Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori hogy terhesség (12 db)

Mennyire gyakori, hogy a korai terhesség alatt elhal a baba? Tudtok %-ot mondani?

Barátn?mmel sajnos ez történt, missed ab lett a vége. Most úgy érzi, ilyen csak vele fordulhat el?, és saját magát hibáztatja, folyton jár az agya, hogy hol ronthatta el, mit nem kellett volna csinálnia...Hogyan tudnám megnyugtatni? Úgy hallottam, hogy ez nem olyan ritka dolog, és nem tehet róla senki. Az ? babája ki sem volt fejl?dve, 13 hetesen egy kis gubics volt :-((

Legjobb válasz: Sajnos elég gyakori! Nem az õ hibája!!! A rossz az, h akinek az elsõ terhességnél ez történik, a következõnél rettegni fog (ahogy én is)! Én is azt hittem, h ez csak velem történt meg, de nagyon sokakkal, csak ezt a nõk nem verik nagy dobra. Az sem véletlen, h legtöbben csak 12. hét után merik közölni a hírt az ismerõsökkel, ugyanis 12. hétig ez gyakran megesik. Az egyik orvos azt mondta, h nála 12. hétnél kezdõdik a terhesség...

Sajnos elég gyakori! Nem az õ hibája!!! A rossz az, h akinek az elsõ terhességnél ez történik, a következõnél rettegni fog (ahogy én is)! Én is azt hittem, h ez csak velem történt meg, de nagyon sokakkal, csak ezt a nõk nem verik nagy dobra. Az sem véletlen, h legtöbben csak 12. hét után merik közölni a hírt az ismerõsökkel, ugyanis 12. hétig ez gyakran megesik. Az egyik orvos azt mondta, h nála 12. hétnél kezdõdik a terhesség...
Elõzõ vagyok, én ilyen 15-20%-ot hallottam.
Én is a százalékhoz tartozom, bár nekem nem kellett mûszeres befejezés.Én azt hallom ez nagyon gyakori, viszont utána szinte mindenkinek sikerült is az ismeretségi körömbõl!Azóta nekem is van egy 23 hónapos kisfiam probléma mentes terhességbõl, és 21h.kismama vagyok!Szóval sírni kell egy nagyot, elrendezni a fejben, utána megrázni magát és optimistán elõre nézni, tényleg nagyon sok a pozitiv példa!
Sajna nekem is volt missed ab.-om A dokik statisztikája szerint minden 5.terhesség így végzõdik! :(
Én 30 százalékra emlékszem kb, de ez még az olyan korai, hogy mensessel távozik, ami nem késik.
Az orvosom a 7. héten (akko mentem hozzá elõször) azt mondta hogy a terhességek 15%-a ebben a korban vetéléssel végzõdik, ezért nem adott hivatalos papírt még a terhesség tényérõl, hanem visszarendelt 10. héten. Azt mondta akkor már kevesebb az esély. De munkahelyemen és nagyobb ismeretségi körben mi is megvártuk a 12. heti genetikai uh-t, mert akkor már tényleg nagyon kicsi lett a vetélés esélye.

Mennyire gyakori, hogy valakinél a 17 hetes terhesség teljesen tünetmentes, sőt a pocak is laposabb, mint valaha?

Semmi hányás, semmi fájdalom, és a menstruáció is megvolt minden hónapban. A történet elég kellemetlen. A kollégiumi szobatársam elvileg lefeküdt a párommal, és most azt állítja, hogy terhes. Szóval bizonytalan vagyok, hogy ez így lehetséges-e... Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: haaat.....igen ez kellemetlen. Lehetseges, hogy a 17 hetben semmi nem latszik, es tunetmentes sot a menszesz is megjon, bar azert ez nem tul gyakori. Tul sok a "furcsasag", de lehetseges. Sajnos sehogy nem tudsz rola meggyozodni, mint kivulallo, viszont ha igaz a dolog, akkor mar nem sokat kell varni es latszani fog. Nem mindenkinel de altalaban a 20 het korul mar megmutatkozik egy picuri has. De hangsulyozom, ez nem torvenyszeru. Nagyon sajnallak ez a szitu eleg borzaszto...En a helyedben letojnam terhes e ez a r...vagy nem. Ha igen akkor a kesobbiekben neki kell majd elszamolni a gyerekenek es az apukanak is....kitartas neked!! 34 hkm

haaat.....igen ez kellemetlen. Lehetseges, hogy a 17 hetben semmi nem latszik, es tunetmentes sot a menszesz is megjon, bar azert ez nem tul gyakori. Tul sok a "furcsasag", de lehetseges. Sajnos sehogy nem tudsz rola meggyozodni, mint kivulallo, viszont ha igaz a dolog, akkor mar nem sokat kell varni es latszani fog. Nem mindenkinel de altalaban a 20 het korul mar megmutatkozik egy picuri has. De hangsulyozom, ez nem torvenyszeru. Nagyon sajnallak ez a szitu eleg borzaszto...En a helyedben letojnam terhes e ez a r...vagy nem. Ha igen akkor a kesobbiekben neki kell majd elszamolni a gyerekenek es az apukanak is....kitartas neked!! 34 hkm
Èn mindent elhiszek de a mensit nem. Habár lehet közben vérzés kisebb nagyobb, de igazi mensi nincsen. sokan össze keverik egy bevárzást egy barnázás és ezért nem veszik észre. nekem a barátnöm akinek annyi idös a babája mint nekem most megint terhes. ma volt pont itt 16 hetes. szoros öv, tapados poló, egy nagyon enyhe kis dudor mintha jól lenne lakva. de ezt csak azért vettem észre mert csesztettem hogy semmi nem látszik, és kinyomta mutatta hogy neki is van. annyira furcsa.
17 hetesen azért már kellenének, hogy legyen jele (szerintem). Itt egy oldal, amin pl azt is látod mekkora kb. a pocakja egy 17 hetes kismaminak. http://www.pampers.hu/hu_HU/Pregnancy?gclid=CJ_NlqHB_qoCFcq-.. Mondjuk olyat már hallottam, hogy valakinek az elsõ 3 hónapban még volt menstruációja.
Hát ez így elég érdekes. Én "menstruáltam" hónapokon át. Gondolom, nem menstruáció volt, hanem csak ilyen beleszokott vérzés. Sokkal kevesebb volt, más állagú volt, de vér volt, és sosem okozott a terhességemben semmi bajt, pedig minden egyes alkalommal rohantam dokihoz, hogy nézzen meg. A pocakom 17 hetesen egyáltalán nem látszott, sõt most, 33 hetesen is alig. Sosem volt hányingerem, nem voltam rosszul, nem undorodtam meg semmitõl. Egyszer hánytam terhességem alatt, akkor gyomorfertõzés miatt, végigment az egész családon, napokon át a tiszta víz is kijött belõlünk. Le is fogytam akkor 5-6 kilót. A babának ekkor sem lett baja szerencsére. Szóval van ilyen. Viszont az elég kamu duma, hogy nõgyógyász az ismerõse és emiatt nincsenek papírjai. Ha nem titkolt terhes, errõl vezetnek nyilvántartást. Sõt, ha titkolt terhes, akkor is, csak akkor kézhez kapja a papírokat, hogy más ne szerezzen róla tudomást. Szóval ez így kamu.
elso vagyok, ezek utan bizti kamu....megnyugodhatsz, nem terhes. Egyebkent 100% biztos vagyok benne, hogy egy par het mulva majd beadja, hogy elvetelt. Ha eleg szemet, meg azt is kitalalja, hogy miattad, mert allandoan zaklattad. Ez egy idiota.....
Szerintem kamu. He tenleg terhess lenne mar eled vagta volna az ultrahang kepet. Most vagy elmondja vagy nem. Ha el karja "dicsekedni" akkor be is bizonyitsa ha meg titkolni akarja akkor ennyit sem mondott volna. Nekem ezek a "el is mondom meg nem is" dolgok mindig kamu szagunak tunnek. :)
Akkor tuti kamuzik, mert fõleg, hogy a rokona nõdoki, terhesgondozási könyvének mindenképp kell lenni, mert a védõnõ is, és a nõdoki is abba írják az eredményeket a vérvételrõl, mikor történtek az UH-ok, stb. Megnyugodhatsz, tuti, hogy hazudik neked!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam hasonló módszerrel kideríteni, de erre azt mondta, hogy a nagybátyja nõgyógyász, így rendelésen kívül, papírok nélkül végzi a vizsgálatait. Mindezek miatt gyanakszom rettenetesen... Mindenesetre nagyon kikészített ez az ügy.. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Mondd meg neki, hogy a babát már meg kellene néznie egy orvosnak, hogy egészséges-e, mert nehogy baj legyen. Vagy ha azt állítja volt már ott, akkor kérd meg, hogy megnézhesd amit kapott, mert amúgy nem hiszel neki! Elvileg már kiskönyve is kellene legyen! 30+4 hkm
Nekem 18 hetesen még teljesen lapos volt a hasam, meg nem mondta volna senki, hogy babát várok. Viszont sugárban hánytam mindentõl, és persze nem menstruáltam. Ez amit leírtál több mint gyanús. Vannak furcsa esetek, de ez így összességében..., hát, ...nem túl hihetõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! A most már ex barátom, a józan érveim ellenére úgy döntött, hogy szakít velem, és a fent említett lánnyal lesz. Szóval a lány elérte a célját. Ezek után már nem is gondolkodom, hogy igaz-e a terhesség. Próbálok túllépni a dolgon. Nagyon úgy tûnik, hogy a srác nem érdemli meg, hogy bánkódjak miatta, hiszen, ha hitt a lánynak, hogy terhes akkor annyi tuti igaz, hogy megcsalt vele.

Mennyire gyakori, hogy a tesztek csak viszonylag későn mutatják ki a terhességet?

Mensi kimaradásának napján még nem, csak mondjuk rá egy hétre...

Legjobb válasz: nekem ugy volt hogy külföldön amikor dolgoztam akkor éreztem hogy valami lehet hogy hoppäää van...:),vettem egy tesztet és azt mutatta hogy negativ.szomoru voltam nagyon!aztän haza utaztam és mondom itt valami ne stimmel,én érzem hogy valami nincs ok velem,feszült a cicim(nagyon hamar terhesSég elsö pär hetében) és az egyböl kimutatta hogy pozitiv!!mondom ez igen!!!aztän nem akartam elhinni és éjjel elmentem egy gyogszertärba és vettem egy ujat...az is pozitiv volt.na mondom anya leszek istenem..:).tehät nyugi...ha az elsö netän negativ...probäld meg kb 1 hét mulva:D.

nekem ugy volt hogy külföldön amikor dolgoztam akkor éreztem hogy valami lehet hogy hoppäää van...:) , vettem egy tesztet és azt mutatta hogy negativ.szomoru voltam nagyon!aztän haza utaztam és mondom itt valami ne stimmel, én érzem hogy valami nincs ok velem, feszült a cicim(nagyon hamar terhesSég elsö pär hetében) és az egyböl kimutatta hogy pozitiv!!mondom ez igen!!!aztän nem akartam elhinni és éjjel elmentem egy gyogszertärba és vettem egy ujat...az is pozitiv volt.na mondom anya leszek istenem..:) .tehät nyugi...ha az elsö netän negativ...probäld meg kb 1 hét mulva:D.
azt még kihagytam , hogy kisfiam mär 6 honapos :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és garatulálok a fiadhoz... :)
Szerintem inkább ez a gyakoribb. Ritkán hallok olyasmit, hogy már a kimaradás napján vagy elõbb kimutatja, vagy baromi halványan csak, és aztán meg azon kell izgulni, hogy vajon fog e erõsödni pár nap múlva vagy nem. Szóval szerintem megéri várni 5-7 napot fõleg ha nem pontos a menses.
szia, én éppen ebbe a cipõbe járok minden tünetem meg van 2 napja késik és a tesztek negativak
Nem mutatják ki valami hamar. Én a peteérés után 14 nappal teszteltem elõször, 10-es érzékenységûvel, halvány csíkos lett. Aztán rá 1 hétre a szintén 10-es ugyanolyan halvány. Rá 5 napra a 25-ös halvány szintén, és rá 5 napra megint halvány a 25-ös, bár ez az eddigi legsötétebb. Ha tényleg hihetek a teszteknek, akkor ma vagyok 6 hetes. És még mindig halvány!!! Úgyhogy jövõ héten megyek dokihoz, nem szórakozok itt a pisibemártogatással...
Én is ugyanígy jártam, 1 hete késik bár gyógyszerrel voltam 28 napos.Csináltam mensi napjától 2 napra, negatív lett, meg rá erre 4 napra, az is negatív és most sem jött még meg. Úgyhogy holnap megyek a dokihoz. Sok sikert!

Mennyire gyakori, hogy a teszt nem jelzi a terhességet a késés 4. napján sem? Járt így valaki, ill mikor derült ki a terhesség?

Legjobb válasz: nekem 1 héttel a késé után lett csak pozitív! addig volt 4 negatív tesztem...

nekem 1 héttel a késé után lett csak pozitív! addig volt 4 negatív tesztem...
Nekem pont 4 nap késés után lett pozitív de nekem 37 naposak a ciklusaim, neked hány naposak?
A kérdező hozzászólása: 30-31 naposak. 17-e körül vártam, tegnap még negatív volt a teszt, hétvégén próbálkozom ismét. Tegnap azt hittem, meg fog jönni, mert reggel kb 10 percig "fájt" a szeméremdomb felett, de nem jött...
Szia! nekem nem várt után 10 nappal lett az elsõ pozi teszt ! Sajnos méhen kívüli volt :( de azt mondták késõi a peteérésem..most vagyunk rajta a témán ismét..igy nem is tesztelgetek elõbb..
A kérdező hozzászólása: Volt valamilyen tüneted, amibõl gondoltad, hogy terhes vagy? Most mióta próbálkoztok?

Mennyire gyakori, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet?

Legjobb válasz: Elõfordul.Lehet korai terhesség azt meg nem tudja kimutatni.Vagy csak egyszerüen hibás.

Elõfordul.Lehet korai terhesség azt meg nem tudja kimutatni.Vagy csak egyszerüen hibás.
Ez nem semmi Egyébként védekeztetek, vagy akartátok a babát?
micsodaaaa???húúú.. elõször is nagyon gratulálok neked!!!! de ez tényleg fura! már majdnem 3 hónapos terhes vagy..és nem mutatta egy teszt sem!?ez igen!!! ezek után így bízzunk a tesztekben, mi!? Neked boldog babavárást kívánok!
Húúúú, ez komoly. Én is nagyon izgulok, mert 6 napja késik, de a tesztek negatívok!! Nem értem, akkor meg miért nem jön meg...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.Nem lesz egyszerû a 10 hónaposom mellett:)
Szia! Elõször is gratulálok, másodszor meg nekem a második lányom már 12 hetes volt amikor a teszt még mindig nega lett. Orvos vette észre. Majdnem lefordultam a vizsgáló székrõl, amikor közölte velem. Hogy miért van ez, ki tudja. Aztán az 5.lányommal már teszt is pozitív volt, az orvosok váltig állították hogy nincs baba. Mire a végén már méhen kívülivel akartak mûteni, mert közben meg volt a havi bajom. És elmentem egy 77.orvoshoz is, aki végre kimondta hogy 7 hetes terhes vagyok. És akkor nekem már a mensi elõtti 4. napon pizi volt a teszt, de senki nem hitt se nekem se a tesztnek. Pedig éreztem hogy baba van a dologban. Még egyszer gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Szorítok neked, hogy ott legyen a baba
Na ennyit a tesztekrõl:( Nagy Gratuláció, és nagyon jó egészséget és boldogságot kívánunk:)
még azt megkérdezhetem, hogy az elsõ babádat rendesen kimutatta a teszt?? és még most is negatív, vagy mostanság nem teszteltél? vagy mikor derült ki?
Tttyûha...tehát 4 hetes terhesen még rendesen menstruáltál... aztamindenit... Sok boldogságot a babához!!
A kérdező hozzászólása: Nem volt normális.Most utoljára 2 hetet késett és csak 3 napig volt kicsit.Ezért is kezdtem gyanakodni.
Gratulálok!! A menstruációd normális, szokásos volt? Azért 10 hetes terhességnél már 2x kellett volna, hogy kimaradjon...
A kérdező hozzászólása: Azonnal megcsináltam a teszteket ahogy megvettem.A reggeli elsõ vizeletbõl sem mutatott semmit.Minden teljesen rendben van a babával.A doki is furán nézett a negatív tesztek láttán.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gratulációt:) Ami azt illeti nem kicsit lepõdtem meg
Hát ez nagyon durva, fogalmam sincs, hogy létezhet ilyen kedves kérdezõ!! A teszteket megvetted "frissen" és utána csináltad meg õket, nem lehet, hogy lejárt a szavatosságuk vagy pedig nem megfelelõ hõmérsékleten volt tárolva?
Gratulálok, és hihetetlen hogy 5 teszt mindegyike nega lett, a doki mit mondott erre? alacsony lenne a hcg szinted? vagy mitõl lehet ez?
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy 5 félét csináltam és mind negatív lett.Haspuffadás, hányinger megmaradt.Ma elmentem a dokihoz és 10 hetes terhességet állapított meg.
Elméletileg nincs hibás teszt, csak kis érzékenységû, ami pl. csak 3-4 hetes terhességet tud kimutatni. Az sem mindegy, hogy mikor végzi vki a tesztet, a nap melyik szakában. A mai "modernekre" (nagy érzékenységû) rá van írva, hogy a nap bármely szakában, de azért kisbetûkkel aláríják, hogy leginkább reggeli elsõ vizelet.
A kérdező hozzászólása: Az elsõ babánál nem csináltam tesztet egybõl dokihoz mentem.Az utolsót pénteken csináltam.Szerettük volna a tesót egy kicsit késõbb de nagyon örülünk neki, hogy így alakult:)

Mennyire gyakori a terhesség elején, hogy megjön?

Megjött a vérzésem, de nagyon híg vérszinű valami jön. Közben a mellem jelentősen megnőtt, és feszül is. Érdemes lenne tesztelnem, hátha nálam is ez van?

Legjobb válasz: Én csütörtökön véreztem, de aztán elállt, szombaton teszteltem és pozitív lett. Ma viszont megint barnáztam,holnap megyek dokihoz, nem tudom mi lesz,amúgy elvileg 5+3 hetes vagyok...:( szurkolok neked is meg magamnak is:)

Én csütörtökön véreztem, de aztán elállt, szombaton teszteltem és pozitív lett. Ma viszont megint barnáztam, holnap megyek dokihoz, nem tudom mi lesz, amúgy elvileg 5+3 hetes vagyok...:( szurkolok neked is meg magamnak is:)
Ritka és általában valami bajt jelez.
A kérdező hozzászólása: szorítok kedves elsõ!! akkor ezek szerint teszteljek?
elsõ vagyok.Én lehet várnék, ha beerõsödik, akkor sajna szinte biztos, hogy nem terhesség... Én csak azért teszteltem, mert elmúlt a vérzés.
A kérdező hozzászólása: egy hete vérezgetek kb, szóval mintha megjött volna, de elég napi egy betét, sõt, sok is..nem tudom :S
Sziasztok! Velem is ez történt az elõzõ 2 hónapban a tesztek meg negativok lettek, én ma megyek nõgyógyászhoz.
elsõ vagyok, voltam tegnap dokinál és babás vagyok:) csak éppen van egy hematóma a baba mellett ezért feküdnöm kell, hogy felszívódjon. Ha nagyon nem megszokott a vérzésed akkor inkább tesztelj és ha pozi akkor menj dokihoz!!!sok sikert:)

Mennyire gyakori, hogy a terhesség első 5-6 hónapját valaki végighányja, mint a malac?

10 percenkénti hányásra gondolok, amikor tényleg nagyon brutálisak a dolgok. Sok ilyen van? A környezetedben hallottál ilyet?

Legjobb válasz: Én a 20. hétig. Idõnként még éjjel is felébredtem:( Ettõl eltekintve szerintem ilyen nincs túl sok,

Én a 20. hétig. Idõnként még éjjel is felébredtem:( Ettõl eltekintve szerintem ilyen nincs túl sok,
én is ilyen voltam, 2-szer is. végighánytam a terhességeket, 15 kilóval voltam kevesebb szüléskor, mint teherbeeséskor. nagyon rossz volt, de hát nem tudtam mit csinálni.
A 8. hónap végéig ez volt a fiammal. Most 9 hetes a pocaklakó és egy homeopátiás szer segít valamennyit. Így is sokat hányok, de valami azért bent is marad. Amúgy a nagymamám volt ugyanígy, anyunak könnyû terhesség voltam.
Mind a két lányommal majdnem végig hánytam. Mindegy volt, hogy nappal, vagy éjjel; ettem, vagy sem. Felénk amúgy azt mondják, hogy hányt mint a kutya, malaccal még nem hallottam, de érdekes elképzelni egy hányó malacot. Ja, és azóta is hányós vagyok, pedig terhesség elõtt nem voltam az.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! A malac hasonlat a saját agyszüleményem, mert nagyon disznó hangok jöttek belõlem....böfögés, röfögés, öklendezés, nyögés...még sose adtam ki ilyen gáz hangokat, de szenvedtem nagyon az édes tehertõl :)

Mennyire gyakori az, hogy valakinek nincs hányingere a terhessége során?

Legjobb válasz: szia, Hogy mennyire gyakori azt nem tudom.. Nekem pl. sem az elõzõ, sem a mostani terhességemben nem volt, és nincs rosszullét..

szia, Hogy mennyire gyakori azt nem tudom.. Nekem pl. sem az elõzõ, sem a mostani terhességemben nem volt, és nincs rosszullét..
Nekem az elsõ babámnál egyáltalán nem volt, sõt még a havim is rendesen megjött két hónapon keresztül. A 11. hétig észre sem vettem, hogy babás vagyok. De nagyon örültünk neki! A másodiknál már volt néha, hullámzóan. A harmadiknál nagyon az volt, alig bírtam enni. De szerintem gyakoribb ha van, mintha nincs.
A barátnõm reggel 8-tol 12.-ig álltalában a wc-én volt, hányt.Délelött nem tudott menni sehova.Egy idõs terhesek vagyunk, engem idõnként elkapott egy kis hányinger, de csak 1szer hánytam.13hetesen elmult, mind kettönknek.Nekem inkább undorom volt.Kajáktol, szagoktol.
Szió! Én holnap leszek 32 hetes, és lekopogom, egyszer se volt ilyen problémám :) Lehet az Elevit miatt, vagy ilyen alkat vagyok, remélem a szülésem is ilyen szép lesz, mint a várandósságom! Kívánom nektek is!
Neked nincs hányingered?Én túl vagyok az elsõ 2 trimeszteren, én nem hánytam mert anya alkatát örököltem, de hányingerem most is van nem hogy az elsõ 2 trimeszterbe.Hány hetes vagy? üdv:27 heteske Boldog Baba várást!
Vagyunk egypáran:-)) Nekem sem volt egyszer sem.

Mennyire gyakori eset, hogy terhesség alatt valaki menstruál?

Legjobb válasz: Szerintem nem túl gyakori,de elõfordul.Nálad is ez van?

Szerintem nem túl gyakori, de elõfordul.Nálad is ez van?
Az elején van ilyen, aztán el kell maradnia, vagy írnak fel gyszert rá, persze én is hallottam ilyenrõl, de jobb ezt orvossal egyeztetni.Meg a milyenségénel, mennyiségének is másnak kell lennie.
Nem jellemzõ, de elõfordul. Van aki végig menstruál, és nem egyet hallottam, aki észre sem vette, hogy babás, csak mikor megmozdult. A dokiddal egyeztess mindenképp!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. Sajna nem tudom hogy nálam is ilyen van-e. Babás tüneteim vannak két hete, de tegnap este megjött megintcsak. A teszt az negatív lett. Sajna....
Szia, Nem akarlak megijeszteni de ha a verzesed nem mulik el par napon belul vagy ha napokig "pecsetelgetsz" majd akkor menj orvoshoz. Nekem pontosan ilyen tunetei voltak a mehenkivuli terhessegemnek.
de a teszt negatív, és meg is jött, akkor lehet csak álterhesség...Én már anno találkoztam ilyennel is a kórházban..
A szervezet sok furi dologra képes. Ha valaki nagyok akar babát, akkor elhiteti vele, hogy terhes, tüneteket produkál, pedig nincs semmi. Aki nagyon nem akarja vagy titkolni akarja, annak nõhet befelé is a hasa. Van aki végig "menstruál", pedig a hormonok terhesség idején leállítják a mensest, max az még normális lehet, az elsõ 1-2 hónapban, mikor meg kéne jönnie kicsit pecsétel az ember, de ennek is el kell múlnia. Viszont nincs kizárva a méhen kívüli terhesség sem, mert akkor is vérzik :(. De lehet, hogy tényleg nem vagy terhes, sok olyan tünet van, ami jelenthet terhességet is, de anélkül is jelentkezhet. Majd az orvos eldönti. Minél hamarabb menj el!!! A sok leírt rossz ellenére azért remélem te is minél hamarabb a babóca várók klubjának leszel a tagja! :D

Mennyire gyakori az, hogy terhesség alatt többször megjön rendes mennyiségbe, görcsösen a menstruáció? Hány %?

Legjobb válasz: Ha valaki vérzik is, az általában sokkal kevesebb mennyiségû és nem jár görcsökkel, inkább pecsételés. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek görcsökkel és rendes mennyiségben megjön és terhes. Persze lehet hogy ilyen is elõfordul, de szerintem elég ritka, mert akkor minden mensi után tesztelhetnénk, hogy nem-e.....

Ha valaki vérzik is, az általában sokkal kevesebb mennyiségû és nem jár görcsökkel, inkább pecsételés. Olyat még nem hallottam, hogy valakinek görcsökkel és rendes mennyiségben megjön és terhes. Persze lehet hogy ilyen is elõfordul, de szerintem elég ritka, mert akkor minden mensi után tesztelhetnénk, hogy nem-e.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!