Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori vérzés az (4 db)

Mennyire gyakori az első foggátlós hónapban a teherbeesés? Ilyenkor előfordulhat, hogy jelentkezik a megvonásos vérzés vagy az minden esetben elmarad ha teherbe esett a nő?

Legjobb válasz: Idén május 6.-án hagytam abba, május 23.-án megfogant a baba :-)Ebben az esetben sincs vérzés, hiszen beágyazódott a petezsák. Ha késik a menzesz, akkor tesztelj. Nekem a tabletta elõtt 28 napos ciklusaim voltak, ezért az utolsó megvonásos vérzés kezdõ napjára rászámoltam 28 napot, így tudtam kb. mikor kellene megjönnie. Sok sikert!

Idén május 6.-án hagytam abba, május 23.-án megfogant a baba :-)Ebben az esetben sincs vérzés, hiszen beágyazódott a petezsák. Ha késik a menzesz, akkor tesztelj. Nekem a tabletta elõtt 28 napos ciklusaim voltak, ezért az utolsó megvonásos vérzés kezdõ napjára rászámoltam 28 napot, így tudtam kb. mikor kellene megjönnie. Sok sikert!
Én tavaly Decemberben hagytam abba a tablettát! Most vagyok 6 hetes terhes! Nekünk majdnem 8 hónap után sikerült! A lényeg, hogy ne stresszelj rá! :) Szurkolok nektek! :)

Mennyire gyakori az, hogy valaki terhes, de a vérzése rendesen, időben megjön, akár több hónapon keresztül is, olyan, mint mindig (mármint a menstruáció), semmilyen egyéb tünetet nem produkál, nincs mellfeszülés, hányinger, kívánósság? (folyt. Lent)

Szóval milyen gyakran fordul ez el?, hogy a menzesz megléte miatt valaki nem gondol a terhességre, és mégis terhes? Volt már valaki így?

Legjobb válasz: én voltam 20 évesen, nem szedtem gyogyszert egyszer voltam egy fiuval együtt, nem gondoltam terhességre, de 2 honapig ugy jött meg hogy volt vérzés de kevesebb, amugy semmi bajom nem volt, éhgyomorra szivtam a piros multit:) aztán a kolleganöimnek feltün hogy meggy beföttet eszek rántottával mindennap, alvittem a dokihoz, uh, 12 hetes voltam. másnap a fiu meghalt igy a gyereket elvetettem, alig pár napom volt gondolkodni, de utolag ugy emlékszem, nem csináltam teszte. most 34 éves vagyok és hál istennek van egy gyönyörü egy éves kisfiam:) ha bizonytalan vagy csinálj tesztet.

én voltam 20 évesen, nem szedtem gyogyszert egyszer voltam egy fiuval együtt, nem gondoltam terhességre, de 2 honapig ugy jött meg hogy volt vérzés de kevesebb, amugy semmi bajom nem volt, éhgyomorra szivtam a piros multit:) aztán a kolleganöimnek feltün hogy meggy beföttet eszek rántottával mindennap, alvittem a dokihoz, uh, 12 hetes voltam. másnap a fiu meghalt igy a gyereket elvetettem, alig pár napom volt gondolkodni, de utolag ugy emlékszem, nem csináltam teszte. most 34 éves vagyok és hál istennek van egy gyönyörü egy éves kisfiam:) ha bizonytalan vagy csinálj tesztet.
Kolléganõm mindkét terhessége alatt 6 hónapig menstruált. Teszt!!
tesóm is és én is menstruáltunk még terhesen, tesóm talán 3* is.

Mennyire gyakori a vérzés az első együttlétnél és kb. mennyi?

Csak ezért írom ezt a kérdést, mert 17 éves vagyok, sz?z, és mostanság megtörténhet...szóval kicsit félek, de nem vészes annyira, sokkal inkább attól félek, hogy nagyon fájni fog, vagy vérzek...de mivel tapasztalt barátom van remélem nem lesz vészes.

Legjobb válasz: Nem lehet ezt elõre megjosólni. De nem kell túl sok vérre számítani, az sem biztos hogy egyáltalán vérezni fogsz.És ha tényleg tapasztalt a barátod tudni fogja hogy mit kell tennie, annak érdeékben hogy neked ne fájjon.

Nem lehet ezt elõre megjosólni. De nem kell túl sok vérre számítani, az sem biztos hogy egyáltalán vérezni fogsz.És ha tényleg tapasztalt a barátod tudni fogja hogy mit kell tennie, annak érdeékben hogy neked ne fájjon.
Nekem semmi verzesem nem volt. Utanna se....
ha kivánjátok egymást nem fog fájni, nyugi drukolok
Nekem pl egyáltalán nem vérzett és nem is fájt (szerencsére). Azt olvastam, hogy ha vki pl sportol, annak átszakadhat észrevétlenül is, gondolom nálam emiatt nem volt vérzés:) Egyébként pedig ne aggódj, mert nem hinném h fájni fog, csak ha idegeskedsz miatta, és nem tudod emiatt élvezni az elõjátékot és az egészet... és ha még fájna is, de élvezed a dolgot, akkor észre sem fogod venni, én ezt hallottam másoktól... én azt mondom ne aggódj, és csak akkor tegyétek meg, ha teljesen fel vagy készülve, minden körülmény adott, és te is kívánod:)
Nekem fájt, viszont nem véreztem. Azt hiszem foghatom ezt a dolgot a tamponra, mivel az elsõ együttlét elõtt is mindig használtam.
Ha nagyon kívánjátok egymást és szeretitek, akkor nem lesz probléma! Nekem is fájt egy kicsit és volt vérzésem, de csak pecsételõ! Pár csepp volt és kész! Ne aggódj!! Menni fog! Sok sikert!
ne félj, mert akkor tényleg fájni fogy, hisz nem fogsz tudni ellazulni, görcsös leszel. Én mikor elvesztettem a szüzességem, igaz hogy volt fájdalmam, de lviselhetõ. A vérzéssel kapcsolatban, meg annyit tudok mondani, hogy én miután együtt voltam a párommal utána összebújtunk és még vagy egy órát ott feküdtünk egymás mellet. Nem lett véres õ sem az aktus közben, meg belõlem sem folyt ki. Szóval miután kimentm megmosakodni, akkor vettem észre egy kis pecsétlõ vérzést miközben pisiltem, és utána tampont kellett raknom, mert azért nem volt jelentéktelen a mennyisége. Hozáteszem nem volt annyi mint mezesz alatt. Aztán estére már minden rendbejött. Másnap meg végképp nem volt már semmilyen vérzésem. Viszont miután újra együttvoltunk, nekem akkor ismét volt vérzésem, de csekély. A következõ együttlétekkor már nem volt semmi ilyen, és akkor már csak a szép dolgok maradtak és az egymásrahangolódás! Sok sikert!
nekem sem fájt és1általán nemis véreztem..söt már az elsöt is élveztem!!Nem kell görcsölni!

Mennyire gyakori az első hónapban a sokáig tartó vérzés?

Most kezdem szedni a fogamzásgátlót el?ször, és sokan mondták h akár egy hónapig is eltarthat. Mindenkinek soká tartott el?ször?

Legjobb válasz: nem tudom , még nem volt okom kipróbálni Vili bá 87/F

nem tudom , még nem volt okom kipróbálni Vili bá 87/F
Még énis csak egy levelet szedtem el, és én végigvéreztem az elsõ hónapot.Remélem változni fog késõbb...
Sinbohocka?
Én is végig véreztem az elsõ hónapot! De azóta minden ok, most szedem a 6. levelet.
Sensonette szedek az elsõ hónapot végig véreztem. Most kezdtem a 2 levéllel szedni, már nincs semmi vérzés.Az orvost is kérdeztem errõl, vagyis ez "normális".
csak, hogy mondjak valami pozitivat is, nekem abszolut semmi bajom nem volt, olyan volt mintha nem is szednem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!