Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori hogy (237 db)

Gyakori. Majdnem mindegyik az.
A gyakori kérdések annyira gyakoriak amennyire gyakran kérdezik, a gyakori kérdések gyakoriságát gyakorló személyek.
ez a kérdés csak nekem tûnik furának? XD

Mennyire gyakori hogy a beültetett baba az első 5-6 héten felszívódik, vannak jelek? Semmit nem érzek. Azt se hogy még van, azt se hogy nincs

Legjobb válasz: Teszt mit mutat? Azt nem tudom, hogy beültetés után mennyire gyakori, nekem a négy gyerek mellett, egyszer fordult elõ ilyen 10 hetes terhességgel. Semmi jele nem volt, az orvos vette észre ultrahangon.

Teszt mit mutat? Azt nem tudom, hogy beültetés után mennyire gyakori, nekem a négy gyerek mellett, egyszer fordult elõ ilyen 10 hetes terhességgel. Semmi jele nem volt, az orvos vette észre ultrahangon.
Csinálj egy tesztet! Ha szép erõs pozitív, akkor még ott van a babád. Ha elment volna, véreztél volna szerintem.
A felszívódó terhesség nem jár semmiféle tünettel, vérzéssel sem. Tesztelned kellene, vagy uh-n megnézetni, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: csináltam tesztet, halványabban pozitív. ugyanolyan amilyet szoktam. Terhességi tünetem eddig sem volt, csak egy picit feszült a mellem, de nem egész nap :-(
Meg kellene keresned az orvosodat. A terhességi tesztek a HCG hormon szintet érzékelik, és ez a terhesség elõrehaladásával egyre emelkedik, egy ideig. Tehát a tesztednek is határozottan erõs pozinak kellene lennie, nem halványulni.

Mennyire gyakori? Arra vagyok kíváncsi, mennyire gyakori, hogy egy fiú el tud menni úgy, hogy csak a heréit simogatják, masszírozzák, izgatják.

Nekem ez szinte bármikor megy, néha szoktam az önkielégítésnek is ezt a módját választani, hogy a farkamhoz nem is nyúlok, csak a golyóimmal játszom, és másabb is úgy az orgazmus. Persze, el kell találni a módját, hogy hogyan, milyen er?vel, stb. Ki az, aki hasonló cip?ben jár, vagy lány, és volt ilyennel dolga?

Legjobb válasz: Én nem tapasztaltam még ilyet :D de biztos az is jó lehet xD amúgy meg kedves elsõnek üzenem hogy akkor szólaljon meg ha esze is van hozzá, mert az a mondat teljesen oké. Egyértelmû hogy mire gondolt a kérdezõ

Én nem tapasztaltam még ilyet :D de biztos az is jó lehet xD amúgy meg kedves elsõnek üzenem hogy akkor szólaljon meg ha esze is van hozzá, mert az a mondat teljesen oké. Egyértelmû hogy mire gondolt a kérdezõ
Én kizártnak tartom h vki el menjen "here simogatástól"
Én el tok tõle menni de csak akk ha más csinálja. Magamnak nem :( 17/F
részben OFF: Azt kérdezi ott, hogy írjanak olyan lányok, akiknek volt ilyen sráccal dolguk, hogy odanyúl a okostojás.. Sajnos nem volt még ilyen sráccal dolgom, és lány vagyok, szóval válaszolni nem tudok :)
A barátom imádja ha a heréit simogatom miközben orálozok vagy bennem van, de még nem gondoltam arra hogy csak a heréitõl is elmehetne. Kipróbálom majd. Vagy a másik lehetõség hogy te tényleg nem is létezel:-) Üdvözlet az utolsó okostojásnak, nagy volt!
Mikor legeloszor megnyaltam a pasim hereit akkorat ugrott, jezusom:) szerintem ha tovabb folytatom abban a pillanatban elmegy. Egyebkent szerintem igen lehetseges. Bar en szeretem kombinalni a dolgokat, csupan here masszirozassal meg nem juttatam senkit se csucsra.
En ma csinaltam hasonlot a pasimnak.. igaz lovaglas közben kezdtem el a hereit is izgatni... es sokkal jobban elvezte, söt, kérte, hogy ne csinaljam mert azonnal elelvez igy :)
"Ki az, aki hasonló cipõben jár, vagy lány, és volt ilyennel dolga?" Lány? Tökös csajok válaszoljanak!
A kérdező hozzászólása: Akkor én ki vagyok zárva. Nyilván csak képzelem az egészet. Vagy még inkább nem is vagyok.
Nekem meg nem volt ilyenben reszem. Szerintem csak attol nem mennek el. 18 f/karpatalja
Jo neked!Az en pasim 4ora sex utan sem tud elmenni:|Nem hogy egy kis simogatastol:((:) )
(\_/) (O.o) (><) /_|_\ Ez a Nyuszi. Segíts neki elérni a világuralmat. Csatlakozz a sötét oldalhoz!! (van sütink!) És ha a Nyuszi nem tudja elérni veled a világuralmat, még van egy titkos fegyverünk. ha nem csatlakozol a sötét oldalhoz, a nyuszik "barátai" elkapnak. (\_(\_(\_(\_(\_(\_/)_/)_/)_/)_/)_/) (Q.(Q.(Q.(Q.(Q.(O.o).o).o).o).o).o) (> (> (> (> (> (><) <) <) <) <) <) /_|/_|/_|/_|/_|/_|_\|_\|_\|_\|_\|
Egészen biztos vagy te abban, hogy attól mész el? Amikor már nagyon közel vagyok az élvezéshez, és még akarom kicsit húzni, nekem is elõfordul néha, hogy elveszem a kezemet a péniszemtõl, és a heréket veszem kezelésbe, majd így is megyek el. Azonban meggyõzõdésem, hogy ilyenkor is attól, mert a herék masszírozása közben is húzódik picit a fityma a makk alatt, és olyankor már ennyi is elég.
A kérdező hozzászólása: 1. A lánynak: nem egy kis simogatásról van szó, kell hozzá idõ, és meg van annak a módja is (és pl. az is nagyon jó, és közelebb visz az orgazmushoz, ha épp hogy csak cirógatva hozzáérek, mint az, hogy "durvábban" játszom velük, ezt lehet váltogatni is) 2. Egész biztos vagyok benne, már elejétõl fogva csak a herékkel foglalkozom. Biológiai magyarázat: a heréid minél közelebb vannak a pénisz tövéhez izgalmi állapotban, annál közelebb vagy a csúcshoz. És orgazmusnál a herék teljesen felhúzódnak a pénisz tövéhez, illetve van, akinek még a hasüregében is eltûnnek többé kevésbé ejakulációkor. És ha ezt kézzel elõsegíted, vagyis a herékkel úgy játszol, hogy finoman nyomod õket az izgalmi felhúzódás irányába, akkor ki lehet váltani az orgazmust. Csak ügyesen el kell találni, mikor hogy, milyen erõvel, hogy ne kellemetlen, hanem jó legyen.

Nálunk mennyire gyakori hogy az anya fia szex, egyáltalán mennyire gyakori a világban ez a fajta szexuális kapcsolat?

A kérdés lehet hogy bután hangzik de engem érdekel ez a téma. Félre értések elkerülése érdekében, a pszichológiai része az ami érdekel, hol találhatnék róla le írásokat? Már ha egyáltalán létezik ezzel kapcsolatban ilyesmi? Vagy foglalkoznak e ilyenekkel. Nem a beteges ragaszkodás, vagy a majom szeret és a többi érdekel, amik miatt házasságok százai ,mentek már tönkre hanem az anyai szeretetnek a talán a legeltorzultabb formája az ami érdekel. Ha van ezzel foglalkozó oldal, könyv tanulmány, stb. arról szeretnék tudni. nem PORNO az ami érdekel ezt hangsúlyozom. Viszont nem érdekelnek az ebben a világban bármi megtörténhet című mondatok és hasonló gondolatok. Segítséget előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerinted ezt bárki elmeséli? Az ilyen dolgok max. akkor derülnek ki, hogy az egyik fél gyerek, nem egyezik bele és valahogy kiderül, aztán mennek a bíróságra. Amúgy senki sem fogja elmesélni, hogy tanulmány készülhessen róla stb.

Szerinted ezt bárki elmeséli? Az ilyen dolgok max. akkor derülnek ki, hogy az egyik fél gyerek, nem egyezik bele és valahogy kiderül, aztán mennek a bíróságra. Amúgy senki sem fogja elmesélni, hogy tanulmány készülhessen róla stb.
Angolul keress rá, úgy biztos több anyagot találsz.
Én nem is akarom tudni, hogy náluk mennyire gyakori.
Szia! Én két esetrõl tudok de mindkettõ apa lánya közötti kapcsolat. És nem erõszakról volt szó hanem együtt élésrõl. Persze botrány volt amikor kiderült, az egyik félnek még gyerek is született a kapcsolatukbol. Anya fia szexröl nem tudok nem hallottam. Ez egy beteges és erkölcstelen vonzódás akárhogy is nézzük nem lenne szabad megtörténnie.
Ez a kérdés az állatok témakörhöz tartozik.:D
Olvass "kérdezz-felelek" tanácsadó rovatokat a neten, eféle kérdések is elõfordulnak. Különösen szexológusok oldalán. És Te is megkérdezhetetd a szakértõket, hol lelsz fel etémájú irodalmat. Pl. Lux Elvira oldalán is megkérdezheted, õ online ad tanácsot. Az nlc.hu válaszkeresõ rovata is alkalmas. Keress még élõ szexológus szerzõket, õket is keresd fel a kérdéseddel!
Hát, hogy nálatok mennyire gyakori, arról fogalmam sincs... A mi családunkban nem fordul elõ ilyesmi.
Oidipusz-komplexusnak nevezik.
Meg mondjuk ha bemész egy könyvtárba, a könyvtáros keres ki Neked.
Nem miden fejlett állatra/emberre igaz, de a legtöbbnél ez a vislekedés genetikailag tiltott, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan viselkedésformái vannak az adott állatnak, ami elkerülteti ezt az esetet. Akkor szokott kialakulni, ha ezenk a viselkedések nem tudnak érvényesülni, vagyis mesterséges környezetben, ha összezárjuk az adott egyedeket és nincs más. Házikedvenceknél ez megesik, embernél elég ritka ilyen eset.
Egy film jutott eszembe errõl, ami érdekelhet. "Rebecca és Thomas gyermekkori szerelme egy kis kihagyás után felnõtt korukban is folytatódik, míg be nem következik a tragédia; Thomas meghal egy autóbalesetben. A gyászoló lány döntõ elhatározásra jut: megszüli szerelme klónját..." http://kritikustomeg.org/film/40082/Womb_Womb_-_M%C3%A9h_2010 Egyébként szerintem nagyon ritka az egész világon.

Mennyire gyakori, hogy kézzel tágítanak? 8 hónapja szültem, császár lett a vége. Szeretnék kistesót, de a tágítást nem tudom, elfelejteni, olyan borzasztó volt, még a császárseb sem fájt annyira.

Legjobb válasz: Nemtudom, hogy mennyire gyakori, de nekem is tágítottak, azt hittem belehalok. Azóta sem mertem nõgyógyászhoz menni, pedig 1éve szültem. Hatalmas sokk volt számomra.

Nemtudom, hogy mennyire gyakori, de nekem is tágítottak, azt hittem belehalok. Azóta sem mertem nõgyógyászhoz menni, pedig 1éve szültem. Hatalmas sokk volt számomra.
Az elsõ gyereknél engem is tágítottak, iszonyú volt, de a másodiknál már nem. Õ is császár lett, de valószínû, ha az elsõ császár, akkor a második is az lesz. Az elsõnél még próbálkoznak, hátha természetes úton sikerül, ezért is tágítottak. Szerintem ne aggódj emiatt. Egy szülés sem egyforma.
Engem is tágítottak. Már komolyan mondom rettegtem, mikor közeledett a doki. A fájások sehol nam voltak ahhoz képest, pedig oxitocint is kaptam. Ja, nekem is császár lett a vége. Szerintem érdeklõdj utána, hogy nem-e lehet errõl neked dönteni a szülés alatt. Ha gátvédelem van, akkor hátha meg lehet dumálni a dokival, hogy ott meg ne tágítsanak!
Engem is tágított a doki, és hááát tényleg borzalmas. Nekem sikerült simán megszülnöm a lányomat.
Engem is tágított a szülésznõ a nagy lapát kezével, azt hittem oda [email protected], mindig pont a fájások közben csinálta, de mégis hálás vagyok neki, mert a vajúdást órákkal megrövidítette.
Engem is tágított az orvos, meg is fordította a fiam fejét hüvelyen keresztül. Hát sikerült nappal is csillagokat látnom. 3 hónapja szültem, végül császárral.
Teljesen átlagos szex hang ez.
Az izgalom intenzitásától függõen változó. Nem, egyáltalán nem ciki.
nem, még jobban kívánom a csajt!
normális dolog nálam is
Nem ciki, egyik sem...!!!!!! ;) 27/F
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. :D oké, akkor megnyugodtam. A párom is ezt mondta, csak még úgymond kezdõ és gátlásos vagyok picit így, kellett a megerõsítés. 19/lány
Az a jó ha tocsogsz mert akkor élvezed a dolgot :)

Mennyire gyakori, hogy valaki természetes úton, oxitocin segítségével, de fájdalomcsillapítás nélkül szül?

Legjobb válasz: szerintem nem gyakori ugyanis a mesterséges oxi jóóóval erõsebb méhösszehúzódásokat idéz elõ mint a természetes, ami amúgy is termelõdik normális vajúdásnál és én nem is értem miért adják még ráadásul...inkább segiteni kéne szegény nõnek hogy ellazuljon és nyugodt körülmények között vajúdhasson semhogy mindenféle szereket beadjanak aminem tragikus végkimenetele is lehet (pl ha oxitocint kap, az méhrepedéshez is vezethet) szóval nagyobb fájdalommal jár az injekció, ezért kérik a fájdalomcsillapitást, mindezek hatnak a magzat szivmûkõdésére és irány a mûtõ sürgõsségi császárra mert ugye lassult a szivhang....borzasztó. ahelyett hogy mindenkiben megerõsitenék hogy a természet jól alkotta meg a nõt és képes természetesen szûlni. na de ez más téma, bocs hogy elkanyarodtam:)

szerintem nem gyakori ugyanis a mesterséges oxi jóóóval erõsebb méhösszehúzódásokat idéz elõ mint a természetes, ami amúgy is termelõdik normális vajúdásnál és én nem is értem miért adják még ráadásul...inkább segiteni kéne szegény nõnek hogy ellazuljon és nyugodt körülmények között vajúdhasson semhogy mindenféle szereket beadjanak aminem tragikus végkimenetele is lehet (pl ha oxitocint kap, az méhrepedéshez is vezethet) szóval nagyobb fájdalommal jár az injekció, ezért kérik a fájdalomcsillapitást, mindezek hatnak a magzat szivmûkõdésére és irány a mûtõ sürgõsségi császárra mert ugye lassult a szivhang....borzasztó. ahelyett hogy mindenkiben megerõsitenék hogy a természet jól alkotta meg a nõt és képes természetesen szûlni. na de ez más téma, bocs hogy elkanyarodtam:)
szerintem ez a leggyakoribb. Nekem rengeteg ismerösöm nem kapott fájdalom csillapítást de oxitocint igen. én mindegyik nélkül szültem. Az oxitocin nagyon nagy fájdalmat okoz, ezt nem kértem volna, söt elutasítottam volna ha csak úgy bekarták volna adni.
Elfolyt a magzatvíz, majd rá 3 órára jött az elsõ fájás, de akkor már 3 ujjnyira voltam kitágulva, rögtön kötötték az oxit, majd kézzel tágítás, semmi fájdalomcsillapítás, csillagokat láttam a fájástól, de nem bántam meg, így az elsõ fájástól számítva másfél óra alatt meglett a lányom. Remélem hogy a második baba is ilyen gyorsan ki akar majd jönni :) Megérte a nagy fájdalmakat, így visszagondolva jó volt, gyors és könnyû, akkor egy kicsit halálérzetem volt hogy többet nem kelek fel az ágyról, annyira fájt, de itt vagyok, és hamarosan újra átélhetem :)
4-szer kaptam oxit és egyiknél sem kaptam fájdalomcsillapitót.
Én is így szültem, oxival, fájdalomcsillapítás nélkül. 3 ujjnyira kitágultam, csordogált a magzatvíz, fájások pedig 5-10 percenként egyszer, nem túl erõsen. Végül oxit kaptam, két és fél óra múlva kint volt a lányom.
Én mindhárom fiamat oxival, de fájdalomcsillapítás nélkül szültem.
Az elsõt én is így szültem. Utólag már tudom, hogy felesleges volt az oxi, de kezdõként még nem tudtam sajnos. Mindössze azért kaptam, mert ahogy lefeküdtem az nst-hez, elmúltak a fájások. Csak annyi kellett volna, hogy újra sétáljak egy kicsit... de ehelyett rámkötötték. Nem tudom, hogy emiatt-e, de engem is tágítottak, könyököltek és varrogattak kint-bent. Mondjuk gyors volt a kitolás, de eléggé hasonló, mint a fenti hozzászólónál... Másodjára így eldöntöttem, hogy nem engedem bekötni, hacsak nem létkérdés. Viszont nyargalásztam is fel-alá egész végig. Nem is volt probléma, gátvédelemmel szültem minden "adalékanyag" nélkül. De tény, hogy a külsõ oxi nagyban korlátozza a belsõ mûködését.
oxi, kézzel tágítás, indított szülés, nem kaptam fájdalomcsillapítót.
Én háromszor szültem így, ismerõseim is, barátnõm is, talán egy embert ismerek, aki kért Eda-t.
nekem szintén így volt mint a 6osnak, csak nekem 18 óra volt. az utolsó fél óra oxy a kimerülés miatt kellett..
Nekem is így volt, ugyanis magzatvíz már régóta folyt, de fájás nem akaródzott lenni. Oxitocin segítségével lett fájás, és kb. 3, 5 óra vajúdás után meglett a lányom. Nem volt nekem annyira brutális - így utólag. Most 35 hetes vagyok, kíváncsian várom, mi lesz...
Szerintem is ez a leggyakoribb eset nekem is így volt.
16 órát vajúdtam, az utolsó 8 órában végig kaptam az oxyt. Hol EDA-ért, hol császárért "könyörögtem", de egyik se lett. Viszont lett kézzel tágítás, másfél órás kitolás hasbakönyökléssel, két órás stoppolás, mert vágtak + szakadtam kívül, belül... Amúgy a baráti társaságomba, rokonok között(kb.6-an szültek mostanában) mindenki kapott oxytocint, és kb. fele-fele arányban lett császár a vége. Egy valakirõl tudok közülük, aki EDA-t is kapott, mert elhúzódó volt a szülése.
19 órát vajúdtam, szerencsére "csak" fél órát oxival, fájdalomcsillapítás nélkül.
Én is kaptam oxyt és fájdalomcsillapítót nem, de nem is akartam volna. Amúgy szerintem meg nagyon sok esetben hiába van úgy teremtve a nõ teste, nem tud annyira tágulni, mint pl én (éretlen volt a méhszájam, pedig 41+2-re szültem) és ha ezzel "könnyebb" a kisbabának kibújni, akkor szerintem jó dolog. Én pozitívan éltem meg a szülésem, pedig hajnaltól estig tartott szó szerint, oxy nélkül pedig valószínûleg mehettem volna a mûtõbe császármetszésre...
Háromszor szültem fájdalomcsillapítás nélkül, fel sem merült bennem, hogy kérjek. Kétszer kaptam oxitocint, elsõnél nem tudom miért?? másodiknál nem kaptam, harmadiknál indítás miatt kaptam oxit.
Fajdalomcsillapitot egyszer sem kertem. Oxitocinra az egyik szulesemnel szukseg volt, a masiknal nem . (Az oxi jo esetben nem kivansagmusor.)
háromszor szültem simán, az elsõnél adtak oxit, fájdalomcsillapítót nem, másodszorra harmadszorra már nem volt rá idõ sem, mert elég gyorsan megszülettek nélküle is. A második és harmadik szülésem együtt feleannyira sem fájt, mint az elsõ oxis!!

Társkeresőn mennyire gyakori hogy bejáratott levélkét küldenek?

megírnak egy levelet el?re..de még azt is elképzelem h létezik vmiféle sablon amir?l "veszik" az ihletet.Elég elkeserít?nek és gépiesnek t?nik.Volt h másodszorra is felregisztráltam ugyanarra az oldalra és többedjére is megtalált ugyanaz a fazon ugyanazzal a levéllel.Megnézik egyáltalán a másik adatlapját?vagy csak küldik a levelet...

Legjobb válasz: Szerintem gyakori, de az meg gyakoribb sajnos, hogy az az ember, akivel beszelsz, nem az, akinek mondja magat. Ez az igazi problema. A ferjemet tarskereson ismertem meg. Elotte rengeteg ferfivel valtottam levelet (igen, es tapasztaltam, hogy ugyanaz az 1-2 mondat a legtobbjuk szovege, ugyanis minek fektessenek energiat a csalasukba?). Volt benne tapasztalatom, lattam, hogy milyenek. A legtobben kapcsolatban elnek vagy akar hazasok is, csak szorakozasra vagynak, nem kapcsolatra. Egyik ismerosom pedig megismert tarskereson egy ferfit, minden jol ment, mig talalkoztak eloben es kiderult, hogy a pasi azert van tarskereson, hogy igy ismerkedjen meg, csak ugyfelnek akarta a noket egy MLM cegbe beszervezni. Kb. 5%-uk az, aki tenyleg komoly kapcsolatot akar es nem ver at. En igy talaltam meg az igazit, ugyhogy azert van esely.

Szerintem gyakori, de az meg gyakoribb sajnos, hogy az az ember, akivel beszelsz, nem az, akinek mondja magat. Ez az igazi problema. A ferjemet tarskereson ismertem meg. Elotte rengeteg ferfivel valtottam levelet (igen, es tapasztaltam, hogy ugyanaz az 1-2 mondat a legtobbjuk szovege, ugyanis minek fektessenek energiat a csalasukba?). Volt benne tapasztalatom, lattam, hogy milyenek. A legtobben kapcsolatban elnek vagy akar hazasok is, csak szorakozasra vagynak, nem kapcsolatra. Egyik ismerosom pedig megismert tarskereson egy ferfit, minden jol ment, mig talalkoztak eloben es kiderult, hogy a pasi azert van tarskereson, hogy igy ismerkedjen meg, csak ugyfelnek akarta a noket egy MLM cegbe beszervezni. Kb. 5%-uk az, aki tenyleg komoly kapcsolatot akar es nem ver at. En igy talaltam meg az igazit, ugyhogy azert van esely.
Szia! :) Bizony ám! Nekem is feltûnt a sok sablonos körlevél! Nyilván megnézik az adatlapod, meg másét is, majd napi szinten 5-10-20 embernek elküldik a sablonszöveget. Én ezekre soha nem válaszoltam. Ha õ nem fárad, én sem tisztelem meg... Csak a személyre szabott levélírókkal foglalkoztam. (2 hónap alatt 3 ilyen volt). Az egyik a mostani párom, akivel együtt várjuk a fiunk megszületését. :) Azt is nézd, hogy ki mikor regisztrált! (fontos infó) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm..ez érdekes pl akkor ha régóta regisztrált az "rosszat" jelenthet?
Szia! 2. válaszoló vagyok. Szerintem, aki 1 évnél régebb óta van regisztrálva, az már gáz... Vannak randifüggõk is - akik heti 1-2 találkát lebonyolítanak, és ezt évekig ûzik. (õket ez elégíti ki) Én nagyon figyeltem a regisztráció idõpontját! 2 hónap alatt találtam meg a mostani páromat, addig 1 pasival randiztam 1-szer. A 2. a párom volt, de Vele 1 hónapig csak(!) leveleztünk. Nem szerettem azt sem, ha valaki 1-2 levélváltás után már személyes randevúra hívott, mert futószalag az egész. Nem nagyon pazarolják az idejüket... Furcsa világ! Várd ki nyugodtan a számodra kedvezõt, és ne menj bele semmi olyanba, ami neked nem szimpatikus!
Szerintem a regisztracio nem feltetlenul donto. En is tobb, mint 1 evig fenn voltam, amig megtalaltam a paromat es akik atvertek, pont, hogy egybol megtalaltak, frissen regisztraltak voltak. Szerintem van az ilyen fake embereknek tobb profiljuk, amibol szorakoznak, szoval ez sem donto szempont.
A kérdező hozzászólása: Igen nagyon kell figyelni.Egy elég normálisnak tûnõ társkerin vagyok.A regisztráció dátumok viszont tényleg érdekesek...az egyik levélíróm pl 7(!) éve regisztrált. Azért ez már tényleg hosszú idõ.vagy lehet sokáig nem lépett fel kitudja de azért érdekes. Valóban érdemes figyelni. Azért bár megmosolyogtató dolog de vannak akik nem kertelnek és kijeletik h házasok és pusztán egy szeretõt keresnek diszkrét kapcsolatra..:-OHát ilyen is van.

Mennyire gyakori, hogy az UH alapján megállapított baba neme nem egyezik a valósággal?

Kivel történt már ilyesmi? Vagy ismer?sötök körében fordult el? ilyesmi?

Legjobb válasz: Szia! Itt a szomszédasszony járt ugy,hogy végig mondták neki,hogy kisfia lesz. Szépen kékre festették a szobáját,tele fiús holmival. Mikor megszülettet akkor közölték,hogy kislány. Képzelheted. De a munkatársaméknál fordított volt a helyzet. Ott lányt mondtak végig és fiú lett. De szerintem nem olyan gyakori,hogy tévednek.

Szia! Itt a szomszédasszony járt ugy, hogy végig mondták neki, hogy kisfia lesz. Szépen kékre festették a szobáját, tele fiús holmival. Mikor megszülettet akkor közölték, hogy kislány. Képzelheted. De a munkatársaméknál fordított volt a helyzet. Ott lányt mondtak végig és fiú lett. De szerintem nem olyan gyakori, hogy tévednek.
azt hinné az ember, hoyg manapság már akkora rutinnal rendelkeznek az orvosok, hogy nem tévednek. azt elhiszem, hoyg régebben, amikor még újdonság volt, legalábbis nem volt ennyire elterjedt az uh, elõfordultak bakik.
Nekem az ismerõseim körében mindnek amit mondtak, az lett. Szerintem már mostanában nem tévednek olyan nagy arányban, mint régebben. Mondjuk nekem 7 éve a 18 hetes UH-n megmondták, hogy fiu, és tényleg az lett. Most lányt mondtak. Remélem nem tévednek. 21 hetes kismama
Szia velem is elõfordult az elsõ babánál, de akkor még csak 2 d UH volt.Végig kisleányt mondtak, még a szülés elõtt is 2 nappal, és mikkor megszültem azt kérdezték tõlem mi lessz a kisfiú neve, majdnem infartot kaptam hogy még kisleányos dolgokat is vettem.Most a másik babámat várom a 4d UH szerint 100%hogy kisleány, remélem most nem fogok csalódni, mert felhasználhatom azokat a ruhákat amit az elõnél vettem.üdv 34 hetes kismama.
Én több ismerõsömtõl hallotam már, hogy ellenkezõ nemû baba született, mint amit mondtak. Bár az igaz, hogy 2D-s Uh alapján mondták nekik. Menj el 4D-s uh-ra és ha mutatja magát akkor neked is egyértelmû lesz, hogy fiú-e vagy lány.

Mennyire gyakori, hogy egy csak szex felállásból végül a pasi akarjon komoly kapcsolatot?

Mármint azért úgy a köztudatban inkább az van, hogy a n?k visznek az ilyenekbe több érzelmet:)

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen gyakori. Azt azonban igen, hogy két olyan férfi is volt az életemben, akikkel elõször csak szex volt, majd õk akartak komoly kapcsolatot. 24/N

Nem tudom, hogy milyen gyakori. Azt azonban igen, hogy két olyan férfi is volt az életemben, akikkel elõször csak szex volt, majd õk akartak komoly kapcsolatot. 24/N
Valószínû, hogy egyébként is jól érzi magát veled minden téren és lát abban fantáziát, hogy kapcsolat legyen belõle, ez nem feltétlen rossz.
Elsõ vagyok. Az elsõnél megmaradt a csak szex. De egy idõ után nagyon zavart, hogy úgy viselkedett mintha szerelmesek lennénk, szóval szakítottam. A második a férjem lett. Fél év után megkérte a kezem, most leszünk 2éves házasok. Minden szuper :)
A kérdező hozzászólása: És lett belõlük valami, vagy "szakítottál"?
A kérdező hozzászólása: Alapból nem lenne, és egy darabig nyitott is lettem volna rá, de annak ellenére, hogy párszor jelezte, hogy szeretne többet, semmit nem tett érte. Ellenben számon kérni azt nagyon tudott, amíg párszor össze nem vesztem vele emiatt :)
mi az h jelezte ? beszéltetek róla konkrétan ?
A kérdező hozzászólása: Leginkább ilyen "elviselnélek hosszú távon is" megjegyzések, meg alapból a család/barátoknak úgy mutatott be, mint a barátnõjét, mondván, úgyis az a cél. Szóval elég konkrét volt ilyen téren :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!