Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori, csak (25 db)

Szerintetek mennyire gyakori az, hogy a férfi nem akar gyereket csak beadja a derekát? Mert a felesége nyaggatja, mert társadalmi elvárás, mert az anyja már unokázna.

Négy baráti pár vált el az elmúlt fél évben, férjem szerinte ez volt az egyik ok. Én nem hiszem el, hogy felnőtt férfiak ilyen töketlenek lennének, hogy nem mondják meg a feleségüknek hogy még nem. Erre azt mondta, hogy az egyik nő válással fenyegetőzött, a másik meg már napi szinten piszkálta ezzel a férjét. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Pedig eleg gyakori. Csak nezz itt korul, hogy mennyi anyuka panaszkodik, hogy a parja nem torodik a gyerekkel, ha elvaltak fele se nez. Ha valoban akartak volna a gyereket, ilyen nem fordulna elo.

Pedig eleg gyakori. Csak nezz itt korul, hogy mennyi anyuka panaszkodik, hogy a parja nem torodik a gyerekkel, ha elvaltak fele se nez. Ha valoban akartak volna a gyereket, ilyen nem fordulna elo.
Van ilyen is, nálunk pont fordítva volt, a férjem rágta már a fülem, hogy mikor...
Nálunk is sajnos így volt. 25 évesen ismertem meg a férjem. Már 11 éve voltunk együtt mire rávettem, hogy legyen babó. Mikor a másodikra fûztem, akkor teljesen kiakadt. Hülye dolgokat csinált! Szét is költöztünk, de végül megoldottuk. Most várom a második gyerkõcöt. Imádja a nagyot és várja a kicsit is, de ehhez ezen végig kellett mennünk:-(
A kérdező hozzászólása: 3-as, megkérdezhetem hogy miért fûzted? Ha nem akarta, miért nem fogadtad el?
A férjem utólag bevallotta, azért akart gyereket, mert úgy érezte, benne van abban a korban, és eljött az ideje. Vagyis valahol a társadalmi nyomás hatására. Sajnálom, hogy így alakult, nekem még ráért volna pár évet. Most egyedül nevelem a kislányomat.

Mennyire gyakori, hogy egy lány csak éjszaka és akkor is csak teljes sötétben hajlandó szexelni?

én ilyen vagyok, és nem megy világosban. a barátommal még nem is szexeltünk úgy, pedig már másfél éve együtt vagyunk, így hamarosan elhagy, nem? (még a nunim se látta) 18/L

Legjobb válasz: Annyira gyakori, mint a fehér holló:DD Láttál már fehér hollót? Csak azért nem láttál, mert õ is éjszaka szeretkezik, és s sötétben minden holló fekete:)

Annyira gyakori, mint a fehér holló:DD Láttál már fehér hollót? Csak azért nem láttál, mert õ is éjszaka szeretkezik, és s sötétben minden holló fekete:)
Szerintem nyomjátok sötétben, aztán hirtelen kapcsolj fel valami kiszuperált stadionlámpát a szobában, még a méhed is látni fogja ;) Jó szórakozást.
A kérdező hozzászólása: a puncimmal nem vagyok kibékülve...
szeretm látni a dolgokat nem nagyon szeretek sötétben vagy felöltözve szexelni én bizony - ha nem változnál meg, és ebbens egítenék neked - akkor sajna elhagynálak elõbb-utóbb
Én nem ismerem a kérdezõt, de biztosra veszem, hogy nincs nagy súlyfeleslege. Akinek nagy súlyfeleslege van, az ugyanis nem fogja rejtegetni a sötétben, mert úgyis látszik ruhában is. Szerintem - mondom - irány a szexuálpszichológus. Meg futhatsz is, ha van egy kis úszógumi. De vidd a fiút is, a futás neki sem árt, úgy még romantikusabb is...
önértékelési zavar, gyakori. és igen, esély van rá, hogy elhagy, ami nem az õ hibája lesz. Ezt csak te tudod megoldani azzal hogy rendet teszel a fejedben, ill ha súlyfelesleged van, akkor leadod.
Én pont, hogy jobban szeretem világosban csinálni a párommal.Nem értem, hogy mitõl félsz, érezni már így is érezte a testedet, nagyjából azért tisztában van az adottságaiddal, hiszen kitapogatta. Haladj fokozatosan, elõször gyújts mondjuk egy gyertyát, hogy félhomály legyen, hátha megjön a kedved utána nagyobb fényben is csinálni...én imádom látni a barátom arcát, mikor elélvez, szeretek a szemébe nézni szeretkezés közben, ezeket nem cserélném le semmiért... Azt nem tudhatjuk, hogy elhagy-e ezért, de a pasik többsége(nem általánosításból írom)vizuális alkat és szereti látni a párját.Szex közben meg nem azzal fog foglalkozni, hogy itt-ott van rajtad esetleg egy kis felesleg, vagy bármi, amit te nem szeretsz magadon, lehet, hogy õ észre sem veszi...senki sem tökéletes, de fogadd el magad olyannak, amilyen vagy, örülj neki, hogy találtál olyan srácot, aki úgy szeret, ahogy vagy.
Menj szexuálpszichológushoz, vagy várd meg, míg a barátod becsavarodik / elhagy.
Mi nem tetszik magadon? És szerinted melyik a rosszabb: szégyenlõsködni, vagy felvállalni, amilyen vagy, és keresni valakit, aki elfogad? Pláne, hogy elég nagy bibinek kell lenni, hogy senki ne fogadjon el...
Miért, milyen a tested??? Láthatunk egy képet?
És világosban ki vagy? Vagy nappal mit csinálsz? Valami barlangban élsz? Vagy olyan vagy, mint Jabba a hutt? :D Ha az urad szexel veled, szerintem õ ki van vele békülve, szóval ne gyerekeskedj. De ha ezt akarod, csináld csak, hátha elhagy. Nem hiszem el, hogy egy próba erejéig nem lehet világosban dugni.
A kérdező hozzászólása: szégyenlõs vagyok nem érted? nem vagyok kibékülve a testemmel.
volt barátnõm is hasonló volt, azért nem kellett sötétben csinálni, de nem engedte, hogy közel hajoljak a puncijához, ill. könyörögnom kellett hogy nyalhassam, de nem hagyta sokáig...(De nem emiatt lett vége) Õt sem értettem, téged sem értelek :/ Valahogy próbáld meg hozzászokatni magad a fényhez.. pl takaró alatt kevésfénnyel próbáld meg, hátha úgy nem szégyelled annyira. Meg tegyél róla, hogy a barátod tekintete ne keveredjen lentre. Vagy csak csukd be a szemed hagy lessen egy kicsit.

Mennyire gyakori? Arra vagyok kíváncsi, mennyire gyakori, hogy egy fiú el tud menni úgy, hogy csak a heréit simogatják, masszírozzák, izgatják.

Nekem ez szinte bármikor megy, néha szoktam az önkielégítésnek is ezt a módját választani, hogy a farkamhoz nem is nyúlok, csak a golyóimmal játszom, és másabb is úgy az orgazmus. Persze, el kell találni a módját, hogy hogyan, milyen er?vel, stb. Ki az, aki hasonló cip?ben jár, vagy lány, és volt ilyennel dolga?

Legjobb válasz: Én nem tapasztaltam még ilyet :D de biztos az is jó lehet xD amúgy meg kedves elsõnek üzenem hogy akkor szólaljon meg ha esze is van hozzá, mert az a mondat teljesen oké. Egyértelmû hogy mire gondolt a kérdezõ

Én nem tapasztaltam még ilyet :D de biztos az is jó lehet xD amúgy meg kedves elsõnek üzenem hogy akkor szólaljon meg ha esze is van hozzá, mert az a mondat teljesen oké. Egyértelmû hogy mire gondolt a kérdezõ
Én kizártnak tartom h vki el menjen "here simogatástól"
Én el tok tõle menni de csak akk ha más csinálja. Magamnak nem :( 17/F
részben OFF: Azt kérdezi ott, hogy írjanak olyan lányok, akiknek volt ilyen sráccal dolguk, hogy odanyúl a okostojás.. Sajnos nem volt még ilyen sráccal dolgom, és lány vagyok, szóval válaszolni nem tudok :)
A barátom imádja ha a heréit simogatom miközben orálozok vagy bennem van, de még nem gondoltam arra hogy csak a heréitõl is elmehetne. Kipróbálom majd. Vagy a másik lehetõség hogy te tényleg nem is létezel:-) Üdvözlet az utolsó okostojásnak, nagy volt!
Mikor legeloszor megnyaltam a pasim hereit akkorat ugrott, jezusom:) szerintem ha tovabb folytatom abban a pillanatban elmegy. Egyebkent szerintem igen lehetseges. Bar en szeretem kombinalni a dolgokat, csupan here masszirozassal meg nem juttatam senkit se csucsra.
En ma csinaltam hasonlot a pasimnak.. igaz lovaglas közben kezdtem el a hereit is izgatni... es sokkal jobban elvezte, söt, kérte, hogy ne csinaljam mert azonnal elelvez igy :)
"Ki az, aki hasonló cipõben jár, vagy lány, és volt ilyennel dolga?" Lány? Tökös csajok válaszoljanak!
A kérdező hozzászólása: Akkor én ki vagyok zárva. Nyilván csak képzelem az egészet. Vagy még inkább nem is vagyok.
Nekem meg nem volt ilyenben reszem. Szerintem csak attol nem mennek el. 18 f/karpatalja
Jo neked!Az en pasim 4ora sex utan sem tud elmenni:|Nem hogy egy kis simogatastol:((:) )
(\_/) (O.o) (><) /_|_\ Ez a Nyuszi. Segíts neki elérni a világuralmat. Csatlakozz a sötét oldalhoz!! (van sütink!) És ha a Nyuszi nem tudja elérni veled a világuralmat, még van egy titkos fegyverünk. ha nem csatlakozol a sötét oldalhoz, a nyuszik "barátai" elkapnak. (\_(\_(\_(\_(\_(\_/)_/)_/)_/)_/)_/) (Q.(Q.(Q.(Q.(Q.(O.o).o).o).o).o).o) (> (> (> (> (> (><) <) <) <) <) <) /_|/_|/_|/_|/_|/_|_\|_\|_\|_\|_\|
Egészen biztos vagy te abban, hogy attól mész el? Amikor már nagyon közel vagyok az élvezéshez, és még akarom kicsit húzni, nekem is elõfordul néha, hogy elveszem a kezemet a péniszemtõl, és a heréket veszem kezelésbe, majd így is megyek el. Azonban meggyõzõdésem, hogy ilyenkor is attól, mert a herék masszírozása közben is húzódik picit a fityma a makk alatt, és olyankor már ennyi is elég.
A kérdező hozzászólása: 1. A lánynak: nem egy kis simogatásról van szó, kell hozzá idõ, és meg van annak a módja is (és pl. az is nagyon jó, és közelebb visz az orgazmushoz, ha épp hogy csak cirógatva hozzáérek, mint az, hogy "durvábban" játszom velük, ezt lehet váltogatni is) 2. Egész biztos vagyok benne, már elejétõl fogva csak a herékkel foglalkozom. Biológiai magyarázat: a heréid minél közelebb vannak a pénisz tövéhez izgalmi állapotban, annál közelebb vagy a csúcshoz. És orgazmusnál a herék teljesen felhúzódnak a pénisz tövéhez, illetve van, akinek még a hasüregében is eltûnnek többé kevésbé ejakulációkor. És ha ezt kézzel elõsegíted, vagyis a herékkel úgy játszol, hogy finoman nyomod õket az izgalmi felhúzódás irányába, akkor ki lehet váltani az orgazmust. Csak ügyesen el kell találni, mikor hogy, milyen erõvel, hogy ne kellemetlen, hanem jó legyen.
Nem gyakori. kapcsolat bármibõl lehet.
te jó ég, vannak ilyen lányok? O.o ezért hiszik azt hogy mindenki ribizli...szánalmasak
én is elég sûrûn járok szórakozóhelyekre, és nem igazán tapasztalok még csak hasonlót sem, mint te kérdezõ.. pedig jóképû vagyok, anyagiakban sem szenvedek hiányt, érdekes módon nem állnak sorban a felajánlkozó lányok, hogy belógassam a szájukba..na még csak azt sem látom, hogy a wc-ben sorban állás lenne egy patron lövésre.. szóval úgy érzem, ez csak egy fikció, legalábbis a nagy része az. nyilván vannak ilyen ribizlik, akik ûzik ezt az ipart, de azok általában nem kapcsolatra születtek, és a legalját képviselik a nõi nem fajtájának.
Buta vagy. Ilyenekkel milyen kapcsolatot akarsz?
én max csókolózok..... de szopni csak fürdés után vagyok hajlandó, és azt hiszem, ez nem kényesség kérdése....
ott a hiba az ertekrendedben, hogy ilyen konnyen megkaphato, instabil kislanyokkal kapcsolatot létesitenél
"De ha már egy csaj tart annyira egy pasit, hogy simán leszopja, kapcsolatot miért nem akar?" Érdekes felfogás.
AIDSkombájn :D
azért a helyzetre, és a beszélgetésre kíváncsi lennék. hogy megy oda hozzád, mit mond, és aztán amikor végeztek, csak feláll, és továbbmegy más farkat keresni?
A kérdező hozzászólása: De ha már egy csaj tart annyira egy pasit, hogy simán leszopja, kapcsolatot miért nem akar? Vagy csak nekem furcsa az értékrendem?
Akkor te egy nagyon bátor ember vagy! Én nem bíznék olyan lányokban akik buliban felajánlják, hogy orálisan kielégítenek a mosdóban. Ha velem megteszik még aznap hány pali jár a szájába? És ebbõl csak 1 kell, hogy nemi beteg legyen és már a fél diszkó mehet a dokihoz. :D
[link]
Szerintem nem gyakori, és ebbõl kapcsolat szerintem nem lesz
A kérdező hozzászólása: Mivel fiú vagyok, bocs, de nem fogom leszopni az egész diszkót, hiába reménykedtél. Csak akárhányszor megyek, majdnem mindig akad olyan lány, aki felajánlkozik. Aztán persze semmi folytatás, pedig volt, akit másnap randira is elhívtam, de nem jött el.
Szerintem szopókázd le az egész discót és végül valakinek majdcsak bejössz:-)
azt nem tudom mennyire gyakori az ilyesmi, de kétlem, hogy ebbõl születhet olyan kapcsolat amibe kölcsönös, bizalom és megbecsülés van.
A kapcsolat lényege, hogy teszel erõfeszítést is a másikért (ahogy a másik is érted). Szerinted érted ki akarna ilyen után bármit is tenni? Csak kicsit kell belegondolni...nem agysebészet. 28/f

Mennyire gyakori, hogy egy csak szex felállásból végül a pasi akarjon komoly kapcsolatot?

Mármint azért úgy a köztudatban inkább az van, hogy a n?k visznek az ilyenekbe több érzelmet:)

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen gyakori. Azt azonban igen, hogy két olyan férfi is volt az életemben, akikkel elõször csak szex volt, majd õk akartak komoly kapcsolatot. 24/N

Nem tudom, hogy milyen gyakori. Azt azonban igen, hogy két olyan férfi is volt az életemben, akikkel elõször csak szex volt, majd õk akartak komoly kapcsolatot. 24/N
Valószínû, hogy egyébként is jól érzi magát veled minden téren és lát abban fantáziát, hogy kapcsolat legyen belõle, ez nem feltétlen rossz.
Elsõ vagyok. Az elsõnél megmaradt a csak szex. De egy idõ után nagyon zavart, hogy úgy viselkedett mintha szerelmesek lennénk, szóval szakítottam. A második a férjem lett. Fél év után megkérte a kezem, most leszünk 2éves házasok. Minden szuper :)
A kérdező hozzászólása: És lett belõlük valami, vagy "szakítottál"?
A kérdező hozzászólása: Alapból nem lenne, és egy darabig nyitott is lettem volna rá, de annak ellenére, hogy párszor jelezte, hogy szeretne többet, semmit nem tett érte. Ellenben számon kérni azt nagyon tudott, amíg párszor össze nem vesztem vele emiatt :)
mi az h jelezte ? beszéltetek róla konkrétan ?
A kérdező hozzászólása: Leginkább ilyen "elviselnélek hosszú távon is" megjegyzések, meg alapból a család/barátoknak úgy mutatott be, mint a barátnõjét, mondván, úgyis az a cél. Szóval elég konkrét volt ilyen téren :D
Árkád alaksor, 10 000 ft
mostanában alig látom eddig volt sok helyen, mondjuk én eve-t sosem vettem még
Nálunk van még a legkisebb bolt(ocská)ban is :)

Barátnőmnek csak 2 napig volt vérzése, mennyire gyakori ez?

Egyelőre nem szed fogamzásgátlót, csak gumival védekezünk. Már kezdtem félni hogy terhes mert szeptemberben a hónap elején jött meg (5-6 körül) és most csak 15-én. És ez a 2 napos menstruáció sem túl szimpatikus nekem. Bár sejtem hogy a válaszolók nagy része mit fog válaszolni (vegyé' tesztet osz' jóvan). De engem az nem érdekel hogy terhes-e vagy sem mert vállalom a felelősséget ha netán jön a baba, engem az érdekel hogy ez mennyire gyakori, mennyire szokatlan jelenség?

Legjobb válasz: Nem szokatlan se az h csak 2 napos, az meg pláne nem hogy nem pontosan jön meg...

Nem szokatlan se az h csak 2 napos, az meg pláne nem hogy nem pontosan jön meg...
Nekem a legrövidebb 4 napos volt. Egyébként nem lesz semmi probléma.
Vegyé' tesztet osz' jó van.
Megjött, így a terhesség nem valószínû. A korát kár, hogy nem írtad. Valószínûleg még fiatal, és nem állt be a ciklusa. A két nap azért tényleg elég kevés. Ha rendszeresen csak két napig tart, és teljesen elmúlik neki a 2. napon, nyugodtan felkereshet egy nõdokit. Szinte biztos, hogy semmi baja, de mivel már aktív sz.xuális életet él, nem árt neki majd egy kivizsgálás.
Én 20 éves lány vagyok, 13 éves korom óta menstruálok. Nem voltam még fiúval, így a terhesség kizárt. Nekem mai napig nem állt még be a ciklusom, össze-vissza jön meg. Valamikor 3 napig tart, valamikor olyan 7-8 napig még mindig vérzek, még ha gyengén is (pecsételõ). Szerintem ne aggódj.

Csak 3 bölcsességfogam van, ez így normális? Az egyiknek (jobb felső) nincs csírája sem, ez mitől lehet? Mennyire gyakori, hogy csak az egyik hiányzik?

Legjobb válasz: Állítólag egyre több embernek nincsenek bölcsességfogai (egy vagy mind hiányzik), ugyanis nem használjuk õket, így nem fejlõdnek ki a csírák. Én sokat hallok ilyet, az ismerõseim közül is többek megúszták a dolgot. Ha megnézetted, és nincs csíra, akkor nincs baj, de ott nem fog nõni semmi :)

Állítólag egyre több embernek nincsenek bölcsességfogai (egy vagy mind hiányzik), ugyanis nem használjuk õket, így nem fejlõdnek ki a csírák. Én sokat hallok ilyet, az ismerõseim közül is többek megúszták a dolgot. Ha megnézetted, és nincs csíra, akkor nincs baj, de ott nem fog nõni semmi :)
A kérdező hozzászólása: Én biztos még jobban hasonlítok az õsemberre. :D Ez vajon nagyon ritka, hogy csak az egyik nincs meg?
Nekem is csak 3 bölcsesség fogam volt, de nekem kimûtötték a szájsebészeten mert mind a 3 rosszul nõtt. Szerintem ez normális. Nekem a felsõ 2 es fogaim is hiányoznak pl, a tej fog után nincsen másik így nekem majd pótolva lesz.
Elsõ vagyok: nem, nem ritka az sem. Pl valamelyik nap autózás közben rádiót hallgattam, valami "orvos válaszol" rovat volt. Betelefonált egy nagyi, hogy az unokájának a fogai fele hiányzik (nincs csíra sem). Összevissza. Erre betelefonált egy másik nõ, egy anyuka, hogy az õ gyerekének meg egy fogcsírája hiányzik, valamelyik felsõ elsõ foga... A doki mondta, hogy a leggyakrabban a bölcsességfog "marad el", illetve azok közül egy-kettõ, de hogy 'rendes' fog hiányozzon, ez egy újfajta civilizációs vonulat.
A kérdező hozzászólása: Ó, te szegény, remélem azért nincs olyan nagy hézag ott! Gondolom implantátumot kapsz majd.
szia! Nekem egy csírám sincs! Örülök neki. Nem mondta a doki, hogy ne lenne normális, hogy nincs.
*persze a bölcsességfogakra gondoltam, a többi megvan! :) )

25 felett mennyire gyakori, hogy csak akkor keltik fel a fiúk a lányok érdeklõdését, ha pl. munkában, sportban sikert érnek el?

Az én tapasztalatom az, hogy egyébként a feje tetejére is állhat az ember, úgy is udvarolhat, vagy akár tettszhet is a lánynak, mégis kudarcra van ítélve az udvarlása.

Legjobb válasz: és? ezen mit túráztatod magad? akkor inkább haljanak ki...

és? ezen mit túráztatod magad? akkor inkább haljanak ki...
Akkor meg mirõl beszélsZ?
A kérdező hozzászólása: Kedves 12-es, dehogynem! Én sikerként éltem meg! Szerintem egy jeles eredménnyel megvédett egyetemi diploma és a jeles záróviszga igenis siker!
És a diploma az már nem számít sikernek ? :O
A kérdező hozzászólása: Kedves 9-es dõl belõled a rosszindulat! Kikérem magamnak ezt, a lányok és nõk nevében!
A kérdező hozzászólása: Kedves 6-os, most szeretném, hallani, hogy mire alapozod mások lehülyézését? Várom a választ! Ha akadémikus vagy, ám legyen. Mit értél el, hadd halljuk? Én nem dicsekedni jöttem ide!
Most akkor ezt végül is csak azért írtad ki, hogy lehordhasd a csajokat és hogy találj partnert a közös szenvedéshez. Egyszerûbb lett volna azt kiírnod, hogy szerencsétlen vagy és keresel hasonló szerencsétleneket.
A kérdező hozzászólása: A 3-as válaszolóval egyet tudok érteni, az anyukám 19 évesen, gépírónõként, hogy nem vették fel egyetemre nem volt sikeresnek mondható, mégis több évtizedes jól mûködõ házasságot kötött egy év múlva!
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló.: Igazad van, de én nem beszéltem csõdtömegrõl, egy átlagos, színjelesre diplomázott fiúról beszéltem. Attól, még senki sem "csõdtömeg", hogy nem dõl a gratuláció jobbról ballról! Nem tudom, én tudtam olyan lányokba is szerelmes lenni, akik bevallottan depressziósak és szomorúak voltak, mert a munkájukban nem volt kellõ sikerérzetük!
* *képzelj ide egy hosszabb választ arról, miért is vagy hülye. Egyszerûen már belefáradtam, hogy segítsek nektek. Komolyan. Hihetetlen fárasztóak vagytok.
#4 Így van
Nem kell õket hibáztatni a saját hibáid miatt. Belõled is bármikor lehet "valami" ha nem teszel érte, akkor ne is legyenek elvárásaid.
Ha lenne csajom nem a munkában, tanuoásbanelért sikerei miatt szeretném...nem tom a nõk h vannak ezzel, de sztem is bejön nekik ha az ember népszerû lesz, amíg meg egy senki volt lenézték, érdekes.
Egyébként neked nem imponál jobban ha büszke lehetsz a barátnõdre, ha dicsekedhetsz vele hogy milyen ügyes, szép miket ért el? Szerintem egy csõdtömeggel senki nem akar tartós kapcsolatot hisz nincs mire alapozni egy jövõt, és ebben a korban már kell erre is gondolni.
A kérdező hozzászólása: Kedves 14-es, a diploma után is van élet! A 25 felettiek, ha jártak egyetemre, általában, mind diplomások, már pár éve!

Fiúk, mennyire gyakori hogy szerelmesek vagytok? Vagy inkább csak max tetszik nektek valaki?

Legjobb válasz: Most huzamosabban 3 hónapja az vagyok, de átlagba kijön a 10 perc, amíg Meg akarom dug-ni

Most huzamosabban 3 hónapja az vagyok, de átlagba kijön a 10 perc, amíg Meg akarom dug-ni
Nekem tetszik/tetszett valaki lassan több mint egy fél éve és õ utál engem, rájöttem hogy hülye hisztis p*csa, nem érdemel meg.
Max tetszik, 1-2 napig, míg ki nem ábrándulok belõle. sosem voltam szerelmes, remélem nem is leszek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!