Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori a Krisztián (3 db)

Mennyire gyakori név a környezetetekben a Krisztián, András és a Miklós név?

Hány gyereket, illetve feln?ttet ismertek ezekkel a nevekkel?

Legjobb válasz: Andrásból ismerek kettõt (a fiam is az), Miklósból is kettõt, Krisztián ismerõsöm nincs.

Andrásból ismerek kettõt (a fiam is az), Miklósból is kettõt, Krisztián ismerõsöm nincs.
Nekem a 3 éves fiam Krisztián. Szerettem volna valami ritkábbat adni, de fiú nevek közül kb. ez az egy tetszett. Idõ közben találtam egyet még, ami nagyon jó, az mondjuk szerintem nagyon ritka is manapság (Pongrác), ez majd jó lesz az esetleges tesónak. Amúgy Krisztiánokat fõleg 15 és 35 év között ismerek, de ott elég sokat. Mondjuk a bölcsibe pont a fiam csoportjába jár mégegy Krisztián. Kb. 1 hónap van közöttük. Na de most próbálom számszerûsíteni, hogy hány Krisztiánt ismerek. Ha jól számolom, ötöt (3, 28, 35, 38 és 40 évesek). András szerintem mostanában a kicsik között annyira nem gyakori. Amúgy az egyik unokatesómat hívják így. Most 6 András nevû ismerõsöm jut eszembe (19, 20, 22, 24, 26, 55 évesek). Miklós: 1 darab, õ 30 éves.
Krisztiánt 4-et.Kor:17, 30, 35, 35. Andrást 1-et:62éves Miklóst 1-t:65éves
Szia! Én Miklós hármat ismerek, egy 23 évest, egy 46 évest és egy 52 évest. Krisztián négyet, egy 30 évest, egy 24 évest, egy 29 évest és egy 13 évest. Andrást hetet, egy 29 évest, egy 26 évest, egy 28 évest, két 24 évest, egy 19 évest, és egy 22 évest. De itt megnézheted, hogy az elmúlt években, ezek a nevek hányadik helyen álltak, a 100 leggyakoribb nevek listájánhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Keresztnevek_gyakoris%C3%A1ga_M..
Miklós 4, 25-30 között, +1 55 éves András kb 10, 20-35 között Krisztián 4, mind 30 körül.
Nem, kötekedni akarok, de ha ismered a Berényi Mikit, akkor a Berényi Andrást is. Így máris 3-ra emelkedett az Andás nevû ismerõseid száma! Ja! És még ott van a Bandika is. 4! :) Az én ismeretégi köröm: Krisztián: Volt 4 osztálytársam, szomszédban is lakik 2, és 3 ismerõsünk is így nevezte el a kisfiát mostanában. András: Keresztapám (imádom), egy volt kolléga, egy haver és 3 bácsi a faluban. Miklós: 1 bácsi a faluban és egy saját korosztályombeli srác.
A Krisztián és az András elég gyakori név felénk, 30-60 éves korosztályban, Miklóst nem ismerek.Kivéve a Berényit.:-)
A férjem Krisztián és a 23hónapos fiam 2.neve is ez.ezenkívül még 3at ismerek így hirtelen, akik a 28-30év között van. András:majdnem az lett az öcsi neve :-) a környéken nem ismerek ilyent, inkább az idõsebbek között.na meg a Hajós;a Berényi..... Miklós:ez szerintem felénk legalább is tök ritka, egy régi gyerekkori havert hívnak így más nem is jut eszembe.De már õ is tapossa a 27et :-)
Krisztián: egy kisgyereket sem ismerek, felnõttet 2-3-at András: egy kisgyerek (1 éves), felnõttet rengeteget Miklós: egy kisgyerek sem, felnõtt kb 3-4
Krisztián: 3-at (az egyik a másodunokatestvérem volt, de autóbalesetben elhunyt, most lenne 29 vagy 30 éves; a másik 30 és 40 között van, a harmadik pedig 12-13 között) András: szintén 3-at (29 éves, 11 éves, 35 körüli) Miklós: egyet ismerek, 60 és 70 közötti
Krisztián: kicsik közül egy sem, nagyok közül kettõ. András: u.a. Miklós: u.a. :) )) OFF: ha a 2. gyermekünk fiú lesz, nagyon esélyes az András név (de a becézett változatai nélkül:)
Krisztiánt ngyon sokat ismerek, felnõttet, gyereket, tuzenéves tegyarát, a rokonságban "csak" 3 van... Andrást ismerek a saját korosztályomból 5-6-ot Miklóst a nálam 10 évvel idõsebbek közül kettõt. 24L
Krisztiánt nem ismerek, András 1, kb 28 éves, Miklós 1, 31 éves.
A kérdező hozzászólása: igazatok van, a Berényi Andrást meg a Bandikát is ismerem:) Igazából az érdekelt ebbõl a kis felmérésbõl, hogy a Miklós mennyire gyakori név. Nagytatámat hívták így, én adnám a nevet a gyerekemnek, a párom meg valamelyik nap említette, hogy mit szólok hozzá, és azonnal ráharaptam. Egyébként szeretem a ritka neveket, a Krisztián csak azért jött szóba, mert eddig ez volt az elsõ név, amire mindketten rábólintottunk.

Mennyire gyakori név a Krisztián?

Érdekelne, hogy hány azonos nev? osztálytársra számíthatok majd a fiamnál. Nem akartam nagyon kacifántos nevet adni, de olyat sem, ami túl gyakori. Bár manapság már ritkaság, ha egy gyerek Laci vagy Feri vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: Szép név. Páromat is így hívják. :) Egyébként szerintem nem annyira gyakori. Vannak gyakoribbak is.

Szép név. Páromat is így hívják. :) Egyébként szerintem nem annyira gyakori. Vannak gyakoribbak is.
Én egy 100 fõs suliban dolgozom. Ott egy Krisztián nevû gyerköc sincs. :)
anna és a krisztián vezetik a névsort. az én fiam is krisztián
nekem elég sok osztálytársam volt, de Krisztián egy se... nem is ismerek ilyen nevût.
Mi is ezt a nevet választottuk ki a fiúnak, szerintem jó neve lesz a srácainknak.
hát nem tudom..., én iskolában dolgozom és minden osztályban van Krisztián. Van, ahol több is. szerintem elég gyakori név.
A keresztnev.lap.hu-n valahol van egy link, ahol meg tudod nézni az elmúlt években adott 100 leggyakoribb nevet. Nézd meg, benne van-e!
én 3 krisztiánt ismerek összvissz :D

Zsidó közösségben mennyire gyakori, és elfogadott a Kristóf vagy Krisztián keresztnév?

Legjobb válasz: Krisztina nevû zsidó nõrõl tudok. Ott a héber név a fontos. Bárkit, bárminek nevezhetnek. Általában a világi nevük is zsidós: Lea, Judit, Dina, Ábrahám, stb.

Krisztina nevû zsidó nõrõl tudok. Ott a héber név a fontos. Bárkit, bárminek nevezhetnek. Általában a világi nevük is zsidós: Lea, Judit, Dina, Ábrahám, stb.
Kristófból van pár zsidó ismerõsöm. Krisztián se nem roma se nem zsidó név, csak keresztény.
Nem gyakori, a Krisztián meg egyenesen roma.
Senki nem fog ott megszólni mást a neve miatt. Ha mégis, akkor az egy nagyon fundamentalista, elvakult közösség, jobb kerülni.
Steiner Kristóf is zsidó.
Jobb a Jeremiás :) minden kétséget kizár .. Isten felemel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!