Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori hogy valaki (35 db)

Mennyire gyakori, hogy valaki természetes úton, oxitocin segítségével, de fájdalomcsillapítás nélkül szül?

Legjobb válasz: szerintem nem gyakori ugyanis a mesterséges oxi jóóóval erõsebb méhösszehúzódásokat idéz elõ mint a természetes, ami amúgy is termelõdik normális vajúdásnál és én nem is értem miért adják még ráadásul...inkább segiteni kéne szegény nõnek hogy ellazuljon és nyugodt körülmények között vajúdhasson semhogy mindenféle szereket beadjanak aminem tragikus végkimenetele is lehet (pl ha oxitocint kap, az méhrepedéshez is vezethet) szóval nagyobb fájdalommal jár az injekció, ezért kérik a fájdalomcsillapitást, mindezek hatnak a magzat szivmûkõdésére és irány a mûtõ sürgõsségi császárra mert ugye lassult a szivhang....borzasztó. ahelyett hogy mindenkiben megerõsitenék hogy a természet jól alkotta meg a nõt és képes természetesen szûlni. na de ez más téma, bocs hogy elkanyarodtam:)

szerintem nem gyakori ugyanis a mesterséges oxi jóóóval erõsebb méhösszehúzódásokat idéz elõ mint a természetes, ami amúgy is termelõdik normális vajúdásnál és én nem is értem miért adják még ráadásul...inkább segiteni kéne szegény nõnek hogy ellazuljon és nyugodt körülmények között vajúdhasson semhogy mindenféle szereket beadjanak aminem tragikus végkimenetele is lehet (pl ha oxitocint kap, az méhrepedéshez is vezethet) szóval nagyobb fájdalommal jár az injekció, ezért kérik a fájdalomcsillapitást, mindezek hatnak a magzat szivmûkõdésére és irány a mûtõ sürgõsségi császárra mert ugye lassult a szivhang....borzasztó. ahelyett hogy mindenkiben megerõsitenék hogy a természet jól alkotta meg a nõt és képes természetesen szûlni. na de ez más téma, bocs hogy elkanyarodtam:)
szerintem ez a leggyakoribb. Nekem rengeteg ismerösöm nem kapott fájdalom csillapítást de oxitocint igen. én mindegyik nélkül szültem. Az oxitocin nagyon nagy fájdalmat okoz, ezt nem kértem volna, söt elutasítottam volna ha csak úgy bekarták volna adni.
Elfolyt a magzatvíz, majd rá 3 órára jött az elsõ fájás, de akkor már 3 ujjnyira voltam kitágulva, rögtön kötötték az oxit, majd kézzel tágítás, semmi fájdalomcsillapítás, csillagokat láttam a fájástól, de nem bántam meg, így az elsõ fájástól számítva másfél óra alatt meglett a lányom. Remélem hogy a második baba is ilyen gyorsan ki akar majd jönni :) Megérte a nagy fájdalmakat, így visszagondolva jó volt, gyors és könnyû, akkor egy kicsit halálérzetem volt hogy többet nem kelek fel az ágyról, annyira fájt, de itt vagyok, és hamarosan újra átélhetem :)
4-szer kaptam oxit és egyiknél sem kaptam fájdalomcsillapitót.
Én is így szültem, oxival, fájdalomcsillapítás nélkül. 3 ujjnyira kitágultam, csordogált a magzatvíz, fájások pedig 5-10 percenként egyszer, nem túl erõsen. Végül oxit kaptam, két és fél óra múlva kint volt a lányom.
Én mindhárom fiamat oxival, de fájdalomcsillapítás nélkül szültem.
Az elsõt én is így szültem. Utólag már tudom, hogy felesleges volt az oxi, de kezdõként még nem tudtam sajnos. Mindössze azért kaptam, mert ahogy lefeküdtem az nst-hez, elmúltak a fájások. Csak annyi kellett volna, hogy újra sétáljak egy kicsit... de ehelyett rámkötötték. Nem tudom, hogy emiatt-e, de engem is tágítottak, könyököltek és varrogattak kint-bent. Mondjuk gyors volt a kitolás, de eléggé hasonló, mint a fenti hozzászólónál... Másodjára így eldöntöttem, hogy nem engedem bekötni, hacsak nem létkérdés. Viszont nyargalásztam is fel-alá egész végig. Nem is volt probléma, gátvédelemmel szültem minden "adalékanyag" nélkül. De tény, hogy a külsõ oxi nagyban korlátozza a belsõ mûködését.
oxi, kézzel tágítás, indított szülés, nem kaptam fájdalomcsillapítót.
Én háromszor szültem így, ismerõseim is, barátnõm is, talán egy embert ismerek, aki kért Eda-t.
nekem szintén így volt mint a 6osnak, csak nekem 18 óra volt. az utolsó fél óra oxy a kimerülés miatt kellett..
Nekem is így volt, ugyanis magzatvíz már régóta folyt, de fájás nem akaródzott lenni. Oxitocin segítségével lett fájás, és kb. 3, 5 óra vajúdás után meglett a lányom. Nem volt nekem annyira brutális - így utólag. Most 35 hetes vagyok, kíváncsian várom, mi lesz...
Szerintem is ez a leggyakoribb eset nekem is így volt.
16 órát vajúdtam, az utolsó 8 órában végig kaptam az oxyt. Hol EDA-ért, hol császárért "könyörögtem", de egyik se lett. Viszont lett kézzel tágítás, másfél órás kitolás hasbakönyökléssel, két órás stoppolás, mert vágtak + szakadtam kívül, belül... Amúgy a baráti társaságomba, rokonok között(kb.6-an szültek mostanában) mindenki kapott oxytocint, és kb. fele-fele arányban lett császár a vége. Egy valakirõl tudok közülük, aki EDA-t is kapott, mert elhúzódó volt a szülése.
19 órát vajúdtam, szerencsére "csak" fél órát oxival, fájdalomcsillapítás nélkül.
Én is kaptam oxyt és fájdalomcsillapítót nem, de nem is akartam volna. Amúgy szerintem meg nagyon sok esetben hiába van úgy teremtve a nõ teste, nem tud annyira tágulni, mint pl én (éretlen volt a méhszájam, pedig 41+2-re szültem) és ha ezzel "könnyebb" a kisbabának kibújni, akkor szerintem jó dolog. Én pozitívan éltem meg a szülésem, pedig hajnaltól estig tartott szó szerint, oxy nélkül pedig valószínûleg mehettem volna a mûtõbe császármetszésre...
Háromszor szültem fájdalomcsillapítás nélkül, fel sem merült bennem, hogy kérjek. Kétszer kaptam oxitocint, elsõnél nem tudom miért?? másodiknál nem kaptam, harmadiknál indítás miatt kaptam oxit.
Fajdalomcsillapitot egyszer sem kertem. Oxitocinra az egyik szulesemnel szukseg volt, a masiknal nem . (Az oxi jo esetben nem kivansagmusor.)
háromszor szültem simán, az elsõnél adtak oxit, fájdalomcsillapítót nem, másodszorra harmadszorra már nem volt rá idõ sem, mert elég gyorsan megszülettek nélküle is. A második és harmadik szülésem együtt feleannyira sem fájt, mint az elsõ oxis!!

Mennyire gyakori hogy valaki sosem él át vagy nagyon ritkán orgazmust?

Ha te ilyen vagy mesélnél róla? Mióta van ez így, vagy hányszor sikerült átélni?HÁny éves vagy?

Legjobb válasz: Nõknél gyakori.

Nõknél gyakori.
Kedves kérdezõ kérdezed: "HÁny éves vagy?" - és Te hány éves vagy?? (és hím- vagy nõnemû?) Minimális udvariasság lenne, hamár kérdezel, ennyit elárulj... :((
4. vagyok Nekem csak akkor sikerült magamnál elérni csiklói orgazmust amikor a férjemmel már 5 hónapja együtt voltunk és általa rendszeresen volt olyan orgazmusom. Elõtte is próbálgattam de akármeddig csináltam nem sikerült magamnak elérni. Aztán az esküvõnk után kaptam tõle karácsonyra vibrátort. Azzal elsõre ment a hüvelyi is. De akkor már nekünk is javában sikerült ezt elérni. Elõtte még nem próbáltam mert nem volt mivel:) egyedül meg nem mentem be ilyen helyekre mert nyúl voltam hozzá:) õ úgy hívja hogy megtörte a jeget nálam. a csiklóit magamnak már annyira tovább fejlesztettem, hogy a kezdeti fél óra izgatás helyett már elég 5 perc is:) már amikor magamnak csinálom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tapasztalat megosztásodat! Nekem nem probléma ez inkàbb a téma érdekel és azok akiknek ez nem sikerül.
Sajnos a nõknél sokszor elõfordul ez. Amellett, hogy a partnert jól kell tudni megválasztani, igazából a döntõ szerep szerintem a te kezedben van. 15 éves koromban kezdtem el maszturbálni és elsõ alkalommal addig csináltam, amíg nem lett csikló orgazmusom, elvégre mi értelme lenne a dolognak, ha utána nem kapod meg, amiért dolgoztál. A lényeg, hogy fedezd fel a saját tested és ne félj magadhoz nyúlni, ugyanis nem vagy pillecukorból. A technikát addig fejlesztgettem, amíg elértem, hogy behatolás nélkül ha úgy akarom csikló vagy hüvelyi orgazmusom legyen, mégegyszer hangsúlyozva: behatolás nélkül ( a kézi masszírozó csodákra képes: [link] )Sajnos pasit nem választottam ilyen jól elsõ alkalomra, fél évig jártunk, mire elõször lefeküdtem vele. Én 17 voltam, de õ már 22, pár év tapasztalattal. Elsõ alkalommal elment és szerintem úgy gondolta, hogy nekem elég annyi, hogy elvette a szüzességem, úgyhogy nem is akart utána velem már nagyon mit csinálni. Én nem féltem, hogy megbántom õt, persze nem durván, de megmondtam neki, hogy ez nem volt így jó nekem és most sürgõsen tegyen valamit, hogy ez megváltozzon, ha mással nem, kézzel. Megértette, nem sértõdött meg, mint a többi, akik azt hiszik, hogy õk a csõdörök királyai és tette a dolgát. Szóval azt tudom tanácsolni, hogy elõbb ismerd meg magad jó alaposan, hogy tud, mit kell érezni neked ahhoz, hogy elõbb-utóbb orgazmusod legyen.
A kérdező hozzászólása: igazából mindegyik érdekel, partnerrel, magaddal..
Nekem szex közben nem volt még orgazmusom annak ellenére, hogy nagyon élveztem. (bár az hozzátartozik a dologhoz, hogy a partner nem igazán volt megfelelõ) Ha magamnak csinálom, akkor mindig van.
Én 19 éves korom óta élek nemi életet, több partnerem is volt. Volt majd 1 éves kapcsolat is. Mégsem volt soha semmilyen orgazmusom. 24 éves koromban éltem át az elsõ csiklói orgazmus a férjemmel. Akkor persze még a kapcsolatunk eleje volt:) 3 hete voltunk együtt. Nem görcsöltünk rá a másik orgazmusra, csak együtt voltunk, élveztük egymást, összeszoktunk... és idõvel lett hüvelyi orgazmusom is. 15 hónap után. Azóta rendszeresen van. Én úgy gondolom , hogy csak megfelelõ partner kellett hozzá. Mivel a férjem elõttiek elég önzõek voltak, nem sokat törõdtek velem. Vagy épp nem érdekelte õket, hogy nekem is jó e. 27/N
Nekem még sose volt. Nagyon tudom élvezni a szexet (bár nem mindig), de orgazmusom mégse volt, akármennyire is jó volt egy-egy aktus. 29 vagyok, és eddig 10 partnerem volt, ha ez számít.. :) Mit meséljek, ennyi, ez van és kész :D. Attól még nem vagyok frigid :)
Szex közben? Vagy maszturbálás közben? Nem mindegy, hogy hogy kérdezed. :)
A kérdező hozzászólása: kérdezd meg nyugodtan, nem kell belõle udvariassági dolgot csinálni :-) 31 éves nõ vagyok

Mennyire gyakori hogy valaki a hatvanas éveiben dédszülő lesz? Ismertek ilyet?

Legjobb válasz: Dédmamám 65 évesen lett dédmama. De megismertem nem rég egy nénit, akinek 65 évesen 3 dédunokája van már :) De szerintem nem gyakori.

Dédmamám 65 évesen lett dédmama. De megismertem nem rég egy nénit, akinek 65 évesen 3 dédunokája van már :) De szerintem nem gyakori.
Mamám-anyum, anyum-bátyám, bátyám-unokaöcsém között pont 21-21 év van. Így a mamám 63 évesen lett dédi. Ha a generációk között 20-23 év korkülönbség van, akkor 60-70 év között lesznek dédik. Ebben mi a különleges?
Ismerek, nagymamám :-) Õ 23 évesen szült, a lánya 22 évesen, az unokája 18 évesen. Vagyis 63 éves korára lett dédnagymama.
A környéken van 30 éves nagymama, szóval valószínû....
#1-nek, hogy jött ki ez a számítás? Ha 16 évesen szülne mindenki, akkor 32 évesen nagyszülõ, 48 évesen dédszülõ lenne. A kérdésben 60-as évekrõl van szó.
A tanulatlanabb társadalmi rétegekben gyakori jelenség. (bántás nélküli tény)
Szerintem nagyon ritka. Ha 20 évesen szül és a gyereke is majd annak a gyereke is 20 évesen akkor lehetséges.
Egyre gyakoribb, ahogy a kisebbség lassan (vagy inkább [email protected] gyorsan) többség lesz.
Tehát akkor a családban mindenki 15-16 évesen már szült? Mert másképp nem igen lehet.
Nagymamám most 63 éves, 61 évesen lett dédszülõ. 19 évesen szülte anyámat, 39 volt amikor én születtem. 22 évesen szültem, hófehérek vagyunk, 20-40 éve nem volt gáz 19 évesen szülni, nagyi és anya is férjnél volt már akkor.
Azért ez nem csak cigányoknál jellemzõ. Mondjuk ha egy jelenleg 20 éves embertõl megkérdeznénk majd hatvan éves korában, hogy van e dédunokája akkor biztos furcsán nézne ránk, mert most már késõbb szülnek a családok mint korábban. De édesanyám pl. 57 éves 21 évesen szülte a nõvérem, ami annak idején 1976-ban nem volt szokatlan. Tesóm szintén 21 évesen szülte a lányát, 1997-ben. A 90-es években is jellemzõ volt még, hogy sok lány varrõnõnek tanult a szakmunkásképzõben és ezek a lányok általában 20-23 éves korukban férjhez mentek gyereket szültek. Tesóm lánya most 16 éves, nem tartom kizártnak hogy azelõtt fog gyereket szülni mielõtt anya betölti a 70-et, mert az még 12 év.
A kérdező hozzászólása: Az én dédijeim 1919, 26 és 29-ben születtek. Az elsõn kívül aki Alzheimeres mindegyik jó egészségnek örvend.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) Ezt a cigány vonalat nem tudom minek kell mindig felhozni?! Nálunk is hasonló a helyzet, igaz nem vagyok kék szemû de az apai nagymamám zöld szemû a nõvére kék, apám barna az öccse kék szemû. Én 23éves vagyok és márciusra vagyok kiírva. Anyukám 42, nagymamám 63éves. Van még három dédszülõm, és ha isten is úgy akarja lesz ükunokájuk!:) ))
15-ös vagyok... Vélhetõen nincsen egyikünkben sem roma vér, kék szem gyakori a családban, sõt a szõke is van több. A nagymamám az elsõ gyereke a dédimnek, õ pedig 17 évesen szült, nálunk is 20-21 évesek voltak szülõk. Az ükunoka édesanyja pedig aránylag késõn 30 évesen várja gyermekét... Dédi 20-on valahányas születésû
Bocs, hogy ezt írom, de cigányoknál elég gyakori. Én tudok i iylenrõl. Persze nincs ebbe semmi rossz, kivételesen nem azért írtam.
Az enyém 68 éves korára 4-szeresen volt dédi, 84 évesen hunyt el, addigra még 2 lett. Azóta: már 12 dédunokája lenne:( útban az ükunoka, pedig 5 éve ment csak el, többen várandósan vettek részt már a temetésén
A szomszédék. A dédunoka 2 éves, az apukája 28, az õ anyja 47, a dédmami pedig 67.
Nagyszüleim 67 évesek, a kisfiam 9 hónapos, szóval simán van ilyen.:)
A cigánysoron amelyik családban "már" 60 éves a dédnagymama az tiszta szégyen! Rendes cigányok között ez már 45-50 éves korára bekövetkezik!
Az én nagymamám kereken 60 éves korában lett dédi. Nagyon érdekes a családunk. A dédnagymamám 81. éves. Nagymamám 61. A nagybátyám 41. És én 21. A fiam 1 éves. A fiamnak él az üknagymamája, ami szerintem fantasztikus dolog. Anyukám "kilóg" a sorból, õ 39 éves.
Hjjjaaa. Pl. Anyósom. 16 évesen szülte a sógornõmet, õ is 16 évesen szülte a fiát, és most lett anyós dédi, pedig a fia harminc évesen vállalta az elsõ gyereket. Anyós elsõ fia is korán házasodott, az õ lánya 19 évesen szülte az elsõ gyereket, hamar jött a második is. Így anyóspajtás hatvanas éveiben ráadásul háromszoros dédszülõ lett. A család iskolázottsága egyébként vegyes, ki mit tudott saját erõbõl elérni.
''Tehát akkor a családban mindenki 15-16 évesen már szült? Mert másképp nem igen lehet.'' 20+ évesen nem 15-16 évesen, tulajdonképpen a XX második feléig ez teljesen általános volt. Hülyeséget nem kell írni és gyakorolni kell még az összeadást...hátha jobban fog menni legközelebb...

Mennyire gyakori, hogy valaki teherbe esik a fogamzásgátló szedése alatt?

Sokszor olvastam ezen az oldalon, hogy valaki így lett terhes, pedig normálisan szedte. Õk kivételek vagy ez egészen gyakori? Én is szedek fogamzásgátlót és egy kicsit megijedtem, hogy mégse vagyok majdnem teljesen védett.

Legjobb válasz: Pearll indexet nézd meg. Nem gyakori, de elõfordul.

Pearll indexet nézd meg. Nem gyakori, de elõfordul.
Ha rendesen szeded, nem hagysz ki szemet, nem hánysz és nem megy a hasad, nem szedsz antibiotikumot, akkor nem lesz semmi baj. :) Aki itt van, és bogyó mellett lett terhes, azok közül mindenki "rendesen szedte".Persze... Én se vallanám be, hogy a saját hibám.. Lehet, hogy elõfordul pár eset, de ez nagyon nagyon ritka. Nem kell tartanod tõle!!!
elõzõ, hülyeségeket beszélsz. mindenhol leírják, hogy a tabletta sem ad 100%-os védelmet, rendes szedés mellett sem. viszont nagyon kicsi az esély, hogy teherbe esnek mellette. valami 0.1%, asszem. ritkán, de megtörténhet.
Ritka de nem lehetetlen, akkor sem, ha rendesen szeded
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Úgy ahogy megnyugodtam. :)
Én fogamzásgátló mellett lettem terhes. Rendesen szedtem, egy szemet nem hagytam ki, nem volt mellette más gyógyszeres kezelés, mégis összejött. Sajnos el is vetéltem 9 hetesen. De, lehet. A betegtájékoztatóban is benne van, hogy 99, 9%..

Szerintetek mennyire "gyakori", hogy valakinek rendesen megjön a menstruációja, de közben mégis terhes?

Múlt hónapban a menstruációm végén voltam együtt a párommal, elvileg holnap kéne megjönnie, de tegnap reggelre megjött. Nem csak pecsétel? vérzés. Ez alapján kizárható a terhesség? Vagy egy tesztet érdemes lenne csinálni azért?

Legjobb válasz: Szerintem kizárható. :) Ritka az, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt, az hogy rendesen, az meg teljességgel, hiszen azzal leválna az egész méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Ha így megjön, az azért minõségben és mennyiségben eltér a rendes menzesztõl.

Szerintem kizárható. :) Ritka az, hogy valaki menstruáljon terhesség alatt, az hogy rendesen, az meg teljességgel, hiszen azzal leválna az egész méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Ha így megjön, az azért minõségben és mennyiségben eltér a rendes menzesztõl.
Figyi Én kb.3 hónapja terhesnek érzem Magam...pedig menstruáltam pontosan, de a tüneteim nem múltak.Most 11-én kellett volna megjönnie, de még késik...Nemtudom mi van Velem.Egyébként halottam már olyat is, hogy x hónapig még rendesen volt menzesz, de terhesség is, de hallottam olyat is, hogy akkor kevesebb mennyiségileg.
Bocsi egyszerre írtuk, csak lassabb voltam.:) 2-es
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! Tesztet nem csináltál? Én múlt hét pénteken csináltam egyet (habár szerintem korai volt, semmi értelme), de az negatv lett.
Kedves Kérdezõ! Nekem is volt nega tesztem, az elsõ "terhesnek érzem Magam" hónap környékén csináltam 2-õt is. Az most egy ideig meggyõzött...
Nem volt korai a teszt, ha azt nézzük, hogy a menstrtuációd végén voltatok együtt. Ha akkor teherbe estél volna, akkor a pénteki teszt már kimutatta volna.

Mennyire gyakori, hogy valakinek egyáltalán nincs családja, vagyis teljesen egyedül van?

Én 40 éves n? vagyok,nekem anyám nincs, nagyszüleim már meghaltak, apám pedig életveszélyes állkapotban van jelenleg, nem tudjuk mi lesz a kimenetel. Férjem nincs, gyerekem nincs, rokonom nincs, párommal most szakítottunk. (Õ nem akart szakítani, de én kénytelen voltam, mert idegileg kikészít.)Rádöbbentem, hogy ha apám is feladja, akkor gyakorlatilag a macskámon kívül senkim sem marad. Hogy lehet ezt a helyzetet elfogadni?

Legjobb válasz: hát bizony nagyon erõsnek kell lenned lélekben, hogy ne add fel, mert ezt nem lehet szubjektíven nézni, ezek olyan objektív körülmények, hogy teljes biztonsággal mondható, megvan az alapod arra, hogy bizony "lecsússz", elveszettnek érezd magad, de próbálj meg azzal szembesülni, hogy egymagadnak kell ebben a xar világban boldogulnod, ami iszonyú nehéz feladat, de rendezud le magadban, hátha ez erõt ad. Nem szabad ezt elkenegetni, hogy ugyan,nem is probléma, hogyne lenne az, és én s etudom mit kezdenék, ugyan oda jutok: nagyon erõsnek kell lenned !! sok sikert!

hát bizony nagyon erõsnek kell lenned lélekben, hogy ne add fel, mert ezt nem lehet szubjektíven nézni, ezek olyan objektív körülmények, hogy teljes biztonsággal mondható, megvan az alapod arra, hogy bizony "lecsússz", elveszettnek érezd magad, de próbálj meg azzal szembesülni, hogy egymagadnak kell ebben a xar világban boldogulnod, ami iszonyú nehéz feladat, de rendezud le magadban, hátha ez erõt ad. Nem szabad ezt elkenegetni, hogy ugyan, nem is probléma, hogyne lenne az, és én s etudom mit kezdenék, ugyan oda jutok: nagyon erõsnek kell lenned !! sok sikert!
Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül a problémáddal! Biztos vannak még így emberek, csak épp amikor a boltban belebotlasz, õ sem ezzel kezdi. Lehet, hogy nem vagy a híve, de én ismerkednék interneten. Õszintén leírnám ki vagyok. Aztán ír neked valaki és majd kialakul. Hiszel Istenben? Ha igen, akkor most nagyon sok erõt adhat neked. Járj el templomba ezekben az idõkben különösen, a pap biztos tud neked segíteni abban, hogy ne lásd nagyon borúsan a dolgokat. Lehet, hogy viccesen hangzik, de õ azon kívül, hogy Isten szolgája, pszichológus is. :) (ez lehet, hogy nem is fontos, de: én nem vagyok egy mélyen vallásos ember, mégis így látom)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, sajnos nem vagyok hívõ, sõt gyakorlatilag már mindenben elvesztettem a hitem, de azért igyekszem tartani magam. És tudom, hogy az ember sokszor akkor kapja össze magát igazán, ha magára van utalva. Bízom benne, hogy sikerülni fog.

Mennyire gyakori, hogy valaki házasság elõtt semmi nemi életet nem él? Sok ilyen ember van?

Legjobb válasz: Kendõbe járkálnak, nem beszélnek senkivel és mindig megtörlik a kezüket, ha valami külsõ dolgot megfognak.

Kendõbe járkálnak, nem beszélnek senkivel és mindig megtörlik a kezüket, ha valami külsõ dolgot megfognak.
En lennek!
amishok :D
Nagyon vallásosok közt szerintem még most is akad, mert náluk ez bûn és félnek istenük büntetésétõl.
Magyarországon nem gyakori, de valahol igen.
Én vallási okból vagyok így. És nem, nem félek a büntetéstõl, mint ahogy az egyik válaszoló hiszi. Ha teszek valamit, vállalom a felelõsséget is. Szabad akarattal rendelkezem. Épp csak szeretnék megfelelni egy bizonyos erkölcsi mércének, ami magasabb, mint a világ mércéje. Ezt isten szeretete és nem a tõle való rettegés motiválja. Persze nem várom, hogy megértsd ezt. :) Házasságkötés után meg lehet mindent bele. ^_^ Egyébként sem lennék a "kiélem magam" típus, nem vagyok az a fajta. És tudod mit? Így sokkal több lelki fájdalomtól védem meg magam, de csak úgy mellékesen. Pl nem kell attól félnem, hogy mi lesz, ha esetleg felcsináltam a tizenéves barátnõcskémet. Vagy, hogy összeszedtem-e valami betegséget. (az óvszer sem 100% védelem ugye) Azért mert sokan csinálnak valamit, még nem érzek ellenállhatatlan kényszert, hogy utánozzam õket. Utálom a csordaszellemet. 22/F
Azt az életmód amit választottál a mostani többségi (nem vallásos) társadalom tolerálja, nics vele semmi baja. Még azt is eltûrjük nektek, hogy magasabb erkölcsi szinten állónak gondoljátok, de közben azért kicsit "kattantnak" tartunk bennetek. #4
Az igazi keresztények ilyen emberek.
6-os válaszolónak ment a zöld kéz! S ezzel megspóroltad nekem az írást! :D 23/L

Mennyire gyakori, hogy valakinek nem középidőre esik az ovulációja?

Derült már ki valakinél, hogy teljesen máskor van, mint ahol tankönyv szerint lennie kellene?

Legjobb válasz: Persze,nekem volt mär 8.-dikon de 16.-dikon is.

Persze, nekem volt mär 8.-dikon de 16.-dikon is.
Nekem amikor összejött a babó akkor a 21. napon volt ovum. Sajnos a baba nem maradt meg...
Nekem is volt ilyen, így lettem terhes is.

Mennyire gyakori, hogy valakinek 25 évesen gyomorsavproblémái legyenek? Ez vajon végleges vagy csak egy átmeneti állapot?

1-2 hónapja kezdődött, mikor elkaptam az influenzát, ittam Aspirin plusz C pezsgőtablettát, az antibiotikus hatású, lehet, hogy az tette tönkre a gyomrom, vagy csak átmenetileg savas lett? Azóta tart, hol jobban, hol kevésbé, odafigyelek mit eszek, iszok. Most fogom kipróbálni, hogy szódabikarnónát teszek vízbe, és azt fogom inni. Vajon ehetek most lángost? Azt sütök, elvileg az olajban sült ételek nem tesznek jót, de ha iszok előtte szódabikarbónás vizet, akkor talán meg tudom enni?

Legjobb válasz: Nekem 16 éve savas a gyomrom, a többit rád bízom.

Nekem 16 éve savas a gyomrom, a többit rád bízom.
A kérdező hozzászólása: Van olyan módszer, ami bevált neked? Akár étel, vagy valami gyógyszer?
Végül együtt tudok élni vele kisebb-nagyobb trükkökkel. Például: naponta minimum 3x eszem. Ébredés után 1-2 órán belül az elsõ. Savlekötõket régóta nem szedek, mert leviszi a savat persze, de pár óra alatt újratermelõdik. Tehát az okot nem szünteti meg, csak tüneti a kezelés. A másik csodafegyverem a csokis müzli és a reggelizõpehely (szintén csokis) tejjel. Ezekkel szoktam 'túlélni' a savasodást.
Nekem kb. 10 évesen is voltak, ha az orvosoknak igazuk van. De ha nincs, akkor is 16 éves voltam, mikor kezdõdtek a savproblémáim.

Mennyire gyakori, hogy valakinek a hímvesszője szőrös, és nem csak a tövénél? Mert van rajta jónéhány szőrszál.

Legjobb válasz: nekem is van pár szõrszál a rúdon, azokat le szoktam borotválni, bár lehet nem kéne mert erõsödik és/vagy több lesz, de inkább lekapom hetente 1x és nincs gond :)

nekem is van pár szõrszál a rúdon, azokat le szoktam borotválni, bár lehet nem kéne mert erõsödik és/vagy több lesz, de inkább lekapom hetente 1x és nincs gond :)
páromnak is van, leborotválja a többivel együtt nem zavaró, még akkor se amikor borostás
Ez természetes, nekem is van. Bár én már jónehány éve borotválom. Azt is, meg a zacsit is, meg körülötte is egy részig. 3 okból: higiénikusabb, hogy néz már ki dzsumbujosan, és mert a páromnak is jobb.
Hát nekem meg nincs! És el sem tudom képzelni, hogy lehet ott szõr, már bocs :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!