Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gond lánynak, (10 db)

Mennyire gond egy lánynak, ha a partnere vak?

Fiú vagyok.

Legjobb válasz: mivel a sex cimszóhoz irtad a dolgot gondolom arra vagy kiváncsi. Szerintem a szexben nincs gond ilyen téren. Mármint lány vagyok, és nem gondolom hogy másként éreznék a párom iránt a sexben ha nem látna.... Kevésbé szégyellem az alakomat ?

mivel a sex cimszóhoz irtad a dolgot gondolom arra vagy kiváncsi. Szerintem a szexben nincs gond ilyen téren. Mármint lány vagyok, és nem gondolom hogy másként éreznék a párom iránt a sexben ha nem látna.... Kevésbé szégyellem az alakomat ?
Én nem tudom így elképzelni hogy egy vak fiúval kapcsolatom legyen, de ha mondjuk a párommal történne valami, és elvesztené a látását, kitartanék mellette. Nem azért nem tudom elképzelni, mert lehetetlennek tartom, hanem, mert nem voltam még ilyen helyzetben. DE: lehet az érzelmek erõsebbek lennének, annál, hogy most lát-e engem, vagy nem. Hidd el te is megtalálod az igazit, és biztos lesz egy lány aki nagyon fog szeretni, és nem az fogja érdekelni, hogy látod-e.
Hát... én bizakodok, hogy metalál így is az igazi bizakodj te is... egy tanácsot tudok mondani.
Csak magamból tudok kiindulni. Nekem kicsit furcsa lenne elõször, hiszen szokatlan a helyzet, de mivel beszélgetni, érezni, szeretni, gondolkodni, kedveskedni tudsz, nem hiszem, hogy olyan nagy lenne a bibi. Csak meg kell találnod a megfelelõt, ne add fel! Vannak olyan lányok, akik kifejezetten imádnak gondoskodni a másikról, ez az életük. Neked is vannak értékeid, sõt, bizonyos szempontból több is, mint az átlagnak. Egy érett, normális lány kell melléd, aki vállal felelõsséget, és szeret. Vannak ilyenek, még ha el is bújnak:)
hát, ha szerelemrõl van szó, akkor szerintem tök mindegy. az elutasítás inkább lehet, hogy azért volt, mert tapasztalatom szerint az egészséges emberek általában azért félnek egy vak/siket/beteg emberrel (pár-)kapcsolatba lépni, mert ezek az emberek sokkal érzékenyebbek, amiket egészséges társaik nem biztos, hogy megfelelõen tudnak kezelni. úgyhogy szerintem ez inkább félelem, mint a vakság miatti elutasítás... egy barátnõm járt egyszer egy siket fiúval, az a srác pl valahogy jobban tudott értékelni, szeretni, amitõl a barátnõm aztán megijedt. talán ez az oka.
mármint h teljesen nem látsz? nem tudom... ez a lánytol függ mennyire toleráns meg ilyenek. ha egy olyan lányt fogsz ki akkor sztem nem lehet belöle gond
Szia. Én egy szintén vak lány vagyok. Én 4 évvwel ezelõtt még láttam és amikor ide kerültem, a Vakok Iskolájába, megismertem egy fiút, aki vak.... Nekem egyáltalán nem okozott gondot a nemlátása, így is nagyon hamar szerelem alakult ki közöttünk. Amikro én is elvesztettem a látásomat, mégjobban megértettem az Õ helyzetét. Bíztatlak, hogy biztos találsz egy olyan lányt, aki nagyon fog Tégedf szeretni! Mi már 4. éve vagyunk együtt, szeretetben, tehát nem reménytelen a számodra sem a helyzet! Sok sikert Neked! Vivien, 18
A kérdező hozzászólása: Oké.:-) Neked is lesz majd, és nekem is.:-) csak türelem kell...:-)
Szerintem nagyon sok férfi van a világon aki teljesen épp és egy bunkó , azt hiszik övék a világ, minden lányt megkaphatnak . Sok nõnek / lánynak igenis fontos a lelki kapcsolat , gondoskodás , figyelmesség és ha ezt egy vak férfitól kapják meg nem hinném , hogy zavarná õket. Biztos rossz lehet a két elutasítás , de erre azt szokták mondani , hogy nem érdemeltek meg téged , és lehet , hogy közhelynek hangzik , de tényleg így van. Tanácskén csak azt tudnám mondani , hogy légy nyílt , sok embert azért ez igencsak megrémít ( mármint a vakság ), de mutasd meg nekik , hogy igenis így is lehet teljes életet élni, és ez nem egy halálos , ragályos kor . Sok sikert ! és ne add fel , én 17 vagyok ( nem sok élettapasztalattal )lány és én se találok normális partnert, úgyhogy hajrá :) kutasuk együtt a megfelelõt :D
Szerintem is: HA már szeret, akkor nem gond - sõt: nyilván a tapintásod sokkal érzékenyebb, mint másoknak, és ezt értékelni is fogja. Próbálj meg óvatosabban ismerkedni, és figyelj a hangjára (ebben szintén jobb vagy), ahogy veled beszél. Abból is sokat lehet hallani... Elõször szervezz programokat vele, mielõtt bármit is kérdeznél.
A kérdező hozzászólása: Úgy tudom elolvasni, hogy van egy képernyõfelolvasó szoftver, ami elolvassa a képernyõn megjelenõ dolgokat, így az internetet is tudom használni.
Érdekes kérdés. Hogy tudod elolvasni a válaszokat ha teljesen vak vagy? Amúgy ha egy lány szeret téged sztem nem fogja érdekelni, hogy vak vagy-e.
A kérdező hozzászólása: Igen, a remény hal meg utoljára. a két elutasítás egymás után eléggé fájt...
A kérdező hozzászólása: Teljesen nem látok. De nem csak a sexre gondoltam, hanem ismerkedésre pl. A vaknak néhány dologban segíteni kell. Mennyire lehet ez zavaró. Tudom, lánytól is függ. De eddig 2 lány utasított el e miatt...
A kérdező hozzászólása: Akkor nagyon elbújhat az ilyen lány...még egyel sem találkoztam...
Szia, történt azóta valami? egy korábbi válaszoló

Lányok! , mennyire gond az ha a pasitok cigizik?

Legjobb válasz: én ilyen marhaságokon nem akadok ki.... :)

én ilyen marhaságokon nem akadok ki.... :)
Ennyi szûk látókörû embert......Mint itt. Nem a dohányzás alapján kell megítélni egy embert!! Vannak több diplomás dohányosok, és segédmunkás nem dohányzók. Na most akkor Ti eldöntitek ki a különb??? Ha nem vagy isten ne !!!!!!ítélkezz!! Minden ember egy egyéniség. A jó és rossz tulajdonságaival együtt. Egy bölcs ember ezt tudja, a többiek meg nem számítanak.
Nekem meg így volt jó. Számomra lényegtelen, hogy te mit gondolsz az én döntéseimrõl. Én sem bírállak téged, azért ahogy a kapcsolataidat kezeled.
Nekem meg közeli családtagom tüdõrákban halt meg a sok dohányzás miatt, mégsem állítom az embert választás elé, hogy vagy a dohány vagy én. Lehet, hogy az egészségére nem figyelõ ember unintelligens, de másokat egy ilyen választásba kényszerítõ ember sem sokkal okosabb.
ez nem azon múlik hogy szeretem e a másikat. Ez nagyon gyerekes hozzáállás. Hanem azon hogy nem tudom elviselni a szagát sem, nemhogy az ízét=ha cigis pasi megcsókol például. Szóval vagy nem kezdek vele ha dohányzik, vagy ha késõbb veszi fel ezt, akkor megadom a lehetõséget a választásra. Ha nem él vele akkor otthagyom mert én nem egy gusztustalan cigiszagú pasival jöttem össze eredetileg! Nekem nincs kedvem egy hamutartó ízûvel csókolózni mert hánynom kell tõle. Ennyi. Ha a férjemmel megyünk anyósomat meglátogatni, ott õ is dohányzik, az élettársa is, meg a sógornõm is. Szóval büdös cigiszagúak lesznek a ruháink pár óra alatt. Azt pl vissza nem teszem a szekrénybe kimosás nélkül.... Amíg anyám dohányzott, nem mentem a közelébe addig amíg el nem szívta. Ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni, csak a kérdésre válaszoltam amit feltettek. Azt hiszem az 5. válasz volt az enyém. 27/N
#9 gratulálok...
Ha nem akarja letenni, ostoba mert tudatosan saját magát mérgezi. Ostoba férfival nem járnék Ha le akarja tenni de nem tudja, gyenge jellem, mert függõ. Gyenge emberekkel nem járnék. Összességében nem, ha néha rágyújtana engem az is idegesítene. Mindkét szülõm dohányos és irtózom a cigifüsttõl.
Én cigizõ pasi vagyok kíváncsiságból megnézegettem a válaszokat és megnyugodtam, hogy a nagy többség nem ilyen.. najó nem mondok csúnyát. De tényleg nem értem hogy lehet kizáró ok ilyesmi, hogy lehet ezen így fennakadni. A fontossági sorrendek nagyon nincsenek rendben. Szóval ezt komolyan gondoljátok(akinek nem inge ne vegye magára), hogy ha összehozna titeket a sors egy olyan pasival aki ha nem is tökéletes(maradjunk a földön) de nagyon kedvetekre való minden tekintetben és tudnátok, hogy õ benne lenne a kapcsolatban, akkor a feketelistára írnátok mert cigizik? Ezt nem szúrkálódásból írom tényleg érdekel. A barátnõm asztmás és 2-szer ha belélegzi a füstöt már minden baja van, megkért hogy szokjak le nemet mondtam érdekes mód ugyanúgy szeret, és meg sem próbált fenyegetni hogy akkor válasszak.. (az természetes, hogy mindig kínosan figyelek, hogy még csak véletlen se kerüljön felé a cigifüstömbõl)
Nem zavar, én is cigizek. Az a fura, hogy két volt barátom is pont mellettem próbálkozott a leszokással...
Nem gond, de adjon belõle nekem is. A barátom cigizik, én is. Bár õ most le akarna már szokni, de mellettem lehetetlen. Nem dohányos koromban sem zavart, imádom a cigiszagot.
Nem zavar. - csak ne óránként.
Nem jöttem össze soha semmilyen körülmények között dohányzó pasival mert undorító. Ha mondjuk együtt vagyunk, de közben rákap akkor választhatott, vagy én vagy a cigi. Nem tudott lemondani egyikünkrõl sem, én segítettem neki és szakítottam. 27/N
Engem nem zavar. Az én párom cigizik, nem sûrûn, de szokott, az illatán/ízén nem érzõdik, így nem zavar, de egyébként sem zavarna.
Én egy év után kértem meg a párom hogy szokjon le, és megtette :)
Én nem jönnék össze cigizõ férfival.
Én meg azt nem értem mit kell kiakadni arra aki nem kezd dohányossal? Mi a jó isten köze van a diplomának meg a segédmunkásnak ehhez? Semmi. Nem tudom hogy jött ez ide. Engem nem érdekel kinek milyen iskolai papírja van, ugyanis egy diplomás is lehet sík hülye példának okáért. Ha dohányzik, akkor igen is van olyan akinek nem kell mint pár és kész. Attól még lehet jó ember, és lehet barát is, de ez a max. Legalábbis nálam. Senkirõl nem állítottam hogy rossz ember csak mert dohányzik. Mit nem lehet felfogni ezen? Miért kell pattogni, támadni? Na mindegy. Látom nem fogod fel úgyhogy nem írok többet mert felesleges.

Leszbikus lányok! Nektek mennyire gond ha a párotoknak éppen megjött?

Olyankor mit tesztek?

Legjobb válasz: vonyítok.

vonyítok.
Én mindig próbálom rávenni a párom, hogy az engem nem zavar... De õ sosem egyezik bele, így nem teszünk semmit.
Nem teszünk semmit. Mégis mit kéne tenni?
probalom el lazitani :)
Sem engem sem õt nem zavarja.Tampon be.Pinát így is lehet nyalni :)

Mennyire gond a férfiaknak ha egy lány egy fejjel alacsonyabb, de gyönyörű formás, szexi?

Ha egy csaj nagyon szép,csak alacsony 155-160 cm,akkor ugyanúgy bejöhet a 180 cm fölötti pasiknak is?Nem számít nektek ha sokkal alacsonyabb?Csak mert sok helyen olvastam hogy "magas vagyok 186 cm,ezért csak a magas csajoka szeretem".Kíváncsi vagyok mit írtok fiúk!

Legjobb válasz: Én 160 cm vagyok, a barátom pedig 190 cm körül van, ha jól emlékszem:) 24/L

Én 160 cm vagyok, a barátom pedig 190 cm körül van, ha jól emlékszem:) 24/L
én 161 cm vagyok és eddig mindegyik pasim 180 fölött volt. 16/L
Én csak 151cm vagyok és már nem növök, ismerek egy nálam valamivel idõsebb nõt is, aki még nálam is alacsonyabb, szóval vegyük csak lejjebb azt a nõi alacsonyságot. :-)
163 cm vagyok a barátom 185 körül:D semmi probléma nincs, fõleg ha egy kis magassarkúval megtolom:)
A kérdező hozzászólása: Bocsánat de érdekel az valakit hogy ki hány centis és van a barátja?Nem azt kérdeztem, hanem hogy férfiak válaszoljanak hogy mennyire zavarja õket a 160cm egy lánynál.Tudom van alacsonyabb is ettõl, de én konkrétan erre kérdeztem.Nem jól írtam, vagy ti vagytok értelmetlenek, vagy nem tudtok olvasni vagy mivan?Mindegy már...
Nem vagyunk értetlenek, csak gondoltuk , ezekbõl a válaszokból rájössz, hogy NEM ZAVARJA A PASIKAT...

37 h. terhes vagyok, 6 éves lányom most bárányhimlős, én nem tudom, hogy voltam-e, ha esetleg nem, az okozhat valami gondot, ha a lányomon 3 napja jöttek ki az első tünetek, akkor rajtam kb mennyi idő alatt jöhetnek ki, ha esetleg mégse lettem volna?

Senki se tudja megmondani a családban, hogy voltam-e bárányhiml?s.

Legjobb válasz: semmi gond nem lehet, mert már nagyon közel van a szülés.az immunrendszered teszi a dolgát, véd téged is és a babádat is.ne aggódj feleslegesen.lehetõ legjobbakat kívánom nektek.

semmi gond nem lehet, mert már nagyon közel van a szülés.az immunrendszered teszi a dolgát, véd téged is és a babádat is.ne aggódj feleslegesen.lehetõ legjobbakat kívánom nektek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Egyre nyugodtabb vagyok ami saját magamat illeti, már csak a lányom miatt aggódok. :)

Vannak itt ilyen lányok, illetve ez mennyire nagy gond?

Igazából 2 kérdésem lenne. Vannak olyan lányok akiket izgat hogy náluk fiatalabbak feküdjenek le habár még ők is fiatalok. Gondolok itt pl arra hogy 24 éves nő 17-18 éve sráccal. Tehát olyan 21-29 női korosztály 17-19 éves fiúkkal? Vannak itt ilyen lányok illetve mennyire gyakori ez a dolog? És a másik kérdésem.Hogy ha egy szexuálisan tapasztalt lány összejön egy fiúval.Mennyire rossz ha ő még tapasztalatlan? Akár komoly kapcsolat szempontjából akár csak 1 éjszakás kaland szempontjából. Vannak olyanok akik utána kibeszélik esetleg kiröhögik? Csak a konkrét szex gyenge de orál és minden egyéb nagyon jó. Előre köszönöm válaszokat.

Legjobb válasz: lehet, hogy tapasztalatlan egy srác, de lehet elsõre jobban teljesít az átlagnál. Sokszor megesik. Mondjuk egyéjszakásnál ha én lány lennék egy "tapasztalt" sráccal mennék haza(márha ki tudom deríteni), mert a saját örömöm a lényeg.

lehet, hogy tapasztalatlan egy srác, de lehet elsõre jobban teljesít az átlagnál. Sokszor megesik. Mondjuk egyéjszakásnál ha én lány lennék egy "tapasztalt" sráccal mennék haza(márha ki tudom deríteni), mert a saját örömöm a lényeg.
egyéjszakásnál a szex a lényeg és a tapasztalat, kapcsolatban az érzelmek. ez a szûz fiú elsõre jobban teljesít mint a tapasztalt....hááát... inkább városi legenda szerintem :D tapasztaltan jobban tudod mi eshet jól a másiknak, illetve késeltetni a végét is meg kell tanulni. De biztos vannak született tehetségek meg béna tapasztalattal rendelkezõek is :D
A kérdező hozzászólása: De nem feltétlen szûz srácra gondolok. Akkor is tapasztalatlan vagy ha 1-2x szexeltél csak.A másik szegmensre semmi válasz ? :/
21 vagyok, az idõsebbek vonzanak, de minimum velem egyidõs legyen, de feküdtem már le 40 éves pasival is. Nekem nem kellene 20 év alatti srác se szexre, se kapcsolatra... Nekem nagyon fontos a szex, úgyhogy ha béna a pasi az ágyban akkor nem járnék vele. Egyéjszakásnál meg ugye nem tudhatom elõre, hogy tapasztalatlan..Egyszer becsúszott egy srác aki annyira nem értette a dolgát, hogy ha azt mondja nekem, hogy szûz volt akkor lehet elhiszem neki...Bár nem, mert túl jól nézett ki ahhoz. 21L

Bi fiuk, mennyivel jobb a szex egy sraccal aki ugyan azt erzi amit ti es nincs vele nnyi gond mint egy lannyal?

arra gondolok hogy nem kell megjatszani magad seta randi es nem lell masfeloras elojatek. jobb a pasik egyertelmuen szexorientaltabb hozzaalasa?

Legjobb válasz: Én csak azért mondom, h bi vagyok, mert eddig 3 pasival voltam, 1*-1*, de egyébként rá se nézek a férfiakra. Szal én azon a skálán 90%-10% körül vagyok a nõk javára. Mondjuk az is igaz, h azért, mert az én ideálomból kevés van, ha több lenne akkor valszeg én is többet pasiznék. Szal ezek alapján valóban kényelmesebb lett volna, de idõvel kijönnek a dolgok, nekem legalábbis hamar kijött.

Én csak azért mondom, h bi vagyok, mert eddig 3 pasival voltam, 1*-1*, de egyébként rá se nézek a férfiakra. Szal én azon a skálán 90%-10% körül vagyok a nõk javára. Mondjuk az is igaz, h azért, mert az én ideálomból kevés van, ha több lenne akkor valszeg én is többet pasiznék. Szal ezek alapján valóban kényelmesebb lett volna, de idõvel kijönnek a dolgok, nekem legalábbis hamar kijött.
Javaslom a gyk-nak, hogy legyen egy külön homo kategória is. Szerintem az oldalt látogatók legalább 90 %-a hetero. Akkor miért kell rendszeresen számunkra undorító témákba belefutnunk itt?
#2, ha undorito, miert kattintasz a kerdesre? Csak menj tovabb... Vagy ha kutyasz*rt latsz az utcan, leallsz azzal is veszekedni hogy mit keres ott?
Ilyen Bi fiu irhatna:)
nem tomm szerintem jobb férfival leni mint nõ vel
azért mert az élet része ha nem érdekel, undorító akkor miért kattintasz rá?
3as, az hagyján hogy látja, de még szándékosan bele is lép
Azért néztem meg közelebbrõl, mert eddig azt hittem, hogy ez a gyk egy normális oldal, és egyszerûen nem akartam elhinni, hogy "kutyaszar" is idekeveredhet. Szóval, ezért kattintottam rá. Beleléptem. És most pucolhatom a cipõmet.
Igénylik!
még napi 1-2 sem elég, ha együtt vagyunk egész nap
akár napi többször is igényünk van rá, csak sokan nem merik megmondani (amúgy én is lány vagyok)
A lányok vérmérséklete is változó, pont mint a fiúké. Biztos van lány, akinek ez sok lenne, de én is azt gondolom, hogy a napi egy az alap. Aztán ha múlik a szerelem, meg a lendület, komolyra fordulnak a dolgok, néhány hónap után lehet kétnaponta, vagy ahogy az úri kedv diktálja.
Lány vagyok és nekem baj lenne ha a pasim nem igényelné legalább napi 1szer a szexet
Nálunk is megvolt a napi 1-2 a baj csak most kezdõdik mikor már három hónapja szakítottunk, a lelkieken túltettem magam viszont testi hiány most kezd kijönni. Hozzászokik az emberfia és nehéz nélküle... 22/f

Lányok, nektek mennyire okoz gondot ha a pasi sovány?

Mondjuk soványabb mint az átlag, de jól kijöttök vele, jól érzitek magatokat vele, ilyenkor ez mennyire zavaró?Esetleg lehet kizáró ok?

Legjobb válasz: Ha valaki megszeret, akkor megszeret téged. Úgy, ahogy vagy. Inkább legyen vékonyabb egy srác, mint zsírdisznó. Amúgy egy kis alakformálási tanács: járj le edzeni, egyél naponta többször (5-6 alkalom). Lehet, hogy genetikailag vékony vagy, de akkor is befolyásolhatod kisebb-nagyobb mértékben :) 21/L

Kérdezõ... szerintem egyáltalán nem ezt mondta. :) Annyit mondott, hogy az izmosabb fiúkat nézi meg. Ha õ szerelmes lenne egy fiúba, és rajta történne alkati változás (fogyna, vagy éppen hízna), biztos vagyok benne, hogy teljesen hidegen hagyná. Ugyanis, amikor szerelmes az ember, a külsõ már nem számít, mert a lelkét szereted. :) Nem felszínes azért valaki, mert a neki idegen fiúk közül az izmosakat nézi meg. Amúgy 2. voltam.
Ha valaki megszeret, akkor megszeret téged. Úgy, ahogy vagy. Inkább legyen vékonyabb egy srác, mint zsírdisznó. Amúgy egy kis alakformálási tanács: járj le edzeni, egyél naponta többször (5-6 alkalom). Lehet, hogy genetikailag vékony vagy, de akkor is befolyásolhatod kisebb-nagyobb mértékben :) 21/L
Kicsit vonatkoztassunk el az érzésektõl, mert az nyilván megváltoztat mindent! HA csupán arról kéne dönteni, hogy vékonyabb vagy husibb fiút válasszak, akkor a husibbat választanám! Számomra a vékony férfiak nem vonzóak, sem szexuálisan, sem sehogy, de még mielõtt engem is leszólnál, nem vettem figyelembe a szerelem érzését.
Nem tudom. Szerintem nálam ezt a helyzet hozná. Vagyis nem tudom. Nekem alapvetõen a kicsit izmos srácok jönnek be:) Mondjuk a környezetemben leginkább ilyen kicsit izmos srácok vannak.Úgyhog barátnõmmel szoktuk "csurgatni a nyálunkak" a jó pasik láttán*-*
A kérdező hozzászólása: Én jól érzem magam 55kilósan is:)
Jaj de értetlen vagy Te kérdezõ... és kiforgatod az ember szavát. Itt nem szerelemrõl volt szó a válaszoknál, hanem arról, hogy ki kit néz meg, milyen az ideálja. Én nekem pl a férfi ideálom az átlagos/inkább izmosabb testalkat, minimum 185 cm magas (mivel én 178 vagyok), barna rövid haj, barna szem, szép kéz és szép arc, szép mosoly. Ehhez képest a párom, akivel 5 éve vagyok 1magas velem. Megismertem, megszerettem, ennyi. A szerelemnél háttérbe szorulnak a külsõségek. Ha valaki megszereti a lényedet, akkor lesz*rja, hogy vékony vagy. Viszont, ha utcán akarsz felszedni ismeretlen csajt, akkor valóban kisebb az esélyed rá, mint egy izmos testalkatú fiúnak. Ennyi. De remélhetõleg vagy annyira intelligens, hogy ne így akarj ismerkedni.
Én voltam a "felszínes majom"... Az volt a kérdés, hogy gondot okoz-e, és a válaszom az volt, hogy igen. Ha csak pozitív válaszokra vagy kíváncsi, írd le azt. Fizikailag nem vonzódok a sovány pasikhoz, ez az igazság. nem felszínes vagyok, nem számít a pénz, nem kell szépnek vagy kigyúrtnak lennie, sõt, lehet pocakja is nem zavar. A soványság nem vonz egyáltalán, van ilyen is. Ezt el kell fogadni, mindenkinek más vonzó. Ha a férjem, akit szeretek egyszer mondjuk beteg lenne, és lefogyna, nyilván ugyanúgy szeretném. De nem vonzódtam még soha sovány pasihoz. Bocsi. Ne ítélkezz ilyen könnyen.
20:03 vagyok a lényeg az h mindenkinek másmilyen az ízlése. engem nem zavar ha a pasi sovány. szerintem a gyúrást meg azért ajánlották fel hogyha nem éreznéd így jól magad a bõrödben.
tök mind1, h kövér sovány közepes, a barátomat mindenhogy szeretem
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor amíg sovány vagyok nem érdeklem a nõket, úgyhogy kezdjek el gyúrni csak hogy megfeleljek a nõknek?Akkor viszont már nem is magam miatt szeretnének hanem a testem miatt, jól látom?
hát szerintem az izmos pasik a legjobbak, de akkor ha már nem az akkor inkább sovány legyen.:) mondjuk ez az én véleményem de szerintem nincs két egyforma ízlésû lány.
nekem is vékony a barátom és már 4 éve együtt vagyunk, környezetemben mondták már h vékony, nem illünk össze, de nem érdekel más véleménye.Szeretem és kész!! :)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor ha valaki vékony akkor abba nem szerethet bele egy lány?Vagy meg sem néznek?:s
A kérdező hozzászólása: 19:03 Ezek szerint ha a pasid lefogyna kidobnád?Szép kis nõ vagy. Utálom az ilyen felszínes majmokat.
Nálam kizáró ok, mivel én szeretem ha egy pasi erõs testalkatú, a sovány pasik nem tetszenek. De sok lánynak igen.
Bár én fiú vagyok de else hinnéd mivan itt Van 2 srác mindw kb 190 mellé 60 kiló és mind2-nek van barátnõje!!! Meg amúgy is szoktam vékony srácok karján csajokat látni:D SZal sztem annyira nem baj ha rendes kedves, bár ezt egy csaj jobban megtudná válaszolni
Még annyit mondanék, hogy nem akarsz változtatni, mert önmagadért szeressenek. Rendben, de gondolj bele, hogy a nõnél mennyire fontos neked, hogy milyen testalkatú. Sok férfi nem vonzódik a nagyon vékony vagy a kövér nõkhöz, és ezt is el kell fogadni. Ezek a pasik is felszínesek? Mindenki tetszik valakinek, de ne várd azt, hogy mindenkinek tetsszen az, amilyen te vagy, mert mindenki más. És alapvetõen a szépségideál nem a sovány férfi. Ha el tudod ezt fogadni, nem kell mindenkit leszólni. Ha nem tudod ezt elfogadni, akkor pedig nem igaz, hogy nem akarsz rajta változtatni. Keresd meg azt a lányt, akit nem zavar, ennyi. De akkor ne kérd mások véleményét.

A húszas éveitekben járó lányok asszonyok. Mennyien vagyunk akiknek nem sikerül a baba? Kinél mi a gond?

Legjobb válasz: Szia. 23 éves vagyok párom 35 , 3 éve várom a pici pocaklakót most készülök laparra április végén lesz pécsett , mert minden mást kivizsgáltak már ez az egy van vissza ami baj lehet mert minden máshol azt mondták egészségesek vagyunk.

Szia. 23 éves vagyok párom 35 , 3 éve várom a pici pocaklakót most készülök laparra április végén lesz pécsett , mert minden mást kivizsgáltak már ez az egy van vissza ami baj lehet mert minden máshol azt mondták egészségesek vagyunk.
Szia.22 vagyok és pcos. Mi 9 hónapja várjuk a baby-t, és a hõgörbém alapján talán most sikerült, de majd pénteken kiderül. Remélem babás vagyok és nem kell megint egy újabb negatív tesztet a kukába dobni.
Szia! Én 27 éves vagyok, a Férjem 30. Mi már 4 éve próbálkozunk, az elõttem szólóhoz hasonlóan Én is PCOS vagyok. Nagyon sok mindenen átmentem már, többek között lapar mûtéten is 2 éve, de sajnos még semmi eredmény. Május 4-re van idõpontom a Budai Meddõségi Centrumba. Ebben van minden reményem.
Bocsi h beleszólok! Második válaszoló megmutatnád a görbédet? Én is péntekre várom, és ma 5 tizedet zuhant:(
Utolsó válaszolónak: Sajnálom, hogy ilyen hosszú idõ után sincs eredmény, nekem ez a 9 hónap is borzasztó volt, és rettenetesen megviselt. De bízom benne, hogy most talán sikerült...
fõoldalon
Ha igy marad a hõd, akk nagy esély van rá! Én is most tettem ki a görbémet, második kérdés.
Tudom, egy kicsit késõn vagyok a válasszal, de remélem nem baj. Én 34 vagyok és a párom is. 2 évig próbálkoztunk, szedtem gyógyszert is évekig. A probléma az volt, hogy a spermák nem mentek át a nyákon + magas volt a prolaktin szintem. Elsõ inszem sikeres volt és most itt a 2hós kisfiam! Én vagyok a bizonyíték, hogy van kivétel is. Én is úgy tudtam, hogy ezek kis százalékban sikeresek, így nem is számoltunk sok mindenre.Lehet, hogy az is hozzásegített, hogy a férjem szedett gyógynövényes bogyót, ami feljavította a spermáit, mert a doki mondta, h. nagyon jók, pedig elõtte prosztata problémái voltak és kevesebb sperma. Ja, az egyik ismerõsömnek is ez a bogyó segített. A Rossmanban lehet kapni, a nevét nem tudom. Sok sikert!
25 vagyok, férjem 29! nekünk már van 1 kisfiunk, 3éves. most szeretnénk tesót, de 2és fél évig szedtem a tabit. 1 hete hagytam abba, majd kíváncsi vagyok , mikor sikerül teherbe esni.
Sziasztok!Lehet én vagyok a legfiatalabb 21 vagyok a párom 30 mi már 3 éve küzdünk és semmi bajunk, soha nem szedtem fogi gátlót.Majd 2 hét mulva kezdjük az inszemet remélem sikerrel, én amugy arra gyanakszom hogy immunis vagyok a spermára mert azt az egy vizsgálatot nem csinálták meg!És remélem az elsõre sikerülni fog inszemel.
Szia Kedves utolsó! Immunis nem lehetsz a spermára, hanem a méhnyaknyákod MEGÖLI A spermát. Különbség van a 2 közt. És az, hogy elsõre sikerül az inszemannak 25% esélye van.. (én ebben a cipõban vagyok, h a méhnyaknyákom így reagál, és inszemre készülünk, és onnan tudom ezeket, szóval ez saját tapasztalat, meg a doki mondta..)
A kérdező hozzászólása: Kérlek ne kezdjetek vitázni . Szerintem igaza van akkor is ha úgy fejezi ki magát h immunis.Ami azt jelenti h felismeri, elpusztítja a kórokozót.Épp ezt teszi a spermával szemben a méhnyaknyák is.Ellenségnek könyveli el és megtámadja/elpusztítja.
Én 26 éves vagyok. 2 és fél éve próbálkozunk. Soha nem szedtem fogamzásgátlót, az egyetlen probléma, hogy a bal petevezetõm el van záródva. Túl vagyok 2 sikertelen inszemen.
én is pcos ( vagyok voltam), plusz két szép miómám is van, sokat jártam vele dokihoz, pont megbeszéltük, hogy megyek laparaszkopiára amikor kitalálta hogy várjunk még van egy gyógyszer a diene35 ami egy fogamzásgátló egy tömény nõi hormon koktél, szedjem 3 hónapig és ha nem akkor mehet a mûtét.Kiszedtem és láss csodát jövõhétre vagyok kiírva a kisfiammal....
Sziasztok! Mindenkinek drukkolok hogy sikerüljön a baba. Én kb 5 évig folyamatosan szedtem a fogamzásgátlót utána volt egy vetélésem párt váltottam és azóta egy 9 hónapos gyönyörû kisfiú anyukája vagyok. A fogig kb 5 éve hagytam abba.
Óh és 28 éves vagyok a férjem pedig 38
Ja, és sose szedtem semmit..:S
09:03-as, tudnál egy kicsit bíztatni?? :) Milyen spermiumszámmal sikerült nektek az inszem? Vagy milyen spermiumszám szokott lenni nálatok? Nálunk is a spermiumszám alacsony, ma volt az elsõ inszem.. 25L (+28F)
szia! Én 24éves lány vagyok, párom ugyanennyi. Diagnosztizálták nálam a PCO-t, kiderült, hogy a jobb petevezetõm teljesen zárt, és az is kiderült, hogy a méhnyaknyákom megöli a párom spermáit. Igen, amúgy én is évekig szedtem fogigátlót.(
A kérdező hozzászólása: 08.41-es Nem jön be a görbéd.
24 vagyok, a párom 31. 13 hónap után sikerült a baba, de sajnos 9 hetesen elvetéltem. Pajzsmirigy alulmûködés és progeszteronhiány okozta (a fogigátló mellékhatásaként :(!)
És ezeknek(pajzsmirigy, prog.)milyen tünetei vannak? És ez csak utólag derült ki? Mert gondolom ha elöbb tudták volna, akk kezeltek volna?
Nekünk 1, 5 évig nem sikerült:alacsony spermiumszám+nem volt peteérés. Végül inszem. lett a vége, és van egy gyönyörû kislányom.Sok sikertT
A pajzsmirigyes vagok. Nem volt peteérésem (fogi letétele után 10 hónapig), ekkor csináltak hormonvizsgálatot, ahol kérték a pajzsmirigyhormonokat is. Mire meglett az eredmény, valahogyan a nemlétezõ ciklusomban teherbeestem, és a pajzsmirigygyógyszert már csak 5 hetesen tudtam elkezdeni szedni. De ilyen szempontból a fogantatás napja számít, ott megpecsételõdik 90% a dolog... Azt mondták, a pajszmirigy pici alulmûködése is okoz peteéréshiányt, és ha van ilyen kósza pete, mint nálam volt, az nem minõségi, a tüszõrepedés sem az, ennélfogva a ciklus 2. fele sem az (=kevés a progeszteron). Minden mindennel összefügg... Most ugyanott vagyok, ahol a baba elõtt, a mûtét után 2 hónapja várom az elsõ mensimet, de sehol semmi... Jövõ héten megyek vissza a dokimhoz, ha UH-on nem lát eltérést, akkor valószínû gyógyszeresen meghozza... :(
A kérdező hozzászólása: Most bánom , h elmúlasztottam a kérdésbe azt is belefoglalni h közülünk mindenki szedett fogi gátlót? Nagyon sokat írtátok válaszaitokban.
Bocs h belekérdezek. Pajzsmirigyes válszoló megnéznéd a görbémet? én is sok mindenre gyanakszom:( Fõoldalon van a kérdésem: Elsõ hónap h mérem a hõmet, csalódással végzõdik?)
25 vagyok, a párom 22. 1, 5 éve nem sikerül.Szedtem fogigátlót éveken át.Anyum szerint az nagyon összezavarta fiatal koromban a hormonaimat.Mert õ pikk-pakk re terhes maradt 6szor 7szer is.Mert nem szedett soha. Mostanában sokkal nehezebben maradnak a nõk terhesen a fogamzásgátlók elterjedése és egyre nagyobb mértékû fogyasztása miatt.
Sziasztok ! Én 28 vagyok férjem 29 és ezúttal 11 hónapja nem sikerul. 7 évvel ezelott 6 hónapnyi próbálkozás után sikerult most a kistesó várat magára. Igaz elég stresszes volt az elmúlt idoszakom erre fogtam a sikertelenség okát. Egyébként soha nem szedtem fogamzásgátlót / nem szehedtem / mégse sikerul :o(. Egyre turelmetlenebb vagyok ha ebbe a hónapba sem sikerul irány a doki. Mindenkinek kívánom hogy mielobb sikeruljon. Itt a tavasz talán a hormonok is jobban buzgolkodnak és besegítenek a dologba. Ja, és persze a gólyák is már megérkeztek ! :o) Hajrá csajok !!!! Csak pozitívan !!!
Én 24 éves vagyok, 3 hónapja próbálkozunk, remélem a hónapban összejön. de én is nagyon félek hogy valami baj van esetleg. Októberben voltam dokinál akkor mindent rendben talált.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!