Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori derékfájás (3 db)

Szülés utáni derékfájás mennyire gyakori? Fél éves a kislányom és kb.3-4 hónapja nagyon fája derekam és nem akar elmúlni, ti mit csinált vele?

Legjobb válasz: Gondolom azért van, mert szoptatsz, nem alszol sokat, emelgetned kell a babát. Ha ez elmúlik akkor már nem fog fájni. Nekem is fájt, én kaptam rá gyógyszert, attól elmúlt, de utána újra visszajött. Igazából akkor múlt csak el végleg, amikor megszüntek a fent említett okok.

Gondolom azért van, mert szoptatsz, nem alszol sokat, emelgetned kell a babát. Ha ez elmúlik akkor már nem fog fájni. Nekem is fájt, én kaptam rá gyógyszert, attól elmúlt, de utána újra visszajött. Igazából akkor múlt csak el végleg, amikor megszüntek a fent említett okok.
2, 5 éves a fiam, de még mindig fáj a derekam, hátam. Már nem annyira mint a szoptatás idõszakában, de azért még fáj. Majd ha már nem kell emelgetni, elmúlik. Van egy krém, ami nagyon jó, de most nem jut eszembe a neve, de ígérem megírom.
Na meg van! :) Flector EP Gél Tényleg nagyon jó, nekem mindig elmulasztja a derékfájásomat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat kipróbálom a krémet. :)

Mennyire gyakori a táncosoknál a derékfájás?

Lehet hogy hülye egy kérdés... viszont azt hallottam hogy azoknak gyakran fáj a derekuk, akik táncolnak. Iskolában fel vannak mentve tesib?l, hasonlók. Ismerek is pár ilyen népet, illetve néha magamon is tapasztalom, hogy fájdogál a derekam. Gondolom ez majd\' 17 évesen nem annyira lenne még aktuális alapesetben.

Legjobb válasz: Attól is függ, milyen tánc. Mert pl. van egy középkorú hölgy ismerõsöm, aki hastáncol, és azt állítja, nagyon jót tesz az ízületeinek és izmainak. A gerinc (és egyéb ízületek) fájásának általában a hosszas ugyanolyan testhelyzet / mozgás az oka, pl. aki ülõ munkát végez, vagy sokat pakol, az megjárja a hátával / derekával. Eszerint lehet, ha monoton egy mozgás és sokszor hajtjátok végre. Próbáld kíméletesen tornáztatni, lazítani, az általában segít. Ha nem, kérdezz meg egy gyógyszerészt a glükozamin-kondroitin készítményekrõl, hogy jó-e ha a konkrét esetben használsz olyat.

Attól is függ, milyen tánc. Mert pl. van egy középkorú hölgy ismerõsöm, aki hastáncol, és azt állítja, nagyon jót tesz az ízületeinek és izmainak. A gerinc (és egyéb ízületek) fájásának általában a hosszas ugyanolyan testhelyzet / mozgás az oka, pl. aki ülõ munkát végez, vagy sokat pakol, az megjárja a hátával / derekával. Eszerint lehet, ha monoton egy mozgás és sokszor hajtjátok végre. Próbáld kíméletesen tornáztatni, lazítani, az általában segít. Ha nem, kérdezz meg egy gyógyszerészt a glükozamin-kondroitin készítményekrõl, hogy jó-e ha a konkrét esetben használsz olyat.
A kérdező hozzászólása: Latin:) Rendben, utána nézek majd néhány lazító gyakorlatnak, köszönöm az ötleteket és a választ!
én latin-standard versenytáncolok, és hasonló problémánk lehet mert ma konkrétan azt hittem, hogy leszakad a keresztcsontom a gerincem végérõl, még a kor is stimmel

Mennyire gyakori a derékfájás a terhesség első harmadában?

7 hetes és 5 napos vagyok.

Legjobb válasz: En nekem is fajt es szokott meg fajni,most 13 hetes vagyok,hat remelem hogy normalis.

En nekem is fajt es szokott meg fajni, most 13 hetes vagyok, hat remelem hogy normalis.
Igen, ez elõfordulhat. Amikor meg kéne jönnie érezhetsz olyat, mint mensi elõtt szokott lenni, de ha nem vérzel és nincs erõs görcs, akkor nincs baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Akkor megnyugodtam! :-) Most meg alább is hagyott a derékfájás, csak pár órát volt olyan intenzív!
Szia. norális a derék fájás.nekem volt, hogy alig bírtam állni.Pláne nagy hassal a vége felé. Egyébke´nt az is a hejes tartás, ha úgy ülsz, mint aki karót nyelt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!