Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori terhesség alatti (2 db)

Mennyire gyakori a terhesség alatti menstruáció?

Egyre többet hallani err?l.A barátn?m is végig mensizte a terhességét,bajok nélkül.

Legjobb válasz: Hát nem gyakori, de valóban elõfordul. De azt tudni kell, hogy ezek a vérzések nem olyanok mint a rendes mensi, csak abban az idõben jelentkezik, de ált kevesebb és rövidebb ideig is tart. Persze vannak kivételek is.

Hát nem gyakori, de valóban elõfordul. De azt tudni kell, hogy ezek a vérzések nem olyanok mint a rendes mensi, csak abban az idõben jelentkezik, de ált kevesebb és rövidebb ideig is tart. Persze vannak kivételek is.
Inkább a terhesség elején jellemzõ. Szerintem ritka, hogy az egész terhesség alatt. Ezek a vérzések tényleg nem ugyanolyanok: kevesebb mennyiségre és idõtartamra is.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Na!Ennyivel is okosabb vagyok most már! :D
A barátnõm (június végén fog szülni) az elsõ felét végig menstruálta. Sõt, még szedte a fogamzásgátlót is, így esett teherbe, és csak az 5. hónapban tudta meg, hogy terhes. Addig semmi nem látszódott rajta. Szerencsére nem lett semmi baja a babusának. Szerintem az elõfordulása elég ritka, pláne az ilyennek, amit leírtam. Miért? Nálad ez van? Amúgy ha nincs semmi gond a babával, akkor nem baj, ha van közben menszid.
már bocsi de megkérdezhetem h milyen gyógyszert szedett. amúgy ha vki rendesen szedi a gyógyszert talán 1:100000hoz az esély h terhes lesz. nemhiszem h a barátnõd teljesen odafigyelt volna a bogyókra, meg úgy általában magára...
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm aki az 5. hónapban tudta meg. És végig szedte a gyógyszert meg menstruált, aztán elõbb is született a baba, már rég nem láttam õket de biztos jól vannak, csak nem volt sok idejük felfogni, hogy szülõk lesznek. Akit te ismersz véletlenül nem afroamerikai lány?
A kérdező hozzászólása: Akarták a babát, gondolom így nem szedett akkor már gyógyszert.Csak végig vérezte...Amúgy köszi a választ mindenkinek!
a terhesség elsõ harmadában még normális ha vérzik vki, utána már nem annyira

Mennyire gyakori a terhesség alatti menzesz?

Legjobb válasz: Százalékot nem tudok mondani, ha van rá esély, inkább csinálj egy tesztet, mint hogy "kisakkozd".

Százalékot nem tudok mondani, ha van rá esély, inkább csinálj egy tesztet, mint hogy "kisakkozd".
Egy csaj ismerõs mesélte: Örülök hogy végre összehoztuk a gyereket tomival, kár hogy sokat émelygek de legalább nem menstruálok, ha jól tudom 3 hétre rá az utolsó hónapig megjött neki.
nem tudom, eddig egyik kölöknél sem volt, de még ismerõsnél sem, amúgy nagyon könnyû ezt tudni, ha a vérzés darabos a szokásos, akkor nem vagy terhes,
Ritka, de van. Anyukám velem az elsõ 3 hónapban menstruált.
Anyósom mind a két gyereknél menstruált az elsõ hónapban. Emiatt el is számolták a terhességi korát.
Itt sok ilyet olvasni, de pl. az én ismerõseim között senkinek nem volt.
Nekem volt vérzésem, a nem várt idején, meg rá 2 hétre, meg több vérzés idõközben, majdnem minden hónapban. Testvéremnek is volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!