Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gyakori, a (353 db)

18 éves korban mennyire gyakori a foghullás? Ez gáz?

már a 2. fogam esik ki valamit?l. csak annyit vettem észre hogy mozog de már olyan szinten hogy ha beleharapok egy puha kenyérbe akkor ki is esik. Mit?l lehet ez? n?lni fog a helyére másik vagy már nem?

Legjobb válasz: A foghullás mennyire gyakori 18 éves korban? Nõ-e helyette másik???? Ez most komoly? NEM normális, és te sem vagy az, ha még nem mentél el fogdokihoz!!!!!!

A foghullás mennyire gyakori 18 éves korban? Nõ-e helyette másik???? Ez most komoly? NEM normális, és te sem vagy az, ha még nem mentél el fogdokihoz!!!!!!
m ár nem fog a helyére nõni több!miért nem mentél el orvoshoz vele??tudod a fogdoki.max úgy lesz fogad ha csináltat apukád anyukád jó pénzért .sajnálom hogy ilyen rosszak a fogaid.fõleg ha lány vagy az még ciki is
Szerintem fogínyprobléma lesz az. Olyankor egészséges fog is kieshet. Gondolom azt észrevetted volna, ha már szétrohadt volna és azért esik ki, de a kérdésbõl az jött le, hogy nem ezért.
Melyik fogad az, a szemfogak vagy kisörlõk? Ha igen, akkor "normális", ugyanis a szemfogaknál elõfordulhat, hogy impaktáltak (nem tud kinõni a csontfog) vagy nagyon ritkán csírahiányosak is lehetnek, a kisörlõk viszont "gyakran" csírahiányosak. Mindkét esetben elõbb-utóbb felszívódik a tejfog gyökere, szóval mozogni kezdenek, majd kiesnek. De menj fogorvoshoz, röntgenbõl kiderül, hogy mi van. Vagy fogszabályozó fog segíteni, vagy fogpótlás, de magától biztos nem fog oda csontfog nõni.
A kérdező hozzászólása: elõször is az 1-2. válaszolóknak köszönöm szépen ezt a bunkó stílust ha kíváncsiak rá sem anyám sem apát családi okok miatt.
A kérdező hozzászólása: A második kettõ válaszoló legalább normálisabban irta le igen kisörlõ fogak estek ki és teljesen egészséges volt ami kiesett illetve az is egészséges ami most mozog.
Szia. látom nem most írtam ki a kérdést.. de én ma reggel ugyanerre ébredtem.. :S semmi baja nem volt a fogamnak.. a szemfogaim melletti fogaimnak... egyszerûen arra keltem hogy paff kiesett :S még mozogni se mozogtak hogy legalább idõben észrevehettem volna.. :S neked mitõl lett ez végül is ? én a héten felkeresek egy sájszebészt..:/ megnézetem az ínem... mert ami kiesett azzal úgy se tud már mit tenni.. pénzem pedig nincs még a pótlására :/:/

Nálunk mennyire gyakori hogy az anya fia szex, egyáltalán mennyire gyakori a világban ez a fajta szexuális kapcsolat?

A kérdés lehet hogy bután hangzik de engem érdekel ez a téma. Félre értések elkerülése érdekében, a pszichológiai része az ami érdekel, hol találhatnék róla le írásokat? Már ha egyáltalán létezik ezzel kapcsolatban ilyesmi? Vagy foglalkoznak e ilyenekkel. Nem a beteges ragaszkodás, vagy a majom szeret és a többi érdekel, amik miatt házasságok százai ,mentek már tönkre hanem az anyai szeretetnek a talán a legeltorzultabb formája az ami érdekel. Ha van ezzel foglalkozó oldal, könyv tanulmány, stb. arról szeretnék tudni. nem PORNO az ami érdekel ezt hangsúlyozom. Viszont nem érdekelnek az ebben a világban bármi megtörténhet című mondatok és hasonló gondolatok. Segítséget előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Szerinted ezt bárki elmeséli? Az ilyen dolgok max. akkor derülnek ki, hogy az egyik fél gyerek, nem egyezik bele és valahogy kiderül, aztán mennek a bíróságra. Amúgy senki sem fogja elmesélni, hogy tanulmány készülhessen róla stb.

Szerinted ezt bárki elmeséli? Az ilyen dolgok max. akkor derülnek ki, hogy az egyik fél gyerek, nem egyezik bele és valahogy kiderül, aztán mennek a bíróságra. Amúgy senki sem fogja elmesélni, hogy tanulmány készülhessen róla stb.
Angolul keress rá, úgy biztos több anyagot találsz.
Én nem is akarom tudni, hogy náluk mennyire gyakori.
Szia! Én két esetrõl tudok de mindkettõ apa lánya közötti kapcsolat. És nem erõszakról volt szó hanem együtt élésrõl. Persze botrány volt amikor kiderült, az egyik félnek még gyerek is született a kapcsolatukbol. Anya fia szexröl nem tudok nem hallottam. Ez egy beteges és erkölcstelen vonzódás akárhogy is nézzük nem lenne szabad megtörténnie.
Ez a kérdés az állatok témakörhöz tartozik.:D
Olvass "kérdezz-felelek" tanácsadó rovatokat a neten, eféle kérdések is elõfordulnak. Különösen szexológusok oldalán. És Te is megkérdezhetetd a szakértõket, hol lelsz fel etémájú irodalmat. Pl. Lux Elvira oldalán is megkérdezheted, õ online ad tanácsot. Az nlc.hu válaszkeresõ rovata is alkalmas. Keress még élõ szexológus szerzõket, õket is keresd fel a kérdéseddel!
Hát, hogy nálatok mennyire gyakori, arról fogalmam sincs... A mi családunkban nem fordul elõ ilyesmi.
Oidipusz-komplexusnak nevezik.
Meg mondjuk ha bemész egy könyvtárba, a könyvtáros keres ki Neked.
Nem miden fejlett állatra/emberre igaz, de a legtöbbnél ez a vislekedés genetikailag tiltott, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy olyan viselkedésformái vannak az adott állatnak, ami elkerülteti ezt az esetet. Akkor szokott kialakulni, ha ezenk a viselkedések nem tudnak érvényesülni, vagyis mesterséges környezetben, ha összezárjuk az adott egyedeket és nincs más. Házikedvenceknél ez megesik, embernél elég ritka ilyen eset.
Egy film jutott eszembe errõl, ami érdekelhet. "Rebecca és Thomas gyermekkori szerelme egy kis kihagyás után felnõtt korukban is folytatódik, míg be nem következik a tragédia; Thomas meghal egy autóbalesetben. A gyászoló lány döntõ elhatározásra jut: megszüli szerelme klónját..." http://kritikustomeg.org/film/40082/Womb_Womb_-_M%C3%A9h_2010 Egyébként szerintem nagyon ritka az egész világon.

Mennyire gyakori a "rendkívüli" peteérés?

Legjobb válasz: Nemtúl gyakori!

Nemtúl gyakori!
nálam nagyon egyénenként változó.
ezt a kerdest tettem fel en is.ket lanyom van es eszre sem vettem hogy megint terhes lettem, igen ritka hazaselet mellett.de mindegy megint babat varok, ket fiut, a vege fele jarok a terhessegnek.
szept 1-vettem ovu tesztet.5 db-osat first respons a neve.akarhanyszor megcsinaltam eltero napokon mindig pozitiv lett.aztan megjott a mensim.oktoberben az elejen is csinaltam egy masik nevuvel, meg a nyakot is vizsgaltam meg homeroztem is, en akarhanyszor teszte csinalok mindig ket vonal jon ki.ja ma a tehes teszt is pozitiv lett.vagy hulye vagyok bar megmutattam a dokinak is a teszteket vagy szupertermekeny....lehet hogy nem vagyok egyedul?
Úgy tudom peteérés környékén orgazmustól lehet. Meg a Jónás-teszt is mást állít, mint a hivatalos középidõ. (Már ha lehet neki hinni, nem tudom.)

Szerintetek nálunk (Mo. -n) mennyire gyakori a gyermekek bántalmazása?

USA-ban szinte minden nap van olyan hír, hogy súlyosan megnyomorítottak, brutálisan megöltek babákat, kisgyerkeket :(. OKé, nagyobb ország, de akkor is sokkoló nekem, hogy mik történnek... kíváncsi volnék, idehaza mi a helyzet és mennyire kapnak nyilvánosságot az ilyen ügyek. Mit gondoltok ?

Legjobb válasz: Nagyon gyakori, sokkal gyakoribb, mint azt ép ésszel fel lehet fogni, és a töredékük sem kerül napvilágra. Pszichológusként azonban minden nap belefut az ember.

Nagyon gyakori, sokkal gyakoribb, mint azt ép ésszel fel lehet fogni, és a töredékük sem kerül napvilágra. Pszichológusként azonban minden nap belefut az ember.
Gyógypedagógus-pszichopedagógus vagyok, naponta találkozom vele, de hála az égnek, kisebb dolgokkal. Azok nagyon gyakoriak. Itt egy lila volt, egy horzsolás, ott egy karmolás, monokli, megfélemlített gyermek szindróma (ha felé nyúlsz, összerezzen, mintha ütéstõl félne), csikkek elnyomva a bõrén...ez is szörnyû, de amirõl te írsz, nagyon sok marad a "családban", de én úgy látom, egyre többet derítenek fel, és kerül nyilvánosságra. De sajnos az agresszió átöröklõdik...:( Én hiszek a nyilvánosság elrettentõ erejében, de számomra esek a kirívó esetek felfoghatatlanok.
Babysitter vagyok 12 eves gyakorlattal. Csak gyerekekkel foglalkozom. Az egyik munkaadom meselte, hogy felvettek egy magyar lanyt aki 2 het eltelte utan megkerdezte, megutheti-e a gyereket merthogy mi Magyarorszagon utjuk a gyermekeinket...azonnal kirugtak! Sajnos kreten agressziv barom mindig van. De biztat a tudat, hogy normalis ember megtobb! Nekem is van egy kisfiam, SOHA nem bocsatanam meg senkinek ha bantalmazna! MIndegyik kisembert aki velem toltott par evet arra neveltem, hogy barki meguti, barki a privat testreszehez nyul mondja el! Igy tudtuk meg, hogy a fent emlitett csalad kisfiat megutotte egy babysitter....

Mennyire gyakori a vetélés? És az, hogy egy nő többször vetél?

Úgy értem, kb a n?k hány százalékát érinti.

Legjobb válasz: szia! sajnos-miután egyre fejlettebb az orvostudomány-kiderült, hogy elég gyakori.és ezek még csak azok, amik kiderülnek. egy csomó baba a menszivel együtt megy el, így nem is tudunk róla. én például 3x vetéltem...:(

szia! sajnos-miután egyre fejlettebb az orvostudomány-kiderült, hogy elég gyakori.és ezek még csak azok, amik kiderülnek. egy csomó baba a menszivel együtt megy el, így nem is tudunk róla. én például 3x vetéltem...:(
A koraterhesség 60-70%-a vetéléssel végzõdik. Legtöbbször a menstruációval egyidejûleg, az idõ elõrehaladtával csökken a valószínûsége, a 12. hét után radikálisan lecsökken a vetélés esélye. Többszöri vetélés után még valószínûbb sajnos az újboli vetélés.
Szia!Nekem fél éve 2 babám halt el egymás után, de most sikerült, 17 hetesek vagyunk.
szia! Elméletileg terhesség alatt 2-szer "szûr2 a természet. egyszer az elsõ két hétben. ha nem jó a beágyazódás, vagy a megtermékenyített petesejttel vannak gondok ; akkor ezt "eltávolítja". Ez gyakran erõsebb, sûrûbb vérzésként jelentkezik, tehát tényleg sok nõ észre sem veszi. A második a 12. hét elõtti idõszak. Ha a zigóta vagy az embrió rosszul fejlõdik, vagy nem jó a génállománya, vagy... (sok-sok ok) akkor következhet be. Ez már nem egyszerû dolog, mert gyakran mûvi a befejezése. Ennek ellenére nagyon sok helyen olvastam , hogy 2-3 korán befejezett terhesség esetén is nagy az esély egy normális terhesség kihordására , ha a probléma nem genetikai vagy szervi eredetû. De ezekbõl is nagyon sokat tudnak már kezelni! :)
Ja! a kérdésre is válaszoljak...:) A vetélés tehát elég gyakori lehet (fõleg ha az elsõ két hétben történik, és úgymond "nyoma sincs") ; de nem lehet konkrétan kijelenteni, hogy minden x. nõ terhessége vetéléssel végzõdik késõbb is. Ez egy nagyon kényes téma, de maga a folyamat nem zárja ki a késõbbi sikeres terhességet!
Sajnos elég gyakori. Én velem 2-szer történt meg. Most van egy 5 hós lányom. A sogórnõmnek elöszõr volt egy vetélése aztán egy sikeres terhesség , ezután 5 vetélés és még egy sikeres terhesség. Ezenkivûl rengeteg nõ a környezetembe ismerõsõk között.

Mennyire gyakori a (centrális? ) heterokrómiás szem? Szóval, amikor egy szemen belüll van két szín. Képpel!

Mint pl ez: <[link]

Legjobb válasz: Viszonylag gyakori. A legritkább a tiszta zöld szem.

Viszonylag gyakori. A legritkább a tiszta zöld szem.
Elég sokaknak van ilyen szerintem is.
Elég gyakori. Neked alapból szürke szemed van, aranyosbarna árnyalattal.
A kérdező hozzászólása: Mit értetek gyakori alatt? Pl 10 emberbõl kb. hánynak? Egyébként ez nem az én szemem, csak az enyémben is hasonlóképp oszlanak el a színek.
10 emberbõl 3 nak.

Mennyire gyakori a Zita a név?

A környezetetekban hány 5 év alatti Zitát ismertek? A gyerekeitek bölcsis-ovis csoportjában vannak Ziták?

Legjobb válasz: egy óvónõ Zitát ismerek csak. szerintem nem gyakori név, de nem is a legritkább. szép és egyszerû :)

egy óvónõ Zitát ismerek csak. szerintem nem gyakori név, de nem is a legritkább. szép és egyszerû :)
Egyaltalan nem ismerek kislanyt Zita nevvel. 30.000-res kisebb varosban lakom, a munkam miatt rengeteg embert ismerek, de csak felnott Zitakat ismerek, szamomra kedves nev, mert kedves, aranyos Ilyen nevu ismeroseim vannak :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez így szuper jól hangzik. Olyan nevet szeretnénk választani, amibõl azért nem lesz 5 az osztályában, csoportjában, viszont nem is ritka, hogy ha mondja senki sem érti.
Kisgyereket nem ismerek, csak két felnõttet.
Egy felnõttet ismerek, negyven év feletti már. Kisgyereket egyet sem, az oviban sem hallottam másik csoportban sem.
1 Zitát ismerek, aki gyerek, 1 felnõttet.

Mennyire gyakori a Noel név? Szerintetek hogy hangzik a Szalay Noel?

Legjobb válasz: Nagyon jól hangzik. A Noel mostanában gyakori név.

Nagyon jól hangzik. A Noel mostanában gyakori név.
Szalay Nemere Szalay Nimród Szalay Nándor Ezekhez mit szólsz?
A kérdező hozzászólása: Joel nagyon nem...Nimrod meg már van a családban:)
Szerintem az Ákos is jó, nekem a Márk is tetszik.
Az én fiam Noel 6 éves, eddig összesen 3 Noellal találkoztam a 6 év alatt, de egyre többen választják. Sosem tudhatod, hogy a következô néhány évben mennyire lesz kedvelt egy név, én sem gondoltam, de mit tudsz tenni ;) Amúgy ma is ezt választanám!
Szerintem béna. Magyar, ráadásul régiesen írott vezetéknévhez idegen keresztnevet? Nekem nem fér össze, persze ízlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Eddig nem gondoltam, hogy vannak modern vezetéknevek:) Kár, hogy saját ötletet nem írtál
En is ismerek Szalay Noelt! Egy tanárnõ unokája az apuka foci bíró! :-) Szerintem szép név de valóban gyakori!
Hol olvastál te modern vezetéknevet???? A régies írásmódot meg nyelvtan órán tanítják. A szövegértéssel együtt :) . Én el tudtam nevezni a gyerekeimet :D. IDEGEN (tehát nem feltétlenül magyar vagy magyarOSÍTOTT) névhez nem rossz a Noel. De hívhatod Bélának is :) ))).
A kérdező hozzászólása: Ja....hogy Te csak kellemetlenkedni jársz ide?:) sajnálom, hogy jobb szórakozási nincs:)
Kedves Kérdezõ! Bunkókkal ne törõdj. Gyönyörû név a Noel. Gyakori, igen, de ha meg túl ritka, abba kötnek bele.:) Nálunk a túl ritka felállás történt, néznek is, mint a birka.:) Szóval, ami tetszik, azt add, a Noel pedig egy különösen szerethetõ név.
Ha véleményekre vagy kíváncsi, akkor azt is illik elviselni, ha nem csak bólogatnak. De hàt ehhez is kell egy kis intelligencia. Az ezelõtti válaszoló pedig a mamszikáját illesse ilyen jelzõkkel. Amúgy meg ne fájjon már, hogy mivel ütöm el az idõt a budin :) ))
A kérdező hozzászólása: A modern a régi ellentéte...szerintem...."szövegértés" Csinálsz amit akarsz, csak akkor Te se vedd zokon ha szánalmasnak tatartanak:)
Hát te tényleg nagyon sötét egy nõ vagy ne is haragudj. Nem is csoda, ha szegény gyerek apja "lefarolt"... jesszus. Na további minden szépet és jót!
A kérdező hozzászólása: "szövegértés": láttál olyan részt a kérdésemben, hogy rólám mi a véleményed?:) kívánom, történjen valami jó Veled, hogy ne mások piszkálásában kelljen örömöt keresned A többi választ köszönöm:)
A Noel igenis szep nev :) A vezeteknevvel is tok jol passzol :) Az en kisfiamat is Noelnek fogjak hivni, mar barmikor megerkezhet:) es szinten Sz-betus a vezeteknevunk hozza. 38h kismama
A kérdező hozzászólása: Én novemberben szülok:) gyûlnek a babaholmik:)
Nekem is tetszik a Noel, de én sem szeretnék tömegnevet adni. Mit szólsz a Joel-hez?
Nagyon gyakori név mostanában a Noel.
Jól hangzik, de egybõl Szalai Nóri jutott eszembe.:D
Szerintem nagyon gyakori, de nagyon szépen hangzik.
A kérdező hozzászólása: Attól félek, sok Noel lesz, mert divat lett. A másik fiam apja orosz volt, így az õ neve különleges.
Nekem kimondottan tetszik a Noel név.
A Noel 23. a 100 leggyakoribb férfinév 2012-es listájában. 2012-ben 618-an adták elsõ és 194-en második névnek a gyermeküknek.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá én is, ha ilyen gyakori, akkor csak másodiknak adom....
Én ismerek egy Szalay Noelt :)
A kérdező hozzászólása: És jóképû, jófej, sikeres, boldog?:) ))
Ha megkérdezhetem milyen nevekre gondoltál még?Biztos, hogy kisfiú lesz, kislány néven nem is gondolkodtál?
A kérdező hozzászólása: Tuti fiú:) már a 12. Uh-n látszott:) Nincs ötletem ez is más ötléte László tetszik még a szalayhoz Nem könnyu a névválasztás idõm meg már nem sok:) )
Nekem még tetszene a Szalay Ákos kombináció is. Ez a név nem tetszik? Esetleg Szalay Balázs :) 16 hkm
Én valamiért "A" betûs nevet tudnék elképzelni. Kedves Kérdezõ, az apának nincs ötlete?
Szalay Áron?Dallamosabb, mint a Szalay Noel...bár nekem az is nagyooooon tetszik.3 gyerekes anyuka
Ès a Noè nem tetszene? Hasonló hangzàsú, de közel sem annyira gyakori...
Szerintem nagyon szép, és jól is hangzik a vezetéknévvel :) Mondjuk tényleg sokan adják mostanában a gyereküknek ezt a nevet, de mondjuk Lászlóból is rengeteg van. Akkor már inkább Noel legyen szerintem :)
A kérdező hozzászólása: Apa lefarolt Köszönöm az ötleteléseket, olyan jó olvasni:) )) Áron valahogy nem...Ákos már felmerült.
Kedves Kérdezõ!A 14.-3 gyerekes-válaszoló vagyok.Szerintem kicsit félre értelmezted, nem akart megsérteni a válaszoló.Ezt írta:Magyar, ráadásul régiesen írott vezetéknévhez idegen keresztnevet? Nem azt, hogy RÉGI névhez MODERN nevet adsz.Az én nevem is régies írásmóddal íródik, mivel czy-ra végzõdik.Igaz, visszanézvén a családfánkat nemesi felmenõink is akadnak.A Szalay valóban magyar név, régies írásmóddal.Ne bántsátok egymást!

Mennyire gyakori a 23. hét után a magzatelhalás? Mostanra megnyugodhatok már? Tudom, nem szabadna ilyeneken idegeskedni, de olyan sok szörnyűséget hall az ember.

Legjobb válasz: Szia!Én 21 hetes vagyok,de már teljesen megnyugodtam!Sõt nem is gondoltam ilyenre!Szerintem nem olyan gyakori,hogy egy baba ennyi idõ után meghaljon!Ne izgulj!Minden rendben van a picivel és nem lesz semmi gond!:-)Csak pozitívan!:-):-)Boldog Babavárást!

Szia!Én 21 hetes vagyok, de már teljesen megnyugodtam!Sõt nem is gondoltam ilyenre!Szerintem nem olyan gyakori, hogy egy baba ennyi idõ után meghaljon!Ne izgulj!Minden rendben van a picivel és nem lesz semmi gond!:-)Csak pozitívan!:-):-)Boldog Babavárást!
Nagyon nagyon ritka!
én is ilyeneken parázok..18 hetes vagyok..tényleg nagyon nagyon ritka?

Mennyire gyakori a 12-13 cm-es pénisz?

Legjobb válasz: Az utolsótól kérdzeném,hogy a férfiöltözõben mindenkinek áll a farka,vagy honnan tudod te ezt?:D 12-13 cm elég gyakori szerintem,teljesen átlagos olyan 12-17 között.

Az utolsótól kérdzeném, hogy a férfiöltözõben mindenkinek áll a farka, vagy honnan tudod te ezt?:D 12-13 cm elég gyakori szerintem, teljesen átlagos olyan 12-17 között.
Szerintem meg a méret igenis lényeg.akár 2 centi is nagy elõny lehet...:P no meg a vastagság...de a 12-13 cm-es fütyi olyan gyakori mint a 14-15-16-17-18-19-20cm-es ez az igazság
Szia !Ne aggodj ez egy átlagos méret.Küllönben is nem csak a méret a lényeg.Csak jó játékos legyen!
azt hiszem ritka, nekem meg az osszes osztlaytarsamnak ilyen 17-22 korul forog a meret (es tudom hogy nem hazudnak mert tesi utan egyszerre oltozunk) 15/f
Ez elég buta kérdés :D
A legtöbben hasonló mérettel kérdezgetnek itt az oldalon, szóval azt hiszem, talán ez a leggyakoribb :P
A Journal of Urology 1996. szeptemberi számában megjelent tanulmány szerint 12, 9 cm az átlagos hossz.
Állóhelyzetében? Az kicsi, és eddig csak pasiktól, meg hízelgõ épp nem õszinte nõktõl hallottam, hogy nem a méret a lényeg, meg ezt a játékos izét. Nekem egy ilyen kis farkú pasim volt, hát felejthetõ volt pedig volt nála bénább pasim, de annak legalább normális mérete volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!