Találatok a következő kifejezésre: Mennyire gáz ha 20 évesen szűz (2 db)

Mennyire gáz az ha 20 évesen szűz vagyok még, és túl sok önbizalmam sincs csajok terén?

Legjobb válasz: Nem gáz. De annyi lány van a világon, valaki pont rád vár. Velem is ez volt, aztán megtaláltam a mostani páromat. Ne arra hagyatkozz, hogy a sorsod meg van írva. Legyél te a sorsod kovácsa, és tegyél annak érdekében, hogy jobb legyen.

Srácok nem tom Ti az elõzõ században éltek úgy érzem! Fiú létére az ember élvezze az életet fõleg a XXI.sz-ban ahol aztán minden adott hozzá!(még akár a kurvák is) Magyarul ahogy elöttem szóló ember fogalmazott "baszni orba szájba"! Ugyhogy srác húzz bele! Nem kell ahhoz szerelem hidd el! ;)
Egyik barátom 30 éves kore körül csajozott be elõször. Persze ezt gáznak érezte, a csaja meg persze nem. Szóval 20 évesen még nem illik parázni : )
Nem gáz. De annyi lány van a világon, valaki pont rád vár. Velem is ez volt, aztán megtaláltam a mostani páromat. Ne arra hagyatkozz, hogy a sorsod meg van írva. Legyél te a sorsod kovácsa, és tegyél annak érdekében, hogy jobb legyen.
Kedves Kérdezõ! Egy kicsit sem gáz, hogy még "ártatlan" vagy. A Kedvesem 21 évesen adta nekem az " ártatlanságát".De már elsõre is nagyon jól csinált mindent... Nem a kor, vagy a tapasztaltság számít a legjobban, hanem a szerelem és a vágy. (Amúgy kipróbálhatod a netes társkeresést, mi is ott jöttünk össze, és 2 éve boldogok vagyunk. )
tesóm is ugyanez....korra is stimmel:) szerintem nem gáz, de azért a haverokkal elmehetnétek csajnézõbe:) és kérd ki a véleményüket...hogy õk hogy szokták ezt csinálni? lehet kicsit ciki, de szerintem úgyis tudják, hogy mi a szitu nálad, úgyhogy biztos segítenek:)
Szerintem nem gáz, én is 21 évesen vesztettem el, de biztos vagyok benne hogy a tökéletes csajjal. Egyszerûen eddig nem volt szerencséd, ez van... de ahogy szokták mondani ami késik nem múlik Inkább akkor lenne gáz ha egyáltalán nem is próbálkoznál és sajnálnád magad.
Szia! Nos, szerintem egyáltalán nem gáz! Egyetértek az elõttem szólókkal, biztos, hogy vár rád valahol egy lány! Lehet, hogy ott van a közvetlen környezetedben (suli, munkahely stb.), csak észre kell venned. Ja, és még valami: azért fölösleges bárkivel is összejönnöd, hogy végre elveszítsd a szüzességed. Szerintem pasiknak is nagyobb élmény egy olyan lánnyal, akit szeretnek és õ viszontszereti! Sok sikert!
Nem mindnekinek vannak haverjai. Legtöbbször a baráti társaságon keresztül lehet csajozni, ezért ha kicsit zárkózott vagy és nincsenek haverjaid, akkor nyiss a külvilág felé. Nem biztos, hogy kell önbizalom, ma már vannak olyan csajok, akik simán "levadásszák" a félénk pasikat :) A lényeg hogy minnél több emberrel találkozz, a jó helyen legyél a jó idõben.
Egyáltalán nem gáz ha 20 évesen szûz vagy. Én 31 vagyok és szûz. Ez sztem inkább gáz...
Az utolsó pár válaszoló ne magából induljon ki...inkább ti vagytok a cikisek, vagy a gázak, de iszonyat mértékben. Hiszen a kurvázást, mint reális lehetõséget mondogatjátok...egy kicsit is jóérzésû normális pasi a szerelmével akarja átélni az elsõt, és nem bebaszva, egy disco wcben egy olyan csajjal, akin a fél város átment...
A kérdező hozzászólása: A kinézetemmel nincs baj, szóval abban tévedsz ha azt hiszed.
télleg kurvázz. monnyuk el tudom képzelni, hogy nézhetsz ki. van 1 csop.társam. õ is 20, és szûz. szal egyenlõre nincs remény. menny, szedj össze valami kurvát, aztán talán önbizalmad lesz, ha szépséged nem is....
nem gáz (mondom én aki 15 vok és tavaly volt az elsõ...) =) de mért nincs önbizalmad? elmész valahova, akér haverokkal, szemezel valakivel, stb ez meg tudja dobni az önbizalmat :)
olyan jó, h élnek még a viágban rajtam kívül is 19-20 éves normális, szuz:$ :( emberek:) )))))
A kérdező hozzászólása: köszi szépen
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Szerintem nem probléma, nálam is ez a helyzet, persze nem azt mondom , hogy mindig maradjon így, de én is 20 leszek, és szûz vagyok!

Mai viszonylatba mennyire gáz ha egy fiú 20 évesen is szűz?

és ha már 20... 20 feletti szüzek, ti hogy vagytok ezzel, nem irritál?

Legjobb válasz: +1 lányok ti mikor szexeltetek elõször? hány évesek voltatok akkor és most?

A kérdező hozzászólása: +1 lányok ti mikor szexeltetek elõször? hány évesek voltatok akkor és most?
engem csöppet sem érdekel, hogy ciki vagy nem ciki, de szar érzés, hogy hiányzik a szerelem az életembõl, aki azért megszól, hogy szûz vagy azt ki kell röhögni ;)
Ja! Elõzõ vagyok. 26/L
Késõn érõ vagy, na és? Ne görcsölj ezen, annál gázabb. Ha a külvilág felé az sugárzod, hogy ez mennyire zavar téged, akkor hidd el, rosszabb. De he más azt látja, hogy ez neked természetes, azt fogják gondolni, hogy egy megfontolt, komoly srác vagy. De azért nem ártana, ha valmilyen módon kialakítanál kapcsolatot lányokkal, csak bezsélgetés céljából is. Legyen olyan lány, akivel tudsz beszélgetni a lányokról. Én 18 voltam az elsõnél, és már akkor a lánytársaim elõbb átestek rajta, mint én. De engem ez nem érdekelt.
én 17 éves lány vagyok és hétfõn feküdtem le elõször a 20 éves barátommal (tény, hogy õ nem volt már szûz) de ettõl függetlenül szerintem egy nõnek is jó érzés, ha a barátjának õ lenne az elsõ. nekem biztosan imponálna, ugyanúgy mint a hapsiknál, hogy a barátnõjének õ az elsõ. és szerintem nem kell, hogy irritáljon. semmi nincs, ha még szûz vagy. majd ha eljön az ideje, akkor nem leszel az
én 12 évesen vesztetten el. 16/F Esetleg öröm lány ?
Én 23 vagyok, de még én sem feküdtem le soha senkivel!! Majd ha itt lesz az ideje, akkor találsz magad mellé valakit!! 23/F
Az, hogy rosszabbodott a helyzetet még jobban mutatja Neked, hogy keress fel egy pszichiátert. Nagyon nincs rendjén amiket írsz! Húúú nagyon nincs...
Ha valamin változtatni akarsz, tedd meg. Ennyi. Amúgy nem gáz, én is 20 évesen feküdtem le egy csajjal elõször.
szerintem nem gáz 21 éves szûz lány nem volt még igazán kapcsolatom szerintem eljön az ideje majd de ha gondolod irhatsz privit


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!