Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gond lánynak, ha (7 db)

Lányok! , mennyire gond az ha a pasitok cigizik?

Legjobb válasz: én ilyen marhaságokon nem akadok ki.... :)

én ilyen marhaságokon nem akadok ki.... :)
Ennyi szûk látókörû embert......Mint itt. Nem a dohányzás alapján kell megítélni egy embert!! Vannak több diplomás dohányosok, és segédmunkás nem dohányzók. Na most akkor Ti eldöntitek ki a különb??? Ha nem vagy isten ne !!!!!!ítélkezz!! Minden ember egy egyéniség. A jó és rossz tulajdonságaival együtt. Egy bölcs ember ezt tudja, a többiek meg nem számítanak.
Nekem meg így volt jó. Számomra lényegtelen, hogy te mit gondolsz az én döntéseimrõl. Én sem bírállak téged, azért ahogy a kapcsolataidat kezeled.
Nekem meg közeli családtagom tüdõrákban halt meg a sok dohányzás miatt, mégsem állítom az embert választás elé, hogy vagy a dohány vagy én. Lehet, hogy az egészségére nem figyelõ ember unintelligens, de másokat egy ilyen választásba kényszerítõ ember sem sokkal okosabb.
ez nem azon múlik hogy szeretem e a másikat. Ez nagyon gyerekes hozzáállás. Hanem azon hogy nem tudom elviselni a szagát sem, nemhogy az ízét=ha cigis pasi megcsókol például. Szóval vagy nem kezdek vele ha dohányzik, vagy ha késõbb veszi fel ezt, akkor megadom a lehetõséget a választásra. Ha nem él vele akkor otthagyom mert én nem egy gusztustalan cigiszagú pasival jöttem össze eredetileg! Nekem nincs kedvem egy hamutartó ízûvel csókolózni mert hánynom kell tõle. Ennyi. Ha a férjemmel megyünk anyósomat meglátogatni, ott õ is dohányzik, az élettársa is, meg a sógornõm is. Szóval büdös cigiszagúak lesznek a ruháink pár óra alatt. Azt pl vissza nem teszem a szekrénybe kimosás nélkül.... Amíg anyám dohányzott, nem mentem a közelébe addig amíg el nem szívta. Ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni, csak a kérdésre válaszoltam amit feltettek. Azt hiszem az 5. válasz volt az enyém. 27/N
#9 gratulálok...
Ha nem akarja letenni, ostoba mert tudatosan saját magát mérgezi. Ostoba férfival nem járnék Ha le akarja tenni de nem tudja, gyenge jellem, mert függõ. Gyenge emberekkel nem járnék. Összességében nem, ha néha rágyújtana engem az is idegesítene. Mindkét szülõm dohányos és irtózom a cigifüsttõl.
Én cigizõ pasi vagyok kíváncsiságból megnézegettem a válaszokat és megnyugodtam, hogy a nagy többség nem ilyen.. najó nem mondok csúnyát. De tényleg nem értem hogy lehet kizáró ok ilyesmi, hogy lehet ezen így fennakadni. A fontossági sorrendek nagyon nincsenek rendben. Szóval ezt komolyan gondoljátok(akinek nem inge ne vegye magára), hogy ha összehozna titeket a sors egy olyan pasival aki ha nem is tökéletes(maradjunk a földön) de nagyon kedvetekre való minden tekintetben és tudnátok, hogy õ benne lenne a kapcsolatban, akkor a feketelistára írnátok mert cigizik? Ezt nem szúrkálódásból írom tényleg érdekel. A barátnõm asztmás és 2-szer ha belélegzi a füstöt már minden baja van, megkért hogy szokjak le nemet mondtam érdekes mód ugyanúgy szeret, és meg sem próbált fenyegetni hogy akkor válasszak.. (az természetes, hogy mindig kínosan figyelek, hogy még csak véletlen se kerüljön felé a cigifüstömbõl)
Nem zavar, én is cigizek. Az a fura, hogy két volt barátom is pont mellettem próbálkozott a leszokással...
Nem gond, de adjon belõle nekem is. A barátom cigizik, én is. Bár õ most le akarna már szokni, de mellettem lehetetlen. Nem dohányos koromban sem zavart, imádom a cigiszagot.
Nem zavar. - csak ne óránként.
Nem jöttem össze soha semmilyen körülmények között dohányzó pasival mert undorító. Ha mondjuk együtt vagyunk, de közben rákap akkor választhatott, vagy én vagy a cigi. Nem tudott lemondani egyikünkrõl sem, én segítettem neki és szakítottam. 27/N
Engem nem zavar. Az én párom cigizik, nem sûrûn, de szokott, az illatán/ízén nem érzõdik, így nem zavar, de egyébként sem zavarna.
Én egy év után kértem meg a párom hogy szokjon le, és megtette :)
Én nem jönnék össze cigizõ férfival.
Én meg azt nem értem mit kell kiakadni arra aki nem kezd dohányossal? Mi a jó isten köze van a diplomának meg a segédmunkásnak ehhez? Semmi. Nem tudom hogy jött ez ide. Engem nem érdekel kinek milyen iskolai papírja van, ugyanis egy diplomás is lehet sík hülye példának okáért. Ha dohányzik, akkor igen is van olyan akinek nem kell mint pár és kész. Attól még lehet jó ember, és lehet barát is, de ez a max. Legalábbis nálam. Senkirõl nem állítottam hogy rossz ember csak mert dohányzik. Mit nem lehet felfogni ezen? Miért kell pattogni, támadni? Na mindegy. Látom nem fogod fel úgyhogy nem írok többet mert felesleges.

Mennyire gond egy lánynak, ha a partnere vak?

Fiú vagyok.

Legjobb válasz: mivel a sex cimszóhoz irtad a dolgot gondolom arra vagy kiváncsi. Szerintem a szexben nincs gond ilyen téren. Mármint lány vagyok, és nem gondolom hogy másként éreznék a párom iránt a sexben ha nem látna.... Kevésbé szégyellem az alakomat ?

mivel a sex cimszóhoz irtad a dolgot gondolom arra vagy kiváncsi. Szerintem a szexben nincs gond ilyen téren. Mármint lány vagyok, és nem gondolom hogy másként éreznék a párom iránt a sexben ha nem látna.... Kevésbé szégyellem az alakomat ?
Én nem tudom így elképzelni hogy egy vak fiúval kapcsolatom legyen, de ha mondjuk a párommal történne valami, és elvesztené a látását, kitartanék mellette. Nem azért nem tudom elképzelni, mert lehetetlennek tartom, hanem, mert nem voltam még ilyen helyzetben. DE: lehet az érzelmek erõsebbek lennének, annál, hogy most lát-e engem, vagy nem. Hidd el te is megtalálod az igazit, és biztos lesz egy lány aki nagyon fog szeretni, és nem az fogja érdekelni, hogy látod-e.
Hát... én bizakodok, hogy metalál így is az igazi bizakodj te is... egy tanácsot tudok mondani.
Csak magamból tudok kiindulni. Nekem kicsit furcsa lenne elõször, hiszen szokatlan a helyzet, de mivel beszélgetni, érezni, szeretni, gondolkodni, kedveskedni tudsz, nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a bibi. Csak meg kell találnod a megfelelõt, ne add fel! Vannak olyan lányok, akik kifejezetten imádnak gondoskodni a másikról, ez az életük. Neked is vannak értékeid, sõt, bizonyos szempontból több is, mint az átlagnak. Egy érett, normális lány kell melléd, aki vállal felelõsséget, és szeret. Vannak ilyenek, még ha el is bújnak:)
hát, ha szerelemrõl van szó, akkor szerintem tök mindegy. az elutasítás inkább lehet, hogy azért volt, mert tapasztalatom szerint az egészséges emberek általában azért félnek egy vak/siket/beteg emberrel (pár-)kapcsolatba lépni, mert ezek az emberek sokkal érzékenyebbek, amiket egészséges társaik nem biztos, hogy megfelelõen tudnak kezelni. úgyhogy szerintem ez inkább félelem, mint a vakság miatti elutasítás... egy barátnõm járt egyszer egy siket fiúval, az a srác pl valahogy jobban tudott értékelni, szeretni, amitõl a barátnõm aztán megijedt. talán ez az oka.
mármint h teljesen nem látsz? nem tudom... ez a lánytol függ mennyire toleráns meg ilyenek. ha egy olyan lányt fogsz ki akkor sztem nem lehet belöle gond
Szia. Én egy szintén vak lány vagyok. Én 4 évvwel ezelõtt még láttam és amikor ide kerültem, a Vakok Iskolájába, megismertem egy fiút, aki vak.... Nekem egyáltalán nem okozott gondot a nemlátása, így is nagyon hamar szerelem alakult ki közöttünk. Amikro én is elvesztettem a látásomat, mégjobban megértettem az Õ helyzetét. Bíztatlak, hogy biztos találsz egy olyan lányt, aki nagyon fog Tégedf szeretni! Mi már 4. éve vagyunk együtt, szeretetben, tehát nem reménytelen a számodra sem a helyzet! Sok sikert Neked! Vivien, 18
A kérdező hozzászólása: Oké.:-) Neked is lesz majd, és nekem is.:-) csak türelem kell...:-)
Szerintem nagyon sok férfi van a világon aki teljesen épp és egy bunkó , azt hiszik övék a világ, minden lányt megkaphatnak . Sok nõnek / lánynak igenis fontos a lelki kapcsolat , gondoskodás , figyelmesség és ha ezt egy vak férfitól kapják meg nem hinném , hogy zavarná õket. Biztos rossz lehet a két elutasítás , de erre azt szokták mondani , hogy nem érdemeltek meg téged , és lehet , hogy közhelynek hangzik , de tényleg így van. Tanácskén csak azt tudnám mondani , hogy légy nyílt , sok embert azért ez igencsak megrémít ( mármint a vakság ), de mutasd meg nekik , hogy igenis így is lehet teljes életet élni, és ez nem egy halálos , ragályos kor . Sok sikert ! és ne add fel , én 17 vagyok ( nem sok élettapasztalattal )lány és én se találok normális partnert, úgyhogy hajrá :) kutasuk együtt a megfelelõt :D
Szerintem is: HA már szeret, akkor nem gond - sõt: nyilván a tapintásod sokkal érzékenyebb, mint másoknak, és ezt értékelni is fogja. Próbálj meg óvatosabban ismerkedni, és figyelj a hangjára (ebben szintén jobb vagy), ahogy veled beszél. Abból is sokat lehet hallani... Elõször szervezz programokat vele, mielõtt bármit is kérdeznél.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom elolvasni, hogy van egy képernyõfelolvasó szoftver, ami elolvassa a képernyõn megjelenõ dolgokat, így az internetet is tudom használni.
Érdekes kérdés. Hogy tudod elolvasni a válaszokat ha teljesen vak vagy? Amúgy ha egy lány szeret téged sztem nem fogja érdekelni, hogy vak vagy-e.
A kérdező hozzászólása: Igen, a remény hal meg utoljára. a két elutasítás egymás után eléggé fájt...
A kérdező hozzászólása: Teljesen nem látok. De nem csak a sexre gondoltam, hanem ismerkedésre pl. A vaknak néhány dologban segíteni kell. Mennyire lehet ez zavaró. Tudom, lánytól is függ. De eddig 2 lány utasított el e miatt...
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon elbújhat az ilyen lány...még egyel sem találkoztam...
Szia, történt azóta valami? egy korábbi válaszoló

Mennyire gond a férfiaknak ha egy lány egy fejjel alacsonyabb, de gyönyörű formás, szexi?

Ha egy csaj nagyon szép,csak alacsony 155-160 cm,akkor ugyanúgy bejöhet a 180 cm fölötti pasiknak is?Nem számít nektek ha sokkal alacsonyabb?Csak mert sok helyen olvastam hogy "magas vagyok 186 cm,ezért csak a magas csajoka szeretem".Kíváncsi vagyok mit írtok fiúk!

Legjobb válasz: Én 160 cm vagyok, a barátom pedig 190 cm körül van, ha jól emlékszem:) 24/L

Én 160 cm vagyok, a barátom pedig 190 cm körül van, ha jól emlékszem:) 24/L
én 161 cm vagyok és eddig mindegyik pasim 180 fölött volt. 16/L
Én csak 151cm vagyok és már nem növök, ismerek egy nálam valamivel idõsebb nõt is, aki még nálam is alacsonyabb, szóval vegyük csak lejjebb azt a nõi alacsonyságot. :-)
163 cm vagyok a barátom 185 körül:D semmi probléma nincs, fõleg ha egy kis magassarkúval megtolom:)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat de érdekel az valakit hogy ki hány centis és van a barátja?Nem azt kérdeztem, hanem hogy férfiak válaszoljanak hogy mennyire zavarja õket a 160cm egy lánynál.Tudom van alacsonyabb is ettõl, de én konkrétan erre kérdeztem.Nem jól írtam, vagy ti vagytok értelmetlenek, vagy nem tudtok olvasni vagy mivan?Mindegy már...
Nem vagyunk értetlenek, csak gondoltuk , ezekbõl a válaszokból rájössz, hogy NEM ZAVARJA A PASIKAT...


Leszbikus lányok! Nektek mennyire gond ha a párotoknak éppen megjött?

Olyankor mit tesztek?

Legjobb válasz: vonyítok.

vonyítok.
Én mindig próbálom rávenni a párom, hogy az engem nem zavar... De õ sosem egyezik bele, így nem teszünk semmit.
Nem teszünk semmit. Mégis mit kéne tenni?
probalom el lazitani :)
Sem engem sem õt nem zavarja.Tampon be.Pinát így is lehet nyalni :)

37 h. terhes vagyok, 6 éves lányom most bárányhimlős, én nem tudom, hogy voltam-e, ha esetleg nem, az okozhat valami gondot, ha a lányomon 3 napja jöttek ki az első tünetek, akkor rajtam kb mennyi idő alatt jöhetnek ki, ha esetleg mégse lettem volna?

Senki se tudja megmondani a családban, hogy voltam-e bárányhiml?s.

Legjobb válasz: semmi gond nem lehet, mert már nagyon közel van a szülés.az immunrendszered teszi a dolgát, véd téged is és a babádat is.ne aggódj feleslegesen.lehetõ legjobbakat kívánom nektek.

semmi gond nem lehet, mert már nagyon közel van a szülés.az immunrendszered teszi a dolgát, véd téged is és a babádat is.ne aggódj feleslegesen.lehetõ legjobbakat kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Egyre nyugodtabb vagyok ami saját magamat illeti, már csak a lányom miatt aggódok. :)

Lányok, nektek mennyire okoz gondot ha a pasi sovány?

Mondjuk soványabb mint az átlag, de jól kijöttök vele, jól érzitek magatokat vele, ilyenkor ez mennyire zavaró?Esetleg lehet kizáró ok?

Legjobb válasz: Ha valaki megszeret, akkor megszeret téged. Úgy, ahogy vagy. Inkább legyen vékonyabb egy srác, mint zsírdisznó. Amúgy egy kis alakformálási tanács: járj le edzeni, egyél naponta többször (5-6 alkalom). Lehet, hogy genetikailag vékony vagy, de akkor is befolyásolhatod kisebb-nagyobb mértékben :) 21/L

Kérdezõ... szerintem egyáltalán nem ezt mondta. :) Annyit mondott, hogy az izmosabb fiúkat nézi meg. Ha õ szerelmes lenne egy fiúba, és rajta történne alkati változás (fogyna, vagy éppen hízna), biztos vagyok benne, hogy teljesen hidegen hagyná. Ugyanis, amikor szerelmes az ember, a külsõ már nem számít, mert a lelkét szereted. :) Nem felszínes azért valaki, mert a neki idegen fiúk közül az izmosakat nézi meg. Amúgy 2. voltam.
Ha valaki megszeret, akkor megszeret téged. Úgy, ahogy vagy. Inkább legyen vékonyabb egy srác, mint zsírdisznó. Amúgy egy kis alakformálási tanács: járj le edzeni, egyél naponta többször (5-6 alkalom). Lehet, hogy genetikailag vékony vagy, de akkor is befolyásolhatod kisebb-nagyobb mértékben :) 21/L
Kicsit vonatkoztassunk el az érzésektõl, mert az nyilván megváltoztat mindent! HA csupán arról kéne dönteni, hogy vékonyabb vagy husibb fiút válasszak, akkor a husibbat választanám! Számomra a vékony férfiak nem vonzóak, sem szexuálisan, sem sehogy, de még mielõtt engem is leszólnál, nem vettem figyelembe a szerelem érzését.
Nem tudom. Szerintem nálam ezt a helyzet hozná. Vagyis nem tudom. Nekem alapvetõen a kicsit izmos srácok jönnek be:) Mondjuk a környezetemben leginkább ilyen kicsit izmos srácok vannak.Úgyhog barátnõmmel szoktuk "csurgatni a nyálunkak" a jó pasik láttán*-*
A kérdező hozzászólása: Én jól érzem magam 55kilósan is:)
Jaj de értetlen vagy Te kérdezõ... és kiforgatod az ember szavát. Itt nem szerelemrõl volt szó a válaszoknál, hanem arról, hogy ki kit néz meg, milyen az ideálja. Én nekem pl a férfi ideálom az átlagos/inkább izmosabb testalkat, minimum 185 cm magas (mivel én 178 vagyok), barna rövid haj, barna szem, szép kéz és szép arc, szép mosoly. Ehhez képest a párom, akivel 5 éve vagyok 1magas velem. Megismertem, megszerettem, ennyi. A szerelemnél háttérbe szorulnak a külsõségek. Ha valaki megszereti a lényedet, akkor lesz*rja, hogy vékony vagy. Viszont, ha utcán akarsz felszedni ismeretlen csajt, akkor valóban kisebb az esélyed rá, mint egy izmos testalkatú fiúnak. Ennyi. De remélhetõleg vagy annyira intelligens, hogy ne így akarj ismerkedni.
Én voltam a "felszínes majom"... Az volt a kérdés, hogy gondot okoz-e, és a válaszom az volt, hogy igen. Ha csak pozitív válaszokra vagy kíváncsi, írd le azt. Fizikailag nem vonzódok a sovány pasikhoz, ez az igazság. nem felszínes vagyok, nem számít a pénz, nem kell szépnek vagy kigyúrtnak lennie, sõt, lehet pocakja is nem zavar. A soványság nem vonz egyáltalán, van ilyen is. Ezt el kell fogadni, mindenkinek más vonzó. Ha a férjem, akit szeretek egyszer mondjuk beteg lenne, és lefogyna, nyilván ugyanúgy szeretném. De nem vonzódtam még soha sovány pasihoz. Bocsi. Ne ítélkezz ilyen könnyen.
20:03 vagyok a lényeg az h mindenkinek másmilyen az ízlése. engem nem zavar ha a pasi sovány. szerintem a gyúrást meg azért ajánlották fel hogyha nem éreznéd így jól magad a bõrödben.
tök mind1, h kövér sovány közepes, a barátomat mindenhogy szeretem
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor amíg sovány vagyok nem érdeklem a nõket, úgyhogy kezdjek el gyúrni csak hogy megfeleljek a nõknek?Akkor viszont már nem is magam miatt szeretnének hanem a testem miatt, jól látom?
hát szerintem az izmos pasik a legjobbak, de akkor ha már nem az akkor inkább sovány legyen.:) mondjuk ez az én véleményem de szerintem nincs két egyforma ízlésû lány.
nekem is vékony a barátom és már 4 éve együtt vagyunk, környezetemben mondták már h vékony, nem illünk össze, de nem érdekel más véleménye.Szeretem és kész!! :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha valaki vékony akkor abba nem szerethet bele egy lány?Vagy meg sem néznek?:s
A kérdező hozzászólása: 19:03 Ezek szerint ha a pasid lefogyna kidobnád?Szép kis nõ vagy. Utálom az ilyen felszínes majmokat.
Nálam kizáró ok, mivel én szeretem ha egy pasi erõs testalkatú, a sovány pasik nem tetszenek. De sok lánynak igen.
Bár én fiú vagyok de else hinnéd mivan itt Van 2 srác mindw kb 190 mellé 60 kiló és mind2-nek van barátnõje!!! Meg amúgy is szoktam vékony srácok karján csajokat látni:D SZal sztem annyira nem baj ha rendes kedves, bár ezt egy csaj jobban megtudná válaszolni
Még annyit mondanék, hogy nem akarsz változtatni, mert önmagadért szeressenek. Rendben, de gondolj bele, hogy a nõnél mennyire fontos neked, hogy milyen testalkatú. Sok férfi nem vonzódik a nagyon vékony vagy a kövér nõkhöz, és ezt is el kell fogadni. Ezek a pasik is felszínesek? Mindenki tetszik valakinek, de ne várd azt, hogy mindenkinek tetsszen az, amilyen te vagy, mert mindenki más. És alapvetõen a szépségideál nem a sovány férfi. Ha el tudod ezt fogadni, nem kell mindenkit leszólni. Ha nem tudod ezt elfogadni, akkor pedig nem igaz, hogy nem akarsz rajta változtatni. Keresd meg azt a lányt, akit nem zavar, ennyi. De akkor ne kérd mások véleményét.
Igénylik!
még napi 1-2 sem elég, ha együtt vagyunk egész nap
akár napi többször is igényünk van rá, csak sokan nem merik megmondani (amúgy én is lány vagyok)
A lányok vérmérséklete is változó, pont mint a fiúké. Biztos van lány, akinek ez sok lenne, de én is azt gondolom, hogy a napi egy az alap. Aztán ha múlik a szerelem, meg a lendület, komolyra fordulnak a dolgok, néhány hónap után lehet kétnaponta, vagy ahogy az úri kedv diktálja.
Lány vagyok és nekem baj lenne ha a pasim nem igényelné legalább napi 1szer a szexet
Nálunk is megvolt a napi 1-2 a baj csak most kezdõdik mikor már három hónapja szakítottunk, a lelkieken túltettem magam viszont testi hiány most kezd kijönni. Hozzászokik az emberfia és nehéz nélküle... 22/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!