Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyorsít a (218 db)

Szerintetek mennyire gyors a netem?

http://speedtest.net/result/1448268793.png

Legjobb válasz: Hát nem túl gyors szerintem. Bár annó én még 0.5Mb-es ADSL-el kezdtem a nem betárcsázós korszak után, ahhoz képest ez sem rossz :D.

Hát nem túl gyors szerintem. Bár annó én még 0.5Mb-es ADSL-el kezdtem a nem betárcsázós korszak után, ahhoz képest ez sem rossz :D.
A kérdező hozzászólása: Geniuseus: Kb 3 hónapja költöztünk és 1 hete van meg ez a 5 megás net de az a 2 hónap és 3 hét amíg a tulaj által megosztott netet használtuk akkor örültünk volna egy fél megás netnek is mert ugye keményen le volt korlátozva a net a routerbe.Ekkora volt a tulaj által megosztott net sebessége: http://www.speedtest.net/result/1455986305.png Ugyhogy nem olyan rossz az a 1 megás net :)
Az 1/0, 2Mb-s netecskémhez képest álom. Országos viszonylatban közepes. G.
A kérdező hozzászólása: jó, csak azt nem kötik be ide
UPC FibePower 25 mega, 3200/hó
A kérdező hozzászólása: errõl a 10 megás netrõl mit gondoltok: http://www.vertigo-net.hu/vertigonetbeta/szolgaltatasok.html
A kérdező hozzászólása: tudtok mondani olyan szolgáltatót ami 10 megabites netet is ad és nem tíz ezres havidíjakért?Orosházán lakok, kertes házban ugyhogy optikai netet nem tudom hogy bekötik-e ide
Annyi hogy letölteni meg pl. youtubeozni egyszerre nem mindig tudsz, a letölt. seb. függ.
Az enyémnél gyorsabb, de nem tartozik a különösebben gyorsak közé.
Nekem ilyen volt kb fél éve, most már tízmegásra emelték a letöltési sebességem és egy mega fel. Mikor olyan volt, mint neked, egy dvd kb 3-3, 5óra alatt jött le, most kb 1óra 20 perc. Netezni, cirkálni, olvasgatni tökéletes, a letöltéshez pedig kitartást! :)
Mihez képest? A 2/0, 2 tápiószecsõi nethez képest nagyon jó. A 80/80 megabites fibernethez képest ez a sebesség semmi.
Érdeklõdj a helyi kábelszolgáltatónál. Nekem is a kábeltévével együtt jön a net is. :)

Mennyire gyors a lenti pendrive?

illetve milyen 32gb-os pendriveot tudtok javasolni ami úgymond gyors? én ezekre gondoltam:

Legjobb válasz: gyors és jó http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1597_corsair_fla.. még gyorsabb még jobb http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/6617_kingston_da.. viszont ez 18 ezer a másik csak 12 USB 3.0-at vegyél inkább mint USB 2.0 persze ha alaplapod támogatja viszont a felsõ 18 ezres megy 2.0án és 3.0 én is 2.0án 30 MB /sec 3.0án ott van leirva nézd ki

gyors és jó http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/1597_corsair_fla.. még gyorsabb még jobb http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/6617_kingston_da.. viszont ez 18 ezer a másik csak 12 USB 3.0-at vegyél inkább mint USB 2.0 persze ha alaplapod támogatja viszont a felsõ 18 ezres megy 2.0án és 3.0 én is 2.0án 30 MB /sec 3.0án ott van leirva nézd ki

Mennyire gyors a fejlõdés különbözõ genetikájú embereknél?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Teljesen jó ennyi idõ után, de azért zsír is jött fel szépen!

Teljesen jó ennyi idõ után, de azért zsír is jött fel szépen!
szerintem nem kellene teljes test edzést csinálnod, amugy ha valami bevált használd azt amíg tudod és látod az eredményt. amugy gratua elég jó teljesitmény.
Szerintem még mennyen a tömegelés egy két hónap azt utána mehet egy kis diéta. elfogsz zsírosodni, de szerintem király :) ügyes :)
Szerintem a hát és kar az sokat fejlõdött, de a melledre szinte nulla izom jött. És sok a zsír is rajtad. De majd lesz jobb is, nyomjad tovább.


Mennyire gyors a PayPal?

Regisztráció után milyen gyorsan lehet vele megkezdeni fizetni, és ha pl egy oldalon akarok fizetni ahol a sima bankkártyás fizetés instant, akkor a paypal is instant? szóval 2-3 perc és meg is történt a fizetés?

Legjobb válasz: Meg a fizetés menete hogy mûködik ha OTP Direktem van?

A kérdező hozzászólása: Meg a fizetés menete hogy mûködik ha OTP Direktem van?
regi után 3-4 nap, amíg megkapod a regisztrációs kódot a számládra és azonnali fizetésnek minõsül
A kérdező hozzászólása: De a nevemet ékezettel adjam meg? telefonszámot meg +36al?
a nevedet úgy adod meg ahogy akarod. a telszámot érdemes +36al. amint érvényesítve van a kártyád, a vásárlás instant.

Most váltok majd szolgáltatót, Digire és a Startnet csomagot szeretném választani. Akinek esetleg ilyen csomagja van, annak mi a véleménye róla? Mennyire gyors? Mennyivel lehet vele letölteni?

Legjobb válasz: Évek óta ilyenem van. 20/10 Mbit, jön is megy is annyival. (P2P-nél is.) Az évek során talán kétszer volt nem tervezett leállás, de a hibát gyorsan javították. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Az áráról nem is beszélve!

Évek óta ilyenem van. 20/10 Mbit, jön is megy is annyival. (P2P-nél is.) Az évek során talán kétszer volt nem tervezett leállás, de a hibát gyorsan javították. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Az áráról nem is beszélve!
Nekem is StartNet van. Semmi problémám vele, az én igényeimnek tökéletesen megfelel. Videó nézésre, letöltésre, multiplayer játkokhoz is tökéletesen elég. Névlegesen 20/10-es sávszélessége van, garantáltan 4/2, de én mindig a névlegest mérem, sõt még picivel többet is. Semmi probléma nem volt eddig a szolgáltatással.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

Egy i7 4930K 3.4Ghz-rõl 3.9Ghz-re húzva nagyjából mennyit gyorsul? Mennyire ugrik meg a fogyasztása, illetve mennyivel melegszik jobban?

Nyilván nem teljesen pontos értékeket várok, csak egy körülbelüli saccolást a hozzáértõktõl.

Legjobb válasz: Nem nagyon lehet észrevenni, de minek olyan processzor? Egy i5 4670k is ugyanúgy teljesít játékokban.

Nem nagyon lehet észrevenni, de minek olyan processzor? Egy i5 4670k is ugyanúgy teljesít játékokban.
A kérdező hozzászólása: Nem játszani kell, szükség van a számítási kapacitásra.
"számítási kapacitásra"... no comment..
Gondolom ez alatt valami olyasmit értett, hogy renderelés stb.

Lányok! Mennyire nő gyorsan a hajatok?

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy az enyém gyorsan nő-e másokéhoz képest.:D Nekem 3 éve még állig érő volt, most derékig ér. 2 éve állandóan vasalom (kivéve nyáron) Mások szerint gyorsan nő, szerintem átlagosan...A ti hajatok mennyit nő 1-2 év alatt?

Legjobb válasz: gyorsan 1.5 centit havonta, és én fiú vagyok. Bocs. de senkinek nem nõl 11cm-t 3 hónap alatt azt nehogy elhidd!

gyorsan 1.5 centit havonta, és én fiú vagyok. Bocs. de senkinek nem nõl 11cm-t 3 hónap alatt azt nehogy elhidd!
Nekem (túl) gyorsan. Most 3 hónap alatt nõtt 11 centit.
Nekem havonta nõ kb. 1-1, 5 centit.
Nekem nagyon gyorsan:) 1 éve vállig érõ volt, most már majdnem a köldökömig. És 3-4x volt samponnal festve, majdnem mindennap vasalom vagy göndörítem.
nekem hátközépig érõ volt.. egy olyan fél éve levágattam váll fölött érõig ..szovan nagyon rövidre..most már megint hátközépig ér szóval szerintem elég gyorsamn
A kérdező hozzászólása: 2, 3, 4 -> de jó nektek!! :) )
Júl-aug-ban vágattam le állig érõre, most a váll fölöttig ér.Nagyon lassan nõ.:(.Ti mit csináltok hogy ilyen gyorsan nõ?Pedig ápolom is.
kb.3-4 hónap alatt 8-10 cm hullámoshajam van

Mennyi legyen a RAM memória hogy nagyon gyors legyen a gépem?

Legjobb válasz: igy hangzik helyesen a kerdes: Milyen ram es proci kell, hogy nagyon gyors legyen a gépem? ugyanis inkabb ez szamit. hiaba van 8gb ram egy 1.2es sempron mellett, nemlesz gyors.

igy hangzik helyesen a kerdes: Milyen ram es proci kell, hogy nagyon gyors legyen a gépem? ugyanis inkabb ez szamit. hiaba van 8gb ram egy 1.2es sempron mellett, nemlesz gyors.
2GB DDR-2es rammal elég szépen lehet hasítani, vagy 4GB-al, esetleg a DDR3-as memóriával igazán nagy teljesítmény érhetõ el
Minél több! Mondjuk 4GB már szinte mindenhez elég.
Ha 32 bites rendszert használsz, max. 3, 4 gb-ig látja memoriát.Ha 64 bites a rendszered, az már látja akár a 8, 16 gb ramot is.De ha pl. celeron, vagy sempron procid van, akkor nem biztos hogy a ram miatt akad a gép.De ha izmos a procid, a vga-d, es 64 bites win 7-et használsz, ajánlott a 2x2 gb ram.Xp alatt ha 32 bites, eleg 2x1 gb.Azert írom így, hogy "(2x1)", mert ha az alaplapod tudja a dual channelt, 2 egyforma rammal 128 biten ketyeg.Viszont 1 db rammal csak 64 biten.Dual channelbe összeadódik a bitsebesség.És sokkal gyorsabb akkor a gép!!!
RAM növelés addig gyorsítja a gépet, amíg a RAM hiány a szûk keresztmetszet. Attól függ, milyen a gép, milyen az oprendszer és mire használod. Általánosságban beszélve egy mai gépen úgy 3 GB-ig van értelme növelni. És lehetõleg gyors legyen.
xp: 2gb. vista 100gb. windows7: 4gb. Linux(ubuntu): 2gb. Kiveve persze, ha kimondottan memoriaigenyes programokat hasznalsz, de a kerdesbol adodoan ez valoszinutlen. (Amugy a gep gyorsasagat a memoria menyisege csak addig befolyasolja, amig keves. Ha mar elegendo, akkor + ramtol nem lesz gyorsabb.)
A RAM bõvítése csak akkor gyorsítja a gépedet, a olyan programot, vagy játékot hasznáélsz aminek kevés a meglévõ RAM. Nekem Xp mellett 2 GB RAM eddig bármilyen nagyobb program vagy játék mellett sem volt kevés és emitt nem volt lassulás.
00:02 Ha nem értesz hozzá, legalább ne osszad az észt, kb. semmi nem igaz abból, amit leírtál.

Császár után meddig és mennyire fáj a has? Milyen gyorsan gyógyul a seb? Hány hét után lehet rendesen mozogni? Érdekelnének a tapasztalatok!

Legjobb válasz: Szia ! Öszintén szólva ez mindenkinél más. Én elég érzékeny típus vagyok, kb. 1-2 hétig fájt. De fájdalomcsillapítóra csak 24 óráig volt szükségem. Nehezen ment a felülés, a szoptatás (mert oldalra kellett fordulni), a járkálás söt még a nevetés, köhögés is (ilyenkor rázkódik a hasad). Császár után 8 órával viszont le kell szállni az ágyról, s el kell menni a WC-ig. S aztán apránként jön a többi! Hogy milyen gyorsan gyógyul a seb, ez alkat, s izomzat kérdése is, na és hogy mennyire kíméled magad az elején. Mozogni úgy mint terhesség elött kb. 6 hét múlva tudtam. A terhes nadrágjaimat viszont összesen még 2 hónappal a szülés után is hordtam (ez nem nyomja úgy a hasat). Egy 3 éves kisfiú mamája, és egyben 18 hetes pocis

Szia ! Öszintén szólva ez mindenkinél más. Én elég érzékeny típus vagyok, kb. 1-2 hétig fájt. De fájdalomcsillapítóra csak 24 óráig volt szükségem. Nehezen ment a felülés, a szoptatás (mert oldalra kellett fordulni), a járkálás söt még a nevetés, köhögés is (ilyenkor rázkódik a hasad). Császár után 8 órával viszont le kell szállni az ágyról, s el kell menni a WC-ig. S aztán apránként jön a többi! Hogy milyen gyorsan gyógyul a seb, ez alkat, s izomzat kérdése is, na és hogy mennyire kíméled magad az elején. Mozogni úgy mint terhesség elött kb. 6 hét múlva tudtam. A terhes nadrágjaimat viszont összesen még 2 hónappal a szülés után is hordtam (ez nem nyomja úgy a hasat). Egy 3 éves kisfiú mamája, és egyben 18 hetes pocis
Nekem az elsõ 2 nap volt iszonyú, utána mintha elvágták volna. Nem mondom, hogy követendõ példa, de mûtét után 2 héttel már javában emelgettem a babakocsit (a 3.emeleten laktunk, lift nem volt) és nem éreztem fájdalmat. Nekem inkább lelkileg fájt, de úgy még évek múlva is. Idõnként ha hason aludtam, éreztem hogy húzódik a seb, ez kb. 2 hónap után múlt el. Hozzá kell tenni, babavárás elõtt rendszeresen edzettem, így a hasizmom elég erõs volt.
Nálunk egy hétig szokás császár után kórházban maradni, miutanán hazamentem, már teljesen jól voltam, legalábbis fájdalomtól, tettem-vettem. Csak sajna a fáradtság és a sok nemalvás (hasfájós volt a picur) kijott rajtam, vagy 2 hétig emiatt nem voltam onmagam. A fájdalom az elso pár napban volt a legrosszabb, 2 napig kértem csak injekciót. Nekem a fájdalom kibírhato volt, csak soxor kellett a kicsihez kelnem, és ez volt fájdalamas az elso napokban. éjfélkor volt a mutét, altatásban, de már reggel 7 korul leszállítottak az ágyrol zuhanyozni, és biztattak, hogy ha nem vagyok rosszul, kezdjek járkálni, hamarabb gyógyul.
Szia.Nekem nem volt olyan borzasztó csak az elsõ két nap, mert nekem 2napig kellett az intenzíven lennem, az epidurális nem hatott rendesen ezért mûtét közben el kellett altatni, a köhögés volt szörnyû, mert attól fájt, felkelni nem engedtek, másnap kelhettem fel, nehéz volt de ment :) utána lekerültem az osztályra, ott már nagyon jól voltam :) mászkáltam ezerrel :) szerencsém volt, mert jól gyógyult a seb:) otthon meg már kicsit fájt, éreztem de nem volt vészes...viszont a frontokat a mai napig érzem, olyankor szúrkál a császár helye... Minden jót, 38hetes kismama
Szia! Én 3 hete és 2 napja szültem, és már szinte úgy mozgok mint elõtte. Szinte. Óvatosabb vagyok: nem megyünk arra sétálni, amerre emelkedõ van; vigyázok hogy a pici ne a hasam körül rugdosodjon....stb. Még mindig érzem a hasam környékét, de nem mondom azt hogy fáj. Csak érzem. Nekem az elsõ 8-10 nap volt nagyon nehéz. Amíg nem szoptattam, addig kértem fájdalomcsillapítót is. Az elsõ napokban 15 percig tartott mire felkeltem, nem tudtam hajolni sem. Volt, hogy bent ültem a wc-n 1 órát, mert nem tudtam felkelni még a kapaszkodó segítségével sem. De napról-napra éreztem hogy egyre jobb, egyre több mindent tudok újra csinálni. A varratszedéssel rémisztgettek, de egyáltalán nem fájt. Utána 8 nappal vettem le itthon a kötést, és a sebem nagyon szép. A varratok helye (7 volt) alig látszik, csak a vágás vonala. A két legrosszabb élményem: 1: a homokzsák a hason. Miután elmúlt az érzéstelenítõ hatása (kb 3 óra), akkor úgy éreztem, mintha egy öt tonnás ember ülne a hasamon. Azt nem kívánom senkinek. 2: a kitolás után 12 órával felkeltettek zuhanyozni. Azt hittem ott helyben elájulok. De amikor 3 óránként behozták a kisfiamat, akkor nem fájt semmi. :) ))
Én 3, 5 hónapja szültem császárral. Az elsõ két napot leírni se tudnám, annyira borzasztó volt számomra mind a fizikailag, mind lelkileg. Nekem 10 nap után szûnt meg a fájdalom, azóta olyan mintha nem történt volna semmi. Kivéve, hogy az egészséges és gyönyörû kisfima itt szuszog mellettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, eddig elég vad dolgokat olvastam itt-ott a császár utáni szenvedésrõl. Ezek nem olyan vészesek. :-) Várom a további élményeket.
Én is a 6 hetes kontrol idején tudtam normálisan mozogni.A mûtét utáni 1-2 hét nagyon rossz volt.A hasam a vágásnál még most is kicsit érzéketlen(10 hó), ez csak az epilálás szempontjából jó dolog:) A sebem nagyon halvány és elég jól gyógyult.A világos bõrû és hajú embereknek gyorsabban és szebben gyógyulnak a vágásaik.
Szia, Nekem 5 hete volt a császár és az elsõ 3-4 nap kivételével (ami elég kemény volt) úgy tudok mozogni, mintha semmi nem történt volna. Ami a kemény napokat illeti: a mûtétet követõ reggelen kaptam egy fájdalomcsillapító injekciót és azután fel kellett kelni és lezuhanyozni. A következõ napokon pedig szinte óráról órára jobb lett és mikor már otthon voltunk a babábal (5 nap múlva) mindent én csináltam és 1-2 nap múlva még egy rövid séta a ház körül is nagyon jól esett. Én voltam a legjobban meglepve, mert nem vagyok egy "tigris" típus, de nekem ezek voltak a tapasztalataim. ui: a pici még a maradék fájdalmaimat is elfeledtette velem, szerintem õ a legjobb fájdalomcsillapító :) minden jót Neked!
Nekem 5 napja volt császárom (sajna). Mütét után amikor felvittek az intenzivre akkor még jo volt mert nem éreztem semmi fájdalmat az érzésteleitö miatt.de amikor fel kellett kelnem...azt kivántam hogy inkább öljenek meg ...nem picit fáj de akkor is arra gojdoltam hogy fájjon ahogy csak tud mert tudom hogy azért fáj mert olyan dolog törtnét ami boldogságot hogy még nagyon sokáig. Ki kell birni...

A hőtágulás mennyire "gyors"?

A h?tágulás azonnal bekövetkezik a h?mérséklet-emelkedéssel, vagy id?be telik? Úgy értem, hogy ha egy vasrudat valahogyan 20 C°-ról 200 C°-ra melegítenénk végtelen rövid id? alatt, akkor végtelen rövid id? alatt lenne nagyobb, vagy némi id?nek el kellene telnie hozzá. Úgy gondolom, elméletileg azonnal bekövetkezne a h?tágulás, de biztos ez?

Legjobb válasz: A hõtágulás az adott anyagban érvényes hangsebességgel történik. Az már más kérdés, milyen gyorsan melegszik fel az adott anyag, ráadásul ez a melegedés nem lesz az egész anyagban azonos sebességû.

A hõtágulás az adott anyagban érvényes hangsebességgel történik. Az már más kérdés, milyen gyorsan melegszik fel az adott anyag, ráadásul ez a melegedés nem lesz az egész anyagban azonos sebességû.
Fénysebességnél biztosan nem fog gyorsabban tágulni :) , de amúgy amint felveszi a megváltozott hõmérsékletet, a térfogata is annak megfelelõ lesz. Hogy a hõ hogyan tud terjedni benne, az más kérdés. Például a levegõ a villám körül igen gyorsan felhevül és kitágul, ezt halljuk mennydörgésnek.
A hõtágulás folyamatosan megy végbe, mialatt a vasrúd felveszi a környezete hõmérsékletét. A folyamat azonnal indul, amint a hõmérséklet változás megtörtént, de kell kis idõ míg teljesen átveszi a környezõ hõmérsékletet.
A kérdező hozzászólása: Kosz a valaszokat! Ugy ertettem a gyorsasagot, hogy mennyi idovel koveti a hotagulas a homerseklet-emelkedest. De kozben gondolkodtam es megvilagosodtam: a hotagulas nem kovetkezmenye a homerseklet-valtozasnak, hanem velejaroja. Igy van?
Igen, így van. Pl. fémeknél az atomok rezgésének amplitúdója megnõ a rácspontok körül, ezért kicsit "kitágul" a rács.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!