, hogy hormonoktól hízni lehet. Maximum étvágyat csinál a hormon, azt meg lehet kordában tartani. A túlsúly minden állapotban rizikófaktort jelent a betegségek területén, egy terhes kismamánál pedig fõleg!!!!
Te néggyel elõttem szóló, inkább ne szólaltál volna meg. 4 éve van barátnõm, aki szeret, és akit viszont szeretek, az a baj veled hogy nem látsz túl a saját szemeden, tudod kétféleképpen lehet segíteni, szájbarágósan és úgy hogy megmondod a frankót. Hogy ez utóbbi miért jó?? Azért mert akaraterõre sarkall, leglábbis azokat akiknek van némi IQ, /nyugi ez rád nem vonatkozik ;-))/. Nézzd csak meg a katonaságot ha már köcsögözöl. Ott mi van?? Kedvesek a kiképzõtisztek a sok kopasszal?? NEm igazán. NA ez kb ilyen. Akaraterõ kell mindenhez, de leírtam hogyan élek és miként, és megsúgom nem csak a testépítéshez értek, nyugi, sõõt továbbmegyek nem is értek én sem mindent ebbõl a remek sportból, node ez más tészta. És nem szólok le senkit, látom nem olvastad végig az egészet, és hogy miért írtam úgy ahogy írtam, engem is a segítõ szándék vezérel, csak nem bírom az akadékoskodókat. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Jó, lehet, hogy nagyon bugyuta kérdés, nagyjából sejtettem, hogy a túróstészta pl. gáz, csak nagyon szeretem, és tudni akartam, hogy a "borzasztóan zsíros" vagy a "néha megeheted" kategória-e. Fél éve szültem és nagyon idegesítenek a hurkáim, fõleg, hogy jön a nyár és egy napra elmegyek a rég nem látott haverjaimmal egy kicsit szórakozni, nem akarok egy dagadt tehénnek látszani. Elkezdtem mozogni is, tudom, hogy anélkül nincs fogyás, minden este tekerem a szobabicajt, nyomom a felüléseket, meg taposok a lépegetõn. Csak szerettem volna tudni, hogy a kedvenc kajáim közül miket ehetek nyugodt szívvel és mi az, ami néha néha belefér. Mert ezeket mind nagyon szeretem.
Én meg már vagy 140 x leírtam, hogy nem fogok kedvesen, szájbarágósan leírni dolgokat senkinek sem. Hogy miért?? Mert ha valakiben az az alap akaraterõ nincs meg hogy amit küldök elolvassa, akkor az az illetõ már ott elásta magát, és nem hiszem hogy majd arra alkalmas lesz, hogy kitartóan edzeni járjon vagy hogy betartsa a diétát. Ígyhát jobb lett volna kicsit jobban körülnézned más topicban is a hozzászólásaim között. ;-)
A szánalmast a viselkedésre írtam és nem arra hogy segíteni akar. Kicsit olvassál figyelmesebben. Tudod... értõ olvasás.
Az egézséges súlygyarapodás a terhesség alatt egészen pontosan 12.6kg, ami a baba, a magzatvíz, méhlepény , méh, emlõk, vér, tápanyagból tevõdik össze!! Az pedig szerintem normális, hogy terhesen amit megkíván a kismama azt megeszi!! És sajnos nagyon sok hormonzavaros ember van aki emiatt hízík meg , vagy emiatt nem tud hízní! Úgyhogy jobban át kéne olvasni az orvosi könyveket!! Sajnos a fogyókúra valóban akkor igazán hatásos, ha sporttal konbináljuk, idõ hiányában pedig jó megoldás az otthoni torna!! Sok kitartást a fogyni vágyóknak!!!
Vagyis utolsó elõtti..
Szánalmas? Amiért segíteni akart? Húúúú.... Elõ a Magyar Értelmezõ Kéziszótárt utolsó hozzászóló!
Ki ez a köcsög itt??? Hát hallod... Mért olyan nagy szám hogy te ilyen fasza vagy, meg olyan fasza vagy, ha soha nem lesz egy lány aki megmarad melletted pont a stílusod miatt??? Te elzárod majd a hûtõt gyerekeid anyja elõl, azért mert a hormonok úgy akarják hogy 30kilót hízzon??? Te nem tudod semmit az életrõl. A testépítõs témán kívül, nem sok mindenhez konyíthatsz. Szállj le kicsit a földre és akkor rájössz, hogy azért mert te x éve ezt meg azt csinálod, nem kell lebaszni azokat akiknek nem sikerül lefogyni rövid idõ alatt, meg akiknek nem megy úgy a mozgás. Inkább tartsd meg magadnak a válaszaidat. Ez az oldal nem arra van hogy bunkózz másokkal, hanem arra hogy segítsél. Ha segíteni akarsz, akkor meg szeretettel segíts. Ha nincs benned szeretet, nem segítesz szívesen, inkább menj vissza a kondigépekkel és edzd el azt a maradék agyadat is.
Ne hidd azt hogy ez bugyuta kérdés. Az elsõ válaszoló meg kicsit elvan szállva magától, valószínüleg. Jaj, szegénynek elege van hogy nem te vagy az elsõ aki kérdez a kajákról... ÉS??? Jogod van itt mindent megkérdezni, neki meg nem kötelezõ válaszolni, ha nem tetszik neki hogy te vagy a 20. aki ilyesmit kérdez. Majd válaszol más. Ezeket amiket õ leírt szinte mindenki letudná írni... És abszolút nem volt viccel... Inkább szánalmas a viselkedése.
Kösz :DD Azért ez jólesik, hogy van aki norális is itt, és tudja mit hogy kell. Néha elgondolkozom miért csinálom, talán a jószándék, talán hátha egy észbekap és láncreakcióként terjeszti tovább a 90napos barátnõinek hogy talán így kéne. Bízom abban a pár emberben, a sok hülye közül, hogy igen. De nem is az a baj hogy az emberek nem érik meg, mit hogy kéne, hanem élesen ellentétesen csinálják, vagy kiutat keresnek, vagy ami mégrosszabb kifogásokat /gyerek , család, háztartás, munkahely/ holott ezek mindenkinek megvannak, senki sem milliomos , hogy csak az legyen a legnagyobb gondja hogy épp melyik luxusautójával induljon el Wc-re. De biztos vannak ilyenek is, csak számuk elég csekély. Sok az akaratgyenge ember rájöttem.Meg a tisztelet hiánya, nem pont magamra gondolok, de úgy ámblokk. Nekem az edzõm azt mondta hogy csirke és risz akkor csirke és rizs, nem volt apeálláta, hogy nem lehetne-e esetleg pacal?? Nem! az volt és semmi más, hittem neki, másrészt látszott rajta hogy valami van a dologban , már csak a kisportolt fizikuma miatt is. Lényeg hogy : "aki a célt akarja, az eszközöket is akarnia kell" Jó edzést neked is!!!
nézd, sprotolok tudom mirõl beszélek, és tudom hogy ehhez mit kell enni, csak az átlagnak nem jut el a csökött kis agyáig, mert felkel bennük a düg meg az indulat ha valaki nem kedvesen szól hozzájuk hogy : "jajj Marika csak 120 kiló vagy, hát persze hogy fogsz fogyni mozgás nélkül és kolbásszal, meg szalonnával" Mit vár mindenki?? hogy majd azt írom hogy igen mozgás nélkül lehet fogyni, a többség ezt szeretné hallani, le is írhatnám, esküszöm megteszem egyszer csak poénból, de attól a tény, tény marad, hogy diéta nélkül és megfelelõ mozgás nélkül érdemben zsírt veszíteni nem lehet, kár ezen vitatkozni, a sportolók jól tudják ezt, de jobb is hogy sokan nem fogadják meg a tanácsaimat, könnyebben tudok kitûnni ;-))
A kérdező hozzászólása: Ja, még annyi, hogy elsõsorban a mozgástól várom a fogyást, nekem az kevésbé esik nehezemre, mint a koplalás. És nem sértõdtem meg :) )))
örülök hogy van akiben szorult némi IQ meg még a viccet is érti ;-) a mozgástól kár várnod, 4000000 trilliárd hasprést csinálhatsz ha a kaja nincs rendben nem fogsz fogyni úgy ahogy azt szeretnéd, felesleges energiapazarlás akkkor a mozgás, a sorrend 1. diéta - precíz, megtervezett, betartott, mozgás nélkül így is lehet fogyni valamennyit de az anyagcsere belassul egy idõ után ha nincs izommunka 2. edzés, súlyzós + aerob ;-) sok sikert!!!
Én úgy gondolom, hogy csak attól fogysz amit nem eszel meg!! :) Én is most szültem 4hónapja és sajnos 30kg-ot híztam, pedig elõtte nagyon csinos voltam és sokat sportoltam!! Szerintem a zöldségek párolva, saláták , sovány húsok kis mennyiségben , az ideálisak egy hatásos fogyókúrához!! Nekem már 20kg-ot sikerült leadnom így!!És igenis megsértõdhetnél az okoskodó kis bunkón aki kioktat másokat a "testépítõi" múltjával:) !! Sok sikert és kitartást!!
Az az okoskodó kis bunkó én volnék és nem hagyom hogy sértegessen egy nõ aki, mert szült azt hiszi õvé a világ. Igen van testépítek, edzem keményen, olyan keményen amirõl csak keveseknek van fogalma de legalábbis neked semmiképp sincs ha 30 kilót szedtél magadra szülés ide , vagy oda, csak ha már bunkózgatsz ;-)) És nem bunkó vagyok, csak nem fogok szájbarágósan kedveskedni csak azért mert valakibõl az alapvetõ IQ hiányzik és nem gondolkozik el olyan dolgokon hogy a szalonna hízlaló-e, amit kb minden ovodás tud. Másrészt pedig amhogy Te kajálsz legalább viszonylag normális.
Én sem azért híztam meg terhesen mert zabáltam, hanem tudod ilyenkor közrejátszanak a hormonok is! Egyépként mint mondtam én már lefogytam 20kg-t 4hónap alatt!! 23évesen könnyü tanácsokat osztogatni(ilyen stílusban), majd ha 40évesen , munka, család, gondok mellett is ennyi idõd lesz saját magaddal foglalkozni akkor gratulálok!!?? És a "láttál már disznót" kijelentés nem éppen "kultúrált"!!
Na akkor jól figyelj!! Elárulom hogy élek 23 vagyok, srác, két iskola , abból egy fõsikola igaz levlezõn, meg egy nappali fõsuli, a szüleim már nem élnek, egyedül tartok fennt egy 3 szobás lakást, aminek nem kicsi a rezsivonzata, mellette még munkahelyem is van, mert ugyebár meg kell élni valamibõl, és még mindemellett én csinálok minden házimunkát, jah és még képzeld barátnõm is van, akit nem hanyagolok el, noeg az edzés heti 4 alkalom + mindennap egy óra aerob. Tehát ha valaki én utom milyen nehéz körülmények között. Így nem akarok nagyképûnek tûnni de 21 évesen megéltem olyanokat , amiket még szerintem lehet hogy Te sem!! A kúltúrálatlan kifejezésekrõl csak annyit, azért írok olyan hangnemben, hogy az illetõ delikvens elgondolkozzon hogy mekkora ostobaságot is kérdezett valójában. Vagy fogalmazok másképp. Képzeld el hogy futni jársz az edzõddel. Nagyon edzetlen vagy, és a felénél feladnád. Melyik a jobb edzõ?? aki ordibál veled torkaszakadtából hogy : "GYERÜNK !! NEM ADOD FEL!!! MÉSZ TOVÁBB TE TAGADT DISZNÓ!!!" még akkoris ha közben elbõgöd magad netán, vagy az amelyik: "Jajj hát jólvan na, hát ma csak ennyi sikerült, esetleg talán legközelebb kicsivel jobban fog menni." Velem anno az edzõm üvöltözött guggolás közben, mert keservesen ment, hamar fel is adtam volna a súllyal a nyakamban, de ütöltözött, elhordott mindennek közben, és ma már tudom jól csinálta. Miért?? mert másképp nem ment volna olyan keményen, és ez most mellékes hogy épp valaki a testúlya másfél-kétszeresével guggolászik vagy épp csak fut. Tudtam hogy képes vagyok rá, csak nem tudtam leküzdeni önnmagam, és a kiabálásai, még ha drasztikusak is, de segítettek. Ennyit a kultúrálatlan hangnemrõl......
Uccsó hozzászólónak üzenem: Már több helyen láttam a bejegyzéseidet( vagy legalábbis szerintem te voltál) , de én azt tanácsolnám, ne pazarold itt a tudásodat, tudom hogy csak jót akarsz, de ezek nem tanulnak semmibõl. Hadd csináljanak csak 90naposnorbisetkinszeshülyeséget, aztán csak jojózzanak....amúgy 23 évesen ez szép teljesítmény, gratula... Egy másik testépítõ ( csaj)
A brokkoli, karfiol (tejföl nélkül), spenót, nem hízlal, a többi viszont igen!! Valóban segít az edzés, sport, így jobb eredményt lehet elérni, gyorsabb idõ alatt! De viszont nem kell mániákussá válni, mint a 23éves fiatalember aki valószínüleg aludni sem alszik, hiszen van ideje tanulni, dolgozni, háztartást vezetni, edzeni, barátnõzni, és minden nap itt osztogatni a fogyókúra rovatban a tanácsokat!! Én is rendszeresen járok edzeni, de nem tartom magam különbnek a túlsúlyos embereknél! Ennél vannak fontosabb, értékesebb dolgok is! Például az alapvetõ tisztelet!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy fogyjak le, hogy kezdjem? 17/f

130 kg és 183 cm magas vagyok, de nagyon szeretnék lefogyni nem tudom hogy kezdjek hozzá hogy egyek mit mozogjak,mennyit stb. Legfőként ilyen tanácsokra lenne szükségem. Nagyon zavar az hogy ilyen dagi vagyok a pulcsimat se merem már levenni ez miatt de akárhogy próbálkozom nem tudom lefogyni. nem is eszek már kenyeret, meg semmi ilyen hizlalót! Már teljesen kiakadtam kezdem azt hinni hogy sose fog sikerülni:( 75-80 kg lenne a célom!
Segítsetek!:(

2

Koplalással fogyhatok? Vagy ez nem az?

helló. 85 kg vagyok(167cm) és leakaerok fogynu
70re. Az koplalásnak számít
Ha reggel eszek egy telj.kiörlésű szendicset
2 órakor ebédet, délután meg egy álmát?
mennyi idő alatt fogyhatok így le?

(nem kell a visszahízod duma, már fogytam 20kg-t egy éve és nem jött vissza)

7

Miért zabálok folyton?

Állandóan ennék engem boldoggá tesz nagyon,de csak hízok nem akarok 100kg-ra dagadni. Kérlek segítsetek! egY ELKEAserederr 18 éves lány

3

Izmos karom van de viszont van rajta egy réteg háj. Azt mivel tudom leszedni tavaszra ha jön a rövid ujju szezon?

Itt lesz időm télen edzeni karra hogy eltünjön a zsir és sulyzozzak rá...nos de mégis mivel tudom leszedni a hájt rola?:)
mert igy olyan csunya még vastagabbnak tűnik ...

4

Le tudnék adni 2 hónal alatt 20/25 kg -ot? Mi a legjobb módszeer. Nagyon surg ős lenne a fogyás .170/82

5

Alakformálásra, feszesítésre jó a Callanetics torna?

15 éves lány vagyok.
Azzal kezdeném, hogy a nyáron már fogytam kalóriaszámolással és sporttal kb. 5 kg-t, elég látható a változás, mert izmosodtam is. De még nem vagyok teljesen elégedett, a hasamon és a felsőtestemen még van formálnivaló. Anyum ajánlotta ezt a tornát, mert szerinte jó alakot lehet elérni vele. Heti 2 alkalommal tudok csak eljárni, hétfőn és csütörtökön. Van így értelme?
Ja és rossz a testtartásom, és állítólag azon is segít.

1

4 hét anorexiának milyen hatása lenne?

16 éves vagyok és belefáradtam abba, hogy egyszer egészségesen diétázom (sport, egészséges ételek, sok víz, sok alvás, lassú fogyás), utána meg hetekig csak lustálkodom és zabálok és visszahízom. Egy ideje lelkileg sem vagyok rendben. Nagyon nem. A körülmények lényegtelenek, jelenleg ahhoz sincs erőm, hogy egy diétát végigcsináljak, örülök, hogy az adott napot túlélem. Tehát szeretném elhagyni az ételt, mert az könnyű. 4 hét alatt mennyit fogyhatok, ha mondjuk kétnapos periódusokra osztom a hetet: 1.nap egy alma 2.nap 2-300kcal? Mennyire ártana? Mennyi lenne a várható fogyás? Ezekre a kérdésekre szeretnék választ. Ha nagyon tönkretenném magam, akkor inkább maradnék ilyen, hiába utálom magam, de ha még túlélhető, akkor végigcsinálom. Ha nem kapok érdemleges választ, akkor mindenképpen belevágok, végtére is mindegy nekem. Tudom, ha valaki koplal, az zsírosodni fog, viszont ha egyáltalán nem eszek (vagy csak annyit, hogy kihúzza a testem az adott napot) akkor mindenképpen feltűnőnek kell lennie az eredménynek. Feltételezhetem, hogy 28 nap alatt nem esik össze ettől a keringésem, megmarad a menstruációm (legfeljebb késik), nem lesz cisztám és egyéb rémes történetek, ellenben fogyni fogok, méghozzá látványosan?
/ Nem, ez nem kamu... tényleg 16 vagyok és így fogalmazok, ennyi. Nem vagyok bolond és nem megyek pszichológushoz, a családom támogatására pedig nem számíthatok, se a barátaiméra, stb. /

10

230 kilo vagyok, lennétek szivesek valamit irni mivel foggyak?

6

Villámgyorsan szeretnék lefogyni 20 kg-t. Kb.5 hét alatt. Van valami szuper használható ötlet, v tanács? Minden lehetőség érdekel. Csak azt ne h egészségtelen és h lehetetlen. Mozgás csak otthoni körülmények között oldható meg sajnos.

5

Szerintetek jól csinálom?

A születésnapomon döntöttem el,hogy elég,mert nagyon gáz ha 16 évesen már 96 kiló vagyok. Ez volt 3 hete. Azóta lementem 91-re,azzal a módszerrel,hogy kb ugyanúgy étkezek,csak horribilis adagok helyett jóval kisebb tányérral eszek. Esténként pedig 20 fekvő,súlyzó,80 felülés az adagom. Ja és 5 után már nem nagyon eszek max almát. Ezzel a módszerrel pár hónap múlva már látszik a változás?
16/F

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!