Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gusztustalan pasinak, (2 db)

Lányok! Mennyire gusztustalan, ha egy pasinak van szőr a mellkasán és a hasán?

Világos, sz?kés barna szín?, kevés, csak a szegycsonton és egy csík a hason és nem durva, nem szúrós. Mi az a mennyiség, ami már undorító?

Legjobb válasz: Speciel én utálom a meztelen csigákat, ez a szõrmennyiség még lehet szexi, le ne szedd!!!

Speciel én utálom a meztelen csigákat, ez a szõrmennyiség még lehet szexi, le ne szedd!!!
szerintem szexi, de ne legyen egy egész "erdõ" xD
Dehogy undorító:) Szerintem nagyon férfias pl: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.deepdish.so2co..
Szexi:)
Szerintem nem undorító, hanem szexi ;) Fõleg a hason a csík :) 20/L
hát a Házelpofi speciel undorítóan néz ki, de nem a szõrõs mellkas miatt
A pasim nagyon durván szõrös. Régebben gusztustalannak tartottam az ilyen srácokat, de rajta szexynek látom már. Biztos ez a szerelem...
sztem undorító
egy izmos felsõtesten nem azt nézi egy csaj szerintem hogy szõrös -e vagy nem... ha bejön neki akkor tuti elolvad ha szõrös ha nem
Ajh, én nem azt mondtam hogy azt nézik... de akiket én ismerek, és jó testük van, azok mind borotválják! És nekem ez tetszik. Ennyi.
Szerintem meg ez is korfüggõ. Mivel valószínûleg a fiatalabbaknak az tetszi, ha csupasz 1 férfi... Az idõsebbek meg még a régi világ szerint élnek, azaz h 1 férfi a szõrtõl férfi. Én 20 éves vagyok, és nekem speciel a csupasz pasik tetszenek, akiken izom is van. A barátom is ilyen. Bele sem akarok gondolni, milyen lenne ha orális szex közben, vagy mikor puszilgatom a testét, szõrös legyen és 1-2 szál a számban maradjon :S 20/L
a mellkasán ne legyen szõr, a hasán meg 1 csík, nah az szexi Hmmm.
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de pl. én is undorodom a szõrtõl. Ha már én megtisztelem a pasimat azzal, hogy leszedem mindig, akkor had ne kelljen már nekem se az õ szõrét látni. Egy minimális még elmegy, de több nem nagyon. Szerintem nem attól lesz férfias valaki ha szõrös... sokkal inkább függ az öltözködésétõl, a testétõl (hogy izmos-e..). Persze ez csak az én véleményem, ha nem akarod ne szedd le, van olyan lány is bõven, akinek az jön be, írták itt is.
A kérdező hozzászólása: A borotválástól nem fog megerõsödni? Mert most alig látszik és nem bökõs, nem durva.
Az nemhogy sok, de nekem még kevés is lenne :P Férfias férfi(L) De amúgy tökmindegy, mennyi szõr van rajtad, ha találsz olyat, aki szeret, az úgyis elfogad olyannak, amilyen vagy ;)
én szeretném, ha a barátom mellkasa szõrösebb lenne, neki abszolút nincs, csak a hasán a csík :)
Nézd, [email protected] a nõk 90%-ára, én elmondtam a véleményem és kész! Egyébként ezt pont benézted, mert 24 éves vagyok, és a barátom sokkal izmosabb mint az átlag, mivel történetesen a testépítés a mániája! :) Nem mellesleg nekem is...Talán én emiatt vagyok hozzászokva a szõrmentes férfitesthez, mivel az olyan alkatú pasik, akik nekem tetszenek, többnyire leszedik magukról!
22:20 megkérdezhetem hány éves vagy? Mert tapasztalataim szerint olyna 16 éven aluliak undorodnak ennyire a szõrtõl és mindattól, ami egy férfit férfiassá tesz, Pl. Tinisztárok: nuku izom, festett köröm, vasalt haj, szõrtelen test stb. Ez mind lányos dolog. És mért várnánk el, h a férfiak szõrtelenítségk magukat? Szerintem a nõk 90%-nak a szexin szõrõs férfiak jönnek be, úgyhogy te csak ne okoskodj.
Nem az:) Férfias :) Jobb mintha gyantáznál...:D
nekem a szegcsontomnál van egy kis szõr, meg köldöktõl lefele egy szõrcsik, nemtom ez szexi-e a legtöbb csajnak :D 18F
hogyne lenne szexi, kedves 18 éves fiú :D
mindenképpen szexi szerintem undorító egy hapsi szõr nélkül
az a gusztustalan, ha csupasz 33N
Én azt vallom egy férfi legyen szõrös. Ennek megfelelõ is a mellkasom meg hasam (Hoffosra gyúrokXD). Jó látni, hogy vannak még lányok akik nem sikítanak a szõrtõl:) 21F
Most már lassan az is gáz, ha egy férfi szõrös. Hova jut ez a világ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mindkét képen lévõ pasinál és még a harmadik linken található majoménál is kevesebb szõrrõl van szó. :) Azért ez már nem a 70-es évek. :)
Fú, a linkelt képek nekem undorítóak, egyszerûen viszolygok a szõrtõl! Amúgymeg, ha már a férfiak elvárják, hogy a nõk MINDENHOL csupaszok legyenek, akkor nem tudom mirefel gondolják, hogy nekik alanyi jogon jár, hogy szõrösek maradjanak! xD
barátnõm egyszer leborotválta a hasamon a csíkot ... azt várta mikor nõ vissza én 20f õ 17l

Mennyire gusztustalan egy pasinak, hogy orális szex esetén, amikor elélvez, a szádba levő "folyadékot", kiköpöd, szebben mondva kinyomod a szádból és nem nyeled le?

Els? alkalommal ijedség és rossz érzés miatt, nem nyeltem lem hanem kipréseltem a számból és aztán folytattam, mennyire szar volt ez neki? egyáltalán észrevette-e?...ja és minden után sürg?sen rágcsit kotortam el?, mert nem bírtam az ízet ami a torkomba maradt.

Legjobb válasz: Ez egyáltalán nem gond, fõleg elsõre nem. Észre biztos észrevette, hisza a végeredmény akkor ott maradt, hacsak titokban fel nem törölted, de azért azt érezni szokta a fiú is. Szokni kell ezt a folyamatot, az ízét, és lélekben rá kell hangolódni, ha le akarod nyelni. De ha nem vagy biztos magadban , és ahogy írod nem bírod az ízét, ne erõltesd. Idõvel majd ezek változhatnak. Igyál rá valamit, az jót szokott tenni.

Ez egyáltalán nem gond, fõleg elsõre nem. Észre biztos észrevette, hisza a végeredmény akkor ott maradt, hacsak titokban fel nem törölted, de azért azt érezni szokta a fiú is. Szokni kell ezt a folyamatot, az ízét, és lélekben rá kell hangolódni, ha le akarod nyelni. De ha nem vagy biztos magadban , és ahogy írod nem bírod az ízét, ne erõltesd. Idõvel majd ezek változhatnak. Igyál rá valamit, az jót szokott tenni.
Egyáltalán nem kell lenyelned ha undorodsz tõle és ezt a fiú sem várhatja el ha szeret! És nem is kiábránditó, mert szerintem is elég undoritó ize van!Én sose tudtam megszokni, még 10 év távlatába sem!
Nem ciki egyáltalán. Nem mindenki van erre ráhangolódva... Sõt egyáltalán nem is kötelezõ lenyelni. Én elsõ alkalommal az ijedtségtõl, gondolkodás nélkül lenyeltem, - hozzáteszem, nem is volt olyan rossz - más alkalommal pedig gondolkodás nélkül kiköptem, vagy volt, hogy csak hagytam kicsorogni a számból. Nálam nincs baj, nem undorodok, se az íztõl. De nem mindenki ilyen. A fiúk többsége ebbõl nem fog vitát nyitni. ;)
28/F Egyáltalán nem undorító vagy gusztustalan ha kifolyatod a szádból. Sõt! Szerintem sok pasinak izgató látvány látni ahogy végigfolyik a szádból az álladon az intim testnedve. Legalább is én megõrülök amikor az orgazmusomnál a barátnõm szopik tovább és közben csöpög a szájából a nedü.
Nem ciki, csak ne látványosan csináld!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!