Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori hetesen (16 db)

27 hetesen egyre gyakoribb szúró fájdalom a pocak aljában, mennyire gyakori?

Kb kétnaponta jelentkezik, de még nem figyeltem meg mire jön el?. Most a boltból jöttem, de nem hoztam sok mindent, kb 5 kiló lehetett. Talán attól?

Legjobb válasz: Én a helyedben felkeresném az orvost, nem szabad halogatni, nehogy koraszülés legyen. Nekem is hasonló volt az elsõ babám meg is született 31 hétre 1700grammal, 47 cm-rel, a második babám szintén meg akart születni 30 hetesen, de sikerült visszatartani a szülést, a harmadik babám pedig 29 hetesen akart megszületni õt is visszatartották. A másodikkal és a harmadikkal 1 hetet voltam kórházban és hazajöhettem a szülés végéig. Az elsõ baba ki korán született 8 hetet voltunk kórházban. Menjél el az orvoshoz nehogy baj legyen! Vigyázzatok magatokra!

Én a helyedben felkeresném az orvost, nem szabad halogatni, nehogy koraszülés legyen. Nekem is hasonló volt az elsõ babám meg is született 31 hétre 1700grammal, 47 cm-rel, a második babám szintén meg akart születni 30 hetesen, de sikerült visszatartani a szülést, a harmadik babám pedig 29 hetesen akart megszületni õt is visszatartották. A másodikkal és a harmadikkal 1 hetet voltam kórházban és hazajöhettem a szülés végéig. Az elsõ baba ki korán született 8 hetet voltunk kórházban. Menjél el az orvoshoz nehogy baj legyen! Vigyázzatok magatokra!
A szúrást a pocakodban, vagy inkább a hüvelyedben érzed? Ha a hüvelyedben, és hasfájással ill keményedéssel jár, az méhszájnyílás lesz (nekem legalábbis így volt, a kórházban kötöttem ki, visszatartás koraszülés veszélye miatt) Mindenképp beszélj az orvosoddal! 37 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem a hüvelyben érzem, hanem szerintem ott ahol a babó van, alul, a pocakomban. Nem keményedek szerencsére. Már van idõpontom orvoshoz.

Mennyire gyakori, hogy valakinél a 17 hetes terhesség teljesen tünetmentes, sőt a pocak is laposabb, mint valaha?

Semmi hányás, semmi fájdalom, és a menstruáció is megvolt minden hónapban. A történet elég kellemetlen. A kollégiumi szobatársam elvileg lefeküdt a párommal, és most azt állítja, hogy terhes. Szóval bizonytalan vagyok, hogy ez így lehetséges-e... Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: haaat.....igen ez kellemetlen. Lehetseges, hogy a 17 hetben semmi nem latszik, es tunetmentes sot a menszesz is megjon, bar azert ez nem tul gyakori. Tul sok a "furcsasag", de lehetseges. Sajnos sehogy nem tudsz rola meggyozodni, mint kivulallo, viszont ha igaz a dolog, akkor mar nem sokat kell varni es latszani fog. Nem mindenkinel de altalaban a 20 het korul mar megmutatkozik egy picuri has. De hangsulyozom, ez nem torvenyszeru. Nagyon sajnallak ez a szitu eleg borzaszto...En a helyedben letojnam terhes e ez a r...vagy nem. Ha igen akkor a kesobbiekben neki kell majd elszamolni a gyerekenek es az apukanak is....kitartas neked!! 34 hkm

haaat.....igen ez kellemetlen. Lehetseges, hogy a 17 hetben semmi nem latszik, es tunetmentes sot a menszesz is megjon, bar azert ez nem tul gyakori. Tul sok a "furcsasag", de lehetseges. Sajnos sehogy nem tudsz rola meggyozodni, mint kivulallo, viszont ha igaz a dolog, akkor mar nem sokat kell varni es latszani fog. Nem mindenkinel de altalaban a 20 het korul mar megmutatkozik egy picuri has. De hangsulyozom, ez nem torvenyszeru. Nagyon sajnallak ez a szitu eleg borzaszto...En a helyedben letojnam terhes e ez a r...vagy nem. Ha igen akkor a kesobbiekben neki kell majd elszamolni a gyerekenek es az apukanak is....kitartas neked!! 34 hkm
Èn mindent elhiszek de a mensit nem. Habár lehet közben vérzés kisebb nagyobb, de igazi mensi nincsen. sokan össze keverik egy bevárzást egy barnázás és ezért nem veszik észre. nekem a barátnöm akinek annyi idös a babája mint nekem most megint terhes. ma volt pont itt 16 hetes. szoros öv, tapados poló, egy nagyon enyhe kis dudor mintha jól lenne lakva. de ezt csak azért vettem észre mert csesztettem hogy semmi nem látszik, és kinyomta mutatta hogy neki is van. annyira furcsa.
17 hetesen azért már kellenének, hogy legyen jele (szerintem). Itt egy oldal, amin pl azt is látod mekkora kb. a pocakja egy 17 hetes kismaminak. http://www.pampers.hu/hu_HU/Pregnancy?gclid=CJ_NlqHB_qoCFcq-.. Mondjuk olyat már hallottam, hogy valakinek az elsõ 3 hónapban még volt menstruációja.
Hát ez így elég érdekes. Én "menstruáltam" hónapokon át. Gondolom, nem menstruáció volt, hanem csak ilyen beleszokott vérzés. Sokkal kevesebb volt, más állagú volt, de vér volt, és sosem okozott a terhességemben semmi bajt, pedig minden egyes alkalommal rohantam dokihoz, hogy nézzen meg. A pocakom 17 hetesen egyáltalán nem látszott, sõt most, 33 hetesen is alig. Sosem volt hányingerem, nem voltam rosszul, nem undorodtam meg semmitõl. Egyszer hánytam terhességem alatt, akkor gyomorfertõzés miatt, végigment az egész családon, napokon át a tiszta víz is kijött belõlünk. Le is fogytam akkor 5-6 kilót. A babának ekkor sem lett baja szerencsére. Szóval van ilyen. Viszont az elég kamu duma, hogy nõgyógyász az ismerõse és emiatt nincsenek papírjai. Ha nem titkolt terhes, errõl vezetnek nyilvántartást. Sõt, ha titkolt terhes, akkor is, csak akkor kézhez kapja a papírokat, hogy más ne szerezzen róla tudomást. Szóval ez így kamu.
elso vagyok, ezek utan bizti kamu....megnyugodhatsz, nem terhes. Egyebkent 100% biztos vagyok benne, hogy egy par het mulva majd beadja, hogy elvetelt. Ha eleg szemet, meg azt is kitalalja, hogy miattad, mert allandoan zaklattad. Ez egy idiota.....
Szerintem kamu. He tenleg terhess lenne mar eled vagta volna az ultrahang kepet. Most vagy elmondja vagy nem. Ha el karja "dicsekedni" akkor be is bizonyitsa ha meg titkolni akarja akkor ennyit sem mondott volna. Nekem ezek a "el is mondom meg nem is" dolgok mindig kamu szagunak tunnek. :)
Akkor tuti kamuzik, mert fõleg, hogy a rokona nõdoki, terhesgondozási könyvének mindenképp kell lenni, mert a védõnõ is, és a nõdoki is abba írják az eredményeket a vérvételrõl, mikor történtek az UH-ok, stb. Megnyugodhatsz, tuti, hogy hazudik neked!
A kérdező hozzászólása: Már próbáltam hasonló módszerrel kideríteni, de erre azt mondta, hogy a nagybátyja nõgyógyász, így rendelésen kívül, papírok nélkül végzi a vizsgálatait. Mindezek miatt gyanakszom rettenetesen... Mindenesetre nagyon kikészített ez az ügy.. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Mondd meg neki, hogy a babát már meg kellene néznie egy orvosnak, hogy egészséges-e, mert nehogy baj legyen. Vagy ha azt állítja volt már ott, akkor kérd meg, hogy megnézhesd amit kapott, mert amúgy nem hiszel neki! Elvileg már kiskönyve is kellene legyen! 30+4 hkm
Nekem 18 hetesen még teljesen lapos volt a hasam, meg nem mondta volna senki, hogy babát várok. Viszont sugárban hánytam mindentõl, és persze nem menstruáltam. Ez amit leírtál több mint gyanús. Vannak furcsa esetek, de ez így összességében..., hát, ...nem túl hihetõ.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! A most már ex barátom, a józan érveim ellenére úgy döntött, hogy szakít velem, és a fent említett lánnyal lesz. Szóval a lány elérte a célját. Ezek után már nem is gondolkodom, hogy igaz-e a terhesség. Próbálok túllépni a dolgon. Nagyon úgy tûnik, hogy a srác nem érdemli meg, hogy bánkódjak miatta, hiszen, ha hitt a lánynak, hogy terhes akkor annyi tuti igaz, hogy megcsalt vele.

25 hetesen előtej? Mennyire gyakori? Nem korai?

Másnál is el?fordult?

Legjobb válasz: Barátnõmnél 17 hetesen már volt. Nálam nincs, pedig már nagyobb babás vagyok :(

Barátnõmnél 17 hetesen már volt. Nálam nincs, pedig már nagyobb babás vagyok :(
Szerintem semmit nem jelent, hogy van-e meg mikor elõtej.Az elsõ terhességemnél nem volt semmi mégis szoptattam, most meg van már a 32.héttõl.És 5 nap múlva betöltöm a 40.hetet.
Szia! Nekem is volt az elsõ terhességemnél már 27 hetesen elõtejem. Messzemenõ következtetéseket azonban ne vonj le belõle, mert ez még nem jelenti azt, hogy a szoptatáshoz is lesz elegendõ tejed. Én például csak 3 hónapig tudtam szoptatni. Üdv, 20 hetes kismama
egyértelmûen semmit nem jelent nekem a 6.héttõl volt a fiamnál igaz hogy elsõ perctõl tudtam szoptatni 11 hónapig ekkor én választottam le , most is a 24.héten kezdõdött annyival más hogy most feszít is és ömlik már 31 hetesen.Valószínû hogy nálam most az elõzõ szoptatásból ahogy megmaradt azért csomósodik és feszül.A szobatársam a kórházban 18.héttõl szintén ömlött a teje mégsem tudta szoptatni a babáját mert elapadt neki szülés után.
Szia! Egyáltalán nem korai, viszont meglehetõsen gyakori! :) Nekem már kb. a 14. héttõl van elõtejem, néha minden pólómon hatalmas foltok éktelenkednek ha nem veszek fel melltartót! :) 29 hetes kismama
Nekem az elsõ terhességemnél egyáltalán nem volt, mégis 17 hónapig tudtam szoptatni az ikreimet. Most a 20. héttõl már van...
Én 13 hetes vagyok és tegnap a szivacsos meltartóm is átázott! Teljesen normális! Nekem 2 gyerkõcöm van a harmadik a pociban. Mindegyiknél már a terhesség elsõ pár hetében volt elõtejem.Aztánhol elmúlt, hol újra. Szerintem kinek hogy?? Rosszat biztos nem jelent! Ne izgulj emiatt!!!! Jó egészséget!!
Nekem még most sincs pedig 36 hetes vagyok, de bisztos nem probléma.
A kérdező hozzászólása: Második baba, az elsõnél nem tapasztaltam ilyet a terhesség alatt, viszont 9 hónapig szopizott. Nem aggódom, csak meglepõdtem :)

13 hetes 2 napos kismami vagyok. A 18 hetes ultrahangnál mennyire gyakori, hogy megtudják mondani a baba nemét? Ha mutatja magát, akkor már látszhat? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Elég élesszemü szonográfus uh-zott a 13. héten és 90%-ra megmondta a nemét a babámnak. a 19. héten pedig egyértelmü lett hogy igaza volt. Szóval ha úgy fordul akkor látszik és meg tudja mondani.

Elég élesszemü szonográfus uh-zott a 13. héten és 90%-ra megmondta a nemét a babámnak. a 19. héten pedig egyértelmü lett hogy igaza volt. Szóval ha úgy fordul akkor látszik és meg tudja mondani.
Szia. Én 18+naposan voltam uh-án(nem genetikain, magánnál)nekem annyit mondott a doki, mivel faros a baba, ezért nem mondja 100%ra, hogy lány :) esély van rá, hogy megmondják, ha úgy fekszik ... üdv
Esély van rá, de csak 50%-ban találják el. A környezetemben elég sokan jártak így, volt hogy fiút vártak és lányuk született, vagy fordítva. Mi a 35 hétig lányt vártunk, akkor mondták elõször hogy fiú, és fiúnk lett. Szóval bármit mondanak, ne éld bele magad.
jó ultrahangos, jó géppel(na és ha a baba is úgy akarja :) )megmondja(nem találgat)!Elsõ babámnál a 18h. uh., másodiknál 22h. uh. 100% megmondta és meg is mutatta a részeit.Természetesen igazolódott is :) két kisfiú anyukája
Hiába jó a gép, ha a baba nem mutatja meg magát, esélytelen. A 19. héten voltunk 4D-n, és a baba úgy keresztbe tette a lábát, és belógatta a köldökzsinórt, hogy esélyünk sem volt belesni mi van ott :)
Szia! 2 éve anno a kisfiamnál 18 hetesen megmondták hogy fiú, az is maradt végig. Most 20 hetes vagyok, most is fiút mondtak. Mondta az uh-os csaj, hogy ez már nem lesz lány :-)
19+1 hetesen voltam és 100%-ra mondta hogy kisfiam lesz, meg is mutatta a kukiját
Nekem 12 hetesnél megmondták, hogy fiú :)

Terhesség alatt mennyire gyakori az anyajegyek növekedésének a száma? Illetve a régiek megnagyobbodásának? (17+6 hetes kismami)

Az els? terhességemnél is észrevettek hogy jönnek újabb és újjabb anyajegyek. És most megint.

Legjobb válasz: Nálam jelentkezett pár uj anyajegy, a meglévok pedig szinte feketévé sotétedtek :) 33 hetes kismama

Nálam jelentkezett pár uj anyajegy, a meglévok pedig szinte feketévé sotétedtek :) 33 hetes kismama
Nekem nem sötétültek, de kijött egy jó pár darab...többek között a bimbóudvaron :-/ És nem csak sima anyajegy jött ki, ami a bõrrel egy síkban van, hanem van ami egy picit kitüremkedik. Szóval olyan se nem anyajegy, se nem szemölcs.
Nekem is kijött jópár anyajegy, és az egyik nagy is lett, nyár végén megyek és leszedetem
Nekem is kijött kettö, egyik a gyomromnál, másik a köldökömben. Mindegyik ilyen kitüremkedett anyajegy színü de mégsem az. Észrevettem, hogy néha jönnek le róla ilyen leszáradt darabkák. Gondoltam akkor leszárítom...kb 3 hetembe telt és már csak a helye van ott. Azért remélem neked nem ilyenek!!! 36 hetes
Nekem is jelentkezett par uj a nyajegy a bimboudvaron.Nem tul szep, de felek leszedetni, hogy ilyen helyen van.
Elozo vagyok, 17:45-os, neked mivel sikerult leszaritanod?es a tied is olyasmi volt, mint az enyem?En egy masik internetes oldalon kerdeztem meg egy orvost, es o mondta, hogy pyogen granuloma a neve, (kep utan persze, nem mondta 100%)

20 hetes kismama vagyok és már éreztem a babám mocorgását, de tegnap este és ma reggel nem. Mennyire gyakorinak kell lennie ezekben a hetekben, vagy még az elején nagyon nem lehet mindig érezni? Kezdek aggódni

Legjobb válasz: Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.

Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.
20 hetesen én is ritkán és inkább este éreztem a babómat!Most 25.hetes vagyok és napról napra jobban és erõsebben érzem!Lehet, hogy ez a legaktívabb korszak, néha már azt gondolom, hogy nem is pihen ez a gyerek!:) A lényeg, hogy ne aggódj!
Én nagyon korán 15 és fél hetesen elkezdtem érezni, és nekem is így volt(van)vannak napok amikor igen aktív és van mikor kevésbé.Ugyanez igaz a napszakokra is.Ez is változó. Ne aggódj!Viszont együttérzõen mondhatom én is csak akkor nyugszom meg reggel mikor megbököd.18 heteske

16 hetes kismama vagyok és már évek óta gyógyszert szedek pánikbetegségre. Sajnos a terhesség alatt is kénytelen vagyok szedni. Mi baja lehet a babának ill. Mennyire gyakori ilyen esetben a vetélés?

Citapram(20 mg), Mizapin (15 mg)

Legjobb válasz: Szia! En is panikbetegsegre szedtem gyogyszert,(Rexetint) a 16. hetig, utana el tudtam hagyni, mert a terhessegtol annyira jol lettem. Nem gyakoribb a veteles! Emiatt ne aggodj. En elmentel Czeizelhez es megkerdeztem mindent. Egy dolgot kellett pluszba megcsinaltatnom, magzati szivultrahangot, mert icipicit (alig 1%!) nagyobb az eselye szivrendellenessegnek, de ez nagyon kicsi szam. Nalunk is minden oke. Szules utan viszont a picit ennek megfeleloen kell ellatni a csecsemosoknek, mert egy-ket napig a gyogyszer hianya miatt amit megszokott kicsit nyuszi lehet, de ez is elmulik. Minden jot! 25 hetes kismami

Szia! En is panikbetegsegre szedtem gyogyszert, (Rexetint) a 16. hetig, utana el tudtam hagyni, mert a terhessegtol annyira jol lettem. Nem gyakoribb a veteles! Emiatt ne aggodj. En elmentel Czeizelhez es megkerdeztem mindent. Egy dolgot kellett pluszba megcsinaltatnom, magzati szivultrahangot, mert icipicit (alig 1%!) nagyobb az eselye szivrendellenessegnek, de ez nagyon kicsi szam. Nalunk is minden oke. Szules utan viszont a picit ennek megfeleloen kell ellatni a csecsemosoknek, mert egy-ket napig a gyogyszer hianya miatt amit megszokott kicsit nyuszi lehet, de ez is elmulik. Minden jot! 25 hetes kismami
Szia!Én is szedtem kb a 11-ik hétig gyógyszert(Paroxat20mg)pánikbetegségre, de szerencsére le tudtam rakni!Szerintem ha gond lenn, esetleg vetélés már jelentkezett volna!A te gyógyszereid sajnos nem ismerem, hogy milyen hatással vannak a picire, nekem a szívbetegség kockázatát nõveli 1%-2%-ra, tehát nem sokkal!Nem lettél jobban a terhesség alatt, mert én is attól féltem, hogy visszajön, de kockáztattam, és szerencsére nem lett baj, remélem nem is lesz?!A dokim nekem azt mondta, hogy jobban ártok, ha rosszul vagyok és nem szedem, minthogy szedném! Kitartás, én túlizgulok emiatt, meg egyébként is mindent, na meg vot pár éve missed ab-om, pedig akkor nem szedtem gyógyszert!De te már pár vizsgálaton túl lehetsz, már gondolom az afp-n is, ha minden rendben ne izgulj!! 14 hetes kismama
Próbáld meg fokozatosan csökkenteni a gyógyszer mennyiséget észre sem veszed majd, hogy jobban vagy és már nincs is rá szükséged.
Szia4 én még mielõtt terhes lettem elkezdtem letenni, Paroxat, Medazepam, Xanax, és nagyon rossz volt, de mire terhes lettem, már elvonási tüneteim sem voltak, csak nagyon rosszul aludtam, de mostmár minden rendben. És ha megszületik a pici sem akarom ujra szedni, inkább valami természetes alapanyagut, mert nagyon nehéz letenni, és szörnyû mellékhatásokat produkál. Az orvosoddal beszéld meg, mert terhesség alatt szigorú orvosi ellenõrzés mellett lehet szedni, de a vetélés szerintem nálad már nem fordulhat elõ. 25 hetes kismama
Sziasztok! Írja le nekem valaki légyszi a pánikbetegség tüneteit, ha nem gond.Köszönöm.
Én coaxilt szedtem 2x1...Most kisbabát szeretnénk és már annyira lecsökkentettem, hogy csak este szedek egy felet.Kicsit rossz néha ha érzek rossz tünetet akkor beveszek egy természetes nyugtatót, de ha teherbe esek azt a felet is leszeretném tenni.Sokat gondolkodtam, hogy nehogy felerõsödjenek a tünetek a picinél de kockáztatok lehet õ lesz a gyógy í...!?

Mennyire gyakori 22 hetesen a haskeményedés?

Naponta 2-3x szokott lenni nekem. F?leg este. Ez nem jelent rosszat, ugye?

Legjobb válasz: Teljesen természetes folyamat , a méh tágulását jelzi, és ugye ilyenkor nõl a legnagyobbat a poci:-) Nekem is sokat keményedik a hasam , hol rövidebb, de elõfordul hosszabb idõre is. Amíg nem nagyon kellemetlen, semmi gond, de szólhatsz a dokidnak, szoktak adni magnéziimot, ami csökkenti a keményedéseket. Késõbb meg a szülésre való felkészülést jelzi:-) Ne izgulj:-) 23 hetes kismama

Teljesen természetes folyamat , a méh tágulását jelzi, és ugye ilyenkor nõl a legnagyobbat a poci:-) Nekem is sokat keményedik a hasam , hol rövidebb, de elõfordul hosszabb idõre is. Amíg nem nagyon kellemetlen, semmi gond, de szólhatsz a dokidnak, szoktak adni magnéziimot, ami csökkenti a keményedéseket. Késõbb meg a szülésre való felkészülést jelzi:-) Ne izgulj:-) 23 hetes kismama
22 hetes kismama vagyok. Nekem is azt mondta az orvosom, hogy tágul a méhem, kell a picinek a hely mivel cseperedik. Álltalában nekem is este jön elö pihenés közben, ilyenkor megprobálok ugy helyezkedni, hogy jo legyen. Az fontos, hogy ne kinyujtott lábbal feküdj, mert állitolag ilyenkor azért is bekeményedhet a poci, mivel nem kényelmes a babanak.

12 hetes Hüvelyi uh után barnázás mennyire gyakori? Tapasztalatok?

8 hetesen is volt már barnázásom és kicsit megijedtem. meddig húzódhat a szextilalom?

Legjobb válasz: Sztem nem jellemzo. En 5-tol 11. hetig barnaztam es vereztem, de az uh nem okozott mar gondot, miutan elmult... Sztem menj vissza a dokihoz es szolj neki!

Sztem nem jellemzo. En 5-tol 11. hetig barnaztam es vereztem, de az uh nem okozott mar gondot, miutan elmult... Sztem menj vissza a dokihoz es szolj neki!
Nekem mondták, hogy elõfordulhat hüvelyi ultrahang vagy hüvelyi vizsgálat után némi barnás folyás, de az orvosom hozzátette, hogy annak ellenére, hogy ez szinte mindig ártalmatlan jelenség, õ ragaszkodna ahhoz, hogyha ilyesmi elõfordulna felhívjam és megvizsgáljon. Csak biztos, ami biztos alapon. Én is ezt merem ajánlani. Egy telefon és egy látogatás férjen bele. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi ma du el is fogok menni.

Holnap leszek 20 hetes terhes. De meg nem ereztem mozogni a babat. Mennyire gyakori ez? Vagy kezdjek aggodni?

Legjobb válasz: Ne aggódj, mindenki máskor érzi meg, fõleg ha elsõ baba a 20hét körül szokták érezni, de már figyelhetsz, hátha valami furcsát érzel:)

Ne aggódj, mindenki máskor érzi meg, fõleg ha elsõ baba a 20hét körül szokták érezni, de már figyelhetsz, hátha valami furcsát érzel:)
Ne aggódj!Lehet úgy helyezkedik hogy nem érzed.De most már nagyon figyeld.Nem éreztél még kis apró rebegéseket?
Ne aggódj!:) Én 22.-23. héten éreztem elöször. Elsö babánál teljesen természetes. Boldog babavárást!:)
Mikor lefekszel, nyugalomba vagy, akkor lehet a legjobban érezni valamint a pici is akkor indul be:) Üdv 36+4hetes km
Én napra pontosan akkor éreztem elõször a babámat, amikor betöltöttem a 20. hetet. Igaz, elõtte is éreztem olyan rebegésszerût, de akkor még nem voltam biztos benne, hogy õ az. Szerintem, te is érzed már, csak még olyan sejtelmes. Nyugi, pár nap, és megérzed Te is!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat, kicsit megnyugodtam...most már nagyon figyelni fogom.föleg este lehet érezni ugye?
Egyél egy csokit és feküdj a hátadra, nagyon figyeld a pocakodat.A kezedet is tedd rá.Ez sokszor beválik, ha esetleg mégsem akkor sem kell aggódnod.Pár nap és biztos vagyok benne, hogy megérzed!:) Aztán úgy belejön, hogy aludni sem bírsz tõle :) 35hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!